Γενικά συμφωνούμε,αλλά εδώ διαφωνούμε.
Για μένα,το ωραιότερο είναι να πηγαίνεις ερωτευμένος ή ακόμα καλύτερα,φρεσκοερωτευμένος.
Μόνος για να περάσεις καλά,πρέπει να είσαι άνιωθος.Να μην σε ρίχνει που γύρω σου δεν θα βλέπεις άλλους μόνους.Γιατί πιθανόν να είσαι...και ο μοναδικός μόνος τριγύρω.Εγώ προσωπικά ξέρω απο πριν ότι δε θα περάσω καλά,θα βαρεθώ,θα πέσω,οπότε δεν το δοκιμάζω καν.Μονος μου το πολύ να παω για κανα μπάνιο και να φύγω,αλλά να κάτσω κάπου μέρες με τίποτα
Γενικά είναι αυτό που λέω,όσο μεγαλώνουμε η γκόμενα είναι απαραίτητη για τέτοιες περιστάσεις
Αγαπητέ φίλε Σαμπ Ζίρο και λοιποί φίλοι, μέλη και επισκέπτες του νήματος.
Υπάρχουν μερικά πράγματα τα οποία δεν έχουν κάποια "απολυτότητα" - να το πω έτσι αδόκιμα. Χαίρω πολύ, φυσικά και εννοείται ότι το καλύτερο είναι να πας διακοπές "φρεσκο-ερωτευμένος" όπως σωστά αναφέρεις - αλλά και εδώ υπάρχει ένα μεγάλο εξαρτάται. Μπορεί για παράδειγμα να φας μια τέτοια φόλα από τη συμπεριφορά της στις διακοπές που θα τον "πιείς Μπρούσκο" - όπως λέει χαρακτηριστικά ο Teosty.
Το κάθε πράγμα έχει τα συν του και τα πλην του. Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα να είμαι μόνος μου είτε σε ένα εστιατόριο είτε στις διακοπές μου. Δεν είναι ότι επιδιώκω με την στενή έννοια του όρου να είμαι μόνος μου αλλά το θεωρώ προτιμότερη επιλογή από το να είμαι με λάθος άνθρωπο και να με πάει γαμιώντας στις διακοπές - και να μου σπάσει τα νεύρα. Αυτό ισχύει και αν πάρεις "λάθος φίλους" για διακοπές.
Είναι λοιπόν δύο ανόμοια πράγματα αυτά που λες εσύ εύστοχα ομολογώ και αυτά που λέω εγώ.
Κάποιοι τα έχουμε τόσο καλά με τον εαυτό μας που είναι η καλύτερη συντροφιά μας. Και όχι δεν ανήκω σε αυτούς που λένε "Καλύτερα σκύλος ή γάτα παρά άνθρωπος" - κάθε άλλο θα έλεγα. Ωστόσο με το ζόρυ δεν θα εκβιάσω καμία να έρθει μαζί μου στις διακοπές.
Μια χαρά λοιπόν και εφέτος θα κλείσω ξενοδοχείο - όχι ακριβό - αλλά ξενοδοχείο, κοντά σε κάποια παραλία και θα κάτσω εκεί 6-7 μέρες για να κάνω μπάνια στη θάλασσα, στην πισίνα και να φάω και να πιω κ.λπ. Η πραγματική ξεκούραση είναι να είσαι κάπου και να κάνεις ο,τι θέλεις.