Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ασε μεγαλε Διο....Απεκτησε και φακελο τωρα.....Μπηκε στον κοσμο τηs παρανομιαs
Παραβίασα ένα κόκκινο, αλλά κοίταξα, σταμάτησα και έφυγα μετά. Ήρθαν τρία περιπολικά από πίσω μου, δυο ασφαλίτικα, 3-4 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, κατεβαίνω κάτω, τους λέω “συγγνώμη βιαζόμουν να πάω σπίτι”, και άρχισαν να με ειρωνεύονται, να μου λένε για τις φωτογραφίσεις μου, για την τηλεόραση, και για χίλια δυο πράγματα που δεν τους αφορούνε, με χαρακτήρισαν “μπεκρού”, και τους λέω “πολύ ωραία. Αν είμαι μπεκρού, θα τα πούμε αύριο στην υπηρεσία, όπου θα κάνω και την αναφορά μου”. Κάποια στιγμή, ήρθε ένας που δεν φορούσε καν στολή, και με βούτηξε από το χέρι, και θα περάσω από ιατροδικαστή. Χριστέ μου… Δυο μέρες δεν έχω κοιμηθεί καθόλου!»

calamity-jane-original-quad-1960-rr--1837-p.jpg
 [/URL]   :grin:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.677
Πόντοι
9.931
Πάντως άσχετα με το αν κάποιος είναι πετυχημένος και πλούσιος, η συμπεριφορά του απέναντι στις αρχές, κρίνει και το πως οι αρχές θα του συμπεριφερθούν.
Αν τα μπατσόνια τα μιλήσεις με ωραίο τρόπο και ευγενικά, το ίδιο ευγενικά θα σου μιλήσουν και αυτοί.
Αν το παίξεις μούρη, κλπ και ειδικά αν αρχίσεις να προσβάλλεις και να βρίζεις, τότε με το δίκιο τους θα σε στριμώξουν και αυτοί.
Εγώ είμαι σίγουρος ότι καθημερινά συλλαμβάνονται να κάνουν ατοπήματα, πολλοί διάσημοι, αλλά δε βγαίνουν στη φόρα γιατί οι ίδιοι δεν προκαλούν. Αυτά που βγαίνουν στη φόρα είναι με τους μαλάκες που πατάνε περισσότερο γκάζι, βρίζουν χτυπάνε, απειλούν, κλπ
όπως οι ακατανόμαστοι Κουλούρης, Καρβέλας-Πάνια, και τώρα η Αλεξανδράκη
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η τύπισσα πήγε να το παίξει ιστορία στους μπάτσους και ως γνωστόν οποίος την πάει έτσι τη δουλειά δεν θα βγάλει εύκολα άκρη μαζι τους, πόσο μάλλον να έρχεται μια μοντέλα με το υπεροπτικό υφακι της να σου πουλάει τσαμπουκά.

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Λεει τους εβρισε θαρεισ την φοβηθηκαν οι μπατσοι δηλαδη ημαρτον

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η τύπισσα πήγε να το παίξει ιστορία στους μπάτσους και ως γνωστόν οποίος την πάει έτσι τη δουλειά δεν θα βγάλει εύκολα άκρη μαζι τους, πόσο μάλλον να έρχεται μια μοντέλα με το υπεροπτικό υφακι της να σου πουλάει τσαμπουκά.
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τα βλαχο-μπατσο-λιγουρια μολις ειδαν τις γκομενες τους γυρησαν τα ματια αναποδα, καποιος την γνωρισε και αρχισε το καζο, η μαλακια της τυπισσας ειναι οτι αντεδρασε εκει, θα μπορουσε να παει πασο να την βγαλει καθαρη με ενα προστιμο εκεινη την ωρα, να παρει τις πινακιδες των οχηματων τους, και με τις γνωριμιες που μαλλον εχει να τους  :fuck2: γαμησει την επομενη. Αυτο ομως θελει μυαλο και νηφαλια σκεψη, αν τα ειχε αυτα θα ηταν μοντελο???  :think: :think:

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τα βλαχο-μπατσο-λιγουρια μολις ειδαν τις γκομενες τους γυρησαν τα ματια αναποδα, καποιος την γνωρισε και αρχισε το καζο, η μαλακια της τυπισσας ειναι οτι αντεδρασε εκει, θα μπορουσε να παει πασο να την βγαλει καθαρη με ενα προστιμο εκεινη την ωρα, να παρει τις πινακιδες των οχηματων τους, και με τις γνωριμιες που μαλλον εχει να τους  :fuck2: γαμησει την επομενη. Αυτο ομως θελει μυαλο και νηφαλια σκεψη, αν τα ειχε αυτα θα ηταν μοντελο???  :think: :think:

σωστος.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ήρθαν τρία περιπολικά από πίσω μου, δυο ασφαλίτικα, 3-4 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ
Εχουμε και λεμε 3 περιπολικα Χ2 ανδρεs= 6
                2 ασφαλιτικα Χ2 ανδρεs =6
                3 μηχανεs ΔΙΑΣΧ2 ανδρεs=6

Το ολον  18 ανδρεs...... Nα γιατι γιατι δεν εχουμε καλη αστυνομευση ..Επειδη το μουνι σερνει διμοιριεs.. :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Εχουμε και λεμε 3 περιπολικα Χ2 ανδρεs= 6
                2 ασφαλιτικα Χ2 ανδρεs =6
                3 μηχανεs ΔΙΑΣΧ2 ανδρεs=6

Το ολον  18 ανδρεs...... Nα γιατι γιατι δεν εχουμε καλη αστυνομευση ..Επειδη το μουνι σερνει διμοιριεs.. :grin:
[size=30pt]666[/size] 
demon-and-angel.gif

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Oι γνωστοί άγνωστοι Απόλυτος, Σκατόμουτρο και Τσολιάς μπαχάλεψαν και αυτό το τόσο σοβαρό θέμα....
Οι ιθύνοντες του παρόντος ισοτόπου να τους περάσουν χειροπέδες και ουστ απο δω 
fuckyou-051.gif
εσυ εισαι με το συστημα τυπε γιαυτο τα λες αυτα :police:

λευτερια στην αγωνιστρια δημητρα αλεξανδρακη :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παραβίασα ένα κόκκινο, αλλά κοίταξα, σταμάτησα και έφυγα μετά. Ήρθαν τρία περιπολικά από πίσω μου, δυο ασφαλίτικα, 3-4 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, κατεβαίνω κάτω, τους λέω “συγγνώμη βιαζόμουν να πάω σπίτι”, και άρχισαν να με ειρωνεύονται, να μου λένε για τις φωτογραφίσεις μου, για την τηλεόραση, και για χίλια δυο πράγματα που δεν τους αφορούνε, με χαρακτήρισαν “μπεκρού”, και τους λέω “πολύ ωραία. Αν είμαι μπεκρού, θα τα πούμε αύριο στην υπηρεσία, όπου θα κάνω και την αναφορά μου”. Κάποια στιγμή, ήρθε ένας που δεν φορούσε καν στολή, και με βούτηξε από το χέρι, και θα περάσω από ιατροδικαστή. Χριστέ μου… Δυο μέρες δεν έχω κοιμηθεί καθόλου!»

calamity-jane-original-quad-1960-rr--1837-p.jpg
 [/URL]   :grin:
images

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
εσυ εισαι με το συστημα τυπε γιαυτο τα λες αυτα :police:

λευτερια στην αγωνιστρια δημητρα αλεξανδρακη :rockon:

Tυπε βλεπω το εξης παραλογο μια αρμαθια μπουρδελοβιοι που για να γαμησουν κανουν
ερευνα αγορας 5-6 μηνες εχουν πιασει στο στομα τους την απολυτη μουναρα και αρχιζουν τις κακομοιριες.
ΣΤΑΥΡΩΜΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αλλα απο κει και αρχιζουν οι κατινιες οι μισοι λενε το μπαζο κλπ που εχουν τραβηξει 10-15  :jerking: :jerking:
για παρτη της οι αλλοι κραζουν το μεθυσμενο τσουλι και ολοι λιγο πολυ εχουν
κανει το ιδιο και αν γαμιεται και ποσα παιρνει ρεεεεεεε αυτη ειναι
η κακομοιρια σας δεν κοιτατε να πατε 2 βηματα εμπρος αλλα να θαψετε τον αλλο,αντε τρομπες .

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Tυπε βλεπω το εξης παραλογο μια αρμαθια μπουρδελοβιοι που για να γαμησουν κανουν
ερευνα αγορας 5-6 μηνες εχουν πιασει στο στομα τους την απολυτη μουναρα και αρχιζουν τις κακομοιριες.
ΣΤΑΥΡΩΜΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αλλα απο κει και αρχιζουν οι κατινιες οι μισοι λενε το μπαζο κλπ που εχουν τραβηξει 10-15  :jerking: :jerking:
για παρτη της οι αλλοι κραζουν το μεθυσμενο τσουλι και ολοι λιγο πολυ εχουν
κανει το ιδιο και αν γαμιεται και ποσα παιρνει ρεεεεεεε αυτη ειναι
η κακομοιρια σας δεν κοιτατε να πατε 2 βηματα εμπρος αλλα να θαψετε τον αλλο,αντε τρομπες .
Ετσι ειναι τυπε ο Ελληνας.... επειδη αυτη  :fuck2: με Ρωσους μεγιστανες αρα οι μπατσοι δικαιολογουνται να την πλακωσουν κτλπ. Δεν καταλαβαινουν οτι οταν οι μπατσοι κανουν τα ιδια στις δικες τους γκομενες θα υπαρχουν καποιοι απο κατο που παλι θα χειροκροτουν οτι καλα κανανε στην πουτανα γκομενα αυτουνου που εχει δουλεια με 1000 ευρω αφου αυτοι θα ειναι ανεργοι, δεν βγαζει ακρη αυτο....
ΚΑΚΩΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΚΑΚΩΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΗΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ απλα πραγματα....

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Ετσι ειναι τυπε ο Ελληνας.... επειδη αυτη  :fuck2: με Ρωσους μεγιστανες αρα οι μπατσοι δικαιολογουνται να την πλακωσουν κτλπ. Δεν καταλαβαινουν οτι οταν οι μπατσοι κανουν τα ιδια στις δικες τους γκομενες θα υπαρχουν καποιοι απο κατο που παλι θα χειροκροτουν οτι καλα κανανε στην πουτανα γκομενα αυτουνου που εχει δουλεια με 1000 ευρω αφου αυτοι θα ειναι ανεργοι, δεν βγαζει ακρη αυτο....

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΡΕ ΤΟ ΑΡΝΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ
ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΙΠΑ -ΚΩΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Στην συγκεκριμένη περίπτωση η γκόμενα το 'παιξε ιστορία επειδή οι επαφές και ο "κύκλος" της έχουν εξουσία και ισχύ πολύ μεγαλύτερη από ένα μπατσάκο. Αυτοί στραβώσανε και έκανα χρήση της δικής τους μικρότερης συγκριτικά δύναμης για να της δυσκολέψουν τη ζωή.
Η διαφορά είναι ότι είναι ότι ενώ ο αστυνομικός έχει πολύ λιγότερη εξουσία από έναν ας πούμε επιχειρηματία ή μεγαλοδικηγόρο, η δική του εξουσία είναι πιο άμεση και χειροπιαστή. Μπορεί να σε ακουμπήσει, ψάξει, σπρώξει κτλ

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.026
Πόντοι
6.515
Μαλακίες παρόμοια υπόθεση ήταν και με τον Καρβέλα και την Πάνια… Τους έλεγαν να σταματήσουν και αυτοί είχαν περάσει όλα τα κόκκινα μέχρι να ξεφορτωθούν την κόκα … :2funny:
Σιγά να μην πίνει αλκοόλ αυτή να χαλάσει το σωματάκι της … πίτα στην κόκα πρέπει να ήταν και κάρα φτιαγμένοι και οι δύο … και μόλις είδαν τους μπάτσους που κάναν σήμα για έλεγχο πέρασαν τα φανάρια από τον φόβο τους για να ξεφορτωθούν κανένα σκονάκι… μόνο έτσι πας για ατνίσταση κατά της αρχής και όχι της μαλακίες που λέει... Μοντέλα και μαλακίες όλα γίνονται για να κρατάν ψηλά την ταρήφα στην βυζιτα... έχει ένα σωρό ρουμάνες καλύτερες από αυτήν...
:thumbsup:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
γτ πρεπει να περνας με κοκκινο? :think:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.026
Πόντοι
6.515
Και επειδη ο μπατσος δεν μπορει να την πλερωσει για να την  :fuck2: πρεπει να την πλακωσει..... ωραια λογικη....... σε τι διαφερει απο τους 4 του Βελβεντου......

θα επρεπε να παρεμβει ο συριζα μεσω του τομεαρχη γκομενοδουλειων τατσοπουλου

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Στην συγκεκριμένη περίπτωση η γκόμενα το 'παιξε ιστορία επειδή οι επαφές και ο "κύκλος" της έχουν εξουσία και ισχύ πολύ μεγαλύτερη από ένα μπατσάκο. Αυτοί στραβώσανε και έκανα χρήση της δικής τους μικρότερης συγκριτικά δύναμης για να της δυσκολέψουν τη ζωή.
Η διαφορά είναι ότι είναι ότι ενώ ο αστυνομικός έχει πολύ λιγότερη εξουσία από έναν ας πούμε επιχειρηματία ή μεγαλοδικηγόρο, η δική του εξουσία είναι πιο άμεση και χειροπιαστή. Μπορεί να σε ακουμπήσει, ψάξει, σπρώξει κτλ
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι την ιστορια την ξεκινησαν οι μπατσοι, το οτι αυτη αντεδρασε ασχημα μετα ειναι αρκετα πιθανο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom