Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
καλα την ειπε τη παλιοκαργιολα

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Άι ρε το σούργελο,σαν πολύ σημασία δεν της δίνουμε;

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.239
Πόντοι
1.106
Τι στρινγκ ηταν αυτο σημερααααα!!!!!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πιο τσόκαρο,πεθαίνεις...... :2funny: :crazy: :cum:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
[flash=600,400]]

Την περιπέτεια που είχε πριν μερικά βράδια στη λεωφόρο Βουλιαγμένης όταν αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο και συνέλαβαν τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, εξιστόρησε η ίδια στο "Όλα Μπάχαλο".
"Αυτά εδώ έχουν μείνει", είπε το μοντέλο δείχνοντας το χέρι της και συνέχισε: "Δεν υπήρξε αντίσταση. Οι μώλωπες προήλθαν από έναν άλλο ο οποίος φορούσε πολιτικά. Ήρθαν η ομάδα ΔΙΑΣ, ασφαλίτικα αυτοκίνητα, περιπολικά, η Τροχαία. Ό,τι αστυνομική δύναμη υπήρχε στη Γλυφάδα ήρθε".

"Ζήτησα να κάνουν πιο γρήγορα γιατί ήμουν κουρασμένη και μου απάντησαν 'δε θα μου πεις εσύ πώς θα κάνω τη δουλειά μου'. Με είχαν μισή ώρα με τρία τέταρτα να περιμένω και μαζευόταν κόσμος και λέω ότι κάτι άλλο γίνεται και όχι να μουν κόψουν κλήση. Προσπαθούσαν να μου βγάλουν τις πινακίδες από το αυτοκίνητο και να μου κάνουν ζημιά. Άρχισα και φορτιζόμουν συναισθηματικά. Και μου απάντησαν 'ποια είσαι εσύ' και 'τι νομίζεις ότι είσαι", εξήγησε.

Το μοντέλο συνέχισε λέγοντας ότι "Μετά μου είπαν ότι θα με πάνε μέσα. Και λέω να με πάτε μέσα να το λύσουμε και απάντησαν 'θα σε πάω μέσα μωρή'. Εγώ τους είπα ότι θα κάνω αναφορά στην υπηρεσία τους και μου απάντησαν ότι θα πάμε στο αστυνομικό τμήμα".

Η ίδια τόνισε πως ποτέ δεν έφερε αντίσταση και συμφώνησε να τους ακολουθήσει στο αστυνομικό τμήμα.

Τέλος, υποστήριξε πως και εκεί αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα αφού στην πλειοψηφία τους κανένας δεν τη βοήθησε στις ανάγκες που είχε.

www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/synenteyxeis-celebrities/dhmhtra-aleksandrakh-oi-mwlwpes-kai-to-tha-se-paw-mesa-mwrh.2125648.html]http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/synenteyxeis-celebrities/dhmhtra-aleksandrakh-oi-mwlwpes-kai-to-tha-se-paw-mesa-mwrh.2125648.html[/url]

*Mιλάνε έτσι τα όργανα της τάξης  :think:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.677
Πόντοι
9.931
Πόσο αντί-καυλοτικη είναι η τύπισσα όταν μιλάει :headbang: :headbang: Τελικά ο Θεός δεν τα δίνει όλα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Πόσο αντί-καυλοτικη είναι η τύπισσα όταν μιλάει :headbang: :headbang: Τελικά ο Θεός δεν τα δίνει όλα

θα συμφωνήσω.
σαν αλλοδαπή(Βουλγάρα-Ρουμάνα) που είναι πολλά χρόνια Ελλάδα και μιλάει σχετικά καλά ελληνικά

φυσικά αυτό δεν θα με αποτρέψει στο να προχωρήσω σε γνωριμία.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
θα συμφωνήσω.
σαν αλλοδαπή(Βουλγάρα-Ρουμάνα) που είναι πολλά χρόνια Ελλάδα και μιλάει σχετικά καλά ελληνικά

Σαν την Λαίδη μιλάει.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
θα συμφωνήσω.

Ελληνίδα είναι?Γι αυτό που περγράφεις παραπάνω την κόβω.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Παιδιά η Αλεξανδράκη είναι αλλοδαπή;;;;;;;;;

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Επιχείρηση:
ΣΟΚ και ΠΕΟΣ

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
[flash=600,400]]

Την περιπέτεια που είχε πριν μερικά βράδια στη λεωφόρο Βουλιαγμένης όταν αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο και συνέλαβαν τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, εξιστόρησε η ίδια στο "Όλα Μπάχαλο".
"Αυτά εδώ έχουν μείνει", είπε το μοντέλο δείχνοντας το χέρι της και συνέχισε: "Δεν υπήρξε αντίσταση. Οι μώλωπες προήλθαν από έναν άλλο ο οποίος φορούσε πολιτικά. Ήρθαν η ομάδα ΔΙΑΣ, ασφαλίτικα αυτοκίνητα, περιπολικά, η Τροχαία. Ό,τι αστυνομική δύναμη υπήρχε στη Γλυφάδα ήρθε".

"Ζήτησα να κάνουν πιο γρήγορα γιατί ήμουν κουρασμένη και μου απάντησαν 'δε θα μου πεις εσύ πώς θα κάνω τη δουλειά μου'. Με είχαν μισή ώρα με τρία τέταρτα να περιμένω και μαζευόταν κόσμος και λέω ότι κάτι άλλο γίνεται και όχι να μουν κόψουν κλήση. Προσπαθούσαν να μου βγάλουν τις πινακίδες από το αυτοκίνητο και να μου κάνουν ζημιά. Άρχισα και φορτιζόμουν συναισθηματικά. Και μου απάντησαν 'ποια είσαι εσύ' και 'τι νομίζεις ότι είσαι", εξήγησε.

Το μοντέλο συνέχισε λέγοντας ότι "Μετά μου είπαν ότι θα με πάνε μέσα. Και λέω να με πάτε μέσα να το λύσουμε και απάντησαν 'θα σε πάω μέσα μωρή'. Εγώ τους είπα ότι θα κάνω αναφορά στην υπηρεσία τους και μου απάντησαν ότι θα πάμε στο αστυνομικό τμήμα".

Η ίδια τόνισε πως ποτέ δεν έφερε αντίσταση και συμφώνησε να τους ακολουθήσει στο αστυνομικό τμήμα.

Τέλος, υποστήριξε πως και εκεί αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα αφού στην πλειοψηφία τους κανένας δεν τη βοήθησε στις ανάγκες που είχε.

www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/synenteyxeis-celebrities/dhmhtra-aleksandrakh-oi-mwlwpes-kai-to-tha-se-paw-mesa-mwrh.2125648.html]http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/synenteyxeis-celebrities/dhmhtra-aleksandrakh-oi-mwlwpes-kai-to-tha-se-paw-mesa-mwrh.2125648.html[/url]

*Mιλάνε έτσι τα όργανα της τάξης  :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτα της ειπε να πει ο δικηγορος της;αυτους τους δικηγορους τους παω με χιλια ρε πουστη μου.ποτε δεν στερευουν απο φαντασια
γιατι δεν ειπε οτι περασε τα φαναρια με κοκκινο επειδη την κυνηγουσαν χωρις λογο οι μπατσοι απο την γλυφαδα;η απο την βουλα,η ακομα και απο το λαυριο  :2funny: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

[move][size=30pt]Free
24.jpg
[/size][/move]

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Συμφωνώ απόλυτα...Όσο μιλάει σε ξεκαυλώνει...

Αν τα έδινε όλα ο Θεός,θα ήταν αδικος...Της έδωσε την ομορφιά,τα υπόλοιπα δεν της χρειάζονται...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Συμφωνώ απόλυτα...Όσο μιλάει σε ξεκαυλώνει...

Αν τα έδινε όλα ο Θεός,θα ήταν αδικος...Της έδωσε την ομορφιά,τα υπόλοιπα δεν της χρειάζονται...

εσυ φτιαξτα μεαυτην που μπηκε πρωτη φιλοσοφικη αθηνων εχει προφισιενσυ κ τοεφλ κ μυριζει το μουνι της σαν ψαροκασελα

nerg_girl01.jpg

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δημητρα μουναρα...ο καλυτερος πατος!