Η αληθινή κολάση για τη Μαργέτη:"Ζω με τα παιδιά μου με 300 ευρώ..."
Είκοσι χρόνια μετά την καταδίκη της σε κάθειρξη 17 ετών, στις δικαστικές αίθουσες βρέθηκε και πάλι η "σατανίστρια της Παλλήνης" Δήμητρα Μαργέτη.
Η ίδια προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του εν διαστάσει συζύγου της για την διατροφή των παιδιών της ηλικίας 5 και 11 ετών.
Μετά την αποφυλάκισή της διατηρώντας χαμηλό προφίλ παντρεύτηκε έναν υπεργολάβο οικοδομών.
Τα προβλήματα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους και εδώ και 1,5 χρόνο ο γάμος ουσιαστικά έχει τελειώσει.
"Δεν έχω άλλα σταθερά εισοδήματα πλην της διατροφής των 300 ευρώ που μου δίνει και όχι πάντα εγκαίρως" είπε η ίδια ενώπιον του δικαστή...
Η Μαργέτη εργάζεται περιστασιακά ως κομμώτρια από σπίτι σε σπίτι.
"Ο κύριος βγαίνει με τους φίλους του και τη σύντροφό του κάθε βράδυ την ώρα που τα παιδιά του δεν έχουν να πάρουν παγωτό" και πρόσθεσε "ζούμε με ελεημοσύνη".
Τί υποστηρίζει ο σύζυγος.
"Παλιά δούλευα σαν υπεργολάβος αλλά πλέον δεν έχω τίποτα" υποστήριξε ο σύζυγός της στο δικαστήριο και πρόσθεσε:
" Μένω με τη μητέρα μου.Καταλαβαίνω ότι και η Δήμητρα παιδεύεται αλλά τι να κάνω;"
Ωστόσο ο αδελφός του προσπαθώντας να τον υποστηρίξει κατηγόρησε ευθέως την Μαργέτη:
"Αμα παραγγέλνει ντιλίβερι που να μείνουν λεφτά;".