Νέα

Διακοπές Σαμοθράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα speedius
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
S

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
αεροπλανο τυπε. τσαμπα σε σχεση με το αμαξι. φθηνοτερο φουλ αν το ψαξεις απο τωρα. χωρις φθορα στο αμαξι διοδια κλπ. τα λεφτα που θα γλυτωσεις τα ριχνεις στο σκουτερ που θα νοικιασεις στο νησι.... αλλιως θα φας μια 500αρα μονο για μετακινηση αυτοκινητου, διοδια πανε ελα και καυσιμα πανε ελα συν 2 μερες δρομολογιου...
Δεν έχω άδεια για μηχανή όμως

juicyandmore

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2025
Like
1
Πόντοι
0
Για εναλλακτικές διακοπές χωρίς τη "βαβούρα" άλλων κοσμοπολίτικων νησιών θα είναι μία καλή επιλογή για τους/τις λάτρεις/λάτρισσες των διακοπών αυτών.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.919
Πόντοι
2.356
Δεν έχω άδεια για μηχανή όμως
στα παπακια τους.... εκτος αν πεσεις σε μπλοκο τροχαιας (σπανιο γιατι δεν υπαρχει τροχαια και ειναι εισαγωμενη)...

να το νοικιασεις μια χαρα μπορεις

και στην τελικη υπαρχει και το κτελ του νησιου...

ουτως η αλλως μονιμη εδρα στα θερμα θα εχεις. το μηχανακι το θες για τις λιγες εξορμησεις που ειτε και με οτοστοπ μπορει να σου τυχει να πας ειτε αν οργανωθεις σωστα με το κτελ... ειτε με αλλους που θα βρεις εσυ εκει μιας και πανω κατω θα πετυχεις σιγουρα ατομα με τα ιδια ενδιαφεροντα ωστε πχ να πατε σε καμια ιδιατερη βαθρα, να φατε απο συγκεκριμενο μαγαζι κτλ

οποτε το 90% του χρονου σου δε θα θες τοσο το οχημα... απο την αλλη μπορεις να πας να νοικιασεις για κανα 2-3 μερες για να δεις αυτα που θες να δεις οσο εισαι ξεκουραστος και επειτα να το επιστρεψεις και να ηρεμησεις στη φυση με την ησυχια σου. οποτε παλι θα σου βγει φθηνοτερα σε καθε περιπτωση απο το να κουβαλουσες και να περνουσες οχημα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
50.225
Πόντοι
26.141
Φέτος το καλοκαίρι θέλω να πάω διακοπές Σαμοθράκη. Παρέα ακόμα δεν έχω βρει, αλλά δεν είναι θέμα. Στην τελική πάω και μόνος. Εάν κάποιος έχει πάει θα ήθελα να μου πει κάποια βασικά tips.
Σημερινή πρωινή από Σαμοθράκη ψηλά αεροπλάνο
IMG_20250310_074754.jpg

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.919
Πόντοι
2.356

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.487
Πόντοι
2.356
Γενικά συμφωνούμε,αλλά εδώ διαφωνούμε.

Για μένα,το ωραιότερο είναι να πηγαίνεις ερωτευμένος ή ακόμα καλύτερα,φρεσκοερωτευμένος.

Μόνος για να περάσεις καλά,πρέπει να είσαι άνιωθος.Να μην σε ρίχνει που γύρω σου δεν θα βλέπεις άλλους μόνους.Γιατί πιθανόν να είσαι...και ο μοναδικός μόνος τριγύρω.Εγώ προσωπικά ξέρω απο πριν ότι δε θα περάσω καλά,θα βαρεθώ,θα πέσω,οπότε δεν το δοκιμάζω καν.Μονος μου το πολύ να παω για κανα μπάνιο και να φύγω,αλλά να κάτσω κάπου μέρες με τίποτα

Γενικά είναι αυτό που λέω,όσο μεγαλώνουμε η γκόμενα είναι απαραίτητη για τέτοιες περιστάσεις
Αγαπητέ φίλε Σαμπ Ζίρο και λοιποί φίλοι, μέλη και επισκέπτες του νήματος.

Υπάρχουν μερικά πράγματα τα οποία δεν έχουν κάποια "απολυτότητα" - να το πω έτσι αδόκιμα. Χαίρω πολύ, φυσικά και εννοείται ότι το καλύτερο είναι να πας διακοπές "φρεσκο-ερωτευμένος" όπως σωστά αναφέρεις - αλλά και εδώ υπάρχει ένα μεγάλο εξαρτάται. Μπορεί για παράδειγμα να φας μια τέτοια φόλα από τη συμπεριφορά της στις διακοπές που θα τον "πιείς Μπρούσκο" - όπως λέει χαρακτηριστικά ο Teosty.

Το κάθε πράγμα έχει τα συν του και τα πλην του. Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα να είμαι μόνος μου είτε σε ένα εστιατόριο είτε στις διακοπές μου. Δεν είναι ότι επιδιώκω με την στενή έννοια του όρου να είμαι μόνος μου αλλά το θεωρώ προτιμότερη επιλογή από το να είμαι με λάθος άνθρωπο και να με πάει γαμιώντας στις διακοπές - και να μου σπάσει τα νεύρα. Αυτό ισχύει και αν πάρεις "λάθος φίλους" για διακοπές.

Είναι λοιπόν δύο ανόμοια πράγματα αυτά που λες εσύ εύστοχα ομολογώ και αυτά που λέω εγώ.
Κάποιοι τα έχουμε τόσο καλά με τον εαυτό μας που είναι η καλύτερη συντροφιά μας. Και όχι δεν ανήκω σε αυτούς που λένε "Καλύτερα σκύλος ή γάτα παρά άνθρωπος" - κάθε άλλο θα έλεγα. Ωστόσο με το ζόρυ δεν θα εκβιάσω καμία να έρθει μαζί μου στις διακοπές.

Μια χαρά λοιπόν και εφέτος θα κλείσω ξενοδοχείο - όχι ακριβό - αλλά ξενοδοχείο, κοντά σε κάποια παραλία και θα κάτσω εκεί 6-7 μέρες για να κάνω μπάνια στη θάλασσα, στην πισίνα και να φάω και να πιω κ.λπ. Η πραγματική ξεκούραση είναι να είσαι κάπου και να κάνεις ο,τι θέλεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom