Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.026
Πόντοι
6.515
ο ΚΟΥΓΙΑΣ που ητανε να υπερασπιστει το μοντελο?  :think:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
γτ πρεπει να περνας με κοκκινο? :think:
Γιατι ειμαστε στο Ελλαντα και δεν εχουμε κυκλοφοριακη κουλτουρα, αλλωστε οι πρωτοι που παραβιαζουν τα κοκκινα ειναι οι ιδιοι οι μπατσοι.... Αλλο αυτο και αλλο ο χλευασμος και η βια σε δυο γυναικες στην μεση του δρομου απο αστυνομικους, επειδη ετυχε να ειναι γνωστες και ομορφες, απλο???

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Γιατι ειμαστε στο Ελλαντα και δεν εχουμε κυκλοφοριακη κουλτουρα, αλλωστε οι πρωτοι που παραβιαζουν τα κοκκινα ειναι οι ιδιοι οι μπατσοι.... Αλλο αυτο και αλλο ο χλευασμος και η βια σε δυο γυναικες στην μεση του δρομου απο αστυνομικους, επειδη ετυχε να ειναι γνωστες και ομορφες, απλο???
αυτο σημαινει οτι πρεπει να κανεις και εσυ το ιδιο?
μεχρι εδω ομως γιατι δεν πρεπει να λεμε τετοια στο θρεντ της αλεξανδρακη απο σεβασμο στην καριερα της.οχι τιποτα αλλο γιατι καποιοι αλητηριοι μπαχαλακηδες δεν σεβονται το ηθικο αυτο κοριτσι που βγαζει το μεροκαματο με τον ιδρωτα της οπως αλλες στο εξωτερικο π.χ. αυτη η πιτσιρικα που μοιαζει με την τζουλια(δεν μου ερχεται τωρα το ονομα  :think:) και σπουδαζει στην αγγλια και την χακαρανε και βγηκε σε σαιτ με συνοδους στο εξωτερικο.
αισχος παλιοτομαρα μπαχαλακηδες. :tickedoff:
τσοντολαγνε μορφη ηθελα να σε ρωτησω απο καιρο.μηπως εισαι ο σπυρος ρεβης? :think:
εχετε νομιζω τον ιδιον τροπο εκφρασης η κανω λαθος? :grin:

Επισκέπτης
Αντε ρε με τις ξεκωλιαρες!!!περασανε κοκκινο και ηταν και πιωμενες και περιμεναν να τη βγαλουν λαδι?
Επρεπε να τις γαμησουν κιολας!!!
Καριολες!
Ειναι "μοντελα",βιζιτες δηλαδη και νομιζουν οτι ειναι καποιες...

Πολύ κακώς πέρασε με κόκκινο,αλλά εσύ Βγάζεις τη γνωστή Ελληνική κακία του...κατηχητικού !! Μπλιαααχ !!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αραξε φιλε ,δεν τις χτυπησαν  κιολας. οτι οι μπατσοι ειναι μαλακες ειναι αυτονοητο .αυτο ομως δεν σημαινει οτι επειδη ειναι γνωστες και ομορφες πρεπει να μην φανε προστιματακι...και μενα με εχουν συρει στο τμημα για παρομοιες μαλακιες αλλα οι ασχημες μπατσινες δεν με αφησαν που ειμαι αγνωστος και ομορφος :sunglasses:

Επισκέπτης
μεχρι εδω ομως γιατι δεν πρεπει να λεμε τετοια στο θρεντ της αλεξανδρακη απο σεβασμο στην καριερα της.οχι τιποτα αλλο γιατι καποιοι αλητηριοι μπαχαλακηδες δεν σεβονται το ηθικο αυτο κοριτσι που βγαζει το μεροκαματο με τον ιδρωτα της οπως αλλες στο εξωτερικο π.χ. αυτη η πιτσιρικα που μοιαζει με την τζουλια(δεν μου ερχεται τωρα το ονομα  :think:) και σπουδαζει στην αγγλια και την χακαρανε και βγηκε σε σαιτ με συνοδους στο εξωτερικο.
αισχος παλιοτομαρα μπαχαλακηδες. :tickedoff:τσοντολαγνε μορφη ηθελα να σε ρωτησω απο καιρο.μηπως εισαι ο σπυρος ρεβης? :think:

Μάλλον έχουμε ίδιες αντιλήψεις ! Η μόνη διαφορά είναι ότι εγώ δεν βάφομαι και δεν παίρνω πίπες !  ;)

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
αισχος παλιοτομαρα μπαχαλακηδες. :tickedoff:τσοντολαγνε μορφη ηθελα να σε ρωτησω απο καιρο.μηπως εισαι ο σπυρος ρεβης? :think:
Εγω και εσυ μπορει να μην το κανουμε, αλλα ο εκπροσωπος του νομου οφειλει να ειναι πρωτα αυτος σωστος και μετα να ελεγχει τους αλλους.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.radar.gr/media/k2/galleries/21914/filaki2.jpg[/img[/URL]]

Τι έκαναν τα δύο πανέμορφα κορίτσια  ένα βράδυ πριν από την περιπέτεια τους με τις αστυνομικές αρχές; Ο λόγος για τα μοντέλα Δήμητρα Αλεξνδράκη και Άννα Διαμαντοπούλου.
Το βράδυ της Πέμπτης οδηγήθηκαν στο κρατητήριο με την κατηγορία ότι παραβίασαν φωτεινό  σηματοδότη, πέρασαν με κόκκινο.
Ένα βράδυ πριν δηλαδή την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου η Άννα και η Δήμητρα γιόρταζαν τα γενέθλια της πρώτης, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που εξασφαλίσαμε για εσάς.
Τα χαμόγελα και οι ευχές δεν πρόδιδαν το τι θα συνέβαινε το επόμενο βράδυ.

[url=http://[URL unfurl="true"]www.radar.gr/news/aleksandraki-diamantopoulou-to-parti-dio-imeres-prin-odigithoun-sto-kratitirio-21914.html]http://www.radar.gr/news/aleksandraki-diamantopoulou-to-parti-dio-imeres-prin-odigithoun-sto-kratitirio-21914.html[/url[/URL]]

*Φρέσκα [img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcThR73H2xh-stWQQRgPtBaacdJv5Z6irjgHQCyRVmqZrvu5FiCH6Q  :cheesy:  θα το ξεκωλιάσουνε τώρα το θέμα.Κουτί της έκατσε με τις αναδουλειές.

Επισκέπτης
Tώρα πέρα απ'την πλάκα,κανείς μας δεν ήταν μπροστά να ξέρει τι ακριβώς έγινε οπότε ότι και να μου πούμε είναι ανούσιο.Η Αλεξανδράκη δεν είναι και το καλύτερο παιδί,αλλά υπάρχουν και μπάτσοι που είναι πολύ καθίκια...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εγω και εσυ μπορει να μην το κανουμε, αλλα ο εκπροσωπος του νομου οφειλει να ειναι πρωτα αυτος σωστος και μετα να ελεγχει τους αλλους.
ουφφφφφ δυσκολα μπορουμε να συννενοηθουμε ρε βαρωνε.αλλο εννοουσα.ο καθενας μας προσωπικα τι οφειλει να κανει.αν ο αλλος που εχει μεγαλυτερη ευθυνη το περασει ναι ειναι δυο φορες μαλακας αλλα αυτο δε δικαιολογει τις πραξεις μας προσωπικα.
Μάλλον έχουμε ίδιες αντιλήψεις ! Η μόνη διαφορά είναι ότι εγώ δεν βάφομαι και δεν παίρνω πίπες !   ;)
μπραβο τσοντολαγνε μορφη.σε βλεπω αν ααφηνεις ιστορια. :rockon: οταν βρεις ευκαιρια εξηγησε μου αν γνωριζεις εκτος απο την ελληνικη την σερβικη και την ταιλανδεζικη κακια.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
αραξε φιλε ,δεν τις χτυπησαν  κιολας. οτι οι μπατσοι ειναι μαλακες ειναι αυτονοητο .αυτο ομως δεν σημαινει οτι επειδη ειναι γνωστες και ομορφες πρεπει να μην φανε προστιματακι...και μενα με εχουν συρει στο τμημα για παρομοιες μαλακιες αλλα οι ασχημες μπατσινες δεν με αφησαν που ειμαι αγνωστος και ομορφος :sunglasses:
Ισχυριζεται οτι την χτυπησαν, και ενω δεν ειμουν μπροστα, ξερωντας ποσο ζωα ειναι οι Ελληνες αστυνομικοι την πιστευω, αλλο προστιμο και αλλο ξυλο, χειροπεδες κτλπ. δεν νομιζω σε καθεναν που περναει κοκκινο να τον σερνουν στο τμημα, ηθελαν να την πανε στο τμημα και την πηγαν.... το οτι καποιοι εδω μεσα χαιρονται και τους χειροκροτουν χρηζει μιας αναλυσης νομιζω......

Επισκέπτης
ουφφφφφ δυσκολα μπορουμε να συννενοηθουμε ρε βαρωνε.αλλο εννοουσα.ο καθενας μας προσωπικα τι οφειλει να κανει.αν ο αλλος που εχει μεγαλυτερη ευθυνη το περασει ναι ειναι δυο φορες μαλακας αλλα αυτο δε δικαιολογει τις πραξεις μας προσωπικα.μπραβο τσοντολαγνε μορφη.σε βλεπω αν ααφηνεις ιστορια. :rockon: οταν βρεις ευκαιρια εξηγησε μου αν γνωριζεις εκτος απο την ελληνικη την σερβικη και την ταιλανδεζικη κακια.

Eννοώ τον Ελληνοορθόδοξο μισογυνισμό μας !!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ισχυριζεται οτι την χτυπησαν, και ενω δεν ειμουν μπροστα, ξερωντας ποσο ζωα ειναι οι Ελληνες αστυνομικοι την πιστευω, αλλο προστιμο και αλλο ξυλο, χειροπεδες κτλπ. δεν νομιζω σε καθεναν που περναει κοκκινο να τον σερνουν στο τμημα, ηθελαν να την πανε στο τμημα και την πηγαν.... το οτι καποιοι εδω μεσα χαιρονται και τους χειροκροτουν χρηζει μιας αναλυσης νομιζω......
βαρωνε με καβλωσες.πες ποιος δεν θα ηθελε ενα τετοιο μωρο να το εχει στα χαστουκια και να του ξαχαρβαλωνει την βαλβιδα. :fuck1:  :s&m_1:
δωσε ρε μορφη μην σταματας. :rockon: :rockon:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Οχι ρε τσοντολαγνε μην το πας μακρια, ποιο απλο ειναι το θεμα, η γκομενα δεν θα μου κατσει ποτε γιατι θα ειμαι μια ζωη στα 700/μηνα αρα καλα της κανανε και την  :s&m_1: οι μπατσοι, οταν θα  :s&m_1: και τις δικιες τους γκομενες καποιοι αλλοι απο κατω θα λενε καλα κανουνε στις τανες εχω δεν θα εχω ποτε γκομενα γιατι ειμαι ανεργος, και ειναι πολλοι αυτοι οι ανεργοι...... (30% σιγουρα)

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
βαρωνε με καβλωσες.πες ποιος δεν θα ηθελε ενα τετοιο μωρο να το εχει στα χαστουκια και να του ξαχαρβαλωνει την βαλβιδα. :fuck1:  :s&m_1:δωσε ρε μορφη μην σταματας. :rockon: :rockon:
Γουσταρεις Κωστακη????? αν πηγες Κροατια ξερεις οτι αυτη δεν ποιανει μια εκει, ετσι????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom