You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διάρκεια στο σεξ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα s6775951
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 147
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 650
- Πόντοι
- 4.255
κανα 10-15 λεπτα...Γερασαμε πλεον....οταν εννοεις διαρκεια εννοεις και τα "προκαρτακτικα"(φιλια αγγιγματα κλπ) η μονο την "δεισδυση"???
οχι τα εισαγωγικα ειναι light...10-15..λεπτα...καπου εκει ,,,μιλαμε καθαρα για την δειδυση,...εκει που θελει στροφες..και βεβαια εαν υπαρχει και δευτερος γυρος...κανα 10-15 λεπτα...Γερασαμε πλεον....οταν εννοεις διαρκεια εννοεις και τα "προκαρτακτικα"(φιλια αγγιγματα κλπ) η μονο την "δεισδυση"???
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.258
- Πόντοι
- 2.306
Και πάνω από 5 λεπτά θα αρχίζει η απονομή μεταλλίων.τύπε νηματοθετη βαλε και ψηφοφορία με κλίμακα πχ 30 -60 δευτερολεπτα ; 60-120 δευτερολεπτα κλπ
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.581
- Πόντοι
- 12.756
δεν γαμαμε
George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.543
- Πόντοι
- 5.646
Δεύτερος γύρος μετά από σχετική χαλάρωση όχι στα καπάκιαοχι τα εισαγωγικα ειναι light...10-15..λεπτα...καπου εκει ,,,μιλαμε καθαρα για την δειδυση,...εκει που θελει στροφες..και βεβαια εαν υπαρχει και δευτερος γυρος...
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 4.655
Μικρός είσαι για τέτοιες επιδόσεις. Κάνεις καθιστική ζωή? Η γκόμενα/σύντροφός σου σε "φτιάχνει"?40 χρονών χωρίς φάρμακα και μέσος όρος 2-4 λεπτά. Παραπάνω χρόνος επιτυγχάνεται αν επαναλυφθεί η πράξη σύντομα σαφώς αλλά κατώτερης ποιότητας σεξ όπως πιο χαλαρός πούτσος ή ακόμα και τελική πτώση πριν το χύσιμο.
Π
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Εδώ ένα χθεσινό σχετικό αρθράκιοποιος θελει αναφερει διαρκεισ στο σεξ με την γυναίκα του..γκόμενα του η call girl την ηλικία του και βεβαια εαν είναι καθαρος η εχει παρει βοηθεια απο καποιο μαγικο χαπακι,,,
Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή ..
Σεξ - Διάρκεια: Πόσα λεπτά θεωρούνται ιδανικά; Η απάντηση θα σας εκπλήξει
Κι εδώ ένα λίγο πιο παλιό με το ευκταίο και το πραγματικό.
Προκαταρκτικά – Γυναίκες (λεπτά της ώρας)
- Ιδανική διάρκεια: 19
- Πραγματική διάρκεια: 11
Προκαταρκτικά – Άντρες
- Ιδανική διάρκεια: 18
- Πραγματική διάρκεια: 13
Σεξουαλική επαφή (συνουσία) – Γυναίκες
- Ιδανική διάρκεια: 14
- Πραγματική διάρκεια: 7
Σεξουαλική επαφή (συνουσία) – Άντρες
- Ιδανική διάρκεια: 19
- Πραγματική διάρκεια: 8
Οι παραπάνω αριθμοί απεικονίζουν το τι απάντησε (κατά μέσο όρο) ο κάθε συμμετέχων και η κάθε συμμετέχουσα ότι συμβαίνει κατά την σεξουαλική επαφή, κατά την δική του/της προσέγγιση (πραγματική διάρκεια) και επιθυμία (ιδανική διάρκεια).
Διάρκεια στο σεξ: Πόση είναι ιδανική για άντρες και πόση για γυναίκες
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
2 λεπτά είσαι στα όρια της πρόωρης. Τσέκαρέ το με κάποιον ειδικό.40 χρονών χωρίς φάρμακα και μέσος όρος 2-4 λεπτά. Παραπάνω χρόνος επιτυγχάνεται αν επαναλυφθεί η πράξη σύντομα σαφώς αλλά κατώτερης ποιότητας σεξ όπως πιο χαλαρός πούτσος ή ακόμα και τελική πτώση πριν το χύσιμο.
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
παει καιρος κι εχω ξεχασει...
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.258
- Πόντοι
- 2.306
Συμφωνώ.. Εγώ στα σαράντα μου αν η γκόμενά με έφτιαχνε κρατούσα άνετα εικοσάλεπτο..Μικρός είσαι για τέτοιες επιδόσεις. Κάνεις καθιστική ζωή? Η γκόμενα/σύντροφός σου σε "φτιάχνει"?
Π
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.278
- Πόντοι
- 4.546
Οι υποχρεώσεις τρέχουν και που χρόνος για σεξάκι...σε καταλαβαίνω φίλε μουδεν γαμαμε
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.996
- Πόντοι
- 3.506
10 δευτερόλεπτα..σαφώς και έχω προβλημα...
Οκ τι να πω εγώ τώρα δεν θα με πιστέψετε....μπορεί μερικοί λόγο φωτογραφίες που ακολουθούν χω ανεβάσει από την γυναίκα μου να με ξέρετε....εγώ 50χ και χαλαρά μπορώ εύκολα 1 ώρα ...όταν πάω με πουτανα παίρνουν σοκ από το σφυροκόπημα...πέρυσι ... με νο αυτό θα πω ....όσοι την ξέρουν θα καταλάβουν ....με την μαρίνα 60 ...το κάναμε μια ώρα συνεχώς έκανε 3-4 φορές σκουιρτ....τα επςξε το σκυλί του πολέμου ....την επόμενη φορά δωρεάν ήταν το γαμισει έτσι έκανε ....και φυσικά με την γυναίκα μου όταν φοράει τα ξεκωλα...μια ώρα σίγουρα
fun_tou_bou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 903
- Πόντοι
- 366
50 χρονων τυπε μια ωρα σερι,δυσκολα..κουμπωσες τπτ;;Οκ τι να πω εγώ τώρα δεν θα με πιστέψετε....μπορεί μερικοί λόγο φωτογραφίες που ακολουθούν χω ανεβάσει από την γυναίκα μου να με ξέρετε....εγώ 50χ και χαλαρά μπορώ εύκολα 1 ώρα ...όταν πάω με πουτανα παίρνουν σοκ από το σφυροκόπημα...πέρυσι ... με νο αυτό θα πω ....όσοι την ξέρουν θα καταλάβουν ....με την μαρίνα 60 ...το κάναμε μια ώρα συνεχώς έκανε 3-4 φορές σκουιρτ....τα επςξε το σκυλί του πολέμου ....την επόμενη φορά δωρεάν ήταν το γαμισει έτσι έκανε ....και φυσικά με την γυναίκα μου όταν φοράει τα ξεκωλα...μια ώρα σίγουρα
Όχι ποτέ δεν έχω πάρει ....οποίος θέλει πιστεύει οποίο θέλει δεν πιστεύει...δεν έχω να αποδείξω κάτι ....στο νήμα την γνώμη μου είπα50 χρονων τυπε μια ωρα σερι,δυσκολα..κουμπωσες τπτ;;
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
15-20 λεπτά αν την γουστάρω τρελά και έχω ήδη χύσει τις προηγούμενες 2-3 μέρες.
5 λεπτά αν την γουστάρω τρελά και έχω να χύσω καμία βδομάδα.
Στα 40 μου, με γυμναστ΄ήριο 3 φορε΄ς τη βδομάδα, καλή διατροφή, αλλά καθιστική δουλειά.
5 λεπτά αν την γουστάρω τρελά και έχω να χύσω καμία βδομάδα.
Στα 40 μου, με γυμναστ΄ήριο 3 φορε΄ς τη βδομάδα, καλή διατροφή, αλλά καθιστική δουλειά.
Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Ε ναι! Θα ήθελα μια ειλικρινή απαντήση από τα μέλη του σαιτ!τύπε νηματοθετη βαλε και ψηφοφορία με κλίμακα πχ 30 -60 δευτερολεπτα ; 60-120 δευτερολεπτα κλπ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 174
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 90
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις