You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δήμητρα Αλεξανδράκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.239
- Πόντοι
- 1.106
Τι στρινγκ ηταν αυτο σημερααααα!!!!!!!
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Οι περισσοτερες απαυτες δεν ειναι για να μιλανε καθολου! Για αλλα πραγματα ειναι καλες..!Πιο τσόκαρο,πεθαίνεις......
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
[flash=600,400]]
Την περιπέτεια που είχε πριν μερικά βράδια στη λεωφόρο Βουλιαγμένης όταν αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο και συνέλαβαν τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, εξιστόρησε η ίδια στο "Όλα Μπάχαλο".
"Αυτά εδώ έχουν μείνει", είπε το μοντέλο δείχνοντας το χέρι της και συνέχισε: "Δεν υπήρξε αντίσταση. Οι μώλωπες προήλθαν από έναν άλλο ο οποίος φορούσε πολιτικά. Ήρθαν η ομάδα ΔΙΑΣ, ασφαλίτικα αυτοκίνητα, περιπολικά, η Τροχαία. Ό,τι αστυνομική δύναμη υπήρχε στη Γλυφάδα ήρθε".
"Ζήτησα να κάνουν πιο γρήγορα γιατί ήμουν κουρασμένη και μου απάντησαν 'δε θα μου πεις εσύ πώς θα κάνω τη δουλειά μου'. Με είχαν μισή ώρα με τρία τέταρτα να περιμένω και μαζευόταν κόσμος και λέω ότι κάτι άλλο γίνεται και όχι να μουν κόψουν κλήση. Προσπαθούσαν να μου βγάλουν τις πινακίδες από το αυτοκίνητο και να μου κάνουν ζημιά. Άρχισα και φορτιζόμουν συναισθηματικά. Και μου απάντησαν 'ποια είσαι εσύ' και 'τι νομίζεις ότι είσαι", εξήγησε.
Το μοντέλο συνέχισε λέγοντας ότι "Μετά μου είπαν ότι θα με πάνε μέσα. Και λέω να με πάτε μέσα να το λύσουμε και απάντησαν 'θα σε πάω μέσα μωρή'. Εγώ τους είπα ότι θα κάνω αναφορά στην υπηρεσία τους και μου απάντησαν ότι θα πάμε στο αστυνομικό τμήμα".
Η ίδια τόνισε πως ποτέ δεν έφερε αντίσταση και συμφώνησε να τους ακολουθήσει στο αστυνομικό τμήμα.
Τέλος, υποστήριξε πως και εκεί αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα αφού στην πλειοψηφία τους κανένας δεν τη βοήθησε στις ανάγκες που είχε.
www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/synenteyxeis-celebrities/dhmhtra-aleksandrakh-oi-mwlwpes-kai-to-tha-se-paw-mesa-mwrh.2125648.html]http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/synenteyxeis-celebrities/dhmhtra-aleksandrakh-oi-mwlwpes-kai-to-tha-se-paw-mesa-mwrh.2125648.html[/url]
*Mιλάνε έτσι τα όργανα της τάξης
Την περιπέτεια που είχε πριν μερικά βράδια στη λεωφόρο Βουλιαγμένης όταν αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο και συνέλαβαν τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, εξιστόρησε η ίδια στο "Όλα Μπάχαλο".
"Αυτά εδώ έχουν μείνει", είπε το μοντέλο δείχνοντας το χέρι της και συνέχισε: "Δεν υπήρξε αντίσταση. Οι μώλωπες προήλθαν από έναν άλλο ο οποίος φορούσε πολιτικά. Ήρθαν η ομάδα ΔΙΑΣ, ασφαλίτικα αυτοκίνητα, περιπολικά, η Τροχαία. Ό,τι αστυνομική δύναμη υπήρχε στη Γλυφάδα ήρθε".
"Ζήτησα να κάνουν πιο γρήγορα γιατί ήμουν κουρασμένη και μου απάντησαν 'δε θα μου πεις εσύ πώς θα κάνω τη δουλειά μου'. Με είχαν μισή ώρα με τρία τέταρτα να περιμένω και μαζευόταν κόσμος και λέω ότι κάτι άλλο γίνεται και όχι να μουν κόψουν κλήση. Προσπαθούσαν να μου βγάλουν τις πινακίδες από το αυτοκίνητο και να μου κάνουν ζημιά. Άρχισα και φορτιζόμουν συναισθηματικά. Και μου απάντησαν 'ποια είσαι εσύ' και 'τι νομίζεις ότι είσαι", εξήγησε.
Το μοντέλο συνέχισε λέγοντας ότι "Μετά μου είπαν ότι θα με πάνε μέσα. Και λέω να με πάτε μέσα να το λύσουμε και απάντησαν 'θα σε πάω μέσα μωρή'. Εγώ τους είπα ότι θα κάνω αναφορά στην υπηρεσία τους και μου απάντησαν ότι θα πάμε στο αστυνομικό τμήμα".
Η ίδια τόνισε πως ποτέ δεν έφερε αντίσταση και συμφώνησε να τους ακολουθήσει στο αστυνομικό τμήμα.
Τέλος, υποστήριξε πως και εκεί αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα αφού στην πλειοψηφία τους κανένας δεν τη βοήθησε στις ανάγκες που είχε.
www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/synenteyxeis-celebrities/dhmhtra-aleksandrakh-oi-mwlwpes-kai-to-tha-se-paw-mesa-mwrh.2125648.html]http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/synenteyxeis-celebrities/dhmhtra-aleksandrakh-oi-mwlwpes-kai-to-tha-se-paw-mesa-mwrh.2125648.html[/url]
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.677
- Πόντοι
- 9.931
Πόσο αντί-καυλοτικη είναι η τύπισσα όταν μιλάει Τελικά ο Θεός δεν τα δίνει όλα
Πόσο αντί-καυλοτικη είναι η τύπισσα όταν μιλάει Τελικά ο Θεός δεν τα δίνει όλα
θα συμφωνήσω.
σαν αλλοδαπή(Βουλγάρα-Ρουμάνα) που είναι πολλά χρόνια Ελλάδα και μιλάει σχετικά καλά ελληνικά
φυσικά αυτό δεν θα με αποτρέψει στο να προχωρήσω σε γνωριμία.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
θα συμφωνήσω.
σαν αλλοδαπή(Βουλγάρα-Ρουμάνα) που είναι πολλά χρόνια Ελλάδα και μιλάει σχετικά καλά ελληνικά
Σαν την Λαίδη μιλάει.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ελληνίδα είναι?Γι αυτό που περγράφεις παραπάνω την κόβω.θα συμφωνήσω.
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Δε νομίζω, λογικά είναι απλά αγράμματη.Παιδιά η Αλεξανδράκη είναι αλλοδαπή;;;;;;;;;
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
[flash=600,400]]
αυτα της ειπε να πει ο δικηγορος της;αυτους τους δικηγορους τους παω με χιλια ρε πουστη μου.ποτε δεν στερευουν απο φαντασια
γιατι δεν ειπε οτι περασε τα φαναρια με κοκκινο επειδη την κυνηγουσαν χωρις λογο οι μπατσοι απο την γλυφαδα;η απο την βουλα,η ακομα και απο το λαυριο
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 496
[move][size=30pt]Free[/size][/move]
Λετε να ο ρωσος ?
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Συμφωνώ απόλυτα...Όσο μιλάει σε ξεκαυλώνει...Πόσο αντί-καυλοτικη είναι η τύπισσα όταν μιλάει Τελικά ο Θεός δεν τα δίνει όλα
Αν τα έδινε όλα ο Θεός,θα ήταν αδικος...Της έδωσε την ομορφιά,τα υπόλοιπα δεν της χρειάζονται...
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Συμφωνώ απόλυτα...Όσο μιλάει σε ξεκαυλώνει...
Αν τα έδινε όλα ο Θεός,θα ήταν αδικος...Της έδωσε την ομορφιά,τα υπόλοιπα δεν της χρειάζονται...
εσυ φτιαξτα μεαυτην που μπηκε πρωτη φιλοσοφικη αθηνων εχει προφισιενσυ κ τοεφλ κ μυριζει το μουνι της σαν ψαροκασελα
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
εσυ φτιαξτα μεαυτην που μπηκε πρωτη φιλοσοφικη αθηνων εχει προφισιενσυ κ τοεφλ κ μυριζει το μουνι της σαν ψαροκασελα
τυπε σαν το κατουρημενο μουνακι δεν εχει ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 246
- Εμφανίσεις
- 23K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 125
- Εμφανίσεις
- 11K