Νέα

Δήμητρα Μαργέτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Φίλε πρέπει να επισκεφτείς, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, το οστεοφυλάκιο στο μεσαιωνικό νεκροταφείο της Κούτνα Χόρα, στην Τσεχία. Είναι must για τύπους σαν εσένα.
Eπισκεπτομαι καθε χρονο τις χθόνιες κατακομβες του Παρισιου για να φτιαχνομαι!!!  :thumbsup:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
χαλι μαυρο η παλιοβρωμιαρα...

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Θυμάμαι όσο ήταν στην μπουζού είχε βάψει το μάλλί ξανθό κ ήτο μουνάρα, όταν βγήκε (επανα)πατσαβούρεψε...Φαίνεται μέσα τις είχαν κάνει καλό τα ψαλίδια με τις συγκρατούμενες...

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.602
Πόντοι
216
Θυμάμαι όσο ήταν στην μπουζού είχε βάψει το μάλλί ξανθό κ ήτο μουνάρα, όταν βγήκε (επανα)πατσαβούρεψε...Φαίνεται μέσα τις είχαν κάνει καλό τα ψαλίδια με τις συγκρατούμενες...
Όλες οι γκόμενες λίγο πολύ οταν φτιαχνονται ειναι όμορφες, τουλάχιστον οι περισσοτερες.
Εδώ που τα λέμε βέβαια, θυμάμαι την Μαργέτη τότε που βγήκε απο την φυλακή, ήταν καλοκαίρι και ήταν πράγματι μουνάρα...
Τώρα, δυστυχώς που αποφυλακίστηκε τόσο νωρίς; Ευτυχώς που δεν έφαγε τα νιάτα της στη φυλακή και ξανάφτιαξε την ζωη της; τι να πω δεν ξερω...

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Όλες οι γκόμενες λίγο πολύ οταν φτιαχνονται ειναι όμορφες, τουλάχιστον οι περισσοτερες.
Εδώ που τα λέμε βέβαια, θυμάμαι την Μαργέτη τότε που βγήκε απο την φυλακή, ήταν καλοκαίρι και ήταν πράγματι μουνάρα...
Τώρα, δυστυχώς που αποφυλακίστηκε τόσο νωρίς; Ευτυχώς που δεν έφαγε τα νιάτα της στη φυλακή και ξανάφτιαξε την ζωη της; τι να πω δεν ξερω...

Οχι μαν, σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα δυστυχώς που αποφυλακίστηκε, ποιος είμαι εγώ για να πω κάτι τέτοιο...αναφερόμουνα απλά στην εμφάνιση..να φτιάξει την ζωή της κ να είναι καλά...

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Λίγοι θυμούνται ότι συνήγορος του Δημητροκάλη ήταν ο μπαμπάς Πλεύρης.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Η αληθινή κολάση για τη Μαργέτη:"Ζω  με τα παιδιά μου με 300 ευρώ..."

Είκοσι χρόνια μετά την καταδίκη της σε κάθειρξη 17 ετών, στις δικαστικές αίθουσες βρέθηκε και πάλι η "σατανίστρια της Παλλήνης" Δήμητρα Μαργέτη.

Η ίδια προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του εν διαστάσει συζύγου της για την διατροφή των παιδιών της ηλικίας 5 και 11 ετών.

Μετά την αποφυλάκισή της διατηρώντας χαμηλό προφίλ παντρεύτηκε έναν υπεργολάβο οικοδομών.
Τα προβλήματα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους και εδώ και 1,5 χρόνο ο γάμος ουσιαστικά έχει τελειώσει.

"Δεν έχω άλλα σταθερά εισοδήματα  πλην της διατροφής των 300 ευρώ που μου δίνει και όχι πάντα εγκαίρως" είπε η ίδια ενώπιον του δικαστή...

Η Μαργέτη εργάζεται περιστασιακά ως κομμώτρια  από σπίτι σε σπίτι.

"Ο κύριος βγαίνει με τους φίλους του και τη σύντροφό του κάθε βράδυ την ώρα που τα παιδιά του δεν έχουν να πάρουν παγωτό" και πρόσθεσε "ζούμε με ελεημοσύνη".

Τί υποστηρίζει ο σύζυγος.

"Παλιά  δούλευα σαν υπεργολάβος αλλά πλέον δεν έχω τίποτα" υποστήριξε ο σύζυγός της στο δικαστήριο και πρόσθεσε:
" Μένω με τη μητέρα μου.Καταλαβαίνω ότι και η Δήμητρα παιδεύεται αλλά τι να κάνω;"

Ωστόσο ο αδελφός του προσπαθώντας να τον υποστηρίξει κατηγόρησε ευθέως την Μαργέτη:
"Αμα παραγγέλνει  ντιλίβερι που να μείνουν λεφτά;".

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
υπαρχει φωτο  πως ειναι τωρα ?

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.790
Πόντοι
216
Κόντρα στον αναλαφρο χαρακτηρα που θελετε να έχετε εδω, το να διατηρείται ενα νημα για κάποια που εστειλε στο χωμα ενα 14χρονο κοριτσι και μια 26χρονη, που θα μπορουσαν να ηταν παιδιά σας, ειναι τουλάχιστον αρρωστο. Όποια και να ειναι αυτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom