Νέα

Διακοπές Σαμοθράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα speedius
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.483
Πόντοι
2.356
Που πάτε ρε κακομοίρηδεςςςςς.
Ολομόναχοι, μεσήλικες, πεινασμένοι...

Να είστε σίγουροι πως όλες οι εικοσάχρονες αναρχοάπλυτες εσάς περιμένουν.
Χαχαχα. Αυτές δεν ασχολούνται με νορμάλ ανθρώπους - με τελειωμένα ζόμπυ ασχολούνται. Και φυσικά προσωπικά ποτέ μου δεν πάω πεινασμένος ούτε για φαγητό.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.847
Πόντοι
2.356
Χωρίς όχημα ούτε για πλάκα να πας στο νησί.
Παχιά Άμμος φρίκη. Έχει κι ένα μπιτσομπαρο με ρουμανοβουλγαρους κάργα, που παίζει μπονεϊ εμ κι Αμάντα Ληρ. Είναι όμως η μόνη με άμμο στο νησί.
Γενικά μέτριες παραλίες, με βότσαλο. Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι.
Η πιο καλή είναι ο Κήπος. Ατελείωτη και αν σου αρέσει ο γυμνισμός ενδείκνυται, γιατί σε φουλ σεζόν είναι ένας εδώ κι άλλος εκεί. Ατελείωτη στην κυριολεξία.
Προσοχή στα κατσίκια που είναι παντού κι αν κάνεις καμία μαλακία και παρκάρεις κάτω από δέντρο ανεβαίνουν πάνω για να φτάσουν τα φύλλα.
Επίσης έχει κακό δίκτυο στο μισό νησί και συνδέεσαι με Τουρκία για πλάκα και πληρώνεις τέλη περιαγωγής. Και μετά βριζεσαι με Vodafone ή cosmote για να στα αφαιρέσουν.
Κατσίκι κλασσικά παντού, ιδιαίτερα νόστιμο, αλλά έχει και άλλες τοπικές συνταγές.
Κάμπινγκ έχει, αλλά σε κατάσταση φρίκης από θέμα καθαριότητας. Νυχτερινή ζωή τίποτα άξιο λόγου.
Πολλά ενοικιαζόμενα που σιγουρα θα βρεις κάποιο να ταιριάζει στην τσέπη σου.
Αν και λόγω πολλών Τούρκων τουριστών οι τιμές φουλ σεζόν είναι ψηλά.
Βαθρες είναι ότι χαρακτηριζει το νησί. Θα δεις σκηνίτες, γυμνιστές και μη ταυτόχρονα.
Τα νερα κρύα αλλά μια χαρά κανείς μπάνιο μόλις το συνηθίσεις. Όσο πιο ψηλά πας, τόσο λιγότερο κόσμο θα συναντήσεις. Θεωρητικά. Γύρω στη μία και μισή ώρα ορειβασία και θα δεις δεκαπέντε βαθρες για πλάκα.
Φασαίοι και φασαίες παντού.

OP
OP
S

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
Που πάτε ρε κακομοίρηδεςςςςς.
Ολομόναχοι, μεσήλικες, πεινασμένοι...

Να είστε σίγουροι πως όλες οι εικοσάχρονες αναρχοάπλυτες εσάς περιμένουν.
Άκυρο το σχόλιό σου. Πιο άκυρο πεθαίνεις. Τη δική σου κακομοιριά και ανικανοποίητη πείνα αντανακλά, ξεχειλίζοντας πολύ φθόνο για τους άλλους που μπορούν να ζουν και να κάνουν πράγματα, που εσύ δεν μπορείς.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.212
Πόντοι
6.056
Πολύ ωραίο θέμα! Να σου πω και την αλήθεια και εγώ είμαι στο ψάξιμο για το που θα πάω διακοπές. Ούτε εγώ έχω βρει παρέα. Και εδώ θέλω να πω κάτι με αφορμή αυτό.

Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και να μπορείς να κάνεις παρέα ο ίδιος στον εαυτό σου. Τα τελευταία χρόνια, λόγω του ότι δεν μπορώ να συνδυαστώ με φίλους για να πάω με αυτούς ή λόγω του ότι δεν έχω σχέση πηγαίνω μόνος μου διακοπές. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα. Πρόκειται για τον ορισμό της ξεκούρασης. Το κάνουν ελάχιστοι αλλά πιστέψτέ με αν το συνηθίσεις κολλάς - γιατί δεν στα πρήζει κανένας και καμία. Για να κάνεις διακοπές γαμάτες με παρέα θα πρέπει να ταιριάζετε πολύ στα θέλω σας.

Γενικά συμφωνούμε,αλλά εδώ διαφωνούμε.

Για μένα,το ωραιότερο είναι να πηγαίνεις ερωτευμένος ή ακόμα καλύτερα,φρεσκοερωτευμένος.

Μόνος για να περάσεις καλά,πρέπει να είσαι άνιωθος.Να μην σε ρίχνει που γύρω σου δεν θα βλέπεις άλλους μόνους.Γιατί πιθανόν να είσαι...και ο μοναδικός μόνος τριγύρω.Εγώ προσωπικά ξέρω απο πριν ότι δε θα περάσω καλά,θα βαρεθώ,θα πέσω,οπότε δεν το δοκιμάζω καν.Μονος μου το πολύ να παω για κανα μπάνιο και να φύγω,αλλά να κάτσω κάπου μέρες με τίποτα

Γενικά είναι αυτό που λέω,όσο μεγαλώνουμε η γκόμενα είναι απαραίτητη για τέτοιες περιστάσεις

OP
OP
S

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
Γενικά συμφωνούμε,αλλά εδώ διαφωνούμε.

Για μένα,το ωραιότερο είναι να πηγαίνεις ερωτευμένος ή ακόμα καλύτερα,φρεσκοερωτευμένος.

Μόνος για να περάσεις καλά,πρέπει να είσαι άνιωθος.Να μην σε ρίχνει που γύρω σου δεν θα βλέπεις άλλους μόνους.Γιατί πιθανόν να είσαι...και ο μοναδικός μόνος τριγύρω.Εγώ προσωπικά ξέρω απο πριν ότι δε θα περάσω καλά,θα βαρεθώ,θα πέσω,οπότε δεν το δοκιμάζω καν.Μονος μου το πολύ να παω για κανα μπάνιο και να φύγω,αλλά να κάτσω κάπου μέρες με τίποτα

Γενικά είναι αυτό που λέω,όσο μεγαλώνουμε η γκόμενα είναι απαραίτητη για τέτοιες περιστάσεις
Άλλες φορές ισχύει αυτό και άλλες όχι. Οπωσδήποτε κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και περνάει τις φάσεις του. Έχει τύχει οι καλύτερες διακοπές στη ζωή μου να ήταν το γαμήλιο ταξίδι με την πρώην μου, αλλά έχει τύχει να πάω διακοπές με γκόμενα που ήμασταν στους μεγάλους έρωτες και να γυρίσουμε χωρισμένοι. Πάντως έχω κάνει πολλές φορές καταπληκτικές διακοπές ξεκινώντας μόνος μου και καταλήγοντας στο τέλος με παρέα. Γι αυτό δεν αγχώνομαι καθόλου.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.212
Πόντοι
6.056
Πάντως έχω κάνει πολλές φορές καταπληκτικές διακοπές ξεκινώντας μόνος μου και καταλήγοντας στο τέλος με παρέα. Γι αυτό δεν αγχώνομαι καθόλου.

Μπράβο σου αν το κατάφερες,αλλά δε νομίζω πως είναι ο κανόνας.Συνήθως ο μόνος άντρας,έτσι θα πάει κι έτσι θα γυρίσει.Τώρα αν πάει μόνος σε κανα κάμπινγκ και κάνει εκεί γνωριμίες,δεν έχω άποψη γιατί δεν το έχω κάνει

OP
OP
S

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
σαρεσουν τα κρυα τα νερα? βαθρες... κολυμπας συνηθως γυμνος.... καποιες ειναι ευκολα προσβασιμες. καποιες δυσκολα. και καποιες δε θα τις μαθουν ποτε οι τουριστες. το συνδυαζεις με πεζοπορια (Φονιας)

παραλιες κακες. ειναι με πετρα οι περισσοτερες πλην της παχιας αμμου... θες ειδικο παπουτσι για ασφαλεια μη γλυστρησεις στη γλιτσα απο τις πετρες γιατι το να βγεις απο τη θαλασσα ειναι πιο δυσκολο απο το να μπεις.

γενικα απο περιβαλλοντολογικης αποψης το νησι ειναι παρθενο χωρις να το εχει βιασει ο ανθρωπινος παραγοντας

ορειβασια? ανεβαινουν το βουνο το οποιο ειναι αρκετα ψηλο.

αρχαιολογια? στασιδι αποστολου παυλου. αρχαιο ιερο των μεγαλων θεων (καβηρεια)

τιμιο φαγητο το κατσικι σε καθε χωριο. φρεσκα ψαρια στις ταβερνες του λιμανιου. επισης αλλο ντοπιο πιατο ειναι η τσιγαριστη φασολαδα. επισης μην παραλειψεις να δοκιμασεις ντοπια τυρια σαμοθρακης. απο γλυκα το πραουστι (δικο τους κορομηλο) και χασλαμα (θυμιζει αρκετα μελομακαρονο)

μερη? χωρα (πρωτευουσα) διατηρητεος οικισμος πολυ γραφικος που επισκεπτεσαι με τα ποδια. καλη φαση για βραδια καλοκαιριου στα καλντεριμια για ποτακι και εξοδο.
καμαριωτισσα. το λιμανι του νησιου οπου εχει τον περισσοτερο κοσμο και κινηση.
θερμα. βορεια του νησιου. τα εξαρχεια του αιγαιου!!!! ησυχαστηριο τη μερα. το βραδυ ομως το καλοκαιρι εκει γινεται η καλη φαση.
προφητης ηλιας. χωριο κοντα σε ενα πιο μεγαλο (λακκωμα) το οποιο εχει 2 πολυ καλες ταβερνες με σουβλες και κατσικια.

αυτα τα λιγα....

το θεμα ειναι να ξερεις και εσυ τι θες να κανεις. μη περιμενεις χαη σοσαηετι και χαη κλας! εκει γενικα ειναι ησυχαστηριο χωρις νταμπα ντουμπα και φερραρι.
Μια κρίσιμη ερώτηση: Στο νησί υπάρχει ΑΤΜ ή πρέπει να κουβαλάς μετρητά μαζί σου;

OP
OP
S

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
Μπράβο σου αν το κατάφερες,αλλά δε νομίζω πως είναι ο κανόνας.Συνήθως ο μόνος άντρας,έτσι θα πάει κι έτσι θα γυρίσει.Τώρα αν πάει μόνος σε κανα κάμπινγκ και κάνει εκεί γνωριμίες,δεν έχω άποψη γιατί δεν το έχω κάνει
Γι αυτό λέω ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Κι επειδή κάνω κάμπινγκ χρόνια, στο κάμπινγκ γίνονται στο τέλος όλοι μια παρέα. Δεν είναι για όλους τους ανθρώπους αυτή η κουλτούρα, ειδικά αν κάποιος έχει πολλές ιδιοτροπίες.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
5
Like
2.412
Πόντοι
446
Φιλε πανε χαλκιδικη η καβαλα η εστω πιερια.. καλυτερα θα περασεις.

OP
OP
S

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.847
Πόντοι
2.356

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.398
Πόντοι
3.796
Οταν ειμουν στρατο βγηκε το ''Οι γενναιοι της Σαμοθρακης'',που να φανταζομουν πως μετα απο τοσα χρονια υα το εγραφα αυτο σε ενα τετοιο site,

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.905
Πόντοι
2.356
Μια κρίσιμη ερώτηση: Στο νησί υπάρχει ΑΤΜ ή πρέπει να κουβαλάς μετρητά μαζί σου;
απο οσο θυμαμαι λειτουργει πειραιως στο λιμανι.... ειχε και εθνικη αλλα εκλεισε οποτε αν ξεμενει το ΑΤΜ δε ξερω αν βρεις. νομιζω εχει και ενα τριτο "ξενης" τραπεζας.... στη χωρα δε θυμαμαι αν εχει κατι νομιζω πως οχι... γενικα αν δε βρεις κατι ουτε στο λιμανι δε θα το βρεις αλλου.... απο τσιγαρα και μαναβικη μεχρι δε ξερω τι αλλο... στα θερμα απο οπου θα ψωνιζεις ως καμπερ εχεις λιγοτερες και πολυ ακριβοτερες επιλογες... επισης ξεχασα να σου πω οτι εχει και θερμα λουτρα θειουχα (δεν κανει να μεινεις μεσα πανω απο 10 λεπτα) τα οποια ειναι λιγο πανω απο την πλατεια (οπου εχει και κανονικα θερμα λουτρα επι πληρωμη ως κτιριο) τα οποια ειναι αρκετα ζεστα και ευκολα προσβασιμα με ουτε 5 λεπτα περπατημα.... και εκει μπορεις να παιξεις καλη φαση. αν και να ξερεις μετα θες μπανιο γιατι θα βρωμας κλουβιο αυγο...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.905
Πόντοι
2.356
Χωρίς όχημα ούτε για πλάκα να πας στο νησί.
Παχιά Άμμος φρίκη. Έχει κι ένα μπιτσομπαρο με ρουμανοβουλγαρους κάργα, που παίζει μπονεϊ εμ κι Αμάντα Ληρ. Είναι όμως η μόνη με άμμο στο νησί.
Γενικά μέτριες παραλίες, με βότσαλο. Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι.
Η πιο καλή είναι ο Κήπος. Ατελείωτη και αν σου αρέσει ο γυμνισμός ενδείκνυται, γιατί σε φουλ σεζόν είναι ένας εδώ κι άλλος εκεί. Ατελείωτη στην κυριολεξία.
Προσοχή στα κατσίκια που είναι παντού κι αν κάνεις καμία μαλακία και παρκάρεις κάτω από δέντρο ανεβαίνουν πάνω για να φτάσουν τα φύλλα.
Επίσης έχει κακό δίκτυο στο μισό νησί και συνδέεσαι με Τουρκία για πλάκα και πληρώνεις τέλη περιαγωγής. Και μετά βριζεσαι με Vodafone ή cosmote για να στα αφαιρέσουν.
Κατσίκι κλασσικά παντού, ιδιαίτερα νόστιμο, αλλά έχει και άλλες τοπικές συνταγές.
Κάμπινγκ έχει, αλλά σε κατάσταση φρίκης από θέμα καθαριότητας. Νυχτερινή ζωή τίποτα άξιο λόγου.
Πολλά ενοικιαζόμενα που σιγουρα θα βρεις κάποιο να ταιριάζει στην τσέπη σου.
Αν και λόγω πολλών Τούρκων τουριστών οι τιμές φουλ σεζόν είναι ψηλά.
Βαθρες είναι ότι χαρακτηριζει το νησί. Θα δεις σκηνίτες, γυμνιστές και μη ταυτόχρονα.
Τα νερα κρύα αλλά μια χαρά κανείς μπάνιο μόλις το συνηθίσεις. Όσο πιο ψηλά πας, τόσο λιγότερο κόσμο θα συναντήσεις. Θεωρητικά. Γύρω στη μία και μισή ώρα ορειβασία και θα δεις δεκαπέντε βαθρες για πλάκα.
Φασαίοι και φασαίες παντού.
δεν εχει τοσο τουρκους οσο ρουμανους... τουρκους γεματη ειναι η αλεξανδρουπολη η θασος και η καβαλα....

το νησι ειναι για λατρεις του περιβαλλοντος, του καμπιγκ, της φυσης γενικα και ναι και της "φασης"

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.847
Πόντοι
2.356
δεν εχει τοσο τουρκους οσο ρουμανους... τουρκους γεματη ειναι η αλεξανδρουπολη η θασος και η καβαλα....

το νησι ειναι για λατρεις του περιβαλλοντος, του καμπιγκ, της φυσης γενικα και ναι και της "φασης"
Εγώ βρήκα παρά πολλούς τον Αύγουστο που πήγα. Καλά από Ρουμάνους γεμάτο το νησί.
Το νησί είναι ησυχαστήριο.
Μέχρι και στο Αρχαιολογικό Μουσείο πήγα.

OP
OP
S

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
απο οσο θυμαμαι λειτουργει πειραιως στο λιμανι.... ειχε και εθνικη αλλα εκλεισε οποτε αν ξεμενει το ΑΤΜ δε ξερω αν βρεις. νομιζω εχει και ενα τριτο "ξενης" τραπεζας.... στη χωρα δε θυμαμαι αν εχει κατι νομιζω πως οχι... γενικα αν δε βρεις κατι ουτε στο λιμανι δε θα το βρεις αλλου.... απο τσιγαρα και μαναβικη μεχρι δε ξερω τι αλλο... στα θερμα απο οπου θα ψωνιζεις ως καμπερ εχεις λιγοτερες και πολυ ακριβοτερες επιλογες... επισης ξεχασα να σου πω οτι εχει και θερμα λουτρα θειουχα (δεν κανει να μεινεις μεσα πανω απο 10 λεπτα) τα οποια ειναι λιγο πανω απο την πλατεια (οπου εχει και κανονικα θερμα λουτρα επι πληρωμη ως κτιριο) τα οποια ειναι αρκετα ζεστα και ευκολα προσβασιμα με ουτε 5 λεπτα περπατημα.... και εκει μπορεις να παιξεις καλη φαση. αν και να ξερεις μετα θες μπανιο γιατι θα βρωμας κλουβιο αυγο...
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω σε λουτρά με τέτοια μυρωδιά. Έχω πάει στα λουτρά Πόζαρ που δεν μύριζαν καθόλου, αλλά χειμώνα μέσα στη φύση και ήταν απίστευτη αίσθηση.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
38.499
Πόντοι
22.936
Δες να πας τέλος Αυγούστου αν γίνονται ξανά τα rave party
Mενεις είτε λιμάνι Καμαριώτισσα είτε στο κάμπινγκ.θερμα
Έχει πολλές βαθρες καταρράκτες οπως του φονιά
Αξίζει ο.ατχαιολογικος χωρος

Φυσικά κατσικάκι αυθονο κ γλυκό στο κάστρο της χώρας

Παραλίες οι κήπο ανατολικά κ η Παχιά Άμμος που έχει κ.τρια μπιτς μπαρ.
Για κατσίκι ο βράχος πριν την Παχιά Άμμος

Επίσης πρόσβαση μόνο με σκάφος στην παραλία βάτος που είναι ο μόνο καταρράκτης στην Ελλάδα από βουνό που σκάει στη Θάλασσα ...
Καμία άκρη να γαμήσουμε τίποτα τουρίστριες μαν :undecided:

Αν είναι για μπάνιο και βουτιές πηγαίνουμε και στη Λούτσα :coffee:

:tooth: :tooth:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.222
Πόντοι
2.606

Stories