μα αν διαφωνησει καποιος παει κατευθειαν για αναφορα και σβησιμο των ποστς
που να τολμησει ο αλλος
Γιατι μονο τα δικα σου σβηστηκαν?
Ποια ηταν η διαφωνια σου?
Αυτη?
Mηπως αυτες?
(1) δηλαδη εσυ πιστευεις οτι στεκεται σοβαρα ενα τετοιο "θεμα" για να απαντησεις σοβαρα;
(2) οι δηλωσιες
πρεπει να ψηφιζουν ;
(3) οι απλυτουληδες πρεπει να ψηφιζουν;
ή κανα δυο ακομα που ειχαν διαγραφτει ευθυς εξαρχης?
Ειδικα εκεινο το "ουτε ξερω ουτε με νοιαζει. εγω μιλαω για την ταλαιπωρη υπαρξη σου"
Ξερεις πολυ καλα γιατι διαγραφονται posts λοιπον.
Παμε παρακατω.
1 ανοιγεις ενα θεμα χωρις να εχεις ξεκαθαρισει τα ορια
2 αποκλειεις ηλικιες απο 18-23 ενα οριο 6 χρονων
3 λες μεχρι 67 μα αν δεν κανω λαθος πανω απο 70 δεν ειναι υποχρεωτικο να ψηφιζεις
4 συνδεεις την ψηφο με την συνταξη δηλ με κριτηρια οικονομικα
5 καταργεις το συνταγμα που λεει οτι ολοι οι ελληνες και ολες οι ελληνιδες εχουν τα ιδια δικαιωματα και υποχρεωσεις
μαλιστα δεν ξερω πως θα σταθουν ολα αυτα σε μια δημοκρατια
εκτος αν παει αλλου το θεμα αλλα πεστο καθαρα χωρις πολλες τσιριμονιες
1 Γιατι οι υπολοιποι δεν μπορουν να γραψουν ορια αν συμφωνουν ή διαφωνουν? Αν το κανω εγω στον τιτλο τι θα αλλαξει? Κουβεντα δεν γινεται?
2 Ναι το κανω
3 Αρα κανεις 70χρονος δεν παει να ψηφισει?
4 Οχι αν και φαινεται ετσι λογω παραδειγματος. Εχει να κανει με το ποτε σταματαει καποιος να εχει εργατικα νταλαβερια. Πιο πεζα, να ειναι ενεργος εργασιακα
5 Γιατι απαγορευεται να εχω και αλλες αποψεις απο αυτες που λεει το συνταγμα? Ποιος το λεει αυτο? Το συνταγμα και το αρθρο που επικαλεισαι λεει οτι ολοι οι πολιτες ειναι ισοι. Αυτο ισχυει ε? Το βλεπω στην πραξη. Εχουμε ακριβως τα ιδια δικαιωματα και υποχερωσεις με τους 300 της βουλης πχ.....
Και τελευταιον. Δεν καταργησα τιποτα γιατι δεν ειμαι πολιτικος για να το κανω.
Μηπως απαγορευεται να εχω και την αποψη μου δηλαδη?
Ουτε εγω ξερω πως γινεται να σταθουν. Γι αυτο και συζηταω. Για να δω και να ακουσω αποψεις και αλλων. Μπορει και να μην γινεται καθολου. Αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να απαγορευεται και να συζηταμε