orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
ελα νερο πες την αληθεια εσυ δεν εισαι ο ανδρας της που λενε οτι παντρευτηκε???
ελα νερο πες την αληθεια εσυ δεν εισαι ο ανδρας της που λενε οτι παντρευτηκε???
τυπε η πιπα της πρεπει να ειναι ΜΑΓΕΙΑ
σατανιστρια ειναι τυπεαμα στον δαγκωσει και τον κοψει τυπε ?
αμα στον δαγκωσει και τον κοψει τυπε ?
σατανιστρια ειναι τυπε
οχι κανιβαλος
οχι τυπετο εχεις κανει με σατανιστρια τυπε ?
γιατι τυπε?γιατρε προσπαθουν να την προξενεψουν με τον οργκασμο νερο
δεν ειναι λιγο λαιτ για αυτον??
γιατι τυπε?
εχει εμπειρια απο τελετες
οτι πρεπει ειναι για τον οργασμο νερο
Πρέπει να είχε πέσει τρελό τρίο και παρτουζίτσα με τους υπόλοιπους...
έφαγε πολλα γαμησια απο τον κουγια μεχρι να την αθωωσειτην ξεπατωσε ο κουγιας αυτην..ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΩΜΑ ...μια δοση οταν βγηκε εκανε και φωτογραφηση σε πουτσοπεριοδικο με τιτλο η μνηστη του σατανα...με ψιλοπροκληση οχι γυμνο...απο τοτε που ηταν φυλακα εχει φτιαξει τιγκα στηθος και πεοχειλα...δεν συμμετειχε στις δολοφονιες...πιο πολυ σα δολωμα και αλλοθι και παρατηρητρια...κατεστραμενη προσωπικοτητα....τωρα εχει παντρευτει και παει πλωρη για παιδακι....εχει εξαφανιστει απο προσωπου γης..
Aρχιζω και βλεπω τον εαυτο μου ως ον φολιδωτό κερασφόρο, πτερωτό, με γλωσσα διχαλωτή να παλλεται και να ασελγει επι του σωματος της Δημητρας Μαργετη!!! >γιατι τυπε?
εχει εμπειρια απο τελετες
οτι πρεπει ειναι για τον οργασμο νερο
ωχ σε λιγο ερχοναι και μεσανυχτα! την λυπαμαι την μαργετηAρχιζω και βλεπω τον εαυτο μου ως ον φολιδωτό κερασφόρο, πτερωτό, με γλωσσα διχαλωτή να παλλεται και να ασελγει επι του σωματος της Δημητρας Μαργετη!!! >
Θα περασει πολυ καλα μαζι μου τα μεσανυχτα!!! >ωχ σε λιγο ερχοναι και μεσανυχτα! την λυπαμαι την μαργετη
Θα περασει πολυ καλα μαζι μου τα μεσανυχτα!!! >
http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/uploads/image/507396/Untitled-11_265.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Σιγά τη σαύρα..
Τυχερή πάντως, έπεσε στα μαλακά. Τους άλλους τους είχανε κάνει τον κώλο πηγάδι είχε ακουστεί.