Νέα

Διακοπές σόλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dawn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
υπολόγισα περίπου 300-350 ευρώ.

Φίλε Dawn μάλλον πρέπει να προσανατολιστείς σε camping, γιατί αλλιώς θα πληρώνεις μόνος σου ένα δίκλινο δωμάτιο, αφού δεν υπάρχουν μονόκλινα δωμάτια στα νησιά (παρά σε ελάχιστα μεγάλα ξενοδοχεία, όπου θα σου έρθει το ίδιο).
Δηλαδή θα πρέπει να δίνεις μόνος σου τουλάχιστον 40 ευρώ τη μέρα, ενώ δύο άτομα θα το μοίραζαν κανονικά δια του 2 (20 ο καθένας).
Άρα θα πρότεινα camping, για να σου μένουν και κάποια ευρώ για το βράδυ.
Από τα νησιά που συζητάμε, camping (και καλά μάλιστα) υπάρχουν σε Αντίπαρο (ένα), Σέριφο (ένα), Ίο (δύο τουλάχιστον), Μύκονο (το Super Paradise). Δεν ξέρω για Ικαρία που θα ήθελα πολύ να πάω κι εγώ κάποια στιγμή.
Πρέπει να κάνεις ένα τηλέφωνο όμως οπωσδήποτε από πριν, για να συνεννοηθείς για το τι πρέπει να έχεις μαζί σου (συνήθως τουλάχιστον ένα sleeping bag και ένα στρωματάκι), ειδικά για θέμα σκηνής κλπ.. Μην κολλάς, άμα είσαι μόνος, είναι πολύ καλύτερα να μένεις σε camping.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Πήγαινε Κύπρο. Εχω πάει μια βδομάδα μόνος το 08. Πάρα πολλά μέρη να δεις. Δεν ξέρω αν βγαίνει οικονομικά βέβαια, γιατί θα χρειαστείς να νοικιάσεις και αυτοκίνητο.

Ναι, ναι, ναι.

Στείλε τον τώρα και στον Περσόνα να τον φιλοξενήσει.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Φίλε Dawn μάλλον πρέπει να προσανατολιστείς σε camping, γιατί αλλιώς θα πληρώνεις μόνος σου ένα δίκλινο δωμάτιο, αφού δεν υπάρχουν μονόκλινα δωμάτια στα νησιά (παρά σε ελάχιστα μεγάλα ξενοδοχεία, όπου θα σου έρθει το ίδιο).
Δηλαδή θα πρέπει να δίνεις μόνος σου τουλάχιστον 40 ευρώ τη μέρα, ενώ δύο άτομα θα το μοίραζαν κανονικά δια του 2 (20 ο καθένας).
Άρα θα πρότεινα camping, για να σου μένουν και κάποια ευρώ για το βράδυ.
Από τα νησιά που συζητάμε, camping (και καλά μάλιστα) υπάρχουν σε Αντίπαρο (ένα), Σέριφο (ένα), Ίο (δύο τουλάχιστον), Μύκονο (το Super Paradise). Δεν ξέρω για Ικαρία που θα ήθελα πολύ να πάω κι εγώ κάποια στιγμή.
Πρέπει να κάνεις ένα τηλέφωνο όμως οπωσδήποτε από πριν, για να συνεννοηθείς για το τι πρέπει να έχεις μαζί σου (συνήθως τουλάχιστον ένα sleeping bag και ένα στρωματάκι), ειδικά για θέμα σκηνής κλπ.. Μην κολλάς, άμα είσαι μόνος, είναι πολύ καλύτερα να μένεις σε camping.
σωστος εκτος απο ενα λαθος που εκανες.στη μυκονο το καμπινγκ ειναι στο paradise οχι στο super paradise.
τυπε dawn με τοσα 300-350 ευρω θα πας διακοπες?πολυ λιγα ρε τυπε.πηγαινε ικαρια σε καμπινγκ να σου ρθει φθηνα για οσες μερες αντεξεις αρκει να εχεις μερικα φραγκα για το καραβι και το ταξι στην επιστροφη γιατι θα εισαι ταλαιπωρημενος.ξεχνα μυκονο και νησια γνωστα.ικαρια καμπνγκ διαβασε στο θρεντ πληροφοριες και αποφασισε.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
υποψην τυπε αν δεν εχεις αλλη καβαντζα κλεισε εισιτηριο με επιστροφη με το καραβι να εισαι καλυμενος.μην κανεις καμια μαλακια και δεν εχεις να γυρισεις.ειναι δικοπο μαχαιρι παντως.απο την μια η ικαρια εχει ακριβα μεταφορικα λογω αποστασης απο την αλλη ειναι πολυ πιο φθηνη και με καμπινγκ.ψαξου για καμπινγκ σε πελοπονησο τυπε γιατι μερικες μερες να πας ικαρια και να γυρισεις ακουγεται ταλαιπωρια.ψαξου σε καμπινγκ ηπειρωτικη ελλαδα γιατι σου ερχοντα πολυ πιο φθηνα τα μεταφορικα με λεωφορειο.με αμαξι εχεις βενζινη.διπλα σε καποια παραλια.εχει και εκει πολλα τυχερα... :fuck1: :fuck2:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Για Ικαρια παιδες θελετε 70 ευρω τα ακτοπλοικα το φθηνοτερο, γιατι για αεροπορικα αν δε βρεις φθηνα που βαζουν ποτε-ποτε δεν το συζηταμε καν.
Για μετακινηση εντος νησιου δεν εχει ΚΤΕΛ αλλα γινονται καποια δρομολογια τους θερινους μηνες απο ιδιωτες, και εχει και ταξι που αν δεν βαριουνται να δουλέψουν (συνηθες για τους ντοπιους) θελουν 10Ε το λιγοτερο για μια διαφρομη σχετικα κοντινη. για μακρυνη πχ βορεια πλευρα-αεροδρομιο 50Ε και πανω....

Καλυτερο ειναι να νοικιασεις ενα σκουτερακι γιατι οι διαδρομες ειναι μεγαλες.

Για δωματιο στη χαι-σεζον απο κανα 40ρι το ελαχιστο. Φαι κλπ δεν το λες και φτηνο, εκτος και τη βγαζεις καθε μερα με σουβλακι-πατατα . Το νησι κάμπινγκ δεν εχει εκτος και εισαι λετσος και πας με μια σκηνη οπου να ναι, κι αν δεν βρεις νερο ξανακανεις μπανιο οταν γυρισεις αθηνα, όπως κανουν πολλοι απλυτοι  :grin:

Τεσπα με 300 ευρω μην περιμένεις και πολλά....

OP
OP
D

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
όπως είπα και πρίν τόσα σκοπεύω να διαθέσω για διανυκτέρευση. Θα ψάξω την επιλογή κάμπινγκ αλλά δεν έχω ξαναπάει.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Για Ικαρια παιδες θελετε 70 ευρω τα ακτοπλοικα το φθηνοτερο, γιατι για αεροπορικα αν δε βρεις φθηνα που βαζουν ποτε-ποτε δεν το συζηταμε καν.
Για μετακινηση εντος νησιου δεν εχει ΚΤΕΛ αλλα γινονται καποια δρομολογια τους θερινους μηνες απο ιδιωτες, και εχει και ταξι που αν δεν βαριουνται να δουλέψουν (συνηθες για τους ντοπιους) θελουν 10Ε το λιγοτερο για μια διαφρομη σχετικα κοντινη. για μακρυνη πχ βορεια πλευρα-αεροδρομιο 50Ε και πανω....

Καλυτερο ειναι να νοικιασεις ενα σκουτερακι γιατι οι διαδρομες ειναι μεγαλες.

Για δωματιο στη χαι-σεζον απο κανα 40ρι το ελαχιστο. Φαι κλπ δεν το λες και φτηνο, εκτος και τη βγαζεις καθε μερα με σουβλακι-πατατα . Το νησι κάμπινγκ δεν εχει εκτος και εισαι λετσος και πας με μια σκηνη οπου να ναι, κι αν δεν βρεις νερο ξανακανεις μπανιο οταν γυρισεις αθηνα, όπως κανουν πολλοι απλυτοι  :grin:

Τεσπα με 300 ευρω μην περιμένεις και πολλά....
α ναι.ξερεις λεγαμε για καμπινγκ στην ικαρια αλλα ξεχασα να γραψω οτι δεν εχει οργανωμενο.θυαμσαι που γραφαμε στο θρεντ που ποσταρες σχετικα με απλυσιες κ.λ.π. :grin: :grin:
επισης να ξερουν οι συναγωνιστες εδω οτι στα νησια της αγονης γραμμης δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι φθηνα.σε νησια αγονης γραμμης εχω συναντησει τις ακριβοτερες τιμες σε σουπερ μαρκετ οπωροκηπευτικα και φαγητο και διαμονη.να μενεις σε ξενοδοχεια της πλακα και να σου ζητανε κατι 50αρες και κατ 80αρες υψηλη σαιζον..πολλα τετοια νησια δεν παραγουν προιοντα επαρκη και τα φερουν απεξω και επισης ειναι λαμογια και αισχροκερδουν οσο πουθενα αλλου στην χωρα για αυτο αυτη η ακριβεια.φθηνο φαγητο και καλης ποιοτητας και γενικως καλες τιμες κρητη σε περιοχες οχι τουριστικες πολυ.οργανωμενο καμπινγκ δεν θυμαμαι που εχει η κρητη αλλα και παλι θες 100 ευρω πηγαινε ελα με καραβι συν τα μεταφορικα εντος νησιου συν οτι χαλασεις μεσα στο καραβι οποτε με 300 ευρω ξεχασε την κρητη...
τυπε dawn ψαξου σε καμπινγκ πελοπονησο και γενικως ηπειρωτικη ελλαδα.δεν εχεις αλλες επιλογες...καλυτερα εκει διπλα στη θαλασσα και ισως να εχεις τα τυχερα σου... :fuck1: :fuck2:
όπως είπα και πρίν τόσα σκοπεύω να διαθέσω για διανυκτέρευση. Θα ψάξω την επιλογή κάμπινγκ αλλά δεν έχω ξαναπάει.
και για προσωπικα σου εξοδα?

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
σωστος εκτος απο ενα λαθος που εκανες.στη μυκονο το καμπινγκ ειναι στο paradise οχι στο super paradise.
τυπε dawn με τοσα 300-350 ευρω θα πας διακοπες?πολυ λιγα ρε τυπε.πηγαινε ικαρια σε καμπινγκ να σου ρθει φθηνα για οσες μερες αντεξεις αρκει να εχεις μερικα φραγκα για το καραβι και το ταξι στην επιστροφη γιατι θα εισαι ταλαιπωρημενος.ξεχνα μυκονο και νησια γνωστα.ικαρια καμπνγκ διαβασε στο θρεντ πληροφοριες και αποφασισε.

Χαχα, έχεις δίκιο, έχω ακόμα το αναμνηστικό μπλουζάκι Paradise Beach & Camping. Πάνε πάνω από 10 χρόνια, ήταν μόλις πριν έρθουν τα ευρώ. Βλακεία μου που δεν έμεινα στο Paradise τότε. Είχα μείνει σε δωμάτιο στον Άγιο Στέφανο, αλλά είχα αμάξι.
Αν θυμάμαι καλά, το camping το είχε ένας ωραίος παλιός τυπάς με μαλλιά και μούσια - φυσιογνωμία - αυτός πρέπει να ήταν από τους παλιούς του νησιού.
Α ρε τέτοιες δουλειές θα γούσταρα, μας φάγαν τα γραφεία...
Εκεί δεν έμενε και ο Βεργής ρε Thai; Τον έβλεπα πάντα όταν πήγαινα για μπάνιο, αλλά δεν θυμάμαι αν τον έβλεπα στο Paradise ή στο Super.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
  Πήγαινε στο Τολό. Στην ηλικία σου (εικοσάρηδες) πάνε πολλοί εκεί διακοπές. Πολλά κάμπινγκ για φτηνή διαμονή και καλή νυχτερινή ζωή. Μουνοθύελα από Αγγλία και Αυστρια - Γερμανία. 17χρονες καριολίτσες που ψάχνουν καλοφτιαγμένους Έλληνες να πηδηχτούν. Έχω γυρίσει όλα τα χαιλάτα μέρη της Ελλάδας, νησιά Κω,  Ρόδο, Μύκονο, Πάρο.... όλα αρχίδια. Τα μουνιά που χω πηδήσει στο Τολό σε αυτές τις ηλικίες,  δεν τα έχω γαμήσει πουθενά.

Κι αν θες νησί μόνο Νάξο. Κι εκεί παίζει καλό παιχνίδι.

Καλά γαμήσα!

OP
OP
D

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
και για προσωπικα σου εξοδα?

τα προσωπικά έξοδα όσο πάνε. Γενικά δεν είμαι τύπος που ξοδεύει αβέρτα και μπορώ άνετα να κάνω οικονομικές διακοπές. Η διανυκτέρευση με προβληματίζει κυρίως.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
α ναι.ξερεις λεγαμε για καμπινγκ στην ικαρια αλλα ξεχασα να γραψω οτι δεν εχει οργανωμενο.θυαμσαι που γραφαμε στο θρεντ που ποσταρες σχετικα με απλυσιες κ.λ.π. :grin: :grin:
επισης να ξερουν οι συναγωνιστες εδω οτι στα νησια της αγονης γραμμης δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι φθηνα.σε νησια αγονης γραμμης εχω συναντησει τις ακριβοτερες τιμες σε σουπερ μαρκετ οπωροκηπευτικα και φαγητο και διαμονη.

Εχουμε θεμα με τους τυπους που μαζευονται καθε καλοκαιρι,
μετα απο 2-3 καλες βροχες κατα τον οκτωβρη-νοεμβρη ξεβρωμιζει το νησι πληρως  :2funny:

Όσο για την ακριβεια, για παραδειγμα η βενζινη τωρα εχει 1,85 το ελαχιστο  :S

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τα προσωπικά έξοδα όσο πάνε. Γενικά δεν είμαι τύπος που ξοδεύει αβέρτα και μπορώ άνετα να κάνω οικονομικές διακοπές. Η διανυκτέρευση με προβληματίζει κυρίως.
ρε τυπε για να μην μπερδευομαστε και θελω να την κανω τωρα 350 ευρω ειναι ολα σου τα λεφτα η μονο μεταφορικα?για προσωπικα σου εξοδα διαθετεις επιπλεον ποσο?

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ρε τυπε για να μην μπερδευομαστε και θελω να την κανω τωρα 350 ευρω ειναι ολα σου τα λεφτα η μονο μεταφορικα?για προσωπικα σου εξοδα διαθετεις επιπλεον ποσο?

ειπε 350 ευρω για πηγαινε-ελα στο νησι και διαμονη χωρις προσωπικα εξοδα, φαγητα, ποτα κλπ. Ποσες μερες θελει να κατσει δεν ειπε.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
  Πήγαινε στο Τολό. Στην ηλικία σου (εικοσάρηδες) πάνε πολλοί εκεί διακοπές. Πολλά κάμπινγκ για φτηνή διαμονή και καλή νυχτερινή ζωή. Μουνοθύελα από Αγγλία και Αυστρια - Γερμανία. 17χρονες καριολίτσες που ψάχνουν καλοφτιαγμένους Έλληνες να πηδηχτούν. Έχω γυρίσει όλα τα χαιλάτα μέρη της Ελλάδας, νησιά Κω,  Ρόδο, Μύκονο, Πάρο.... όλα αρχίδια. Τα μουνιά που χω πηδήσει στο Τολό σε αυτές τις ηλικίες,  δεν τα έχω γαμήσει πουθενά.

Κι αν θες νησί μόνο Νάξο. Κι εκεί παίζει καλό παιχνίδι.

Καλά γαμήσα!
εσυ μιλας πριν 50 χρονια οταν ησουνα εφηβος. :2funny: εγω πηγα το 98 αυγουστο και ηταν οι χειροτερες διακοπες μου.δεν ειχε τιποτα το αξιολογο!!
αν ειναι να παει εκει ας παει στο καμπινγκ πιο περα απο το τολο δεν θυμαμαι πως λεγεται.εκει ας κατσει.τολο μονο για μια βολτα λεει σε ενα μπαρ με θεα κοκκινος βραχος λεγοταν το μπαρ.υποψην μιλαω για 98.απο το 98 δεν ξερω αν αλλαξε κατι.

OP
OP
D

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
ειπε 350 ευρω για πηγαινε-ελα στο νησι και διαμονη χωρις προσωπικα εξοδα, φαγητα, ποτα κλπ. Ποσες μερες θελει να κατσει δεν ειπε.

υπολογίζω κανένα πενταήμερο γεμάτο. Πάντως θένκς για τις προτάσεις σας, θα τις λάβω σοβαρά υπόψιν.  :rockon: :rockon:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
35°14'51"N  23°48'39"E

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Χαχα, έχεις δίκιο, έχω ακόμα το αναμνηστικό μπλουζάκι Paradise Beach & Camping. Πάνε πάνω από 10 χρόνια, ήταν μόλις πριν έρθουν τα ευρώ. Βλακεία μου που δεν έμεινα στο Paradise τότε. Είχα μείνει σε δωμάτιο στον Άγιο Στέφανο, αλλά είχα αμάξι.
Αν θυμάμαι καλά, το camping το είχε ένας ωραίος παλιός τυπάς με μαλλιά και μούσια - φυσιογνωμία - αυτός πρέπει να ήταν από τους παλιούς του νησιού.
Α ρε τέτοιες δουλειές θα γούσταρα, μας φάγαν τα γραφεία...
Εκεί δεν έμενε και ο Βεργής ρε Thai; Τον έβλεπα πάντα όταν πήγαινα για μπάνιο, αλλά δεν θυμάμαι αν τον έβλεπα στο Paradise ή στο Super.
ο βεργης εκει την αραζει.ειχε ενα σημειο στα γυναικεια αποδυτηρια οπου εβγαζε το τουβλο και εκανε μπανιστηρι. :2funny: :2funny:
τον μουσατο δεν μου ερχεται τωρα.εχει αλλαξει που το paradise.δεν εχει καμια σχεση με παλια.
τοτε που φωναζε στην εισοδο ο...δεν θυμαμαι τωρα fool moon party come on all here i paradise fool mooon party.
κορυφαια φαση το 97 ενας μαγειρας απο το εστιατοριο να φωναζει στους ιταλους πουτσα νελλα βοστρα μποκα δηλαδη πουτσσα στο στομα σας και λεγανε σι σι.αντι για πιτσα ελεγε πουτσα.γελια μεγαλα...τοσο ζωα ητνα οι ιταλοι και αλλοι τουριστες που του πασαρε το σαντουιτς απο το τζαμι και αυτοι πηγαινανε να το παρουνε. :2funny: :2funny:
χιτλερ σαντουιτς χιαρ χαχαχαχα τι στιγμες εχουμε ζησει εκει... :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
εσυ μιλας πριν 50 χρονια οταν ησουνα εφηβος. :2funny: εγω πηγα το 98 αυγουστο και ηταν οι χειροτερες διακοπες μου.δεν ειχε τιποτα το αξιολογο!!
αν ειναι να παει εκει ας παει στο καμπινγκ πιο περα απο το τολο δνε θυμαμαι πως λεγεται.εκει να κατσει.τολο μονο για μια βολτα λεει σε ενα μπαρ με θεα κοκκινος βραχος λεγοταν το μπαρ.υποψην μιλαω για 98.απο το 98 δεν ξερω αν αλλαξε κατι.

Στο Τολό πηγαινα χρόνια διακοπές. Από το 1983 που το πρωτοεπισκέφτηκα πήγαινα συνέχεια. Έκοψα το 2005 γιατί η πρώην γυναίκα μου επέμενε να επισκεπτόμαστε κι άλλα μέρη. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από το 2005 μέχρι τώρα. Και ποτέ Αύγουστο. Πάντα Ιούλιο ή Ιούνιο.
 Ο Αύγουστος είναι για πιο ερημικά σημεία με λιγότερο κόσμο. Την πολυκοσμία και το ψευτοχαιλίκι της Μυκόνου και άλλων κσομοπολίτικων νησιών το σιχαίνομαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom