Νέα

Δημοψήφισμα για την επιστροφή στη δραχμή ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

χρεωκοπια και επιστροφη στην δραχμη η ευρω και αποπληρωμη του δανειου?

• επιστροφη στην δραχμη

Ψήφοι: 190 58,1%
  • αποπληρωση του δανειου

Ψήφοι: 137 41,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    327

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Αυτό πιστεύω, αλλά δεν πάμε καλά γενικώς....

Όταν έχεις έσοδα 50 και έξοδα 100 και είσαι σε ύφεση, προσπαθείς να κόψεις τα έξοδα και όχι να αυξήσεις τα έσοδα με νέους φόρους, που τελικά δεν θα αποδώσουν.

Στις περικοπές δαπανών, είμαστε ακόμα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πίσω....
Οταν δεν εχεις καταναλωση, δεν εχεις εισπραξη φορων !!!
Δεν κανεις περικοπες σε υγεια, παιδεια και κοινωνικο κρατος, αλλα σταματας αμεσως υπερωριες βουλευτων για εξεταστικες και μαλακιες !!!
Κανεις ρυθμιση χρεων σε πιστωτες και κοβεις περιττα εξοδα απο υπουργεια, που εχουν κρυφα κονδυλια !!!
το μνημόνιο δεν φτιάχτηκε για να έχουμε ανάπτυξη
αλλά εκποίηση και βαθειά ύφεση
κι αυτό είναι το μνημόνιο 1
σύντομα έρχεται το 2 με πολύ χειρότερους όρους
αντίο ελλάδα
Τωρα ειναι το 3ο μνημονιο !!!
Το δευτερο ηταν να αλλαξουν τα εργασιακα !!!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Σε ανακοίνωσή της η Μαρία Δαμανάκη αναφέρει:

«Η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας, το ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο. Το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι, καθώς και η μεθόδευσή του.

» Είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω ανοικτά.

» Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά: Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή.

» Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα στις σημερινές συνθήκες.»

Πηγή:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Να σε δω τι τραγούδια θα πεις αν δεν πάρουμε την 5η δόση.
Μήπως είσαι από αυτούς που πιστεύουν ότι θα καταρρεύσουν η Γερμανία, Γαλλία  ως πιστωτές μας αν βαρέσουμε κανόνι? :headbang:

Από πού νομίζεις ότι πληρώνονται μισθοί και συντάξεις??? Από τα φορολογικά Έσοδα??? :uglystupid:

Από πού μωρέ θα έπαιρνες δανεικά εκτός μνημονίου??? Από την Κίνα??? Και ΠΟΣΑ θα έπαιρνες??? :uglystupid:  

Στέκα....  για κανε λίγο στέκα γιατί με αυτά που γράφεις, μάλλον δεν εχεις καταλάβει ποιος έχει το πρόβλημα.

το πρόβλημα δεν το εχεις εσύ κατάλαβε το και μην τρως τα παραμυθάκια.

1> εσένα αν καποιος σου χρωστάει 3 εκατομμυριάκια ευρώ π.χ και πάει για φούντο εσύ εχεις το πρόβλημα
  και θα πρεπει να τον στηρξεις να μην φουνταρει..

Στην περίπτωση μας όμως δεν υπάρχει γιατρειά με  νόμισμα ΕΥΡΩ και τοσο χρέος (κατάλαβε το)

2> Το μνημόνιο του ΤΖΕΦΡΥ είναι παράνομο και αντισυσταγματικό.

3> Μην τρως το παραμυθακι του καθε ΠΟΠΑΥ και Προβοπουλου ( σε εχω για πιο έξυπνο  ;) )

4 > Η πέμπτη δόση δεν θα είναι στήριξη αλλά πιο βαθύ χώσιμο και μακάρι να μην την πάρουμε ποτέ.

τους περνάς για μαλάκες, να μην στη δώσουν  εεε;   :uglystupid:

Ας το κάνουν τότε αν έχουν αρχιδια και θα δούμε ποιος θα χάσει.  :uglystupid:

Στέκα πες μου κάτι ρε συ --> τι πίνεις  :cheesy: γαμώ την πουτανα μου μέσα :cheesy:

Ήμαρτον  λέμε ρε (απλή λογική)   :cheesy:

Ήμαρτον Στέκα  :grin:

Υ.Γ πάω τώρα γιατί με ψάχνουν  ;)

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Σε ανακοίνωσή της η Μαρία Δαμανάκη αναφέρει:

«Η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας, το ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο. Το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι, καθώς και η μεθόδευσή του.

» Είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω ανοικτά.

» Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά: Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή.

» Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα στις σημερινές συνθήκες.»

Πηγή:

Στεκα, συμφωνεις με τη ΔΑΜΑΝΑΚΗ σύμφωνα με αυτά που γράφεις  :headbang: :headbang: :headbang:

σε αυτό..

» Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά: Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα   :jerking: :jerking: :jerking:, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή.

όχι ρε γαμώτο, ρε ΣΤΕΚΑ  :cheesy:

εγώ τι πρέπει να κάνω τώρα  :cheesy:

αυτοκτονώ  :uglystupid:

Συνημμένα

• seppuku.jpg
    seppuku.jpg
    77,7 KB · Εμφανίσεις: 49

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
1> εσένα αν καποιος σου χρωστάει 3 εκατομμυριάκια ευρώ π.χ και πάει για φούντο εσύ εχεις το πρόβλημα

Βεντούζα, όσο και να θες κάποιοι νόμοι της φύσης δεν μπορούν να ανατραπούν.

Ο δανειζόμενος ΠΑΝΤΑ είναι σε χειρότερη θέση από τον δανειστή.

Αν κρίνω ότι έκανα κακώς και δάνεισα κάποιον 3 εκ. €, αρχικά θα δω τι μπορώ να πάρω πίσω. Αν ο δανειζόμενος είναι αναξιόπιστος, θα πω ΟΚ έχασα 3 εκ. €, δεν θα του δώσω άλλα 30 εκ. € για να τα χάσω και αυτά....υπάρχουν και κάποια όρια αν κατάλαβες...

Με αυτά που λες, μοιάζει η Ελλάδα να κρατά από τα αρχίδια όλους τους πιστωτές, έλα όμως που δεν είναι έτσι. Είναι σαν να λες θα ανατινάξω το σπίτι μου, επειδή έχω δάνειο για να μη το πάρει η τράπεζα και έτσι θα καταρρεύσει η τράπεζα. 

Από πού προκύπτει αυτό?  Μήπως να βάλουμε και ένα νέο άρθρο στο Σύνταγμα μας

«Η Ελλάδα μπορεί να δανείζεται χωρίς όρους και χωρίς να αποπληρώνει τα δάνειά της»

3> Μην τρως το παραμυθακι του καθε ΠΟΠΑΥ και Προβοπουλου ( σε εχω για πιο έξυπνο  ;) )

Το μόνο παραμύθι στην όλη ιστορία είναι πως θα μας σώσουν αυτοί που μας έφτασαν εδώ τα τελευταία 30 χρόνια.

4 > Η πέμπτη δόση δεν θα είναι στήριξη αλλά πιο βαθύ χώσιμο και μακάρι να μην την πάρουμε ποτέ.

Ακόμα και ο μελλοθάνατος ελπίζει μέχρι την ύστατη στιγμή.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Στεκα, συμφωνεις με τη ΔΑΜΑΝΑΚΗ σύμφωνα με αυτά που γράφεις  :headbang: :headbang: :headbang:

σε αυτό..

» Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά: Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα   :jerking: :jerking: :jerking:, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή.

όχι ρε γαμώτο, ρε ΣΤΕΚΑ  :cheesy:

εγώ τι πρέπει να κάνω τώρα  :cheesy:

αυτοκτονώ  :uglystupid:

Το θέμα είναι πως οι σκληρές θυσίες δεν έχουν αποτέλεσμα, δεν φέρνουν ανάπτυξη, δεν έχουν προοπτική.

Το να επιδιώξουμε όμως τη χρεωκοπία για να τιμωρήσουμε τους πιστωτές μας, αυτό είναι αυτοκτονία.

Επισκέπτης
ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ G8

ΔΝΤ: Δεν ξεμπλέκετε ούτε σε 10 χρόνια
Του ΜΩΥΣΗ ΛΙΤΣΗ
Το ΔΝΤ προειδοποιεί μέσω του εκπροσώπου του, οικονομολόγου Ολιβιέ Μπλανσάρ, ότι τα βάσανα της χώρας μας δεν θα τελειώσουν ούτε σε 10 χρόνια...
«Πρέπει να εκλάβετε το ελληνικό πρόγραμμα προσαρμογής ως δεκαετές», τονίζει σε συνέντευξή του από το Ρίο ντε Τζανέιρο στο πρακτορείο «Ρόιτερ», φροντίζοντας όμως να διευκρινίσει με απροκάλυπτο κυνισμό ότι και ύστερα από 10 χρόνια δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουμε βγει από το τούνελ... «Στη διάρκεια των 10 αυτών ετών θα με εξέπληττε αν γνωρίζαμε στα σίγουρα αν (το πρόγραμμα προσαρμογής) θα απέδιδε» (!), είπε χαρακτηριστικά.

Η μικρή... Ελλάδα απασχόλησε ακόμη και τη σύνοδο των 8 ισχυρότερων χωρών του κόσμου (G8) στην Ντοβίλ της Γαλλίας, με την κρίση χρέους της Ευρώπης να αναφέρεται ως ένας από τους σημαντικούς κινδύνους που απειλούν την παγκόσμια οικονομία.
Κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην Ντοβίλ, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ιαπωνικής κυβέρνησης Τετσούρο Φουκουγιάμα ανέφερε ότι οι ηγέτες των 7 μεγάλων δυτικών βιομηχανικών χωρών συν τη Ρωσία, οι ηγέτες δηλαδή του G8, συμφώνησαν ότι η Ελλάδα πρέπει να κάνει ακόμη περισσότερα για να βάλει τάξη στα δημοσιονομικά της.
«Αρκετοί ηγέτες ανέφεραν ότι το πρόβλημα χρέους της Ευρώπης, η άνοδος των τιμών του πετρελαίου, των τροφίμων και των πρώτων υλών, καθώς και η υπερθέρμανση των αναδυόμενων οικονομιών είναι μεταξύ των παραγόντων που πιέζουν την παγκόσμια οικονομία προς τα κάτω», επισήμανε ο Ιάπωνας εκπρόσωπος.
«Ειδικότερα όσον αφορά το πρόβλημα της Ελλάδας, πολλοί ηγέτες εξέφρασαν την άποψη ότι είναι σημαντικό η Ελλάδα να εργαστεί κι άλλο όσον αφορά τη δημοσιονομική μεταρρύθμιση και να συνεργαστεί με το ΔΝΤ στο θέμα αυτό», συμπλήρωσε.
* Στον κυκεώνα δηλώσεων νυν και πρώην πολιτικών παραγόντων για το ελληνικό ζήτημα, ήλθε να προστεθεί ακόμη μία δήλωση, αυτή τη φορά ενός πρώην κεντρικού τραπεζίτη, του Γερμανού Οτμαρ Ιζινκ, ο οποίος εξέφρασε αμφιβολία για το αν η χώρα μας θα μπορέσει να εκπληρώσει τις οφειλές της, χαρακτηρίζοντάς την «αφερέγγυα». «Είμαι σκεπτικός απέναντι στην Ελλάδα. Δεν έχει απλώς ξεμείνει από ρευστό, αλλά είναι αφερέγγυα», είπε.

Στο ίδιο συνέδριο, σύμφωνα με ανταπόκριση του πρακτορείου «Μπλούμπεργκ», μίλησε και ο Αμερικανός νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν, ο οποίος θεωρεί 50% την πιθανότητα η Ελλάδα να αποπεμφθεί από το ευρώ, «όχι τόσο λόγω ηθελημένης βούλησης όσο λόγω των καταιγιστικών γεγονότων».

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Βεντούζα, όσο και να θες κάποιοι νόμοι της φύσης δεν μπορούν να ανατραπούν.

Χμμμ..  για να δούμε (αλλά δεν είσαι πάλι σε φόρμα) :uglystupid:

Ο δανειζόμενος ΠΑΝΤΑ είναι σε χειρότερη θέση από τον δανειστή.

Αν χρωστει λιγα τοτε ΝΑΙ  :uglystupid:
Αν χρωσταει 370 Δις τότε ΟΧΙ  :cheesy:

κάποιοι καπιταλίστες τραπεζίτες λέγανε ότι
αν καποιος που βγάζει 5.000 κέρδος αν χρωστάει 50.000 στην τράπεζα είναι ΟΚ
αν χρωστάει 500.000 φταιει η τράπεζα  :grin:

Αν κρίνω ότι έκανα κακώς και δάνεισα κάποιον 3 εκ. €, αρχικά θα δω τι μπορώ να πάρω πίσω. Αν ο δανειζόμενος είναι αναξιόπιστος, θα πω ΟΚ έχασα 3 εκ. €, δεν θα του δώσω άλλα 30 εκ. € για να τα χάσω και αυτά....υπάρχουν και κάποια όρια αν κατάλαβες...

αχαχαχα (μου αρέσεις  :cheesy:)

αυτό λέω και εγώ να πουν ΟΚ χάσαμε 350 Δις και να μην μας δώσουν και άλλα
εκτός και αν πιστεύεις ότι είμαστε ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ (  :2funny: )  ( δηλαδη μπορούμε να τους τα δώσουμε πίσω)

Αν το πιστεύεις, τότε Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ  :uglystupid:

Εγώ δεν το πιστεύω  :grin:

Με αυτά που λες, μοιάζει η Ελλάδα να κρατά από τα αρχίδια όλους τους πιστωτές, έλα όμως που δεν είναι έτσι. Είναι σαν να λες θα ανατινάξω το σπίτι μου, επειδή έχω δάνειο για να μη το πάρει η τράπεζα και έτσι θα καταρρεύσει η τράπεζα.  

Από πού προκύπτει αυτό?  Μήπως να βάλουμε και ένα νέο άρθρο στο Σύνταγμα μας

«Η Ελλάδα μπορεί να δανείζεται χωρίς όρους και χωρίς να αποπληρώνει τα δάνειά της»

Φυσικα θα μπορούσε να τους κρατάει βάση αυτό που είπα παραπάνω με τις τράπεζες  :uglystupid:

και αυτό που σου λέω ισχύει.

άλλα Ο ΓΑΠ δεν είναι για τέτοια  :uglystupid:

NOTE : το σύνταγμα δεν έχει καμιά ισχύ μπροστά στα ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΟΥ (αυτά που χρωστάς)

Το μόνο παραμύθι στην όλη ιστορία είναι πως θα μας σώσουν αυτοί που μας έφτασαν εδώ τα τελευταία 30 χρόνια.

Σε αυτό εχεις δίκιο, Συμφωνούμε.
αλλά βλεπω ότι εχεις φάει το παραμύθι της αποπληρωμής και εχεις κάνει ατόπημα :cheesy:

αλλά επειδή σε πολλά αλλά συμφωνούμε  :uglystupid: δεν σε παρεξηγώ  :cheesy:

αλλά Wake UP ;)

Ακόμα και ο μελλοθάνατος ελπίζει μέχρι την ύστατη στιγμή.

δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά δεν εχεις  >:(
όσο πιο νωρίς το καταλάβεις, τόσο το καλύτερο για σένα και για όλους και για την χώρα.

Don't play the G.A.P game, just see the truth  ;)

Regards
  HighLander

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Το θέμα είναι πως οι σκληρές θυσίες δεν έχουν αποτέλεσμα, δεν φέρνουν ανάπτυξη, δεν έχουν προοπτική.

Το να επιδιώξουμε όμως τη χρεωκοπία για να τιμωρήσουμε τους πιστωτές μας, αυτό είναι αυτοκτονία.

λες (Το θέμα είναι πως οι σκληρές θυσίες δεν έχουν αποτέλεσμα)

λεω... Ακριβώς.. γιατί άραγε;

μήπως ο στόχος είναι ανέφικτος με τα δεδομένα (και τα "εργαλεία") που εχεις (ρωταω εγώ  :uglystupid:)

το λες και μόνος σου πάντως όποτε...  :cheesy:

Μέτα... δεν τιμωρείς κανένα αν χρεοκοπήσεις, δώσε πίσω το κεφάλαιο (που πήρες)  αν θες να είσαι ΟΚ και τους τόκους να τους πεις να τους πάρουν απο ΑΛΛΟΥ  :uglystupid:

Δεν πειράξει καμιά φορά να χάσουν και οι τράπεζες (καλό θα σου κάνει)  :uglystupid:

Φύγε από το Γαμημένο ευρώ και την Ε.Ε

κανε συμμάζεμα στα δημοσιονομικά σου, και στα ταμεία σου.

φτιάξε νόμους της προκοπής για όλους και εφάρμοσε τους.

εκμεταλλεύσου τους πόρους σου (εχεις) και την θέση σου (πολύ καλή)

φερε πίσω τα κεφάλαια που έχουν πετάξει έξω..

Οτι εισάγεις να κανονίζεις να το παράγεις αν γίνεται και να το στηρίζεις.

και να μην παιρνεις ΔΑΝΕΙΚΑ για να πληρώνεις (γιατί δεν είναι καλή ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ  ;))

για το κάλο σου τα δανεικά κομμένα.

και με όποιους συναλλάσσεσαι, θα κανονίζεις να παίρνουν και αυτοί δικά σου προϊόντα αλλιως πας ΑΛΛΟΥ  ;)

ετσι θα είσαι μια ΧΑΡΟΥΛΑ πάλι και σύντομα  :cheesy:

Αυτά..  :cheesy:

Αλλά θέλει λίγο τσαμπουκά το σενάριο μου  :cheesy:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.046
Πόντοι
6.515
ναι δημοψηφισμα. Θα ρωταει:  ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΑΡΩΣΤΟΣ ή ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ ? :uglystupid: :uglystupid:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
λες (Το θέμα είναι πως οι σκληρές θυσίες δεν έχουν αποτέλεσμα)

λεω... Ακριβώς.. γιατί άραγε;

μήπως ο στόχος είναι ανέφικτος με τα δεδομένα (και τα "εργαλεία") που εχεις (ρωταω εγώ  :uglystupid:)

το λες και μόνος σου πάντως όποτε...  :cheesy:

Μέτα... δεν τιμωρείς κανένα αν χρεοκοπήσεις, δώσε πίσω το κεφάλαιο (που πήρες)  αν θες να είσαι ΟΚ και τους τόκους να τους πεις να τους πάρουν απο ΑΛΛΟΥ  :uglystupid:

Δεν πειράξει καμιά φορά να χάσουν και οι τράπεζες (καλό θα σου κάνει)  :uglystupid:

Φύγε από το Γαμημένο ευρώ και την Ε.Ε

κανε συμμάζεμα στα δημοσιονομικά σου, και στα ταμεία σου.

φτιάξε νόμους της προκοπής για όλους και εφάρμοσε τους.

εκμεταλλεύσου τους πόρους σου (εχεις) και την θέση σου (πολύ καλή)

φερε πίσω τα κεφάλαια που έχουν πετάξει έξω..

Οτι εισάγεις να κανονίζεις να το παράγεις αν γίνεται και να το στηρίζεις.

και να μην παιρνεις ΔΑΝΕΙΚΑ για να πληρώνεις (γιατί δεν είναι καλή ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ  ;))

για το κάλο σου τα δανεικά κομμένα.

και με όποιους συναλλάσσεσαι, θα κανονίζεις να παίρνουν και αυτοί δικά σου προϊόντα αλλιως πας ΑΛΛΟΥ  ;)

ετσι θα είσαι μια ΧΑΡΟΥΛΑ πάλι και σύντομα  :cheesy:

Αυτά..  :cheesy:

Αλλά θέλει λίγο τσαμπουκά το σενάριο μου  :cheesy:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οι πιθανοτητες να γινει αυτο που περιγραφεις ειναι οσες με τον να νικησει σε τελικο τσαμπιονς λιγκ ο Ολυμπιακος Βολου την Μπαρτσελονα 5-0

ρε σοβαρευτειτε λιγο  :2funny: :2funny:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οι πιθανοτητες να γινει αυτο που περιγραφεις ειναι οσες με τον να νικησει σε τελικο τσαμπιονς λιγκ ο Ολυμπιακος Βολου την Μπαρτσελονα 5-0

ρε σοβαρευτειτε λιγο  :2funny: :2funny:

Γεια σου μορτή  ;)

καιρό έχουμε να τα πούμε

αλλά πες μου τι δεν θα μπορούσε να γίνει και γιατί;; (από αυτά που γράφω)

δεν πιστεύω να θεωρείς ότι μπορούμε να πληρώσουμε 400 δις (ως την λύση)   :cheesy:

γιατι θα αργήσεις να το δεις  :uglystupid: (αν μπορείς να δεις απο την πείνα ως τότε)

σε ακούω λοιπόν..

Πες την λύση την δίκη σου  (που θα μας βγάλει από την κρίση)

Επισκέπτης
Γεια σου μορτή  ;)

καιρό έχουμε να τα πούμε

αλλά πες μου τι δεν θα μπορούσε να γίνει και γιατί;; (από αυτά που γράφω)

δεν πιστεύω να θεωρείς ότι μπορούμε να πληρώσουμε 400 δις (ως την λύση)   :cheesy:

γιατι θα αργήσεις να το δεις  :uglystupid: (αν μπορείς να δεις απο την πείνα ως τότε)

σε ακούω λοιπόν..

Πες την λύση την δίκη σου  (που θα μας βγάλει από την κρίση)
Ελπίζω να επιτρέπεις κ σε άλλους να μπούνε στην κουβέντα. :grin:

Λοιπόν......

Σωστές οι λύσεις κ λίγο πολύ αυτές είναι αλλά θέλεις ηγεσία κ έναν ηγέτη(δεν τον έχεις κ δεν φαίνεται να υπάρχει κιόλας).

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ελπίζω να επιτρέπεις κ σε άλλους να μπούνε στην κουβέντα. :grin:

Λοιπόν......

Σωστές οι λύσεις κ λίγο πολύ αυτές είναι αλλά θέλεις ηγεσία κ έναν ηγέτη(δεν τον έχεις κ δεν φαίνεται να υπάρχει κιόλας).

αν δεν υπάρχουν ηγέτες ....

υπάρχει ακόμη αυτός  ;)

highlandery.jpg

να δεις πως ξεβρομίζουν τα πασόκια  :uglystupid:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Στέκα....  για κανε λίγο στέκα γιατί με αυτά που γράφεις, μάλλον δεν εχεις καταλάβει ποιος έχει το πρόβλημα.

το πρόβλημα δεν το εχεις εσύ κατάλαβε το και μην τρως τα παραμυθάκια.

Στην περίπτωση μας όμως δεν υπάρχει γιατρειά με  νόμισμα ΕΥΡΩ και τοσο χρέος (κατάλαβε το)

3> Μην τρως το παραμυθακι του καθε ΠΟΠΑΥ και Προβοπουλου ( σε εχω για πιο έξυπνο  ;) )

τους περνάς για μαλάκες, να μην στη δώσουν  εεε;   :uglystupid:

Ας το κάνουν τότε αν έχουν αρχιδια και θα δούμε ποιος θα χάσει.  :uglystupid:

Στέκα πες μου κάτι ρε συ --> τι πίνεις  :cheesy: γαμώ την πουτανα μου μέσα :cheesy:

Ήμαρτον  λέμε ρε (απλή λογική)   :cheesy:

Ήμαρτον Στέκα  :grin:

Υ.Γ πάω τώρα γιατί με ψάχνουν  ;)
τυπε και μονο το οτι μιλας με παρατσουκλια σταματαει τον οποιοδηποτε να θελει να συζητησει σοβαρα μαζι σου.τι τζεφρυ ποπαυ και ταρζαν και μαλακιες.παιδακι του δημοτικου εισαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom