apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
www.imagebam.com/image/5f82e1276466197] [/URL]Διαβολεμένο θηλυκό!
την ξεπατωσε ο κουγιας αυτην..ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΩΜΑ ...μια δοση οταν βγηκε εκανε και φωτογραφηση σε πουτσοπεριοδικο με τιτλο η μνηστη του σατανα...με ψιλοπροκληση οχι γυμνο...απο τοτε που ηταν φυλακα εχει φτιαξει τιγκα στηθος και πεοχειλα...δεν συμμετειχε στις δολοφονιες...πιο πολυ σα δολωμα και αλλοθι και παρατηρητρια...κατεστραμενη προσωπικοτητα....τωρα εχει παντρευτει και παει πλωρη για παιδακι....εχει εξαφανιστει απο προσωπου γης..στειλε λινκ να φτιαχτω
τωρα εχει παντρευτει και παει πλωρη για παιδακι....
Εισαι σατανας!!! www.imagebam.com/image/c450e2276466642] [/URL]ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΖΟΧΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥ
ΗΤΑΝ ΘΡΕΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΓΙΔΑ
a orgasmo nero!!! και εγω νομιζα -οργασμό νερό-
βαλτον μακρυα μαλλια κια οντως εκανες το αληθινο μου πορτρετοΕισαι σατανας!!! www.imagebam.com/image/c450e2276466642] [/URL]
http://[URL unfurl="true"]www.fxguide.com/wp-content/uploads/2012/09/artifex_Possession_demonFace_finalVFX.jpg[/img[/URL]]
[img]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSfWsEhJreaJaLbiQiocXeKGQrBSI9nhS_h8GR9cx8rqFvKOVP3Jw
Χμμμ... και αυτο παραπλανηση ειναι η" λες αληθεια!βαλτον μακρυα μαλλια κια οντως εκανες το αληθινο μου πορτρετο
ρε μπαγασα μπας και με ξερεις?????
Eυτυχως που ειμαι και εγω εδω, να υπαρχει και καποιος ομαλος και ισορροπημενος στο σάιτ!ανωμαλοι ειμαστε τελικα ολοι εδω μεσα
ελα πες στους αλλους οτι εισαι ο κλωνος μου ;)Χμμμ... και αυτο παραπλανηση ειναι η" λες αληθεια!
ελα ρε τυπεEυτυχως που ειμαι και εγω εδω, να υπαρχει και καποιος ομαλος και ισορροπημενος στο σάιτ!
Το γρηγοροτερο δυνατον να μου την φερετε! Φτιαχνομαι μαζι της απο το 1993! Οι σατανιστριες ειναι το παθος μου!!! >...αληθεια να του κανουμε προξενιο με την μαργετη?????
Χμμμ.........www.imagebam.com/image/69f12f276468219] [/URL]Eυτυχως που ειμαι και εγω εδω, να υπαρχει και καποιος ομαλος και ισορροπημενος στο σάιτ!
ας το νερο αμα ερθει μπροστα σου η μαργετη θα χεστει απο το φοβο τηςΤο γρηγοροτερο δυνατον να μου την φερετε! Φτιαχνομαι μαζι της απο το 1993! Οι σατανιστριες ειναι το παθος μου!!! >
Δεν ζηταω ανωμαλα πραγματα. Μου αρεσουν οι κλασικες στασεις!!!ας το νερο αμα ερθει μπροστα σου η μαργετη θα χεστει απο το φοβο της
Δεν ζηταω ανωμαλα πραγματα. Μου αρεσουν οι κλασικες στασεις!!!
Θα ηθελα να ημουν καπως ετσι μαζι της...ας το νερο αμα ερθει μπροστα σου η μαργετη θα χεστει απο το φοβο της