Νέα

Δημοψήφισμα για την επιστροφή στη δραχμή ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

χρεωκοπια και επιστροφη στην δραχμη η ευρω και αποπληρωμη του δανειου?

• επιστροφη στην δραχμη

Ψήφοι: 190 58,1%
  • αποπληρωση του δανειου

Ψήφοι: 137 41,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    327

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Να ρωτήσω κάτι :

Ακούω ότι στο Ελβετιστάν, υπάρχουν καταθέσεις 350 δισ. ευρώ, Ελλήνων !

Πόσοι είναι αυτοί οι Ελληνες, που έχουν αυτές τις καταθέσεις ? 50 - 100 - 1000 - 2000, Πόσοι ?

Δεν είναι πιο απλό και πιό Σοσιαλιστικό, να τους αρπάξει τις καταθέσεις, να ξεχρεώσουμε μιά κι έξω ?

Απ το να υποφέρουν εκατομμύρια , ας στριμωχτούν αυτοι οι 50 - 100 - 2000 !
Δε λέω με τον ιδρώτα τους τα μάζεψαν, δεκάρα, δεκάρα και τα έβγαλάν στην Ελβετία , αλλά η χώρα καταρρέει και σαν αγνοί πατριώτες, θα δέιξουν κατανόηση !

Κάνω κάπου λάθος ? 

να θυμίσω πως η Ελβετία είναι η χώρα των τραπεζών γιατί οι λογαριασμοί εκεί είναι πραγματικά απόρρητοι και χωρίς πρόσβαση από τον οποιονδήποτε, στοιχεία συγκεκριμένων λογαριασμών μπορούν να δοθούν μόνο κατόπιν έγκρισης εισαγγελέα και συνήθως ο λόγος που ζητάται αυτό είναι γιατί αφορά συγκεκριμένα σοβαρά αδικήματα, αλλά και πάλι δεν είναι δεδομένο πως θα ανοιχθεί ο συγκεκριμένος λογαριασμός. δεν μπορώ να καταλάβω πως προέκυψε το νούμερο που αναφέρεσαι αλλά επειδή μεσολαβούν δημοσιογράφοι γιατί  να μην είναι 100 δις ή και 1000 δις; Απ΄την άλλη πως σαν κράτος θα προσπαθήσεις να τους τα πάρεις αν δεν έχει αποδειχθεί ότι τα χρήματα είναι προϊόν εγκληματικής πράξης; να θυμίσω επίσης ότι πρόταση δήμευσης χωρίς συγκεκριμένο λόγο  από το κράτος ιδιωτικών καταθέσεων που βρίσκονται σε άλλο κράτος μόνο σοβαρά δεν μπορώ να την πάρω.  

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν μπούμε στη δραχμή θα αρχίσουμε να αγοράζουμε πιο πολλά ελληνικά προιόντα ελληνικά ψυγεία,ελληνικά ρούχα,ελληνικούς κομπιούτερ γιατί θα είναι πιο φτηνά και τα μόνα προσιτά.Ετσι κι αλλιώς και τώρα όλα κινεζικές κατασκευές είναι οπότε τα ελληνικά δε θα είναι πολύ χειρότερα απλά δε θα έχουνε γκλάμουρ δε θα είναι μούρη η μάρκα.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Τι να πιστέψω δηλαδή ? Οτι όλο αυτό το χρήμα διακαιολογημένα και νόμιμα βγήκε απ την Ελλάδα ?

Δε γίνεται να το πιστέψω, όσο κι αν προσπαθήσω !

Τι θα κάνουμε τώρα δηλαδή , θα κολήσουμε σε νομικο-αληταμπουριές ή θα δώσουμε ένα τέλος εδώ και τώρα, με τρόπο ανώδυνο για το λαό ?

Αλλο , αν κανείς τους δεν θέλει ή δεν τολμάει ή δεν συμφέρει ,...!

Αν υπάρξει ΗΓΕΤΗΣ, δεν έχει άλλη λύση !

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ναι ρε Στέκα συμφωνούμε στα περισσότερα... άλλα δεν είσαι σαφής  :uglystupid:
(και δεν είμαι σε φόρμα σήμερα  :uglystupid: )
διαφωνούμε στην παραμονή στην Ε.Ε και το ΕΥΡΩ  ;)
και σε κάποια άλλα (πιθανώς) τα οποία δεν κάνεις σαφή
σε ρωταω λοιπόν...

1> Όταν εννοείς  haircut για τι ποσό μιλάς από τα 350+ ;;;
2> Με το ευρώ πως θα γίνεις ανταγωνιστικός αν δεν υποτιμήσεις την Ζωή σου;;;
3> Θα παιρνεις πάλι δανεικά για να πληρώνεις --> σε ευρώ  :uglystupid:;;
4> Αν δεν εχεις σκοπό να παιρνεις δανεικά  τι το θέλεις  :cheesy:
5> Γιατί όταν υποτιθέμενα αξιοποιήσεις τους πόρους (που εχεις)  πρέπει να είσαι στο ευρώ  :uglystupid:
6> Γιατί αφού πιστεύεις ότι δεν θα τα δώσουμε πίσω τα χρήματα σε φοβίζει η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ..
  δηλαδη γιατί προτιμάς ελεγχόμενη πτώχευση πιστεύεις ότι ετσι θα κερδίσεις;
εεε;   ;)
Σε θέλω πιο σαφή όμως :cheesy:

Ασφαλώς και είμαι υπέρ της παραμονής στην Ε.Ε. και στο ΕΥΡΩ. Απορρίπτω τους μοναχικούς δρόμους που ονειρεύονται ακροαριστερά και ακροδεξιά.

Προφανώς έχεις κολλήσει σε μοντέλο μιας κλειστής οικονομίας, χωρίς εισαγωγές, δάνεια, χρέος, χωρίς ιδιαίτερες εμπορικές σχέσεις. Έτσι ήταν οι χώρες της Αν. Ευρώπης  με τον κομμουνισμό. Έτσι ήταν και η Ελλάδα πριν μπει στην Ε.Ε., μια χώρα χωρίς χρέος, όμως με μεγάλη φτώχια και υπανάπτυξη.
Ο κόσμος από τότε άλλαξε, γιγάντωση του εμπορίου, παγκοσμιοποίηση, νέες τεχνολογίες και τόσα άλλα που παραβλέπεις.

Δεν έχω την όρεξη να σου κάνω μεγαλύτερη ανάλυση, συμπληρωματικά:

1.Δεν μίλησα μόνο για haircut αλλά για συνδυασμό μέτρων που περιλαμβάνει και το haircut.

2.Προτιμώ την εσωτερική υποτίμηση εντός του ΕΥΡΩ παρά την καθημερινή διολίσθηση μιας αδύναμης δραχμής.  

3.Αν επιστρέψουμε στη δραχμή, θα είναι ένα νόμισμα εντελώς απαξιωμένο, ΧΩΡΙΣ καμιά αγοραστική δύναμη.

4.Θεωρείς λανθασμένα, ότι μπορούμε να ζήσουμε χωρίς δανεικά και επομένως ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ, δεν καταλαβαίνεις πως αυτά πάνε μαζί.        

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
εγω προσωπικα πιστευω οτι θα ωφελησει η δραχμη τα χαμηλα στρωματα και τη μεσαια ταξη ....

Η δραχμή θα ωφελήσει ΜΟΝΟ όσους θα έχουν  EUR, USD, YEN κλπ σε ξένες τράπεζες. Η αγοραστική δύναμη των καταθέσεών τους θα αυξηθεί αυτομάτως.

Αυτοί που θα υποφέρουν είναι χαμηλά στρωματά και τη μεσαία τάξη, που ο πληθωρισμός θα τρώει κάθε μέρα τις δραχμούλες τους. Θα θυμηθούμε τις καθημερινές αλλαγές των τιμών προς τα πάνω και τις υποτιμήσεις...

Πόσο εύκολα ξεχνάμε... :uglystupid:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
να προσθεσω και κατι που θεωρω σημαντικο:
εξονυχιστικοι ελεγχοι για την παταξη του μαυρου χρηματος ( μιζες , φακελακια , ρεμουλες )
και επιτελους να μπει καποιος φυλακη μπας και συνετιστουν οι υπολοιποι

να σταματησουν τα κομματα , την τακτικη του λαικισμου καλλιεργωντας ψευτικα ονειρα στη μαζα,
για μικροκομματικα οφελη

και το βασικοτερο ειναι η παιδεια , δεν μπορει να επιβραβευβευται η παπαγαλια και οχι η κριτικη σκεψη , δεν μπορει το μονο ιδανικο της κοινωνιας να ειναι η φτηνη ωφελιμοκτατια
πως να γινουν μονιμοι , να ειναι ασφαλεις και να χουν λεφτα για να εκπληρωνουν τα καταναλωτικα προτυπα που τους πλασσαρουν τα ΜΜΕ.

Δεν ειναι δυνατον να αυξανεται η ποιοτητα ζωης με ταυτοχρονη μειωση της παραγωγικοτητας ,και ολα αυτα με δανεικα.

Η οικονομια της φουσκας μαγκες ειναι καλη οσο φουσκωνει , αλλα μετα απο ενα σημειο θα σκασει
το δαμε στο χρηματηστηριο το 99' , γι'αυτο περνουμε μετρα το 09' για να μην εχουμε τα ιδια ... 

Ασφαλώς και συμφωνώ, απλώς εγώ αναφέρθηκα μόνο στο οικονομικό σκέλος...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Να ρωτήσω κάτι :

Ακούω ότι στο Ελβετιστάν, υπάρχουν καταθέσεις 350 δισ. ευρώ, Ελλήνων !

Πόσοι είναι αυτοί οι Ελληνες, που έχουν αυτές τις καταθέσεις ? 50 - 100 - 1000 - 2000, Πόσοι ?

Δεν είναι πιο απλό και πιό Σοσιαλιστικό, να τους αρπάξει τις καταθέσεις, να ξεχρεώσουμε μιά κι έξω ?

Απ το να υποφέρουν εκατομμύρια , ας στριμωχτούν αυτοι οι 50 - 100 - 2000 !
Δε λέω με τον ιδρώτα τους τα μάζεψαν, δεκάρα, δεκάρα και τα έβγαλάν στην Ελβετία , αλλά η χώρα καταρρέει και σαν αγνοί πατριώτες, θα δέιξουν κατανόηση !

Κάνω κάπου λάθος ?  

Είσαι εντελώς λάθος.

1.Δεν μπορείς να κάνεις εισβολή στην Ελβετία για να τα πάρεις.

2.Δεν είναι 50 - 100 - 1000 – 2000 όπως νομίζεις, αλλά πολλοί περισσότεροι αυτοί που έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό (και πολλοί είναι και σοσσιαλιστές ;)).

3.Να σου θυμίσω την ελευθερία διακίνησης κεφαλαίων στην Ε.Ε., δεν μπορείς να επιβάλεις απαγορεύσεις στις μεταφορές κεφαλαίων.

Το ενδιαφέρον θα ήταν να μάθαινε το κράτος μας ποιοι είναι αυτοί και αν δήλωναν τα ανάλογα εισοδήματα.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
1. Δεν χρειάζεται εισβολή, απλά πας και λες ΔΕΣΜΕΥΩ γιατί χρεωκοπώ !
2.Πόσοι είναι δηλαδή 2001 ? ΜΑ και 1 εκατόμύριο να είναι (μη τρελαθούμε κιόλα), καλύτερα 1 εκατομ. δυσαρεστημένοι, παρά 10 πεινασμένοι !
3. Δεν επιβάλω απαγόρευση ! Καλά που τα βγάλανε στην Ελβετία και θα τα βρούμε και μαζεμένα ! Ασε που η Ελβετία δεν είναι ΕΕ !

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αν μπούμε στη δραχμή θα αρχίσουμε να αγοράζουμε πιο πολλά ελληνικά προιόντα ελληνικά ψυγεία,ελληνικά ρούχα,ελληνικούς κομπιούτερ γιατί θα είναι πιο φτηνά και τα μόνα προσιτά.Ετσι κι αλλιώς και τώρα όλα κινεζικές κατασκευές είναι οπότε τα ελληνικά δε θα είναι πολύ χειρότερα απλά δε θα έχουνε γκλάμουρ δε θα είναι μούρη η μάρκα.

Και τι θα βάζουμε μέσα στους ελληνικούς κομπιούτερ;

Αβάκειο;

Που θα βρούμε τις μνήμες, τους επεξεργαστές, τους σκληρούς δίσκους, τις κάρτες γραφικών;

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Βασικά,

γιά να αγοράζουμε Ελληνικά κομπιούτερ, ψυγεία, ρούχα και λοιπά θα πρέπει κάποιος να τα φτιάχνει και αυτή τη στιγμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καποιος, να φτιαχνει κατι στην Ελλάδα !

Τους κλείσανε όλους και τις Ιζόλες και τα Αιγαία, και τις Πατραϊκές και ΟΛΑ ! (Και όσοι δεν έκλεισαν εξαγο΄ράστηκαν ή πήγαν ΡουμανοΒουλγαρίες) !

