Νέα

Διάλογος με την αδερφή μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SNIFsnif
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 186
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Χτεσινοβραδινός διάλογος με την αδερφή μου.

Όσα ακολουθούν είναι 100% αληθινά.

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Η αδερφή μου είναι 25 ετών, αληθινά εντυπωσιακό θηλυκό, με πολλές και εύκολες επιτυχίες στο ανδρικό φύλο (άλλο που εγώ, ως αδερφός της δεν καταλαβαίνω τι της βρίσκουν), η οποία μαγειρεύει φοβερά και, τις φορές που έρχεται σπίτι μου, κρατάει το σπίτι σε άψογη τάξη (γιατί εγώ είμαι τελείως ανοικοκύρευτος).
Κατά δήλωσή της, δεν θέλει "καριέρες και μαλακίες" Πρωτεύων σκοπός της είναι να παντρευτεί έναν άντρα που να μην είναι "μάγκας", αλλά αποτελεσματικός ("σαν τον Πούτιν", όπως λέει η ίδια).
Α, και παρεμπιπτόντως και εντελώς δευτερευόντως, διαβάζει Νίτσε και Ντοστογιέφσκι, έχει μαύρη ζώνη στο καράτε, μιλάει τρεις ξένες γλώσσες και έχει μεταπτυχιακό στο Διεθνές Δίκαιο (για να προλάβω τυχόν φεμινίστριες).

ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

Χτες αργά το απόγευμα, στο μπαλκόνι. Συζήτηση αδερφού και αδερφής για τις σχέσεις των δύο φύλων.

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ

ΕΓΩ:

"Μικρή, αυτό που εγώ έχω τελικά καταλάβει είναι ότι οι γυναίκες και οι άνθρωποι εν γένει είναι σαν τους λαούς. Δηλαδή, προσαρμόζονται στους κυβερνώντες τους.
Οι λαοί τελικά απλώνουν τα πόδια τους μέχρι εκεί που τους παίρνει. Δηλαδή, είτε ζουν σε αυστηρό καθεστώς είτε σε ανεκτικό, είτε πεινούν είτε είναι χορτάτοι, οι λαοί προσαρμόζονται, χωρίς να θυμούνται τι έλεγαν και τι έκαναν χτες.
Άρα, το θέμα τελικά είναι να κρατάς έναν λαό ελεγχόμενο και να μην του δίνεις την ελευθερία ν' αποφασίζει για τον εαυτό του, γιατί το μόνο που θα πετύχεις είναι να σε ρίξει από την εξουσία, να σε καταριέται και τελικά να βάλει στη θέση σου έναν άλλο δικτάτορα, ο οποίος απλά είναι πιο πονηρός και αδίστακτος από σένα.

Νομίζω πως έτσι συμβαίνει και στις σχέσεις των δύο φύλων.
Το θέμα δεν είναι ποιο είναι το σωστό, το τίμιο, το ηθικό, το ανθρώπινο.
Το θέμα είναι πώς έχεις στήσει την κατάσταση.
Αν θέλω να περνώ καλά με μια γυναίκα, τότε απλά από την αρχή οφείλω να διαμορφώνω την κατάσταση όπως θέλω εγώ και όχι όπως θέλει η γυναίκα. Τότε, η γυναίκα προσαρμόζεται στον χώρο που της έχω δώσει και μαθαίνει να θέλει να με κάνει ευτυχισμένο και μαθαίνει ν' αγαπά τη ζωή της όπως είναι και να μη φαντάζεται ότι θα μπορούσε να είναι διαφορετικά.

Αν όμως η δική μου προσωπική ευτυχία δεν είναι προτεραιότητα, αν αφήσω περιθώρια να κυριαρχήσει πάνω μου, έστω και μερικώς, αν διαπραγματεύομαι μαζί της, τότε η γυναίκα, θα συναισθανθεί ότι δεν είμαι απόλυτος, θ' αρχίσει να εξαπλώνεται σε όλο τον χώρο που της αφήνω και θα τον καταλάβει. ΣΤη συνέχεια, έχοντας καταλάβει ότι με την κατάλληλη πίεση, μπορεί να με κάνει να υποχωρώ, θα συνεχίσει να απαιτεί, απαιτώντας και τον προσωπικό μου χώρο. Και τότε, θ' αρχίσει να έχει απαιτήσεις που θα με κάνουν δυστυχισμένο, μόνο και μόνο επειδή εγώ ο ίδιος της έδωσα εξαρχής το περιθώριο να απλωθεί.

Άρα, η λύση για να είμαι ευτυχισμένος με τις γυναίκες είναι να στήνω το παιχνίδι εξαρχής με τους δικούς μου κανόνες. Να έχω διαμορφώσει έτσι τις καταστάσεις, που δεν θα υπάρχει περιθώριο να δυσαρεστηθώ.

Δηλαδή, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ να της περάσω υποσυνείδητα τις επαγωγές:
Ευχαριστημένος Σνιφ => Σχέση με Σνιφ => Ευτυχισμένη γυναίκα
Δυσαρεστημένος Σνιφ => Χωρισμός από Σνιφ => Δυστυχισμένη γυναίκα

Ασχέτως του ότι οι εξισώσεις αυτές ουσιαστικά είναι απατηλές! Και τι έγινε; Απατηλή είναι και η προπαγάνδα που στέλνει ολόκληρους λαούς στην καταστροφή με το χαμόγελο στα χείλη!
Το θέμα είναι ότι με συμφέρει να τις πιστέψει.

Αν λειτουργώ έτσι με όποια γυναίκα βλέπω κάπως πιο σοβαρά από ένα πήδημα, τότε, αντί να αναλωνόμαστε σε ψυχοφθόρους τσακωμούς, η ίδια η γυναίκα θα προσπαθεί ν' ανταποκριθεί σε όσα ζητούνται από αυτήν, άρα η ίδια η γυναίκα θα έχει κάνει προσωπικό της μέλημα να με βλέπει ευτυχισμένο. Και μέσα από τη διαδικάσία του να με ικανοποιεί, θα αντλεί και η ίδια ικανοποίηση, ακριβώς γιατί θα έχει ή ίδια πείσει τον εαυτό της ότι η ευτυχία της πηγάζει μόνο από τη συμμόρφωσή της."

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ:

"Αν ήσουν κάποιος ξένος και μου τα έλεγες αυτά, φυσικά θα σου απαντούσα ότι όλα αυτά είναι μαλακίες και ότι είσαι ένας κακός, κομπλεξικός, ανασφαλής, πληγωμένος και τέτοια, για να σε ψαρώσω και να σε κάνω να αμφιβάλλεις. Γιατί πολύ απλά, εμένα ως γυναίκα, αυτά που είπες δεν με συμφέρουν.

Επειδή όμως είσαι αδερφός μου και με ενδιαφέρει το συμφέρον σου και θέλω να σε δω ευτυχισμένο αν παντρευτείς ποτέ, στο λέω ανοιχτά ότι έχεις απόλυτο δίκιο και είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Υπό έναν όρο όμως: Αυτά που είπες πρέπει ναι μεν να τα εφαρμόζεις, αλλά να μην τα λες ποτέ στη γυναίκα σου.
Γιατί ο πετυχημένος δικτάτορας δεν είναι ο φωνακλάς τύραννος, αλλά αυτός που εμφανίζεται με τον μανδύα του φιλόστοργου, ασχέτως αν πίσω από τον μανδύα αυτό κάνει τα χειρότερα εγκλήματα.
Έτσι κι εσύ. Πέρνα το δικό σου, κάνε ΜΟΝΟ ό,τι γουστάρεις εσύ, ξενοπήδα όσο θες, αλλά μην πέσεις στην παγίδα να κοκορευτείς στη γυναίκα σου ότι την κάνεις ό,τι θέλεις. Μην της το λες. Απλά κάντο."

Εχμ... Είπατε τίποτα;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εε...ναι...

Σνιφσνιφ θέλεις να γίνουμε φίλοι;

OP
OP
S

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Είσαι σαν τον Πούτιν; Χαχαχαχαχχα!

aeras4u

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Είναι δυνατόν να προσπαθείς να στήσεις τη σχέση σου που αφορά τη ζωή σου με τέτοιου είδους σκέψεις??? Δηλαδή θα πάρεις μια γυναίκα για τα επόμενα 30-40 χρόνια, και θα την έχεις σαν εχθρό μέσα στο σπίτι εάν δεν θα ασχολείται με την καλοπέρασή σου? Εσύ δηλαδή τι ακριβώς θα της προσφέρεις? Πιστεύω ότι το σκεπτικό αυτό που έχεις, είναι η αιτία της δυστυχίας πάνω στον πλανήτη. Κομπλεξικά αρσενικά, που ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ το άλλο φύλο, και προσπαθούν να το "υποτάξουν" με όλους τους τρόπους. Αυτό το λές εσύ "γάμο" και "σχέση" ?? Η γνώμη μου είναι να πάρεις μια αμόρφωτη χωριατοπούλα, -φυσικά πολύ φτωχή, όσο το δυνατόν περισσότερο- κατα τη γνώμη μου καλύτερα από κανένα χωριό της Ρουμανίας, Βουλγαρίας, ώστε σίγουρα να σε έχει σαν θεό, και να μην ασχολείται με τίποτα άλλο, μη τυχόν την διώξεις και ξαναγυρίσει στο χωριό της. Μάλλον δεν σε βλέπω για κάτι καλύτερο!!!

OP
OP
S

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1

"Αν ήσουν κάποιος ξένος και μου τα έλεγες αυτά, φυσικά θα σου απαντούσα ότι όλα αυτά είναι μαλακίες και ότι είσαι ένας κακός, κομπλεξικός, ανασφαλής, πληγωμένος και τέτοια, για να σε ψαρώσω και να σε κάνω να αμφιβάλλεις. Γιατί πολύ απλά, εμένα ως γυναίκα, αυτά που είπες δεν με συμφέρουν.

Επειδή όμως είσαι αδερφός μου και με ενδιαφέρει το συμφέρον σου και θέλω να σε δω ευτυχισμένο αν παντρευτείς ποτέ, στο λέω ανοιχτά ότι έχεις απόλυτο δίκιο και είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως εδώ θα βρεις πολλούς Πουτιν-ιάριδες!!! χεχεχεχεχε

OP
OP
S

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Δυο Ρώμες έπεσαν.
Η Τρίτη είναι η Μόσχα.
Τέταρτη δεν θα υπάρξει!

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σνιφ.....μετά απο 10 χρόνια σχέσης- γάμου, που για την ώρα πάει καλά.....θα σου πώ κάτι.....
Η αδερφή σου έχει δίκιο.
Δεν χρειάζεται να είσαι τύρρανος....χρειάζεται όμως να απαιτείς και να μην υποχωρείς σε αυτά που σε κάνουν ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ.
Τότε μόνο η γυναίκα θα τα σεβαστεί....αλλοιώς θα τρέξει να καλύψει ότι αφήσεις "λάσκο".

Εnforcer:
Ίσως το πιο αληθινό που άκουσα από γυναίκα τα τελευταία χρόνια.....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Είναι δυνατόν να προσπαθείς να στήσεις τη σχέση σου που αφορά τη ζωή σου με τέτοιου είδους σκέψεις??? Δηλαδή θα πάρεις μια γυναίκα για τα επόμενα 30-40 χρόνια, και θα την έχεις σαν εχθρό μέσα στο σπίτι εάν δεν θα ασχολείται με την καλοπέρασή σου? Εσύ δηλαδή τι ακριβώς θα της προσφέρεις? Πιστεύω ότι το σκεπτικό αυτό που έχεις, είναι η αιτία της δυστυχίας πάνω στον πλανήτη. Κομπλεξικά αρσενικά, που ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ το άλλο φύλο, και προσπαθούν να το "υποτάξουν" με όλους τους τρόπους. Αυτό το λές εσύ "γάμο" και "σχέση" ?? Η γνώμη μου είναι να πάρεις μια αμόρφωτη χωριατοπούλα, -φυσικά πολύ φτωχή, όσο το δυνατόν περισσότερο- κατα τη γνώμη μου καλύτερα από κανένα χωριό της Ρουμανίας, Βουλγαρίας, ώστε σίγουρα να σε έχει σαν θεό, και να μην ασχολείται με τίποτα άλλο, μη τυχόν την διώξεις και ξαναγυρίσει στο χωριό της. Μάλλον δεν σε βλέπω για κάτι καλύτερο!!!

σωστοοοοοοοοοος απειρα σωστος!!!

καλα οσο για την αδερφη... να δουμε αμα λεει τα ιδια αμα της τυχει κανενας τετοιος... με τετοια μυαλα... σχεσεις ζωης που δεν στηριζονται στον αλληλοσεβασμο κ στην αμοιβαια προσπαθεια για να γινουν κ οι 2 ευτυχισμενοι κ οχι στο να κανει οτι γουσταρει ο ενας κ ο αλλος να κλεινει τα ματια... ειναι αποτυχημενες. τελος. εννοειται οτι δεν θα προσπαθησεις ν αλλαξεις τον αλλο, αλλιως να μην τον παντρευεσαι αν δεν σου κανει. αυτο ομως μεχρι το κανε οτι γουσταρεις αγορι μου, ξενοπηδα κ τα τοιαυτα μονο μην της το λες, μονο σε τυφλες ηλιθιες κ απ αυτες που ψαχνουν χορηγους περναει.
αν μου λεγε τετοιες εξυπναδες ο αδερφος μου θα του ριχνα καμια στο κεφαλι οχι να του λεω κ μπραβο.
κ εχω διαβασει κ ντοστογιε κ νιτσε κ ξερω 3 γλωσσες.. αμε.. ελεοςςςςςςςςςςςς τι διαβαζω. το δηθεν σε ολο του το μεγαλειο.
αν πιστεψουμε φυσικα οτι ο ανωθεν διαλογος ειναι πραγματικος...

Επισκέπτης
Έλα ρε συ, εννοείται!!!

Εξάλλου κι οι γυναίκες το ίδιο προσπαθούν να κάνουν. Λένε ότι σου λένε και από μέσα τους "καλά, καλά, θα τον στρώσω εγώ, το δικό μου θα περάσει" και πολλές φορές το καταφέρνει με "πουτανίστικες" μεθόδους. Απλά εμείς οι άντρες είμαστε πιο αγαθοί και πιο ανοιχτοί σαν άνθρωποι, πιο ντόμπροι. Και γι' αυτό σε πολλά ζευγάρια, όσο "άντρας" και να είναι ο σύζυγος, τις περισσότερες φορές γίνεται αυτό που θέλει η σύζυγος.

Εγώ το αντιλήφθηκα αυτό όταν παντρεύτηκα. Γενικός κανόνας είναι ότι "η γυναίκα αλλάζει ΑΡΔΗΝ μετά τον γάμο". Ρωτήστε και φίλους σας παντρεμένους να σας το επιβεβαιώσουν, οι παντρεμένοι το βιώνουν. Εκεί λοιπόν που γίνονταν τα πράγματα με κάποιον τρόπο, σιγάααααααααααα-σιγάααααααααααααα και με τρόπο προσπαθούσε να περάσει διάφορα άλλα. Κι επειδή εμείς οι άντρες γενικά λέμε "στ' αρχίδια μου μωρέ, προκειμένου να με πρήζει ας το κάνει όπως θέλει" (και σε ΑΥΤΟ υπολογίζει η γυναίκα), σιγά-σιγά γίνονται πράγματα χωρίς να τα παίρνεις χαμπάρι, αλλά η γυναίκα έχει πετύχει αυτό που θέλει. Μια μέρα λοιπόν, συγκεκριμένα βράδυ ήταν, γύρισα από business dinner αρκετά αργά, κατά τις 1 το πρωί. Μπήκα λοιπόν σιγά-σιγά σπίτι επειδή πίστευα ότι η γυναίκα μου θα κοιμόταν εκείνη την ώρα. Τελικά δεν κοιμόταν και μίλαγε στο τηλέφωνο, μάλλον με την μάνα της. Κι ακούω την ατάκα από την γυναίκα μου: "Εντάξει, μην ανησυχείς, ξέρω εγώ πως θα του το περάσω, δεν θα γίνει το δικό του, το δικό ΜΑΣ θα γίνει" (γι' αυτό και πιστεύω ότι μίλαγε με την μάνα της). Ξαναβγήκα σιγά-σιγά από το σπίτι κατέβηκα στον κήπο για ένα τσιγαράκι και ξαναμπήκα μέσα μετά από κάνα 10λεπτο για να είμαι σίγουρος ότι θα το είχε κλείσει.

Ακόμα δεν έχω μάθει στα σίγουρα τι ήταν αυτό που συζητούσε με την μάνα της, αλλά αυτό δεν έχει σημασία γιατί κατάλαβα πολύ καλά τι παίζεται γενικά. Και φυσικά, ακόμη και τώρα πολλές φορές λέω "στ' αρχίδια μου" και την αφήνω να κάνει αυτά που θέλει, αλλά σε βασικά πράγματα και κυρίως σε θέματα αρχής ή για το πως θα μεγαλώσει το παιδί μας κτλ, εκεί ΔΕΝ λέω στ' αρχίδια μου όπως και να μου το πει, ό,τι και να μου πει, οποιονδήποτε τρόπο και αν μεταχειριστεί για να μου περάσει αυτό που θέλει.

Εννοείται λοιπόν ότι δεν της έχω πει κι ούτε πρόκειται να της πω ποτέ ότι είχα ακούσει τυχαία αυτό που έλεγε στο τηλέφωνο, αν και στην αρχή με έτρωγε πάρα πολύ να της το πω για "να μην νομίζει ότι είμαι ηλίθιος και δεν καταλαβαίνω τι μου γίνεται". ΕΚΕΙ την πατάνε οι άντρες... πάνε και τα λένε χαρτί και καλαμάρι χάρην του εγωϊσμού τους και τελικά τους γυρνάει μπούμερανγκ. Αλλά ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσεις την "πουτανιά" της γυναίκας είναι με "πουτανιά" (κι αυτό κανόνας είναι!).

Εγώ τουλάχιστον αυτό εφαρμόζω στο σπίτι μου και όλα είναι μέλι-γάλα, δεν έχουμε προβλήματα, ούτε  τσακωμούς, ούτε τίποτα. Και δεν μιλάω ούτε για υποταγή, ούτε ότι "εγώ είμαι ο άντρας του σπιτιού, θα γίνεται αυτό που λέω εγώ", ούτε τίποτα. Στο κάτω-κάτω το θέμα είναι να περνάς καλά στο σπίτι σου με την γυναίκα σου. Κι εγώ, δόξα τον Θεό, στα 2 χρόνια γάμου περνάω μια χαρούλα κι εγώ κι εκείνη.

OP
OP
S

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Μπήκε στο δωμάτιό μου. διάβασε κάποιες απαντήσεις στο θρεντ, είπε κάτι, το οποίο θέλησα να το μεταφέρω εδώ, αλλά μου το έσβησε, γιατί -λέει- δεν είναι σικ.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μπήκε στο δωμάτιό μου. διάβασε κάποιες απαντήσεις στο θρεντ, είπε κάτι, το οποίο θέλησα να το μεταφέρω εδώ, αλλά μου το έσβησε, γιατί -λέει- δεν είναι σικ.
δικιο εχει...μην την παρεξηγησουμε κιολας..

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Έλα ρε συ, εννοείται!!!

Εξάλλου κι οι γυναίκες το ίδιο προσπαθούν να κάνουν. Λένε ότι σου λένε και από μέσα τους "καλά, καλά, θα τον στρώσω εγώ, το δικό μου θα περάσει" και πολλές φορές το καταφέρνει με "πουτανίστικες" μεθόδους. Απλά εμείς οι άντρες είμαστε πιο αγαθοί και πιο ανοιχτοί σαν άνθρωποι, πιο ντόμπροι. Και γι' αυτό σε πολλά ζευγάρια, όσο "άντρας" και να είναι ο σύζυγος, τις περισσότερες φορές γίνεται αυτό που θέλει η σύζυγος.

Εγώ το αντιλήφθηκα αυτό όταν παντρεύτηκα. Γενικός κανόνας είναι ότι "η γυναίκα αλλάζει ΑΡΔΗΝ μετά τον γάμο". Ρωτήστε και φίλους σας παντρεμένους να σας το επιβεβαιώσουν, οι παντρεμένοι το βιώνουν. Εκεί λοιπόν που γίνονταν τα πράγματα με κάποιον τρόπο, σιγάααααααααααα-σιγάααααααααααααα και με τρόπο προσπαθούσε να περάσει διάφορα άλλα. Κι επειδή εμείς οι άντρες γενικά λέμε "στ' αρχίδια μου μωρέ, προκειμένου να με πρήζει ας το κάνει όπως θέλει" (και σε ΑΥΤΟ υπολογίζει η γυναίκα), σιγά-σιγά γίνονται πράγματα χωρίς να τα παίρνεις χαμπάρι, αλλά η γυναίκα έχει πετύχει αυτό που θέλει. Μια μέρα λοιπόν, συγκεκριμένα βράδυ ήταν, γύρισα από business dinner αρκετά αργά, κατά τις 1 το πρωί. Μπήκα λοιπόν σιγά-σιγά σπίτι επειδή πίστευα ότι η γυναίκα μου θα κοιμόταν εκείνη την ώρα. Τελικά δεν κοιμόταν και μίλαγε στο τηλέφωνο, μάλλον με την μάνα της. Κι ακούω την ατάκα από την γυναίκα μου: "Εντάξει, μην ανησυχείς, ξέρω εγώ πως θα του το περάσω, δεν θα γίνει το δικό του, το δικό ΜΑΣ θα γίνει" (γι' αυτό και πιστεύω ότι μίλαγε με την μάνα της). Ξαναβγήκα σιγά-σιγά από το σπίτι κατέβηκα στον κήπο για ένα τσιγαράκι και ξαναμπήκα μέσα μετά από κάνα 10λεπτο για να είμαι σίγουρος ότι θα το είχε κλείσει.

Ακόμα δεν έχω μάθει στα σίγουρα τι ήταν αυτό που συζητούσε με την μάνα της, αλλά αυτό δεν έχει σημασία γιατί κατάλαβα πολύ καλά τι παίζεται γενικά. Και φυσικά, ακόμη και τώρα πολλές φορές λέω "στ' αρχίδια μου" και την αφήνω να κάνει αυτά που θέλει, αλλά σε βασικά πράγματα και κυρίως σε θέματα αρχής ή για το πως θα μεγαλώσει το παιδί μας κτλ, εκεί ΔΕΝ λέω στ' αρχίδια μου όπως και να μου το πει, ό,τι και να μου πει, οποιονδήποτε τρόπο και αν μεταχειριστεί για να μου περάσει αυτό που θέλει.

Εννοείται λοιπόν ότι δεν της έχω πει κι ούτε πρόκειται να της πω ποτέ ότι είχα ακούσει τυχαία αυτό που έλεγε στο τηλέφωνο, αν και στην αρχή με έτρωγε πάρα πολύ να της το πω για "να μην νομίζει ότι είμαι ηλίθιος και δεν καταλαβαίνω τι μου γίνεται". ΕΚΕΙ την πατάνε οι άντρες... πάνε και τα λένε χαρτί και καλαμάρι χάρην του εγωϊσμού τους και τελικά τους γυρνάει μπούμερανγκ. Αλλά ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσεις την "πουτανιά" της γυναίκας είναι με "πουτανιά" (κι αυτό κανόνας είναι!).

Εγώ τουλάχιστον αυτό εφαρμόζω στο σπίτι μου και όλα είναι μέλι-γάλα, δεν έχουμε προβλήματα, ούτε  τσακωμούς, ούτε τίποτα. Και δεν μιλάω ούτε για υποταγή, ούτε ότι "εγώ είμαι ο άντρας του σπιτιού, θα γίνεται αυτό που λέω εγώ", ούτε τίποτα. Στο κάτω-κάτω το θέμα είναι να περνάς καλά στο σπίτι σου με την γυναίκα σου. Κι εγώ, δόξα τον Θεό, στα 2 χρόνια γάμου περνάω μια χαρούλα κι εγώ κι εκείνη.

Φίλε.....μετα απο 10 χρόνια σου λέω ότι....ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ.
Αν πας ίσα κόντρα....το χασες το παιχνίδι.
Πουτανιά θέλει η πουτάνα....κι ολα μέλι - γάλα όπως είπες.
Εμένα.....μου πήρε 1-2 χρονάκια να το αντιληφθώ !
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ.

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.622
Πόντοι
216
Δεν αντιλέγω καθόλου με όσα προαναφέρθησαν από τον SNIFsnif αλλά...
να ρωτήσω κατιτίς...
Εάν η προσωπική ευτυχία είναι αποτέλεσμα του να γουστάρεις τον άλλο γι αυτό που είναι και όχι γι αυτό που παλεύεις να τον (την) διαμορφώνεις τότε απλά την πούτσισες?

(έτσι για να αμπελοφιλοσοφίζουμε...)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Για μια ακομα φορα συμφωνω με ολους . Πως γινεται αυτο συνεχεια;  :think:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96

Ασχετο αλλα ο Νιτσε και ο Ντοστογιεφκι (φανταζομαι) εχουν διαφορετικη κοσμοθεωρια!! μηπως η αδελφη σου διαβαζει ολους τους συγγραφεις αλφαβητικα και ειναι τωρα στο "Ν".

Και γω αυτο θα σου ελεγα  αυτα αν μπορεις τα εφαρμοζεις και δεν τα  συζητας (και μετα το γαμο ερχεται η παντοφλα)

Τελος πες στην αδελφη σου να ποσταρει στο "Σπουδες-Ελλαδα-Εξωτερικο" γιατι πηξαμε στους μηχανικους και στους οικονομολογους ναακουσουμε μια γνωμη απο άλλο κλαδο!!!

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ερωτηση για τους παντρεμενοι
Πως ξερετε οτι εχετε εσεις το πανω χερι στο γαμο;  :think:
Πολυ σιγουρους σας βλεπω  :-

Επισκέπτης
Ερωτηση για τους παντρεμενοι
Πως ξερετε οτι εχετε εσεις το πανω χερι στο γαμο;  :think:
Πολυ σιγουρους σας βλεπω  :-

Σου είπε κανείς παντρεμένος από εμάς ότι πρέπει να έχουμε το πάνω χέρι? Εγώ προσωπικά δεν το είπα αυτό και ούτε θα ήθελα να είχα το πάνω χέρι. Κάποια πράγματα τα περιμένω και από την γυναίκα μου, πρέπει να πάρει κι αυτή κάποιες πρωτοβουλίες. Και το θέλω αυτό γιατί δεν είναι κάνας στόκος ή καμιά αμόρφωτη ή καμιά ηλίθια (κι ας την έχουν χαρακτηρίσει εδώ κάποια άτομα "ηλίθια" επειδή πάω με πουτάνες). Αν ήταν έτσι πολύ απλά δεν θα την παντρευόμουν.

Και σου ξαναλέω: ΠΟΛΛΟΙ από αυτούς που ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως έχουν το πάνω χέρι στην πραγματικότητα αρχίδια έχουν το πάνω χέρι. Η γυναίκα τους περνάει αυτό που θέλει με τις "πουτανιές" της. Οπότε, όπως επίσης ξαναείπα, το θέμα είναι να περνάς καλά, όχι να έχεις το πάνω χέρι ή το κάτω χέρι ή το μεσσαίο. Μπορείς να περνάς καλά? Είσαι ωραίος. Δεν μπορείς? Την πούτσισες κι η μίζερη ζωή στο σπίτι είναι το πιο ψυχοφθόρο πράγμα. Και η "συνταγή" να περνάς καλά είναι να κάνεις κι εσύ τις "πουτανιές" σου εκεί που πρέπει. Και δεν θέλω να ευλογώ τα γένια μου, εξάλλου άλλος είπε (συγκεκριμένα ο Blade που είναι και 10 χρόνια παντρεμένος, όχι 2 όπως εγώ) ότι αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Από την στιγμή λοιπόν που κάνω αυτό που κάνω και μου πάει καλά, δεν μπορώ να δεχτώ απόψεις από άτομα (όχι συγκεκριμένα εσένα, μην το πάρεις προσωπικά, έχουν απαντήσει πολλά άτομα στο συγκεκριμένο thread) τα οποία δεν έχουν ιδέα όχι μόνο από γάμο, αλλά ούτε καν από μακροχρόνια σχέση ή έστω συμβίωση.

Έξω από τον χορό σου χορεύω και εγώ καρσιλαμά και πεντοζάλη. Για να δούμε λοιπόν αυτά τα άτομα με τους "πομπώδεις" λόγους και τα "στιβαρά" επιχειρήματα τι θα κάνουν όταν παντρευτούν.

Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα ;)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
snifsnif, δεν υπόσχομαι ότι δεν ειμαι ο βλάντιμιρ

Θέλεις όμως να γίνουμε φίλοι; Εχω σοβαρό σκοπό και αξιόλογη περιουσία

Stories

Νέο!