Νέα

Διακοπές σόλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dawn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εδω πραγματικα με εκπλησεις γιατι εχεις δικιο.βγηκαμε απο το θεμα μας.απλως ειναι προκλητικο να πηγαινεις κοντα 2 δεκαετιες να εχεις παει τριψηφιο αριθμο στη μυκονο(εχω χασει τον λογαριασμο...) να εχεις παει ολες τις εποχες και να καθεσαι καιρο να εχεις ενα σωρο γνωστους και να σου πεταει μια μαλακια ο αλλος που φαινεται οτι ειναι ασχετος και να στην μπαινει κιολας!!αρκετα ασχοληθηκα.τωρα μονο με μια λεξη θα απαντω αν το συνεχισει και αν εχω ορεξη."παραμυθαντζη"!

Tου τα χες μαζεμένα ομως  παραδεξου το :P

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
βρε παραμυθαντζη ποια παλαμη σου?ποσες φορες εχεις παει?εχεις παει ολες τις εποχες?εχεις παει 5? 10? 15? 20? 25? 30? 35? 40? 45?
ποσες ρε παραμυθαντζη?εγω εχω παει πολυ περισσοτερες.
αρχιδια ξερεις.ποσταρες 2-3 ονοματα και μου κανεις τον ξερολα.κανε το σε κανεναν που δεν εχει πατησει εκει.
οτι εγραψες ειναι εκτος πραγματικοτητας.δεν ασχολουμαι αλλο.ειπαμε δικαιως εφτασες εκει που εφτασες.εχεις πει και αλλα. :2funny:

Εγώ είπα 5 πράγματα. Δείχνω πως ξέρω. Εσύ αρχιμαλάκα της συμφοράς δεν έχεις πει τίποτα που να με πείσει ότι ξέρεις. Μόνο αερολογίες. Ουσία μηδέν.

Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

:birdman:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
 Εγώ είπα 5 πράγματα. Δείχνω πως ξέρω. Εσύ αρχιμαλάκα της συμφοράς δεν έχεις πει τίποτα που να με πείσει ότι ξέρεις. Μόνο αερολογίες. Ουσία μηδέν.

Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

:birdman:
τον κακο σου τον καιρο ξερεις.παραμυθαντζη.απαντησε ρε ποσες φορες εχεις παει?ειπαμε δικαιως σε ψηφιζουν μεσα στους πρωτους μαλακες. :uglystupid: παραμυθαντζη.μαλακια μου επρεπε να σε ρωτησω χωρις να πω για μενα να σε ξεβρακωσω.τεσπα παραμυθαντζης εισαι ουτως η αλλως.τωρα καταλαβαινω γιατι στην μπαινουνε συχνα τοσο καιρο οταν γραφεις.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
τον κακο σου τον καιρο ξερεις.παραμυθαντζη.απαντησε ρε ποσες φορες εχεις παει?ειπαμε δικαιως σε ψηφιζουν μεσα στους πρωτους μαλακες. :uglystupid: παραμυθαντζη.

Δεν θυμάμαι αρχιμαλάκα.

Δενμ κάθομαι να μετράω πόσες φορές έχω πάει εκεί. Η πλάκα είναι πως με λες παραμυθατζή αλλά ακόμα μία λέξη ουσίας δεν μας έχεις πει...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δεν θυμάμαι αρχιμαλάκα.
χαχαχαχαχαχα πανυβλακα.εσενα σε ψηφιζουν για αρχιμαλακα ομως οχι εμενα.την εκανες μουλωχτη ε? :2funny: οκ τελος.αρεκτα ασχοληθηκα.μαλακια δικια μου που επανερχομαι.
στο τι εχω γραψει για μυκονο εδω γιατι δεν εχω γραψει μονο σε αυτο το θρεντ ασε να το κρινουν οσοι ξερουν η ειναι απο εκει.οχι εσυ ΠΑΡΑΜΥΘΑΝΤΖΗ. :uglystupid:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Δεν θυμάμαι αρχιμαλάκα.

Δενμ κάθομαι να μετράω πόσες φορές έχω πάει εκεί. Η πλάκα είναι πως με λες παραμυθατζή αλλά ακόμα μία λέξη ουσίας δεν μας έχεις πει...

Μαν, σου έχει βγει το όνομα όπως το παραμύθι με τα προβατάκια και τον λύκο, με τις τόσες φιδιές που έχεις πει ακόμα κι αλήθεια να πεις κάποια στιγμή δε σε πιστεύει κανείς

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
βρε παραμυθαντζη ποια παλαμη σου?ποσες φορες εχεις παει?εχεις παει ολες τις εποχες?εχεις παει 5? 10? 15? 20? 25? 30? 35? 40? 45?
ποσες ρε παραμυθαντζη?εγω εχω παει πολυ περισσοτερες.
αρχιδια ξερεις.ποσταρες 2-3 ονοματα και μου κανεις τον ξερολα.κανε το σε κανεναν που δεν εχει πατησει εκει.
οτι εγραψες ειναι εκτος πραγματικοτητας.δεν ασχολουμαι αλλο.ειπαμε δικαιως εφτασες εκει που εφτασες.εχεις πει και αλλα. :2funny:

Απο κει που δεν "ήξερα" τίποτα... να που βρέθηκα να έχω πάει και 45 φορές στη Μύκονο....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τον κακο σου τον καιρο ξερεις.παραμυθαντζη.απαντησε ρε ποσες φορες εχεις παει?ειπαμε δικαιως σε ψηφιζουν μεσα στους πρωτους μαλακες. :uglystupid: παραμυθαντζη.μαλακια μου επρεπε να σε ρωτησω χωρις να πω για μενα να σε ξεβρακωσω.τεσπα παραμυθαντζης εισαι ουτως η αλλως.τωρα καταλαβαινω γιατι στην μπαινουνε συχνα τοσο καιρο οταν γραφεις.

Katsε ρε τυπε δηλαδη εγω που το σήκωσα το κυπελάκι της μαλακιας τι να πω δηλαδη?  :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
 Απο κει που δεν "ήξερα" τίποτα... να που βρέθηκα να έχω πάει και 45 φορές στη Μύκονο....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσενα ρωτησα ρε τουβλο.εχω εχω παει πολυ περισσοτερες φορες.εχω χασει τον λογαριασμο.τελικα ειναι αληθεια.οταν ο αλλος εχει πειρα στην βλακεια μην πεφτεις στο παιχνιδι του.
Μαν, σου έχει βγει το όνομα όπως το παραμύθι με τα προβατάκια και τον λύκο, με τις τόσες φιδιές που έχεις πει ακόμα κι αλήθεια να πεις κάποια στιγμή δε σε πιστεύει κανείς
μαν οκ λεει φιδιες αλλα δεν ειναι μονο αυτο.παει να μας βγαλει ασχετους ο ασχετος.δηλαδη ειναι να τρελαινεσαι.πεταξε μια μαλακια για χαιλικια λες και ξερει τον αυγουστο τι κοσμος παει στη μυκονο.τι να πω.και παλι μαλακια μου που ασχολουμαι.
Katsε ρε τυπε δηλαδη εγω που το σήκωσα το κυπελάκι της μαλακιας τι να πω δηλαδη?  :grin:
δεν ξερω τυπε αλλα με τον ποδολαγνο πρωτη φορα ποιανω συζητηση και ο τυπος δεν παιζεται.δεν ηξερα γιατι του την μπαινατε τοσο και καιρο αλλα τωρα καταλαβα για τα καλα μαλιστα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εσενα ρωτησα ρε τουβλο.εχω εχω παει πολυ περισσοτερες φορες.εχω χασει τον λογαριασμο.τελιακ ειναι αληθεια.οταν ο αλλος εχει πειρα στην βλακεια μην πεφτεις στο παιχνιδι του.μαν οκ λεει φιδιες αλλα δεν ειναι μονο αυτο.παει να μας βγαλει ασχετους ο ασχετος.δηλαδη ειναι να τρελαινεσαι.πεταξε μια μαλακια για χαιλικια λες και ξερει τον αυγουστο τι κοσμος παει στη μυκονο.τι να πω.και παλια μαλακια μου που ασχολουμαι.δεν ξερω τυπε αλλα με τον ποδολαγνο πρωτη φορα ποιανω συζητηση και ο τυπος δεν παιζεται.δεν ηξερα γιατι του την μπαινατε τοσο και καιρο αλλα τωρα καταλαβα για τα καλα μαλιστα.

ΕΓω δεν τον κραζω... λες και ξερω τα χρηματιστιριακα που λεει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλυτερα να κραξετε αυτους που πάνε μονοι διακοπες μπας και βαλουν λιγο μυαλο και κάνουν κανα φιλο της προκοπης

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
εσενα ρωτησα ρε τουβλο.εχω εχω παει πολυ περισσοτερες φορες.εχω χασει τον λογαριασμο.τελικα ειναι αληθεια.οταν ο αλλος εχει πειρα στην βλακεια μην πεφτεις στο παιχνιδι του.

Το θέμα μας είναι ποιος έχει πάει περισσότερες φορές ή ποιος έχει δίκιο σε αυτά που λέει;

Εγώ είπα το εξής απλό.

Ο καλός κόσμος δεν έρχεται Αύγουστο στη Μύκονο. Τον Αύγουστο γίνεται κωλονήσι όπως όλα τα Κυκλαδονήσια τον Αύγουστο.
Κι αν έρχεται τον Αυγουστο κλείνεται στη βίλλα του και κάνει τις  παρτούζες του εκεί.
 Επισης τον Αύγουστο σκάνε μύτη στο νησί όλες οι επίδοξες τηλεπερσόνες, μοντελα κλπ. για να βρούν "χορηγό" ή να κάνεουν κάποια γνωριμία που θα τις προωθήσει.
Γι αυτό τον τον λόγο έχουν τουπέ και δεν γαμάς με τίποτα.
Φυσικά η εξαιρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα. Το ότι εζμπρωξες μία τύπισσα στη Μύκονο, δεν σημαίνει τίποτα.

Τελειωσα λοιπόν το σκεπτικό μου με την εξής σύγκριση. Επειδή έχω ταξιδέψει και σε άλλα νησιά, θεωρώ πολύ ευκολότερο να βρεις καλύτερη γκόμενα οπουδήποτε αλλού εκτός από τη Μύκονο.

Διαφωνείς σε κάτι από τα παραπάνω?

Επισκέπτης
Μαλακία δεν είναι να τσακώνεστε για τη Μύκονο;

Ειρήνη υμίν...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
 Το θέμα μας είναι ποιος έχει πάει περισσότερες φορές ή ποιος έχει δίκιο σε αυτά που λέει;

Εγώ είπα το εξής απλό.

Ο καλός κόσμος δεν έρχεται Αύγουστο στη Μύκονο. Τον Αύγουστο γίνεται κωλονήσι όπως όλα τα Κυκλαδονήσια τον Αύγουστο.
Κι αν έρχεται τον Αυγουστο κλείνεται στη βίλλα του και κάνει τις  παρτούζες του εκεί.
 Επισης τον Αύγουστο σκάνε μύτη στο νησί όλες οι επίδοξες τηλεπερσόνες, μοντελα κλπ. για να βρούν "χορηγό" ή να κάνεουν κάποια γνωριμία που θα τις προωθήσει.
Γι αυτό τον τον λόγο έχουν τουπέ και δεν γαμάς με τίποτα.
Φυσικά η εξαιρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα. Το ότι εζμπρωξες μία τύπισσα στη Μύκονο, δεν σημαίνει τίποτα.

Τελειωσα λοιπόν το σκεπτικό μου με την εξής σύγκριση. Επειδή έχω ταξιδέψει και σε άλλα νησιά, θεωρώ πολύ ευκολότερο να βρεις καλύτερη γκόμενα οπουδήποτε αλλού εκτός από τη Μύκονο.

Διαφωνείς σε κάτι από τα παραπάνω?
ποδολαγνε δεν αντεχω αλλο.μαζι σου θελω ντεπον για ελεφαντα.και οχι...στα περισσοτερα δεν εχεις δικιο.γιατι ρε τυπε δεν λες απλα την γνωμη σου χωρις να το παιζεις ξερολας?πες και θα σου απαντησω.θα σου πω τι ισχυει και τι οχι.
τον αυγουστο ερχονται οπως και τις αλλες εποχες πολλοι φραγκατοι.απο πρωθυπουργους που μενουν στα γνωστα συγκροτηματα η φιλοξενουμενοι σε βιλες και δυνατα ονομα που εχουν σπιτια στο νησι.δεν θελω να πω ονοματα περιοχες ξενοδοχεια ξενοδοχειακα συγκροτηματα κ.λ.π. δεν εχει σημασια και ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΜΑΣ.και παλι πως μπορεις να ξερεις τι ειναι ο αλλος που ερχεται στο νησι?και αυγουστο ερχονται οτι θελεις απο ολες τις μεριες του κοσμου.και οι επιδοξες τηλεπερσονες δεν πανε μονο αυγουστο ισα ισα που πανε ιουνιο που γεμιζει με αθλητες...ειδικα απο ποδοσφαιρο και μπασκετ.αλλα και παλι δεν πανε στο νησι μονο ο κοσμος που λες.πως πρεπει να στο πω πιο απλα?και ποσες φορες για να το καταλαβεις?ειδες οτι δεν εχεις παει τοσες φορες και μου φουμαρεις παραμυθια οτι ξερεις το νησι σαν την παλαμη του χεριου σου.και οι πλουσιοι ουτωε η αλλως οτι κανουν αν κανουν ε δεν το κανουν στα ματογιαννια εξω.θελει πολυ μυαλο αυτο? :2funny:
και κατι τελευταιο πρεπει να μαθεις οτι μυκονο δεν πας για να γαμησεις τηλεπερσονες αλλα οποια σου κατσει απο ολες τις υπολοιπες που ειναι χιλιαδες.οι βιζιτες ξερουν που πανε και ποιον θα βρουν.και παλι οχι ολες...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Πριν 4 με γονεις και συγγενεις. Διακοπες να παω μονος? γιατι τι ειμαι ζαβος?  :2funny: :2funny:

ξέρεις πόσες Ιταλιδούλες, Αγγλιδούλες και μικρές Ολανδέζες ταξιδεύουν μόνες για να περάσουν απλά καλά και να  :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom