kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν το συστινω για διακοπες το μερος αυτο.εχω ασχημες εμπειριες απο το 98 αυγουστο.δεν ειχε τιποτα αξιολογο.φυσικα καθενας με την κριση του.στο καμπινγκ παραδιπλα που νομιζω ειχε γυριστει η σειρα ισως να πηγαινα παντως...Στο Τολό πηγαινα χρόνια διακοπές. Από το 1983 που το πρωτοεπισκέφτηκα πήγαινα συνέχεια. Έκοψα το 2005 γιατί η πρώην γυναίκα μου επέμενε να επισκεπτόμαστε κι άλλα μέρη. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από το 2005 μέχρι τώρα. Και ποτέ Αύγουστο. Πάντα Ιούλιο ή Ιούνιο.
Ο Αύγουστος είναι για πιο ερημικά σημεία με λιγότερο κόσμο. Την πολυκοσμία και το ψευτοχαιλίκι της Μυκόνου και άλλων κσομοπολίτικων νησιών το σιχαίνομαι.
η μυκονος δεν εχει ψευτοχαιλικι.μην λες μαλακιες.δεν πανε μυκονο μονο οι βιζιτες και οι αταλαντοι ελληνες ηθοποιοι που βλεπεις στα καναλια εδω.
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
να στο πω πιο απλα δεν υπαρχει μεγιστανας και διασημος στον κοσμο που να μην εχει παει μια φορα εστω και ινγκοκνιτο στη μυκονο.