Βασικά ,... !

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Συμπέρασμα το δημοψήφισμα περί δραχμής είναι παραπλανητικό !

Ειλικρινές δημοψήφισμα θα ήταν :

ΝΑ δεσμευτούν οι καταθέσεις των Ελλήνων, στην Ελβετία  ? ΝΑΙ - ΟΧΙ

Κι άμα δεν πάρει το ΝΑΙ 93% να μη με λένε  Θεμιστοκλή του Αθηναγόρα και της Πηνελόπης ! :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εσύ μπορεί να τα δεσμεύσεις, οι Ελβετοί όμως δεν θα σου τα δίνουνε.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Αμα φάνε κλύσμα με σοκολάτα , τα δίνουνε ! :2funny:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ασφαλώς και είμαι υπέρ της παραμονής στην Ε.Ε. και στο ΕΥΡΩ. Απορρίπτω τους μοναχικούς δρόμους που ονειρεύονται ακροαριστερά και ακροδεξιά.

Προφανώς έχεις κολλήσει σε μοντέλο μιας κλειστής οικονομίας, χωρίς εισαγωγές, δάνεια, χρέος, χωρίς ιδιαίτερες εμπορικές σχέσεις. Έτσι ήταν οι χώρες της Αν. Ευρώπης  με τον κομμουνισμό. Έτσι ήταν και η Ελλάδα πριν μπει στην Ε.Ε., μια χώρα χωρίς χρέος, όμως με μεγάλη φτώχια και υπανάπτυξη.
Ο κόσμος από τότε άλλαξε, γιγάντωση του εμπορίου, παγκοσμιοποίηση, νέες τεχνολογίες και τόσα άλλα που παραβλέπεις.

Δεν έχω την όρεξη να σου κάνω μεγαλύτερη ανάλυση, συμπληρωματικά:

1.Δεν μίλησα μόνο για haircut αλλά για συνδυασμό μέτρων που περιλαμβάνει και το haircut.

2.Προτιμώ την εσωτερική υποτίμηση εντός του ΕΥΡΩ παρά την καθημερινή διολίσθηση μιας αδύναμης δραχμής.  

3.Αν επιστρέψουμε στη δραχμή, θα είναι ένα νόμισμα εντελώς απαξιωμένο, ΧΩΡΙΣ καμιά αγοραστική δύναμη.

4.Θεωρείς λανθασμένα, ότι μπορούμε να ζήσουμε χωρίς δανεικά και επομένως ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ, δεν καταλαβαίνεις πως αυτά πάνε μαζί.        

Στέκα είμαι σίγουρος ότι αποφεύγεις τη σαφή απάντηση διότι ΘΑ "ΧΕΟΚΟΠΗΣΕΙΣ" (στη συζήτηση) :uglystupid:
και μιλάς ετσι αόριστα για ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕΤΡΩΝ  :cheesy:

παρόλα αυτά..

Δεν μίλησα για κλειστές οικονομίες εγω (για συμμαζεμένες μίλησα)  :cheesy:

Η παγκοσμιοποίηση (που αγαπάς) δεν πάει μαζί με την εκδίωξη των αλλοδαπών (σύνελθε Στεκα)  :s&m_2:

επίσης στο μοντελάκι που αγαπάς (δανεισμό, χρέος ε.τ.c) σε κανει τον αδύναμο κρίκος και το βλέπεις στην
πράξη  :grin:

παρόλα αυτά..

εσύ θεωρείς ότι θα είσαι με την ΔΡΑΧΜΗ  ;)

ΝΟΜΙΖΕΙΣ (λέω εγώ) και είσαι και ΑΟΡΙΣΤΟΣ  :cheesy:

αν πάλι δεν πείθεσαι ρωτά και τους ΙΣΛΑΝΔΟΥΣ  :uglystupid:

ΥΓ. Επειδή σε (σας) συμπαθώ και θέλω να παίζουμε κανένα ΤΑΒΛΑΚΙ στη ΥΠΟΓΑ που και που  :uglystupid:
   δεν θα δημιουργήσω ΣΧΙΣΜΑ - ΡΩΓΜΗ  :2funny:
   ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΕΜΕ τι διάολο αμερικανοκίνητα είσαστε  :grin:

Ξεκολλάτε από τον ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ..και την υποτέλεια -->  ΜΠΟΡΕΙΤΕ (αν θέλετε) :grin:

