Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οχι ρε τσοντολαγνε μην το πας μακρια, ποιο απλο ειναι το θεμα, η γκομενα δεν θα μου κατσει ποτε γιατι θα ειμαι μια ζωη στα 700/μηνα αρα καλα της κανανε και την  :s&m_1: οι μπατσοι, οταν θα  :s&m_1: και τις δικιες τους γκομενες καποιοι αλλοι απο κατω θα λενε καλα κανουνε στις τανες εχω δεν θα εχω ποτε γκομενα γιατι ειμαι ανεργος, και ειναι πολλοι αυτοι οι ανεργοι...... (30% σιγουρα)
Αν ήταν άντρας στη θέση της,οι περισσότεροι απ'αυτούς θα τον υποστήριζαν ! αυτό εννοώ...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Γιατί είσαι ορθόδοξος ?
θα μπει ο απολυτος και θα διευκρινισει τα πιστευω μου τυπε. ;) ;)
Γουσταρεις Κωστακη????? αν πηγες Κροατια ξερεις οτι αυτη δεν ποιανει μια εκει, ετσι????
που να παω ρε.δανεια εμειναν ανεγγιχτα αλλα ολα τα αλλα πηραν την κατω βολτα.2 χρονια τωρα συνηλθα και ξεχρεωσα και τωρα αρχιζω οικονομιες.εχουμε ακομα ταιλανδη σερβια.μετα πολωνια με φιλο και κροατια οψομεθα.ασε να μαζεψουμε κανενα φραγκο.α και την εφορια δεν πληρωσα ακομα... :huh: :huh:
τεσπα υπομονη. :grin:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
θα μπει ο απολυτος και θα διευκρινισει τα πιστευω μου τυπε. ;) ;)που να παω ρε.δανεια εμειναν ανεγγιχτα αλλα ολα τα αλλα πηραν την κατω βολτα.2 χρονια τωρα συνηλθα και ξεχρεωσα και τωρα αρχιζω οικονομιες.εχουμε ακομα ταιλανδη σερβια.μετα πολωνια με φιλο και κροατια οψομεθα.ασε να μαζεψουμε κανενα φραγκο.α και την εφορια δεν πληρωσα ακομα... :huh: :huh:
τεσπα υπομονη. :grin:
Το ΔΝΤ εχει πληξει τον πορνοτουρισμο η μου φαινεται  :think: :think:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ξεροχύνω με Κροατία....για πες μας ψηλέ.............. :cum: :cum: :cum:
Τι να σου πω, αν δεν πας δεν μπορω να μεταφερω αυτα που εχω δει, πολυ ομρφες και διμετρες γυναικες, οχι τοσο ευκολες ομως.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ξεροχύνω με Κροατία....για πες μας ψηλέ.............. :cum: :cum: :cum:
εχει γραψει στο θρεντ.μην σπαμαρεις στο θρεντ της αλεξανδρακη.δειχνεις ασεβεια σε ενα τετοιο κοριτσι.ειδες τι τραβηξε απο τους χωροφυλακες?
ρε μαγκες τωρα που το ανεφερα αν ειχαμε την ενδοξη Β.Χ. θα γινοντουσαν αυτα?θα γινοταν φιλοι και με την δημητρα. :rockon: :rockon:
μιλαμε για εστετισμο για επιπεδο πριν η χωρα μας κατρακυλησει. :S
sensei απολυτε που εισαι?????
παω να φαω και να φτιαξω χαλβα.
Το ΔΝΤ εχει πληξει τον πορνοτουρισμο η μου φαινεται  :think: :think:
να ταν μονο αυτος ρε τυπε?? :grin: :grin: :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εχει γραψει στο θρεντ.μην σπαμαρεις στο θρεντ της αλεξανδρακη.δειχνεις ασεβεια σε ενα τετοιο κοριτσι.ειδες τι τραβηξε απο τους χωροφυλακες?
ρε μαγκες τωρα που το ανεφερα αν ειχαμε την ενδοξη Β.Χ. θα γινοντουσαν αυτα?θα γινοταν φιλοι και με την δημητρα. :rockon: :rockon:
μιλαμε για εστετισμο για επιπεδο πριν η χωρα μας κατρακυλησει. :S
sensei απολυτε που εισαι?????
παω να φαω και να φτιαξω χαλβα.να ταν μονο αυτος ρε τυπε?? :grin: :grin: :grin:
Και εγώ πάω να φάω ταχίνι με μέλι,τα λέμε πιο μετά..... Έχω καυλώσει με Κροατία τώρα και δεν την παλέυω,με 2μετρες μη εύκολες μουνάρες..... :cum: :cum: :cum:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τι να σου πω, αν δεν πας δεν μπορω να μεταφερω αυτα που εχω δει, πολυ ομρφες και διμετρες γυναικες, οχι τοσο ευκολες ομως.
καλα οχι και 2μετρες τυπε :grin:
και εγω παντως πιστευω οτι οι κροατισσες ειναι γυναικες για σπιτι
το εχω γραψει εδω και πολυ καιρο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καμια φωτο θα βαλετε?
newego_LARGE_t_641_105655390.JPG

map39

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασε με κόκκινο το κορίτσι και ήταν και πίτα.
Δεν θα την έπιαναν;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Ισχυριζεται οτι την χτυπησαν, και ενω δεν ειμουν μπροστα, ξερωντας ποσο ζωα ειναι οι Ελληνες αστυνομικοι την πιστευω, αλλο προστιμο και αλλο ξυλο, χειροπεδες κτλπ. δεν νομιζω σε καθεναν που περναει κοκκινο να τον σερνουν στο τμημα, ηθελαν να την πανε στο τμημα και την πηγαν.... το οτι καποιοι εδω μεσα χαιρονται και τους χειροκροτουν χρηζει μιας αναλυσης νομιζω......

τόσο αξιόπιστη την θεωρείς;;;

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Ισχυριζεται οτι την χτυπησαν, και ενω δεν ειμουν μπροστα, ξερωντας ποσο ζωα ειναι οι Ελληνες αστυνομικοι την πιστευω, αλλο προστιμο και αλλο ξυλο, χειροπεδες κτλπ. δεν νομιζω σε καθεναν που περναει κοκκινο να τον σερνουν στο τμημα, ηθελαν να την πανε στο τμημα και την πηγαν....το οτι καποιοι εδω μεσα χαιρονται και τους χειροκροτουν χρηζει μιας αναλυσης νομιζω......

Kαλά δεν το κατάλαβες; Αντιδράνε έτσι (όπως και οι αστυνομικοί) γιατί δεν πρόκειται ποτέ να την πηδήξουν ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε σεις δεν πανε να γαμηθουνε και οι μπατσοι και η ψωλα λεω εγω? αν υπηρχε σωστη κοινωνια και η καριολα και ο ενωμοταρχης που της εβαλε χειροπεδες θα επρεπε να ειναι μεσα για προσβολη δημοσιας αιδους

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αν την χτυπησαν καλα της εκανα τετοιο βλημα π ειναι αλλα αν κ δν το νομιζω

Stories

Νέο!

Stories