ζαβές θα είναι τύπε...
τουλάχιστον σύμφωνα με την μπόλντιος κοσμοθεωρία...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διακοπές σόλο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Dawn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 248
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
ξέρεις πόσες Ιταλιδούλες, Αγγλιδούλες και μικρές Ολανδέζες ταξιδεύουν μόνες για να περάσουν απλά καλά και να![]()
Ναι σε γκρουπακια... με φιλες τους οχι μονες.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
ζαβές θα είναι τύπε...
τουλάχιστον σύμφωνα με την μπόλντιος κοσμοθεωρία...
Παλι τα ιδια πας να αρχισεις? Μη το κανεις... εχω πολλα μηνυματα δικα σου που κραζεις τις γυναικες
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Ναι σε γκρουπακια... με φιλες τους οχι μονες.
καλά εντάξει...
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
καλά εντάξει...![]()
Δεν ξερω απο τουριστριες ... δεν εχω πηδηξει ποτε καμια. Απλα σου ξαναλεω οτι δεν ειναι καλη εικονα να εισαι μονος σαν την καλαμια στον κάμπο. Θα κακοχαρακτηριστεις ευκολοτερα...
Επισκέπτης
Παλι τα ιδια πας να αρχισεις? Μη το κανεις... εχω πολλα μηνυματα δικα σου που κραζεις τις γυναικες
καλά, σε αφήνω ήσυχο, όχι επειδή με απείλησες
αλλά επειδή όταν είσαι καλό παιδί, είσαι καλό παιδί
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 48
- Πόντοι
- 16
Κώστα
εχεις δίκιο δεν μπορούμε να συννενοηθούμε.
Κράτα την οπτική σου για το νησί. Κρατώ τη δική μου.
Δεν μπορείς όμως να κατηγορείς κάποιον σαν παραμυθατζή, να τον κατηγορείς πως δεν έχει ιδεα για το νησί, πως δεν έχει πάει ποτέ εκεί, επειδή έχει διαφορετική εικόνα από σένα.
Στη Μύκονο έχω ξαδέρφια που δραστηριοπούνται επιχειρηματικά, ο κουμπάρος μου είναι Μυκονιάτης, ο Μ..... με τα νυχτομάγαζα είναι φίλος μου, ο Κ......... είναι γνωστός μου κι έχουμε πιει και δυο κρασάκια στο εστιατόριο απέναντι από το μαγαζί του στα Ματογιάννια, κι εχω ακόμα 5-6 ανθρώπους που έχω κάνει μαζί δουλειές στο παρελθόν που είναι από τη Μύκονο, όπως ο Ζ............ με τα οικοδομικά υλικά.
Εχω σχηματίσει κάποια συγκεκριμένη εικόνα για το νησί, επειδή ταξιδεύω πολύ συχνά εκεί. Εκτός από το καταχείμωνο, έχω πάει σε όλες τις περιόδους. Και Πασχα έχω κάνει εκεί, και καλοκαίρια σε όλη τη σαιζόν.
Θες να το πιστέψεις; έχει καλώς, δεν θες πάλι δεν με ενδιαφέρει.
Πολύ το συζητήσαμε.
εχεις δίκιο δεν μπορούμε να συννενοηθούμε.
Κράτα την οπτική σου για το νησί. Κρατώ τη δική μου.
Δεν μπορείς όμως να κατηγορείς κάποιον σαν παραμυθατζή, να τον κατηγορείς πως δεν έχει ιδεα για το νησί, πως δεν έχει πάει ποτέ εκεί, επειδή έχει διαφορετική εικόνα από σένα.
Στη Μύκονο έχω ξαδέρφια που δραστηριοπούνται επιχειρηματικά, ο κουμπάρος μου είναι Μυκονιάτης, ο Μ..... με τα νυχτομάγαζα είναι φίλος μου, ο Κ......... είναι γνωστός μου κι έχουμε πιει και δυο κρασάκια στο εστιατόριο απέναντι από το μαγαζί του στα Ματογιάννια, κι εχω ακόμα 5-6 ανθρώπους που έχω κάνει μαζί δουλειές στο παρελθόν που είναι από τη Μύκονο, όπως ο Ζ............ με τα οικοδομικά υλικά.
Εχω σχηματίσει κάποια συγκεκριμένη εικόνα για το νησί, επειδή ταξιδεύω πολύ συχνά εκεί. Εκτός από το καταχείμωνο, έχω πάει σε όλες τις περιόδους. Και Πασχα έχω κάνει εκεί, και καλοκαίρια σε όλη τη σαιζόν.
Θες να το πιστέψεις; έχει καλώς, δεν θες πάλι δεν με ενδιαφέρει.
Πολύ το συζητήσαμε.
Καλυτερα να κραξετε αυτους που πάνε μονοι διακοπες μπας και βαλουν λιγο μυαλο και κάνουν κανα φιλο της προκοπης
όχι ρε το πρόβλημα δεν είναι οι φίλοι αλλά τα λεφτά.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
όχι ρε το πρόβλημα δεν είναι οι φίλοι αλλά τα λεφτά.
Κοιτα εγω προσωπικα θα σου προτεινα να μην πας μονο γιατι ακομη και αν θες να γραψεις στα αρχιδια σου την γνωμη των αλλων μπορει να μην σε ενδιαφερει ρε παιδι μου οκ.... οι διακοπες με φιλους και φιλες ακομη δεν συγκρινονται... σκεψου οτι αυτο το χαβαλε που κανετε εδω θα τον κανετε και εκει και στην θαλασσα και θα ειστε και μονοι σας θα κανετε οτι γουσταρετε θα χαβαλεδιασετε και ολα αυτα τα ωραια που κανει κανεις με τα φιλαρακια του τωρα αμα θες να πας μονος πηγαινε τι να σου πω παντως χάνεις αμα δεν το οργανωσεις με καλη παρέα.
Επισκέπτης
Κοιτα εγω προσωπικα θα σου προτεινα να μην πας μονο γιατι ακομη και αν θες να γραψεις στα αρχιδια σου την γνωμη των αλλων μπορει να μην σε ενδιαφερει ρε παιδι μου οκ.... οι διακοπες με φιλους και φιλες ακομη δεν συγκρινονται... σκεψου οτι αυτο το χαβαλε που κανετε εδω θα τον κανετε και εκει και στην θαλασσα και θα ειστε και μονοι σας θα κανετε οτι γουσταρετε θα χαβαλεδιασετε και ολα αυτα τα ωραια που κανει κανεις με τα φιλαρακια του τωρα αμα θες να πας μονος πηγαινε τι να σου πω παντως χάνεις αμα δεν το οργανωσεις με καλη παρέα.
μπόλντη η νοοτροπία δημιουργίας αναμνήσεων με σκοπό να τις εξιστορούμε στα γεράματα και να γελάμε, να αναπολούμε και να νοσταλγούμε, κρατάει μέχρι τα 30-31-32 το πολύ
Μετά, καλώς η κακώς, άλλα ζητήματα παίρνουν προτεραιότητα εις βάρους αυτής της φιλοσοφίας
και ο άνθρωπος σκέφτεται πολύ διαφορετικά
Σε κάποια φάση δε,
οι μοναχικές καταστάσεις είναι οι μόνες που μπορεί κανείς να νιώσει ελεύθερος και να ανασάνει,
που κάνουν τις μοναχικές διακοπές καλύτερες από τις παρείστικες
Έχεις χρόνια μπροστά σου για να φας στη μάπα ιδιοτροπίες φίλων, πουστιές, δηλητήρια, πισώπλατα μαχαιρώματα, συμφέρον, ζήλιες, κομπιάσματα, κ.α.
που όσο μεγάλωνουν και οι φίλοι σου, όλα αυτά θα γίνονται και πιο έντονα...
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
οι μοναχικές καταστάσεις είναι οι μόνες που μπορεί κανείς να νιώσει ελεύθερος και να ανασάνει,
τελικά εσύ το έχεις φιλοσοφίσει για τα καλά...χωρίς πλάκα.
έντιτ
λίγο δραματοποιημένο αλλά ρεαλιστικό θα έλεγα....
like
τωρα που παταω τα 40 σου λεω απλα respectμπόλντη η νοοτροπία δημιουργίας αναμνήσεων με σκοπό να τις εξιστορούμε στα γεράματα και να γελάμε, να αναπολούμε και να νοσταλγούμε, κρατάει μέχρι τα 30-31-32 το πολύ
Μετά, καλώς η κακώς, άλλα ζητήματα παίρνουν προτεραιότητα εις βάρους αυτής της φιλοσοφίας
και ο άνθρωπος σκέφτεται πολύ διαφορετικά
Σε κάποια φάση δε,
που κάνουν τις μοναχικές διακοπές καλύτερες από τις παρείστικες
Έχεις χρόνια μπροστά σου για να φας στη μάπα ιδιοτροπίες φίλων, πουστιές, δηλητήρια, πισώπλατα μαχαιρώματα, συμφέρον, ζήλιες, κομπιάσματα, κ.α.
που όσο μεγάλωνουν και οι φίλοι σου, όλα αυτά θα γίνονται και πιο έντονα...
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ονοματα εδω μην γραφεις ρε καφρε.
ξερω και εγω να πω αλλα δεν γινομαι αδιακριτος.διεγραψε απο το ποστ σου τα ονοματα τουλαχιστον.αντε λιγο μυαλο δνε βλαπτει.και ναι δεν μου λενε τιποτα αυτα που εγραψες.ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε.
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
Επισκέπτης
Και μια αφιέρωση για όλους τους σόλο μπουρδελιάρηδες ![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 48
- Πόντοι
- 16
ονοματα εδω μην γραφεις ρε καφρε.ξερω και εγω να πω αλλα δεν γινομαι αδιακριτος.διεγραψε απο το ποστ σου τα ονοματα τουλαχιστον.αντε λιγο μυαλο δνε βλαπτει.και ναι δεν μου λενε τιποτα αυτα που εγραψες.ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε.
Δεν μειωσα κανέναν τους, ούτε είπα κάτι ασχημο γι αυτούς. Δεν ντρέπομαι που είμαι μπουρδελιάρης και μουνάκιας και πουτανιάρης.
Βεβαίως και μενα δεν μου λένε τίποτα αυτά που λες εσύ. Βασικά γιατί δεν έχεις πει τίποτα που να αποδεικνύει την παραμικρή σχέση σου με το νησί.
Επισκέπτης
Βεβαίως και μενα δεν μου λένε τίποτα αυτά που λες εσύ. Βασικά γιατί δεν έχεις πει τίποτα που να αποδεικνύει την παραμικρή σχέση σου με το νησί.
Εδώ νομίζω έχεις λάθος
Νομίζω έχει πει αρκετά πράματα για το νησί που τουλάχιστον δείχνουν ότι ξέρει πολύ πολύ περισσότερα (από αυτά που είπε)
αν πρόσεξες τι έγραψα στην αρχή, προφανώς και έχω σκεφτεί να πάω με παρέα, αλλά αυτή την στιγμή δεν είναι διαθέσιμη. Οι μισοί δεν μπορούν να βάλουν προτεραιότητα τις διακοπές λόγω οικονομικών δυσκολιών και οι υπόλοιποι έχουν κάποια κοπέλα με την οποία θέλουν να πάνε παρέα. Άπο την άλλη δεν θέλω να κάτσω Αθήνα. Πέρασα μια δύσκολη χρόνια και θέλω να ξεφύγω από τους πάντες και τα πάντα.
Επισκέπτης
αν πρόσεξες τι έγραψα στην αρχή, προφανώς και έχω σκεφτεί να πάω με παρέα, αλλά αυτή την στιγμή δεν είναι διαθέσιμη. Οι μισοί δεν μπορούν να βάλουν προτεραιότητα τις διακοπές λόγω οικονομικών δυσκολιών και οι υπόλοιποι έχουν κάποια κοπέλα με την οποία θέλουν να πάνε παρέα. Άπο την άλλη δεν θέλω να κάτσω Αθήνα. Πέρασα μια δύσκολη χρόνια και θέλω να ξεφύγω από τους πάντες και τα πάντα.
τύπε χοτελάκι τελικά στην Αντίπαρο; με τι τιμή;
και πόσο τα ακτοπλοικά;
τέλος... μέσα στη χώρα ή αλλού;
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 152
- Εμφανίσεις
- 18K