Teleftaios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 13
- Πόντοι
- 231
Γιατι ο πλουσιος θα γαμησει 20 φορες το μηνα και ο φτωχος 1 η καμια
κοιτα να δεις δε παει ετσι ακριβως. Τουλαχιστον εγω ετσι νομιζω. Και τα λεφτα μπορει να σου δινουν τη δυνατοτητα να κανεις καποια πραγματα, ομως απο την αλλη ειναι και βαρος και πρεπει να τα ξοδευεις αλλιως σε τρωνε.
Και συμφωνα με τη λογικη σου ο μπιλ γκεητσ θα πρεπε να γαμαει συνεχεια ολη μερα. Ομως εγω τον βλεπω να δουλευει σα το σκυλι ολη μερα και ζητημα σου λεω αν γαμει 1 φορα το χρονο.
Και βλεπεις αλλον ανεργο χωρις λεφτα αλκοολικο να γαμαει αβερτα. Και αλλoς πινει μια μπυρα και λεει δε μου σηκωνεται.
Ειναι δυσκολο να ξοδευεις τα λεφτα οταν ταχεις βγαλει με τον ιδρωτα σου.
Κι αν ο αλλος περναει 16 ωρες τη μερα δουλευοντας σα το σκυλι ποσο ορεξη νομιζεις οτι εχει για να γαμησει μετα?
Και τελικα τι ειναι αυτο που μετραει, μονο η ποσοτητα η και η ποιοτητα του γαμησιου. Μπορει ο πλουσιος που λες να εχει μια μουναρα διπλα του η οποια τον θελει μονο για τα λεφτα και τον σιχαινεται. Ποσο καλο σεξ νομιζεις οτι θα του κανει;
Η μπορει ο φτωχος να ειναι τυπος και μπηχτης και να γαμαει αβερτα.
Και στην τελικη 15 ευρω περισσευουν σχεδον σε ολους για να ριξουν ενα στο μεταξι.
Και δε μιλαω χωρις να ξερω. Εγω ειχα λεφτα απο μικρος πολλα. Οχι κροισος με νησι αλλα πολλα. Και πιστεψε με δε γαμουσα καθολου για πολλα χρονια και ημουν πολυ δυστυχισμενος. Και τωρα μη φανταστεις αλλα καλυτερα απο πριν.
Τα λεφτα δε κανουν την ευτυχια, αυτο το ξερω καλα. Βοηθανε να περνας καλα αλλα δε κανουν την ευτυχια.
Κι αυτες οι μαλακιες που λεμε ολοι συνεχεια οτι ολες πουτανες ειναι και αμα δε πληρωσεις δε σου καθεται καμια κλπ. ε δεν ειναι ετσι. Πανε στο γκαζι ξερω γω ενα σαββατοβραδο και γυρνα ολα τα μπαρ και πεσε την σε 100 γκομενες. Ε καποια θα κατσει δε παιζει. Και ουτε ποτο δε χρειαζεται να παρεις. Το πολυ πολυ να κερασεις ενα σφηνακι αμα παει καλα το πραγμα αλλα ουτε αυτο ειναι αναγκαιο.