You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διακοπές σόλο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Dawn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 248
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ναι στάνταρ..αυτη με την κωλαρα ομως τυπε την εσκιζες..αλλα ζηλευεις
κανε νωντοπροσευχη
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
Διαγραμμένο μέλος 15605
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2006
- Like
- 204
- Πόντοι
- 36
Συνάδελφοι, μου επιτρέπετε να πω κάτι για τη Μύκονο, καθώς απ΄ότι βλέπω, μάλλον πρέπει να είμαι ο μεγαλύτερός σας σε ηλικία.
Λοιπόν, στην Ελλάδα, μεταξύ αρχών και μέσων της δεκαετίας του '80, συντελέστηκε μία, ας την ονομάσουμε, gay ειρηνική επανάσταση. Βγήκαν για πρώτη φορά, οι gay από το καβούκι τους και σκάσαν μύτη φόρα παρτίδα στην κοινωνία. Εποχή Κώστα Ταχτσή κλπ, μην πολυλογούμε, όποιος έχει απορίες ας ρωτήσει. Παράλληλα, η Συγγρού και τα μπαρ κονσομασιόν της εποχής, ήταν γεμάτα από straight πελάτες που γούσταραν τραβέστες και συναφείς κατηγορίες. Δηλαδή γινόταν το έλα να δεις - σα να ζούσε ένας άλλος κόσμος τη νύχτα. Μεγαλύτεροι star τότε, ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο συγχωρεμένος Κώστας Καφάσης κλπ, καταλαβαίνετε...
Εκείνη την εποχή δημιουργείται ένα ρεύμα μεταξύ Αθηνών και Μυκόνου (μέχρι τότε, η Μύκονος ήταν απλά, ένα τουριστικό νησί όπως ήταν και άλλα, δηλαδή η Ρόδος κ.ο.κ.).
Τι αφορούσε αυτό το ρεύμα; Απλά, το Ψωνιστήρι.
Αναρίθμητα τεκνά από την Αθήνα και όχι μόνο, χωρίς φράγκο στην τσέπη, κατέβαιναν τα καλοκαίρια της εποχής στη Μύκονο για να ψωνιστούν από φραγκάτους Έλληνες gay και αργότερα από gay που ερχόντουσαν, από όλο τον κόσμο.
Μιλάμε όμως για μεγάλο ρεύμα, δηλαδή αδυνατώ να υπολογίσω πόσα αγόρια της εποχής εκείνης, είχανε κοιμηθεί με άντρα (gay) για να βγάλουν φράγκα ή να κλείσουν δουλειές κλπ.
Σιγά-σιγά, αυτοί οι gayδες άρχισαν να πλασάρουν και γυναίκες έναντι της συνολικής αμοιβής στα τεκνά που ήθελαν να πλευρίσουν.
Γι΄αυτό κάποτε το Pierro's είχε και γκόμενες και μάλιστα υπερκλασάτες. Γιατί αποτελούσαν το δόλωμα για τα δυνατά τεκνά.
Οι φήμες για κάποιες καριέρες αντρών που ξεκίνησαν στη Μύκονο με αυτόν τον τρόπο, θα σας κάνουν να πέσει το πληκτρολόγιο από το γραφείο σας. Βέβαια, οι ίδιες φήμες αφορούσαν τα ίδια πρόσωπα (και πολιτικοί ανάμεσά τους) και σε ορισμένα από τα μπαρ του Κολωνακίου, όπου η δράση μεταφερόταν το χειμώνα. Θυμάται κανείς το Place στο Κολωνάκι; Το Place δεν ήταν για επώνυμους, αλλά το ψωνιστήρι εκεί ήταν άνευ προηγουμένου.
Τέλος πάντων, έτσι ξεκίνησε η Μύκονος. Δε φταίει σε τίποτα το νησί φυσικά, απλά αναφέρομαι στην αρχή της high-society φάση της Μυκόνου. Εκείνη την εποχή το να ισχυριστείς ότι θα πας για γκόμενες στη Μύκονο, ισοδυναμούσε με το να πεις ότι θα ψάχνεις γυναίκα το βράδυ στη Συγγρού. Εντάξει, τα πράγματα αλλάζουν, αλλά η ιστορία όχι.
Λοιπόν, στην Ελλάδα, μεταξύ αρχών και μέσων της δεκαετίας του '80, συντελέστηκε μία, ας την ονομάσουμε, gay ειρηνική επανάσταση. Βγήκαν για πρώτη φορά, οι gay από το καβούκι τους και σκάσαν μύτη φόρα παρτίδα στην κοινωνία. Εποχή Κώστα Ταχτσή κλπ, μην πολυλογούμε, όποιος έχει απορίες ας ρωτήσει. Παράλληλα, η Συγγρού και τα μπαρ κονσομασιόν της εποχής, ήταν γεμάτα από straight πελάτες που γούσταραν τραβέστες και συναφείς κατηγορίες. Δηλαδή γινόταν το έλα να δεις - σα να ζούσε ένας άλλος κόσμος τη νύχτα. Μεγαλύτεροι star τότε, ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο συγχωρεμένος Κώστας Καφάσης κλπ, καταλαβαίνετε...
Εκείνη την εποχή δημιουργείται ένα ρεύμα μεταξύ Αθηνών και Μυκόνου (μέχρι τότε, η Μύκονος ήταν απλά, ένα τουριστικό νησί όπως ήταν και άλλα, δηλαδή η Ρόδος κ.ο.κ.).
Αναρίθμητα τεκνά από την Αθήνα και όχι μόνο, χωρίς φράγκο στην τσέπη, κατέβαιναν τα καλοκαίρια της εποχής στη Μύκονο για να ψωνιστούν από φραγκάτους Έλληνες gay και αργότερα από gay που ερχόντουσαν, από όλο τον κόσμο.
Μιλάμε όμως για μεγάλο ρεύμα, δηλαδή αδυνατώ να υπολογίσω πόσα αγόρια της εποχής εκείνης, είχανε κοιμηθεί με άντρα (gay) για να βγάλουν φράγκα ή να κλείσουν δουλειές κλπ.
Σιγά-σιγά, αυτοί οι gayδες άρχισαν να πλασάρουν και γυναίκες έναντι της συνολικής αμοιβής στα τεκνά που ήθελαν να πλευρίσουν.
Γι΄αυτό κάποτε το Pierro's είχε και γκόμενες και μάλιστα υπερκλασάτες. Γιατί αποτελούσαν το δόλωμα για τα δυνατά τεκνά.
Οι φήμες για κάποιες καριέρες αντρών που ξεκίνησαν στη Μύκονο με αυτόν τον τρόπο, θα σας κάνουν να πέσει το πληκτρολόγιο από το γραφείο σας. Βέβαια, οι ίδιες φήμες αφορούσαν τα ίδια πρόσωπα (και πολιτικοί ανάμεσά τους) και σε ορισμένα από τα μπαρ του Κολωνακίου, όπου η δράση μεταφερόταν το χειμώνα. Θυμάται κανείς το Place στο Κολωνάκι; Το Place δεν ήταν για επώνυμους, αλλά το ψωνιστήρι εκεί ήταν άνευ προηγουμένου.
Τέλος πάντων, έτσι ξεκίνησε η Μύκονος. Δε φταίει σε τίποτα το νησί φυσικά, απλά αναφέρομαι στην αρχή της high-society φάση της Μυκόνου. Εκείνη την εποχή το να ισχυριστείς ότι θα πας για γκόμενες στη Μύκονο, ισοδυναμούσε με το να πεις ότι θα ψάχνεις γυναίκα το βράδυ στη Συγγρού. Εντάξει, τα πράγματα αλλάζουν, αλλά η ιστορία όχι.
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 48
- Πόντοι
- 16
Συνάδελφοι, μου επιτρέπετε να πω κάτι για τη Μύκονο, καθώς απ΄ότι βλέπω, μάλλον πρέπει να είμαι ο μεγαλύτερός σας σε ηλικία.
Σωστός. Πες το τώρα και στον άλλον που λέει για "καβλωμένη πιτσιρικαρία" κάτω στο νησί. Γιατί αν είναι να πάω να γαμήσω ένα μουνάκι και να με κυνηγάει μετά ο εισαγγελέας για αποπλάνηση ανηλίκου, άστο καλύτερα να μου λείπει.
Αν είναι να πάω να γαμήσω τουρίστρια που πριν μου πάρει πίπα, με γεμίσει ξερατά από τις μπόμπες-πετρέλαιο που χει κατεβάσει... πάλι άστο, να μου λείπει κι αυτό.
Όταν πάμε στη "Γυναίκα" με "Γ" κεφαλαίο, ελάτε να μου πείτε ποιος έχει γαμήσει έστω μία τέτοια, κάτω στη Μύκονο.
Παπάρια έχει γαμήσει. Μόνο με βίζιτα. Κι αυτό περιορισμένα και επιλεκτικά.
Όποιος θέλει να "ζμπρώξει" καλά δεν πάει Μύκονο. Πάει Νάξο, πάει Ίο, πάει Κω και Ρόδο που κυκλοφορούν κάτι δίμετρες Σκανδιναυές θεές.
Αντε καληνύχτα τώρα... κι όνειρα γλυκά γι αυτούς που νομίζουν πως θα γαμήσουν κάνα σοβαρό μουνί πηγαίνοντας στη Μύκονο.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Σωστός. Πες το τώρα και στον άλλον που λέει για "καβλωμένη πιτσιρικαρία" κάτω στο νησί. Γιατί αν είναι να πάω να γαμήσω ένα μουνάκι και να με κυνηγάει μετά ο εισαγγελέας για αποπλάνηση ανηλίκου, άστο καλύτερα να μου λείπει.
Υπαρχει αποπλανηση ανηλικου αν ειναι 15 και πανω και κανει σεξ με την θεληση της?
ετσι νομιζω λεει ο νομος. Αν ειναι απο 15 και πανω και θέλει τοτε οκ.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δικαιως εφτασες στους πεντε πρωτους μαλακες στην ψηφοφορια εδω.τεσπα αφου εισαι ασχετος απο μερη που δεν ξερεις δεν ασχολουμαι αλλο.Εσυ λες μαλακίες. Αύγουστο στην Μύκονο δεν εχει ψευτοχαιλίκι; Πες μου ποιοι είναι οι σοβαροί που πηγαίνουν Αύγουστο εκεί; Η Τζούλια Αλεξανδράτου; Η Βάνα Μπάρμπα; Ή η Ρούλα Κορομηλά;
Γιατί εγώ μόνο αυτές είδα.
Αντιθέτως Ιούνιο - Ιούλιο είδα Αμπράμοβιτς, Σορος, Καντάφι υιός, Σάρα Τζέσικα Παρκερ, Μέλανι Γκρίφιθ, Γουίλ Σμιθ.
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Στην Μύκονο ωστόσο, πέρα από την κομπλεξαρία,
υπάρχουν γκόμενες που γαμιούνται και εννίοτε ψωνίζουν γαμιά και στο νησί που παραθερίζουν , δηλαδή τη μύκονο.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ,
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ.
Σε Σαντορίνη , Πάρο , οι ρομαντσιάρες πιτσιρίκες φοιτήτριες ,
είτε πάνε με τον γκόμενό τους που τον κουβαλάνε από την αθήνα
ή βάζουν βαπόνα στο μουνί τους αν πάνε μόνες,
γιατί αποκλείεται να αεριστεί στη σαντορίνη/πάρο.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
στην πρωτη παραγραφο εχεις δικιο λακη μου γιατι απλα στη μυκονο βλεπεις ολων των ειδων τις γυναικες.
στην δευτερη γινεται παιχνιδι απο γυναικοπαρεες ειδικα σαντορινη εχω ακουσει οτι βρισκουν και ταιρι για χειμωνα.αμα δηλαδη βρεις καμια αθηναια σαντορινη θα παιχθει ρομαντζαδα και εχεις ετοιμη την καβαντζα σου για τον χειμωνα. ;)
![]()
![]()
![]()
![]()
στην πρωτη παραγραφο εχεις δικιο λακη μου γιατι απλα στη μυκονο βλεπεις ολων των ειδων τις γυναικες.
Μη λες σαχλαμαρες, τον Ποδολαγνο να ακους που εχει παει Μυκονο μεσω ανταποκρισεων του Star. Το νησι εχει μονο μοντελα και τηλεπερσονες και εκκολαπτομενα μοντελα και τηλεπερσονες. Ειδικα τον Αυγουστο. Τον Ιουλιο παει κι ο Αμπραμοβιτς, κατ εξαιρεση βεβαια με ειδικη αδεια αποτ ην αστυνομια.Αμα εισαι γυναικα και σκασεις στο νησι σου ζητανε στοιχεια αμα δεν εχεις book δε μπαινεις. Μονο λιγες κανονικες μπαινουν σκασκες με σκαφος απο Ορνο κι αυτες δε φτανουν για ολους.
Τι αλλη μαλακια θα ακουσω θεε μου ...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
ή βάζουν βαπόνα στο μουνί τους αν πάνε μόνες,
γιατί αποκλείεται να αεριστεί στη σαντορίνη/πάρο.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Μη λες σαχλαμαρες, τον Ποδολαγνο να ακους που εχει παει Μυκονο μεσω ανταποκρισεων του Star. Το νησι εχει μονο μοντελα και τηλεπερσονες και εκκολαπτομενα μοντελα και τηλεπερσονες. Ειδικα τον Αυγουστο. Τον Ιουλιο παει κι ο Αμπραμοβιτς, κατ εξαιρεση βεβαια με ειδικη αδεια αποτ ην αστυνομια.Αμα εισαι γυναικα και σκασεις στο νησι σου ζητανε στοιχεια αμα δεν εχεις book δε μπαινεις. Μονο λιγες κανονικες μπαινουν σκασκες με σκαφος απο Ορνο κι αυτες δε φτανουν για ολους.
Τι αλλη μαλακια θα ακουσω θεε μου ...
βλεπουν οτι τους σερβιρει το σταρ και νομιζουν οτι αυτη ειναι η μυκονος ολη!!!
οπως σε ολα τα πολυσυχναστα και κοσμοπολιτικα μερη βλεπεις οτι ατομο θελεις και φυσικα δεν μπορεις να ξερεις τι ατομο ειναι αυτος που βλεπεις στη μυκονο.αν ειναι καποιος λεφτα η μπατιρης.τεσπα τα αυτονοητα λεμε τωρα...
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ωραια ολα αυτα ισχυουν αλλα κανεις ενα μεγαλο λαθος.η μυκονος ηταν ηδη διασημος προορισμος πολαλ χρονια πριν.απο δεκαετια του 50 αρχισε ο τουρισμος εκει.ηταν ηδη της μοδας την δεκαετια του 60.επειδη ξερω πως και ποιοι ξεκινησαν τον τουρισμο στο νησι δεν θελω να επεκταθω με ονοματα κ.λ.π.αυτα που γραφεις ισχυουν αλλα δεν ειναι ο κανονας.το πιερρο το εφτιαξε(ειχε και ειδικο λογο...Συνάδελφοι, μου επιτρέπετε να πω κάτι για τη Μύκονο, καθώς απ΄ότι βλέπω, μάλλον πρέπει να είμαι ο μεγαλύτερός σας σε ηλικία.
ολα αυτα τα γραφω ως ιστορικη αναδρομη απλως.εμας μας νοιαζει να περναμε καλα μυκονο οπως προσδιοριζει ο καθενας το καλα.
τεσπα ας μην το παμε αλλου γιατι δεν θελω να γραφω ποιος που ποτε πως και γιατι εκανε οτι εκανε στη μυκονο.αυτα περασαν ειναι για την ιστορια του νησιου.το νησι ποτε δεν ηταν μονο για γκαιη.ποτε...παντα ειχε οτι ποθουσε ο καθενας απο διασκεδαση και καμακι.
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 48
- Πόντοι
- 16
δικαιως εφτασες στους πεντε πρωτους μαλακες στην ψηφοφορια εδω.τεσπα αφου εισαι ασχετος απο μερη που δεν ξερεις δεν ασχολουμαι αλλο.
Αγαπητέ μου Κώστα, δεν περίμενα κάτι καλύτερο σε μαλακία από αυτό που είπες. Νόμιζα πως λέγοντας πέντε ονόματα στη Μύκονο θα καταλάβαινες πως μόνο άσχετος δεν είμαι.
Την Μύκονο την γνωρίζω πιο καλά κι από την παλάμη μου και νομίζω πως αν δεν είχα πάει, δεν θα ήξερα πως ο Γαλάτης αγόρασε νέο κτίριο ούτε πως έφυγε ο Βλιδιρίδης με τα κοσμήματα απο κει, ούτε καν ποια είναι η πλατεία της Μαντούς θα ήξερα.
Τέλος πάντων σας αφήνω στην αποχαύνωσή σας.
Πήγατε δυο φορές στην Μύκονο και νομίζετε πως γαμήσατε τον κόσμο όλο.
Καλό μεσημέρι.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Μη ξεχνάμε και τον τιτανομέγιστο Ωνάση που πήγε τον πρώτο πελεκάνο!ηταν ομως διασημη η μυκονος απο πολυ πιο πριν με σοραγια, πριγκηπες, αστερες του χολιγουντ κ.λ.π.
Επισκέπτης
Καλή επιλογή για διακοπές είναι και με ιστιοπλοικό, αλλά δεν ξέρω αν λέει για μόνος
Με ένα ακόμη άτομο αξίζει σίγουρα, και είναι και στα λεφτά σου:
www.in2life.gr/escape/infoguide/articles/202758/article.aspx]http://www.in2life.gr/escape/infoguide/articles/202758/article.aspx[/url]
www.sunsailing.gr/p_7hmero_paketo_diakopwn_kyklades.htm]http://www.sunsailing.gr/p_7hmero_paketo_diakopwn_kyklades.htm[/url]
Με ένα ακόμη άτομο αξίζει σίγουρα, και είναι και στα λεφτά σου:
www.in2life.gr/escape/infoguide/articles/202758/article.aspx]http://www.in2life.gr/escape/infoguide/articles/202758/article.aspx[/url]
www.sunsailing.gr/p_7hmero_paketo_diakopwn_kyklades.htm]http://www.sunsailing.gr/p_7hmero_paketo_diakopwn_kyklades.htm[/url]
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
βρε παραμυθαντζη ποια παλαμη σου?ποσες φορες εχεις παει?εχεις παει ολες τις εποχες?εχεις παει 5? 10? 15? 20? 25? 30? 35? 40? 45?Αγαπητέ μου Κώστα, δεν περίμενα κάτι καλύτερο σε μαλακία από αυτό που είπες. Νόμιζα πως λέγοντας πέντε ονόματα στη Μύκονο θα καταλάβαινες πως μόνο άσχετος δεν είμαι.
Την Μύκονο την γνωρίζω πιο καλά κι από την παλάμη μου και νομίζω πως αν δεν είχα πάει, δεν θα ήξερα πως ο Γαλάτης αγόρασε νέο κτίριο ούτε πως έφυγε ο Βλιδιρίδης με τα κοσμήματα απο κει, ούτε καν ποια είναι η πλατεία της Μαντούς θα ήξερα.
Τέλος πάντων σας αφήνω στην αποχαύνωσή σας.
Πήγατε δυο φορές στην Μύκονο και νομίζετε πως γαμήσατε τον κόσμο όλο.
Καλό μεσημέρι.
ποσες ρε παραμυθαντζη?εγω εχω παει πολυ περισσοτερες.
αρχιδια ξερεις.ποσταρες 2-3 ονοματα και μου κανεις τον ξερολα.κανε το σε κανεναν που δεν εχει πατησει εκει.
οτι εγραψες ειναι εκτος πραγματικοτητας.δεν ασχολουμαι αλλο.ειπαμε δικαιως εφτασες εκει που εφτασες.εχεις πει και αλλα.
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εδω πραγματικα με εκπλησεις γιατι εχεις δικιο.βγηκαμε απο το θεμα μας.απλως ειναι προκλητικο να πηγαινεις κοντα 2 δεκαετιες να εχεις παει τριψηφιο αριθμο στη μυκονο(εχω χασει τον λογαριασμο...) να εχεις παει ολες τις εποχες και να καθεσαι καιρο να εχεις ενα σωρο γνωστους και να σου πεταει μια μαλακια ο αλλος που φαινεται οτι ειναι ασχετος και να στην μπαινει κιολας!!αρκετα ασχοληθηκα.τωρα μονο με μια λεξη θα απαντω αν το συνεχισει και αν εχω ορεξη."παραμυθαντζη"!Η συζητηση για το αν μπορει κανεις να πηδηξει κάποια στην Μυκονο ή και αλλου ειναι για αν πάει κάποιος ΜΟΝΟΣ του διακοπες???????????????????
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 18K