baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.829
- Πόντοι
- 6.035
εσυ να κερασειςδεν θες? κερναω λεω ρε μλκα![]()
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
χαλασε ο κοσμος
εσυ να κερασειςδεν θες? κερναω λεω ρε μλκα![]()
εσυ να κερασεις
χαλασε ο κοσμος![]()
δω δεν μας εχεις καλεσει ακομα στο παρτυγιατι ρε φιλε? τους φιλους και τις φιλες δεν θα κερασω? δεν ειναι να βγαλεις γκομενα εδω.
Με τις γκομενες δεν μ αρεσει να κερναω συνεχεια
Ναι ρε τυπε, γιατι αμα πας Ιουνιο θα πιασεις κουβεντα με τον Αμπραμοβιτς και τον Γουιλ Σμιθ.
Η Μυκονος εχει δυο ταχυτητες, οσους εχουν σπιτια, η γνωστους με σπιτια, που αραζουν και συμμετεχουν στο μπουγιο οποτε τους καβλωσει (μεταφραση: δε πανε καθε μερα super paradise για μπανιο, αντε μια φορα το διβδομαδο) αλλα κατ'αλλα περνανε μια χαρα χωρις να κοβουν βολτες πανω/κατω στα ματογιαννια μπας και τους παρει φωτο κανας παπαρατσο του Κωστοπουλο και τον κακομοιρη που παει μια βδομαδα διακοπες και ειναι Ελια-Super-Astra-Rock n Roll-Interni και αυτον βλεπεις εσυ στο Star.
Ναι ρε τυπε, γιατι αμα πας Ιουνιο θα πιασεις κουβεντα με τον Αμπραμοβιτς και τον Γουιλ Σμιθ.
Η Μυκονος εχει δυο ταχυτητες, οσους εχουν σπιτια, η γνωστους με σπιτια, που αραζουν και συμμετεχουν στο μπουγιο οποτε τους καβλωσει (μεταφραση: δε πανε καθε μερα super paradise για μπανιο, αντε μια φορα το διβδομαδο) αλλα κατ'αλλα περνανε μια χαρα χωρις να κοβουν βολτες πανω/κατω στα ματογιαννια μπας και τους παρει φωτο κανας παπαρατσο του Κωστοπουλο και τον κακομοιρη που παει μια βδομαδα διακοπες και ειναι Ελια-Super-Astra-Rock n Roll-Interni και αυτον βλεπεις εσυ στο Star.
Δεν εχω παει ποτε Μυκονο και ειμαι περηφανος για αυτο![]()
εγω παω καθε χρονο και ειμαι περηφανος γι'αυτο![]()
εγω παω καθε χρονο και ειμαι περηφανος γι'αυτο![]()
Κι εγώ πάω σχεδόν κάθε χρονο, αλλά δεν είμαι περήφανος γι αυτό...
Να μαι περήφανος επειδή πάω στη Μύκονο?![]()
![]()
Τι μαλακία είναι πάλι τούτη?
Το καλό που έχει η Μύκονος είναι η τακτική αεροπορική συγκοινωνία, γιατί με το καράβι της γραμμής δεν παλεύεται να περιμένεις 5 ώρες να φτάσεις. Χωρια που σου ζαλίζουν τα αρχίδια με τα μπες βγες σε κάθε λιμάνι που πιάνει Ανδρο και Τήνο.
Ωραίες παραλίες έχει, η Ψαρού είναι υπέροχη όταν δεν έχει πολύ κόσμο, η Ελιά απλά γαμάει, όπως και η παραλία του Καλαφάτη, η Λιά επίσης. Παραντάιζ, Σούπερ, Ορνός και Πλατύς Γιαλός είναι για τον πούτσο.
Λες να ειναι καταπιεσμένος κρυπτοστρέιτ τύπε;Βγάλε συμπέρασμα εσύ αν είναι πούστης, ή αν προσποιείται τον πούστη.
Λες να ειναι καταπιεσμένος κρυπτοστρέιτ τύπε;![]()
Κι όμως θα σου πω μία φάση με τον Γαλάτη και βγάλε συμπέρασμα μόνος σου. Πρόσφατα αγορασε το σπίτι που κοιτάει στην πλατεία της Μαντούς. Τεράστια επιτυχία αν το έχει κάνει, γιατί κάνει το μαγαζί του δίφατσο. Είναι πρωί, Ιούλιος ή ΙΟύνιος του 2011 και περνάω από κει. Έχει βάλει έναν Αλβανό και του φτιάχνει τις πλάκες μπροστά στην είσοδο. Το ύφος του προς τον Αλβανό, μόνο πούστικο δεν είναι. Του μιλάει σαν νταλικέρης, με φωνή βαριά και ασήκωτη, μές στην μαγκιά.
Με παίρνει είδηση που τον παρακολουθώ κι αμέσως αλλάζει το ύφος του στο γνωστό πούστικο που ξέρουμε όλοι.
Πιάνω κουβέντα με εναν σερβιτόρο, τα παιδιά που έχουν την καφετερια "ΕΝ ΠΛΩ". Είναι γνωστός μου και τα λέμε τακτικά. Του λέω τη φάση και μου λέει κι αυτός πως πολλές φορές έχει ακούσει τον Γαλάτη να βρίζει σαν καραγωγέας.
Βγάλε συμπέρασμα εσύ αν είναι πούστης, ή αν προσποιείται τον πούστη.
Στην Μύκονο ωστόσο, πέρα από την κομπλεξαρία,
υπάρχουν γκόμενες που γαμιούνται και εννίοτε ψωνίζουν γαμιά και στο νησί που παραθερίζουν , δηλαδή τη μύκονο.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ,
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ.
Σε Σαντορίνη , Πάρο , οι ρομαντσιάρες πιτσιρίκες φοιτήτριες ,
είτε πάνε με τον γκόμενό τους που τον κουβαλάνε από την αθήνα
ή βάζουν βαπόνα στο μουνί τους αν πάνε μόνες,
γιατί αποκλείεται να αεριστεί στη σαντορίνη/πάρο.