Νέα

Διακοπές Σαμοθράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα speedius
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.230
Πόντοι
3.506
Γενικά συμφωνούμε,αλλά εδώ διαφωνούμε.

Για μένα,το ωραιότερο είναι να πηγαίνεις ερωτευμένος ή ακόμα καλύτερα,φρεσκοερωτευμένος.

Μόνος για να περάσεις καλά,πρέπει να είσαι άνιωθος.Να μην σε ρίχνει που γύρω σου δεν θα βλέπεις άλλους μόνους.Γιατί πιθανόν να είσαι...και ο μοναδικός μόνος τριγύρω.Εγώ προσωπικά ξέρω απο πριν ότι δε θα περάσω καλά,θα βαρεθώ,θα πέσω,οπότε δεν το δοκιμάζω καν.Μονος μου το πολύ να παω για κανα μπάνιο και να φύγω,αλλά να κάτσω κάπου μέρες με τίποτα

Γενικά είναι αυτό που λέω,όσο μεγαλώνουμε η γκόμενα είναι απαραίτητη για τέτοιες περιστάσεις

Μην το λες.Σκέψου να πας σε νησί με γκόμενα και να έχει ολόγυρα ξέκωλες μουνάρες και εσύ να μην μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί συνοδεύεσαι.Μιλάμε για μαρτύριο.
Διακοπές χωρίς γκόμενα στα σωστά μέρη που μπορείς να φορτώσεις μπορεί και να υπερτερούν σε σχέση με διακοπές με γκόμενα.Κάθε μέρα χτυπάς και άλλη,έχεις περιπέτεια,αδρεναλίνη,απλά πρέπει να το κυνηγάς.Χερσόνησο,παραλία Κατερίνης,Αγία Νάπα,Κω έχω περάσει φοβερά,τι να την κάνεις τη γκόμενα,βρίσκεις επί τόπου.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.376
Πόντοι
6.056
Μην το λες.Σκέψου να πας σε νησί με γκόμενα και να έχει ολόγυρα ξέκωλες μουνάρες και εσύ να μην μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί συνοδεύεσαι.Μιλάμε για μαρτύριο.
Διακοπές χωρίς γκόμενα στα σωστά μέρη που μπορείς να φορτώσεις μπορεί και να υπερτερούν σε σχέση με διακοπές με γκόμενα.Κάθε μέρα χτυπάς και άλλη,έχεις περιπέτεια,αδρεναλίνη,απλά πρέπει να το κυνηγάς.

Υπάρχουν πολλά τέτοια μέρη στην ελληνική επικράτεια;

Που να φορτώνεις ως επισκέπτης και όχι ως ντόπιος;

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.230
Πόντοι
3.506
Υπάρχουν πολλά τέτοια μέρη στην ελληνική επικράτεια;

Είναι συγκεκριμένα εντελώς απλά πρέπει να ψάξεις να τα βρεις.Γύρισα όλη την Ελλάδα στα 90s,early 00s ψάχνοντας να βρω πού παραθερίζουν οι Τσέχες και λοιπές ανατολικές.Πρέπει γενικά να γυρνάς,να μην είσαι στατικός.Θα πας Πελοπόνησσο,νησιά,βόρεια και κεντρική Ελλάδα πρέπει να τα ψάξεις όλα για να ανακαλύψεις τα μέρη.
Σκέψου να εντοπίσεις μια παραλία τίγκα στις ανατολικές και να είσαι το μόνο καμάκι.Η τύχη σου άνοιξε.Τα μέρη βέβαια αλλάζουν σε σχέση με το κοινό που προσελκύουν.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.741
Πόντοι
5.916
Η μόνη εύκολα προσβάσιμη παραλία της προκοπής που είδα εγώ είναι η Παχιά Άμμος!!! Πολύ ωραία και μεγάλη παραλία !!!! Πολύ ωραία και η χώρα τους! Φανταστικά σοκάκια και μαγαζιά μπαράκια κλπ!!!! Εγώ μόνο Καμαριώτισσα θα έμενα!!!! Στα θερμα επίσης έχει μια ταβερνούλα πολύ καλή !!!! Κατσίκι φοβερό !!!!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
8.147
Πόντοι
2.356
Ρε bro, άσχετο αλλά με το νησί αυτό μου θύμησες ένα φασαίο ΑΕΚτζή που ήξερα κάποτε και πήγαινε σε εναλλακτικά νησιά όπως Αμοργός, Ικαρία, Αστυπάλαια κλπ. Μια χρονιά πήγε Σαμοθράκη, κυκλοφορούσε με φανέλα της ΑΕΚ, έπεσε σε κάτι καυλωμένους ΠΑΟΚτσήδες που μάλλον είχαν καπνίσει το βαπόρι από την Περσία, του την πέσανε, του ρίξανε κάτι ψιλές και του πήρανε τη φανέλα. Μετά γύρισε στην Αθήνα και έλεγε ότι το νησί είναι για απολίτιστους.
σχετικα προσφατα πριν λιγα χρονια πηγαν καποιοι να παντρευτουν στο νησι και εφεραν και τον κουμπαρο τους που ηταν φολα γαυρος. την ειπε αυτος σε κατι ντοπιους βαζελους και εφαγε μεχρι και ΦΤΥΑΡΙΑ στο κεφαλι μεσα σε μαγαζι... αν δεν εβγαινε ο ιδιοκτητης με οπλο για να σωσει την κατασταση, παιζει να τον φυτευαν εκει μεσα... περιττο να πω οτι αλλος οριστηκε αμεσα κουμπαρος για το γαμο...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
8.147
Πόντοι
2.356
Η μόνη εύκολα προσβάσιμη παραλία της προκοπής που είδα εγώ είναι η Παχιά Άμμος!!! Πολύ ωραία και μεγάλη παραλία !!!! Πολύ ωραία και η χώρα τους! Φανταστικά σοκάκια και μαγαζιά μπαράκια κλπ!!!! Εγώ μόνο Καμαριώτισσα θα έμενα!!!! Στα θερμα επίσης έχει μια ταβερνούλα πολύ καλή !!!! Κατσίκι φοβερό !!!!
τα θερμα εχουν αρκετες αλλα θελουν εξερευνηση... την καλυτερη την εχει η ανω μερια αλλα ειναι δυπροσιτη και παιζει να περιμενεις 2 και 3 ωρες ΟΡΘΙΟΣ στη μεση του πουθενα μεχρι να βρεθει κενο τραπεζι για να κατσεις....

προσωπικα δεν ειμαι φαν ουτε των ψαριων, ουτε του κατσικιου. εχω ακουσει ομως τα καλυτερα απο ολους για τα κατσικια τους.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.742
Πόντοι
216
Και Λήμνο είναι ωραία. Από δάση μηδέν αλλά από παραλίες σκίζει

Νομίζω έχει απ ευθείας καράβι από Λαύριο

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
8.147
Πόντοι
2.356
Ρε Σαντ .... κι εδώ κλαψούρα ;;;
Μόνος σου θα πας διακοπές .... Σαμοθράκη ;;;;;;

Χρήσιμες πάντως οι πληροφορίες .... και η παρομοίωση με τα .... Εξάρχεια !!
Αποφάσισα να μη στείλω ούτε γράμμα ποτέ εκεί .
Όχι ότι είχα σκοπό .... λέμε .......

Ομολογουμένως.
Θα έχω φύγει από αυτό τον κόσμο .... χωρίς να έχω πάει Σαμοθράκη και Ικαρία.
Από Γαύδο πέρασα με φουσκωτό φίλου ...... και κατέβηκα για κάπου 20' ... μετράει ;;
εξαρχεια ειναι ενα σημειο μονο. το υπολοιπο νησι ειναι αλλη φαση...

το θεμα ειναι εσυ τι ψαχνεις...

εισαι πεζοπορος? εισαι εξερευνητης? εισαι φυσιολατρης? εισαι καλοφαγας? θες να δεις κατι παρθενο?

κοσμικα νησια και νταμπα ντουμπα εχουμε ενα καρο. νησια που δε βρισκεις ουτε φρεσκο νερο να πιεις επισης! νησια που ολα ειναι κατεψυγμενα?

ε αυτο το νησι εχει μια δικη του ιδιαιτερη ταυτοτητα και με τα καλα του και με τα στραβα του...

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.230
Πόντοι
3.506
Την εντόπισες πουθενά εσύ;

Φυσικά και εντόπισα.Τα γύρισα όλα όμως.Αυτά αλλάζουν χρόνο με το χρόνο.Π.χ. φαντάσου να μείνεις σε ένα ξενοδοχείο τίγκα στις Ρωσίδες.Να τις συναντάς παντού στην πισίνα τόπλες,στο πρωινό,στο σπα κτλ.Πού είναι όμως αυτό το ξενοδοχείο και πώς το εντοπίζεις?Αυτό θέλει ψάξιμο δεν το βρίσκεις στο google.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.621
Πόντοι
6.056
Σκέψου να εντοπίσεις μια παραλία τίγκα στις ανατολικές και να είσαι το μόνο καμάκι.Η τύχη σου άνοιξε.Τα μέρη βέβαια αλλάζουν σε σχέση με το κοινό που προσελκύουν.
Το Ελντοράντο.
Το νεκροταφείο των ελεφάντων .
Ο χαμένος θησαυρός της ισπανικής αρμάδας.

OP
OP
S

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
95
Πόντοι
1
Ρε bro, άσχετο αλλά με το νησί αυτό μου θύμησες ένα φασαίο ΑΕΚτζή που ήξερα κάποτε και πήγαινε σε εναλλακτικά νησιά όπως Αμοργός, Ικαρία, Αστυπάλαια κλπ. Μια χρονιά πήγε Σαμοθράκη, κυκλοφορούσε με φανέλα της ΑΕΚ, έπεσε σε κάτι καυλωμένους ΠΑΟΚτσήδες που μάλλον είχαν καπνίσει το βαπόρι από την Περσία, του την πέσανε, του ρίξανε κάτι ψιλές και του πήρανε τη φανέλα. Μετά γύρισε στην Αθήνα και έλεγε ότι το νησί είναι για απολίτιστους.
Αυτά συμβαίνουν με όσους αρνούνται να πάρουν θέση στο δίλημμα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Χαχαχα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.238
Πόντοι
3.786
Στο νησί πάντως οι περισσότεροι είναι βάζελοι,όπως και γενικά στον Έβρο.Αλλά στην Αλεξανδρούπολη οι περισσότεροι είναι ΑΕΚ.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.556
Πόντοι
1.446
Στο νησί πάντως οι περισσότεροι είναι βάζελοι,όπως και γενικά στον Έβρο.Αλλά στην Αλεξανδρούπολη οι περισσότεροι είναι ΑΕΚ.
Τουρίστες θα το κάνανε ρε αδελφέ, δε νομίζω ντόπιοι σε μια σταλιά νησί να φερμάρουν φανέλες για λάφυρα, it's too much.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.992
Πόντοι
1.056
Άλλες φορές ισχύει αυτό και άλλες όχι. Οπωσδήποτε κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και περνάει τις φάσεις του. Έχει τύχει οι καλύτερες διακοπές στη ζωή μου να ήταν το γαμήλιο ταξίδι με την πρώην μου, αλλά έχει τύχει να πάω διακοπές με γκόμενα που ήμασταν στους μεγάλους έρωτες και να γυρίσουμε χωρισμένοι. Πάντως έχω κάνει πολλές φορές καταπληκτικές διακοπές ξεκινώντας μόνος μου και καταλήγοντας στο τέλος με παρέα. Γι αυτό δεν αγχώνομαι καθόλου.
Η πρώην τι λέει τύπε;

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.864
Πόντοι
5.565
Ως μόνος στρέιτ άντρας,ξεκινάς απ'την χειρότερη αφετηρία αν ψάχνεις γνωριμίες

Ως γυναίκα ή ως gay,σίγουρα θα βρεις μεγαλύτερο κοινό που θα θέλει να σε γνωρίσει,ακόμα κι αν σε βλέπει μόνο/η σε μια γωνία...
δε συμφωνώ επί του πρακταίου και λόγω εμπειρίας προσωπικής που βέβαια δεν αποτελεί κανόνα.
Γιατί ως μόνος δηλαδή δεν μπορείς να κάνεις γνωριμίες;
Το καλοκαίρι ειδικά ο κόσμος είναι πιο γλεντζέδικος, πιο ανοικτός και πιο εύκολα κουμπώνουν οι διαπροσωπικές σχέσεις, όποιες κι αν είναι αυτές.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κέντρο υγείας έχει.
το φανταζόμουν. ΟΚ, ευχαριστώ.

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.755
Πόντοι
456
σχετικα προσφατα πριν λιγα χρονια πηγαν καποιοι να παντρευτουν στο νησι και εφεραν και τον κουμπαρο τους που ηταν φολα γαυρος. την ειπε αυτος σε κατι ντοπιους βαζελους και εφαγε μεχρι και ΦΤΥΑΡΙΑ στο κεφαλι μεσα σε μαγαζι... αν δεν εβγαινε ο ιδιοκτητης με οπλο για να σωσει την κατασταση, παιζει να τον φυτευαν εκει μεσα... περιττο να πω οτι αλλος οριστηκε αμεσα κουμπαρος για το γαμο...
Τοσο ηλιθιος ο κουμπαρος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η Σαμοθρακη μου ειπαν εχει τα καλυτερα μελια της ελλαδος

Dirt3

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
9
Πόντοι
0
Καλημέρα από μένα!!Να πω και γω τη γνώμη μου.Φιλε μου μην κάνεις το λάθος και πας στο νησί με γκομενα η καψούρης με γκομενα δε θα βγει σε καλό!Την έχω πάθει!Εκει πέρα θα δεις πολλά γυμνά κορμιά που θα χαζέψεις!!ειδικά άμα είσαι κ λίγο του γυμνισμού θα περάσεις τέλεια..καλύτερα να πας με φίλο ή να έχεις εκεί παρέα.Οι ντόπιοι για τον πουτσο τελείως οι τουρίστες πένα!!

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.376
Πόντοι
6.056
Γιατί ως μόνος δηλαδή δεν μπορείς να κάνεις γνωριμίες;
Το καλοκαίρι ειδικά ο κόσμος είναι πιο γλεντζέδικος, πιο ανοικτός και πιο εύκολα κουμπώνουν οι διαπροσωπικές σχέσεις, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ε δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα,στην Ελλάδα ειδικά.Άλλο να είσαι με παρέα και να γνωριστείτε με άλλη παρέα,και άλλο να'σαι μόνος.Ως μόνος,προφανώς πρέπει να βρίσκεις κι άλλους μόνους.

Τώρα αν κάποιος πάει κάπου σόλο και καταφέρει πχ να φύγει με γκόμενα και παρέα,εντάξει είναι ταλέντο απ'τα λίγα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom