stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.531
- Πόντοι
- 566
Και τι γλώσσα προτιμάς να μιλάμε ως 51 η πολιτεία ?
δες εδώ περι του θεματος...
Και τι γλώσσα προτιμάς να μιλάμε ως 51 η πολιτεία ?
θα φέρνω από ΠΑΤΤΑΓΙΑ
Πάντως θα μπορούσαμε να μην πληρώνουμε την Micro$oft (Ως χώρα)
οοοο γίεα ρε μεν γουϊ λάικΤΣΙΚΣΛέϊντι Μπόϋς
Αντιγράφω απο gl (όταν θα γίνουμε 51η πολιτεία των ΟΥΖΑ)
Την Παττάγια θα την ξεχνούσες.
Γιατί θα βάζαν τέτοιους περιορισμούς συναλλάγματος που θα σε άφηναν να βγάλεις το αντίστοιχο των 150 δολλαρίων (όπως ήταν και παληά) .
Αν βέβαια έρχονταν ξένες αεροπορικές εταιρείες στην Ελλάδα.
οοοο γίεα ρε μεν γουϊ λάικ Λέϊντι Μπόϋς
Να πά να κάνουν φακ δεμσελβς οι φάκεν Γιουροπίανς και να κάνουν στικ στο κώλο τους το γιούρο τους εμείς θα έχουμε μπάκς απο δω και πέρα !
Ετσι...
Στη Greece State Θα έβλεπες και τον Πάγκαλο ως Σερίφη της Ελευσίνας....
ΥΓ. Σορρυ Σαββα
Ολη η συζητηση μου μοιαζει το παραδειγμα του ασθενη με τον γιατρο
ο ασθενης δεν καταλαβαινει οτι ειναι ασθενης και την πεφτει στον γιατρο επειδη μονο σ'αυτον εχει προσβαση και οχι στην αρρωστια του
φταιει δηλαδη το κακο ευρω , η κακια Μερκελ, η κακη ΕΚΤ και το κακο ΔΝΤ , δεν καταλαβαινουμε οτι στην πραγματικοτητα το ελληνικο συστημα οπως διαμορφωθηκε τα τελευταια χρονια ειναι αρρωστο
αλλα προυποθεση για να θεραπευτουμε ειναι να συνειδητοποιησουμε την αρρωστια μας
Ολη η συζητηση μου μοιαζει το παραδειγμα του ασθενη με τον γιατρο
ο ασθενης δεν καταλαβαινει οτι ειναι ασθενης και την πεφτει στον γιατρο επειδη μονο σ'αυτον εχει προσβαση και οχι στην αρρωστια του
φταιει δηλαδη το κακο ευρω , η κακια Μερκελ, η κακη ΕΚΤ και το κακο ΔΝΤ , δεν καταλαβαινουμε οτι στην πραγματικοτητα το ελληνικο συστημα οπως διαμορφωθηκε τα τελευταια χρονια ειναι αρρωστο
αλλα προυποθεση για να θεραπευτουμε ειναι να συνειδητοποιησουμε την αρρωστια μας
τι ειπες τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παντα τα βλεπω σφαιρικα , ειναι παντα το πρωτο μου μελημαΈχεις ένα δίκιο (για το ελληνικό σύστημα) αλλά δεν το βλέπεις σφαιρικά (άποψη μου) ;)
και στο λέω και διαφορετικά ;)
Δηλαδή είναι τυχαίο κατά σένα που πάσχουν απο την ίδια Ασθένεια...(ιογενής προφανώς είναι )
Ελλάδα , Πορτογαλία, Ισπανία, Ιρλανδία και σύντομα Ιταλία
Ενώ η ΙΣΛΑΝΔΙΑ δεν θέλει ούτε να το ακούσει πια (περί ευρώ) ενώ στην αρχή ήταν θετική
Τι λες Μόρτη μου ;)
Ιος είναι;;;
παντα τα βλεπω σφαιρικα , ειναι παντα το πρωτο μου μελημα
αυτο που περιγραφεις ειναι ,οτι το προβλημα ειναι θεμα ευρωζωνης και οχι ελλαδοκεντρικο
η ελλαδα δεν παιζει μονη της αλλα σε ομαδα , οποτε το καθε μελος πρεπει να αντιμετωπισει πρωτιστως τις ασθενειες του ,για να ισχυροποιησει την δομη
και κατι αλλο δεν ειναι μονο οι χωρες P.I.G.S. που πηραν μετρα
αλλα και η Γερμανια και η Γαλλια
και κατι τελευταιο εκτος ευρωζωνης ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ...ΝΕΚΡΟΣ
ασε που θα προκαλεσει μια τετοια κινηση και πολλα προβληματα στην EZ οποτε ειναι υπο του μηδενος η πιθανοτητα να γινει κατι τετοιο...
και κατι τελευταιο εκτος ευρωζωνης ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ...ΝΕΚΡΟΣ
Η Ισλανδία γελά, η Ιρλανδία κλαίει
........
«ΕΚΟΝΟΜΙΣΤ»
....
Οταν το ευρώ γίνεται παγίδα
.....
Οσο για τους Ισλανδούς, που αρχικά θεώρησαν το ευρώ σωτηρία, τώρα δεν θέλουν ούτε να το ακούσουν!