ΥΓ.2. Θα γράψεις τιμωρία με ΜΑΥΡΟ ΜΕΛΑΝΙ  3000 φορές --> ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ
    γιατί όταν θα παίξουμε ταβλάκι  :cheesy: θα σε φωνάζω ΠΑΠΑΚΙ  :uglystupid:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
1. Δεν χρειάζεται εισβολή, απλά πας και λες ΔΕΣΜΕΥΩ γιατί χρεωκοπώ !
2.Πόσοι είναι δηλαδή 2001 ? ΜΑ και 1 εκατόμύριο να είναι (μη τρελαθούμε κιόλα), καλύτερα 1 εκατομ. δυσαρεστημένοι, παρά 10 πεινασμένοι !
3. Δεν επιβάλω απαγόρευση ! Καλά που τα βγάλανε στην Ελβετία και θα τα βρούμε και μαζεμένα ! Ασε που η Ελβετία δεν είναι ΕΕ !

Πλάκα έχεις... :2funny: :2funny: :2funny:

1. ...και οι Ελβετοί, ως ψυχοπονιάριδες σου δείνουν τα 300 δις €, επειδη εμείς τα δεσμεύσαμε στη χώρα τους!!!  :headbang:

2. Μπερδεύεις τις Ελβετικές τράπεζες με τα Χειμερινά Ανάκτορα και την έφοδο των Μπολσεβίκων.

3. Βλέπω πως το τραπεζικό απόρρητο της Ελβετίας το κατέχεις καλά.  

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και τι θα βάζουμε μέσα στους ελληνικούς κομπιούτερ;

Αβάκειο;

Που θα βρούμε τις μνήμες, τους επεξεργαστές, τους σκληρούς δίσκους, τις κάρτες γραφικών;

θα φέρνω από ΠΑΤΤΑΓΙΑ :cheesy:

Πάντως θα μπορούσαμε να μην πληρώνουμε την Micro$oft (Ως χώρα) :uglystupid:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
3. Εχω κι εγώ το κάτι τις μου στην Ελβετία
2. Ασχετο ???? ή καρααααάσχετο ??????
1. Να στο κάνω λιανό, να το σκεφτείς (κανά μήνα ίσως και περισσότερο) και μετά μου λές : Δεσμέυεις και λες στους ΔΝΤ Κ ΕΚΤ , εκεί είναι πάρτε τα ! Εγγύηση δεν θέλατε ? Ε! Νά τα, πάρτε τες ! Αλλο πιό λιανά δεν γίνεται, θα καεί το πι σί !

-Αυτό δεν σημαίνει οτι θα συνεχίσεις να είσαι ο ίδιος ρεμπεσκές που ήσουνα μέχρι τώρα (ως Νεο γρεκός λέω), αλλά βάζεις τη χώρα να δουλέψει , να παράγει , να βγεί προς τα έξω, κλπ !

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ΥΓ. Επειδή σε (σας) συμπαθώ και θέλω να παίζουμε κανένα ΤΑΒΛΑΚΙ στη ΥΠΟΓΑ που και που  :uglystupid:
   δεν θα δημιουργήσω ΣΧΙΣΜΑ - ΡΩΓΜΗ  :2funny:
   ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΕΜΕ τι διάολο αμερικανοκίνητα είσαστε  :grin:

Μπορεί να είμαι στην υπόγα, αλλά είμαι φιλοαμερικανός και υποστηρικτής της ένωσης ΗΠΑ – Ελλάδας και μετατροπής μας στη 51η πολιτεία των ΗΠΑ.

Φυσικά σε αυτή τη περίπτωση θα συμφωνούσα με την έξοδό μας από ΕΕ  και το ΕΥΡΩ. :grin:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Και τι γλώσσα προτιμάς να μιλάμε ως 51 η πολιτεία ?

Ελληνικά με αξάν ΑΜερικάνικο ή το ανάποδο , ή μιγμα τύπου,

" γουέρ αρ γουί γκονα γκο απόψε να βρούμε τσικς το γκετ λέϊντ " ?

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και τι γλώσσα προτιμάς να μιλάμε ως 51 η πολιτεία ?

Ελληνικά με αξάν ΑΜερικάνικο ή το ανάποδο , ή μιγμα τύπου,

" γουέρ αρ γουί γκονα γκο απόψε να βρούμε [size=20pt]τσικς [/size]το γκετ λέϊντ " ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οοοο γίεα ρε μεν γουϊ λάικ ΤΣΙΚΣ  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom