Νέα

Διακοπές Σαμοθράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα speedius
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
50.219
Πόντοι
26.141
Καμία άκρη να γαμήσουμε τίποτα τουρίστριες μαν :undecided:

Αν είναι για μπάνιο και βουτιές πηγαίνουμε και στη Λούτσα :coffee:

:tooth: :tooth:
Τυπε άσε μούσι κ μακριά μαλλιά ...μείνε άπλυτος κανένα μήνα κ πήγαινε ξυπόλητος με πέντε έξι μπάφους κ όλα τα alternative μουνάκια θα πέσουν πάνω σου ..

ΥΓ ούτε κατά διάνοια να πάρεις μαζί σου καποτες για εκεί ...θα στις πάρουν οι μπάτσοι στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
38.521
Πόντοι
22.936
Τυπε άσε μούσι κ μακριά μαλλιά ...μείνε άπλυτος κανένα μήνα κ πήγαινε ξυπόλητος με πέντε έξι μπάφους κ όλα τα alternative μουνάκια θα πέσουν πάνω σου ..

ΥΓ ούτε κατά διάνοια να πάρεις μαζί σου κάποιες για εκεί ...θα στις πάρουν οι μπάτσοι στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
Alternative εννοείς αυτές τις τύπισσες με τις αξούριστες μασχάλες ? :undecided:

Πω ρε πούστη ΌΧΙ

Αν τσιμπάει η τρίχα της γάμπας χάνεται όλη η μαγεία
:coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.450
Πόντοι
15.931

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
133
Πόντοι
1
απο οσο θυμαμαι λειτουργει πειραιως στο λιμανι.... ειχε και εθνικη αλλα εκλεισε οποτε αν ξεμενει το ΑΤΜ δε ξερω αν βρεις. νομιζω εχει και ενα τριτο "ξενης" τραπεζας.... στη χωρα δε θυμαμαι αν εχει κατι νομιζω πως οχι... γενικα αν δε βρεις κατι ουτε στο λιμανι δε θα το βρεις αλλου.... απο τσιγαρα και μαναβικη μεχρι δε ξερω τι αλλο... στα θερμα απο οπου θα ψωνιζεις ως καμπερ εχεις λιγοτερες και πολυ ακριβοτερες επιλογες... επισης ξεχασα να σου πω οτι εχει και θερμα λουτρα θειουχα (δεν κανει να μεινεις μεσα πανω απο 10 λεπτα) τα οποια ειναι λιγο πανω απο την πλατεια (οπου εχει και κανονικα θερμα λουτρα επι πληρωμη ως κτιριο) τα οποια ειναι αρκετα ζεστα και ευκολα προσβασιμα με ουτε 5 λεπτα περπατημα.... και εκει μπορεις να παιξεις καλη φαση. αν και να ξερεις μετα θες μπανιο γιατι θα βρωμας κλουβιο αυγο...
Δεν ξέρω εαν είναι υγιεινο ο συνδιασμός λουτρών και θάλασσας.

τι είναι ο φασέος, φασέα, γραφεται ρε ελληνικά, κάτι σαν τον φαλτσέα στην ταινία;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.058
Πόντοι
9.297
Δεν ξέρω εαν είναι υγιεινο ο συνδιασμός λουτρών και θάλασσας.

τι είναι ο φασέος, φασέα, γραφεται ρε ελληνικά, κάτι σαν τον φαλτσέα στην ταινία;
Αθηνεζικα είναι αυτά,δεν ξέρω καν οι ίδιοι αν ξέρουν τι σημαίνει.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
50.219
Πόντοι
26.141
Alternative εννοείς αυτές τις τύπισσες με τις αξούριστες μασχάλες ? :undecided:

Πω ρε πούστη ΌΧΙ

Αν τσιμπάει η τρίχα της γάμπας χάνεται όλη η μαγεία
:coffee:

Λόγω των Καβείρων παλαιότερα κ του μυστικισμού που έχει το νησί μαζεύει λεσια αλλά έχει κ κάποια καλά ...
Εσύ επειδή είσαι κούκλος θα επικεντρωθείς στα καλά μουνετα :confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.626
Πόντοι
6.536
Λόγω των Καβείρων παλαιότερα κ του μυστικισμού που έχει το νησί μαζεύει λεσια αλλά έχει κ κάποια καλά ...
Εσύ επειδή είσαι κούκλος θα επικεντρωθείς στα καλά μουνετα :confused:
Καλησπέρα αδερφέ Βολκάνε.

OP
OP
S

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1

ΥΓ ούτε κατά διάνοια να πάρεις μαζί σου καποτες για εκεί ...θα στις πάρουν οι μπάτσοι στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
Για εξήγησέ το αυτό με τις καπότες. Γιατί να στις πάρουν οι μπάτσοι;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
50.219
Πόντοι
26.141
Για εξήγησέ το αυτό με τις καπότες. Γιατί να στις πάρουν οι μπάτσοι;
Γιατί τα ακαποτα εκεί στη Σαμοθράκη πάνε σύννεφο μέσα στις σκηνές στα θερμά ....

Πάντως προσοχή τώρα φίλε δε μπάφους ...στο λιμάνι αλεξcity κυνηγάνε κ κάνουν κ ελέγχους σχετικά συχνότερα σε σχέσηε αλλά νησιά

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.512
Πόντοι
746
Εγώ βρήκα παρά πολλούς τον Αύγουστο που πήγα. Καλά από Ρουμάνους γεμάτο το νησί.
Το νησί είναι ησυχαστήριο.
Μέχρι και στο Αρχαιολογικό Μουσείο πήγα.
εβγαλες φωτος;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.512
Πόντοι
746
Να κανουμε και μια αναφορα στα φαγωσιμα,πλην κατσικιου.Βγαζουν μια μπυρα τοπικη,Φονιας λεγεται.Δεν δοκιμασα οποτε δεν ξερω.Εχουν ενα γλυκο κουταλιου,πραούστι λέγεται και μου αρεσε.Εχουν και ενα αλλο γλυκο,τον χασλαμά ο οποίος επίσης μου αρεσε.
Στις Βαθρες ειδα ενα Θεικο Μουνι,σαν Νεραιδα ηταν.Την φωτογραφιζαν και οι παππουδες!!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.912
Πόντοι
2.356
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω σε λουτρά με τέτοια μυρωδιά. Έχω πάει στα λουτρά Πόζαρ που δεν μύριζαν καθόλου, αλλά χειμώνα μέσα στη φύση και ήταν απίστευτη αίσθηση.
τα ποζαρ δε ξερω αν ειναι θειουχα τυπε.... καθε ενα εχει διαφορετικη ευεργετικη ιδιοτητα για τον οργανισμο....

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.912
Πόντοι
2.356
Να κανουμε και μια αναφορα στα φαγωσιμα,πλην κατσικιου.Βγαζουν μια μπυρα τοπικη,Φονιας λεγεται.Δεν δοκιμασα οποτε δεν ξερω.Εχουν ενα γλυκο κουταλιου,πραούστι λέγεται και μου αρεσε.Εχουν και ενα αλλο γλυκο,τον χασλαμά ο οποίος επίσης μου αρεσε.
Στις Βαθρες ειδα ενα Θεικο Μουνι,σαν Νεραιδα ηταν.Την φωτογραφιζαν και οι παππουδες!!
φονια βρισκεις και αθηνα τυπε πλεον. εχουν παρα πολλοι. δυνατη μπιρα και αφιλτραριστη. δεν πινεις ευκολα δευτερη... αν εισαι τυχερος μπορει να πετυχεις και να επισκεφθεις το εργοστασιο να δεις πως γινεται η μπυρα... βγαλανε ακομα μια ετικετα φονια αλλα εκεινη δε την εχω δοκιμασει.

στις βαθρες οσο πιο μακρια πας τοσο πιο πολλες νεραιδες μιας και οι ευκολα προσβασιμες ειναι και πιο βρωμικες κλπ. και στο καμπιγκ μπορει να πετυχεις καμια νεραιδα σε τιποτα λαηβ οπως και στα πλακακια στην πλατεια των θερμων...

το θεμα ειναι αν κανεις καμια παρενοχληση εχεις τουλουμιαστει απο παμπολους φασαιους λευκους ιπποτες οποτε προσοχη!!!

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.512
Πόντοι
746
φονια βρισκεις και αθηνα τυπε πλεον. εχουν παρα πολλοι. δυνατη μπιρα και αφιλτραριστη. δεν πινεις ευκολα δευτερη... αν εισαι τυχερος μπορει να πετυχεις και να επισκεφθεις το εργοστασιο να δεις πως γινεται η μπυρα... βγαλανε ακομα μια ετικετα φονια αλλα εκεινη δε την εχω δοκιμασει.

στις βαθρες οσο πιο μακρια πας τοσο πιο πολλες νεραιδες μιας και οι ευκολα προσβασιμες ειναι και πιο βρωμικες κλπ. και στο καμπιγκ μπορει να πετυχεις καμια νεραιδα σε τιποτα λαηβ οπως και στα πλακακια στην πλατεια των θερμων...

το θεμα ειναι αν κανεις καμια παρενοχληση εχεις τουλουμιαστει απο παμπολους φασαιους λευκους ιπποτες οποτε προσοχη!!!
τα μελη του μπου δεν παρενοχλουν,μονο γαμουν

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.851
Πόντοι
2.356
Όπως σε όλα τα ταξίδια.
Τη μπύρα τη δοκιμασα. Δε μπορώ να πω ότι μου έκανε εντύπωση.
Και την είχαν πιο ακριβή την 330ml από την 500ml των μεγάλων ζυθοποιείων. Όταν το κοινό που απευθύνονται δεν το λες και φραγκατο δεν έχει νόημα να είναι πιο ακριβή. Εκτός αν έχουν τόσο μικρή παραγωγή που δε σκοτιζονται, αφου στο τέλος της ημέρας η αποθήκη αδειάζει.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.512
Πόντοι
746
Όπως σε όλα τα ταξίδια.
Τη μπύρα τη δοκιμασα. Δε μπορώ να πω ότι μου έκανε εντύπωση.
Και την είχαν πιο ακριβή την 330ml από την 500ml των μεγάλων ζυθοποιείων. Όταν το κοινό που απευθύνονται δεν το λες και φραγκατο δεν έχει νόημα να είναι πιο ακριβή. Εκτός αν έχουν τόσο μικρή παραγωγή που δε σκοτιζονται, αφου στο τέλος της ημέρας η αποθήκη αδειάζει.
αναφερομαι στο μουσσειο,εβγαλες φωτο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom