Νέα

Διαφορές ανάμεσα σε studio και σε μπουρδέλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris127
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Γιατι ο πλουσιος θα γαμησει 20 φορες το μηνα και ο φτωχος 1 η καμια

κοιτα να δεις δε παει ετσι ακριβως. Τουλαχιστον εγω ετσι νομιζω. Και τα λεφτα μπορει να σου δινουν τη δυνατοτητα να κανεις καποια πραγματα, ομως απο την αλλη ειναι και βαρος και πρεπει να τα ξοδευεις αλλιως σε τρωνε.

Και συμφωνα με τη λογικη σου ο μπιλ γκεητσ θα πρεπε να γαμαει συνεχεια ολη μερα. Ομως εγω τον βλεπω να δουλευει σα το σκυλι ολη μερα και ζητημα σου λεω αν γαμει 1 φορα το χρονο.

Και βλεπεις αλλον ανεργο χωρις λεφτα αλκοολικο να γαμαει αβερτα. Και αλλoς πινει μια μπυρα και λεει δε μου σηκωνεται.

Ειναι δυσκολο να ξοδευεις τα λεφτα οταν ταχεις βγαλει με τον ιδρωτα σου.

Κι αν ο αλλος περναει 16 ωρες τη μερα δουλευοντας σα το σκυλι ποσο ορεξη νομιζεις οτι εχει για να γαμησει μετα?

Και τελικα τι ειναι αυτο που μετραει, μονο η ποσοτητα η και η ποιοτητα του γαμησιου. Μπορει ο πλουσιος που λες να εχει μια μουναρα διπλα του η οποια τον θελει μονο για τα λεφτα και τον σιχαινεται. Ποσο καλο σεξ νομιζεις οτι θα του κανει;

Η μπορει ο φτωχος να ειναι τυπος και μπηχτης και να γαμαει αβερτα.

Και στην τελικη 15 ευρω περισσευουν σχεδον σε ολους για να ριξουν ενα στο μεταξι.

Και δε μιλαω χωρις να ξερω. Εγω ειχα λεφτα απο μικρος πολλα. Οχι κροισος με νησι αλλα πολλα. Και πιστεψε με δε γαμουσα καθολου για πολλα χρονια και ημουν πολυ δυστυχισμενος. Και τωρα μη φανταστεις αλλα καλυτερα απο πριν.

Τα λεφτα δε κανουν την ευτυχια, αυτο το ξερω καλα. Βοηθανε να περνας καλα αλλα δε κανουν την ευτυχια.

Κι αυτες οι μαλακιες που λεμε ολοι συνεχεια οτι ολες πουτανες ειναι και αμα δε πληρωσεις δε σου καθεται καμια κλπ. ε δεν ειναι ετσι. Πανε στο γκαζι ξερω γω ενα σαββατοβραδο και γυρνα ολα τα μπαρ και πεσε την σε 100 γκομενες. Ε καποια θα κατσει δε παιζει. Και ουτε ποτο δε χρειαζεται να παρεις. Το πολυ πολυ να κερασεις ενα σφηνακι αμα παει καλα το πραγμα αλλα ουτε αυτο ειναι αναγκαιο.

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
παντως απο αποψη ανεσης χρονου και καθαριοτητας ειναι η μερα με τη νυχτα.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Το ιδιο πραγμα ακριβως !!!!!!!!!!!!!
Μονη διαφορα η καθαριοτητα αλλα οχι και για υπερδιπλη τιμη καθως δεν δικαιολογειται καθολου

Τωρα οσον αφορα την κοπελα και την ομορφια της δεν νομιζω οτι παιζουν μεγαλες διαφορες καθως σε οικους ανοχης και στουντιο παιζουν μεταγραφες
η μονη διαφορα ειναι ως προς τις ηλικιες....
καθως δεν νοειται στουντιο με κοπελα προχωρημενης ηλικιας.

Αυτα.....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
κοιτα να δεις δε παει ετσι ακριβως. Τουλαχιστον εγω ετσι νομιζω. Και τα λεφτα μπορει να σου δινουν τη δυνατοτητα να κανεις καποια πραγματα, ομως απο την αλλη ειναι και βαρος και πρεπει να τα ξοδευεις αλλιως σε τρωνε.

Και συμφωνα με τη λογικη σου ο μπιλ γκεητσ θα πρεπε να γαμαει συνεχεια ολη μερα. Ομως εγω τον βλεπω να δουλευει σα το σκυλι ολη μερα και ζητημα σου λεω αν γαμει 1 φορα το χρονο.

Και βλεπεις αλλον ανεργο χωρις λεφτα αλκοολικο να γαμαει αβερτα. Και αλλoς πινει μια μπυρα και λεει δε μου σηκωνεται.

Κι αν ο αλλος περναει 16 ωρες τη μερα δουλευοντας σα το σκυλι ποσο ορεξη νομιζεις οτι εχει για να γαμησει μετα?

Και τελικα τι ειναι αυτο που μετραει, μονο η ποσοτητα η και η ποιοτητα του γαμησιου. Μπορει ο πλουσιος που λες να εχει μια μουναρα διπλα του η οποια τον θελει μονο για τα λεφτα και τον σιχαινεται. Ποσο καλο σεξ νομιζεις οτι θα του κανει;

Και στην τελικη 15 ευρω περισσευουν σχεδον σε ολους για να ριξουν ενα στο μεταξι.

Και δε μιλαω χωρις να ξερω. Εγω ειχα λεφτα απο μικρος πολλα. Οχι κροισος με νησι αλλα πολλα. Και πιστεψε με δε γαμουσα καθολου για πολλα χρονια και ημουν πολυ δυστυχισμενος. Και τωρα μη φανταστεις αλλα καλυτερα απο πριν.

Τα λεφτα δε κανουν την ευτυχια, αυτο το ξερω καλα. Βοηθανε να περνας καλα αλλα δε κανουν την ευτυχια.

Κι αυτες οι μαλακιες που λεμε ολοι συνεχεια οτι ολες πουτανες ειναι και αμα δε πληρωσεις δε σου καθεται καμια κλπ. ε δεν ειναι ετσι. Πανε στο γκαζι ξερω γω ενα σαββατοβραδο και γυρνα ολα τα μπαρ και πεσε την σε 100 γκομενες. Ε καποια θα κατσει δε παιζει. Και ουτε ποτο δε χρειαζεται να παρεις. Το πολυ πολυ να κερασεις ενα σφηνακι αμα παει καλα το πραγμα αλλα ουτε αυτο ειναι αναγκαιο.
Υποκλινομαι φιλε .... τα ειπες ολα :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

kotsos81

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2006
Κριτικές
11
Like
4
Πόντοι
11

+ 1111 !!!!

lazarosss

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλυτερα ειναι τα στουντιο, αλλα ποσο καλυτερα; Ειναι η μερα με τη νυχτα;

Εχω παει 2 φορες σε μπουρδελο, αλλα δε θελω να ξαναπαω. Ξενερωσα με τις υπηρεσιες και μου φαινοταν και βρωμικα.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Μπουρδέλα δαγκωτό.

lazarosss

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Στα μπουρδελα παει η καθε κουτση μαρια, μεχρι και πακιστανοι, και γαμανε!

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
σιγουρα παντως ενα καλο στουντιο σε συγκριση με ενα μπουρδελο της σειρας ειναι η μερα με τη νυχτα

Επισκέπτης
Θέσατε τὸ ζήτημα εἰς ψηφοφορίαν, ἄν καὶ διὰ πολλοὺς ἔχει ἀπὸ καιροῦ λήξει ὑπὲρ τοῦ οἰκίσκου.

lazarosss

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μπορειτε να μου πειτε τους λογους; Στο μπουρδελο γαματε το πολυ για 15 λεπτα! Ειδικα τα ξημερωματα οι γκομενες νυσταζουν κιολας! Και τα κρεαβατια γτπ ειναι! Ουτε προγραμματα εχει, ουτε τιποτα!

Επισκέπτης
Ἀκραιφνῶς οἰκονομικοί. Ἡ καλὴ πόρνη ἐντὸς εὐθηνοῦ οἰκίσκου εἶναι ἴσως ἡ πλέον εὐχάριστος δαπάνη ἐν τῷ βίῳ ἑνὸς ἀνδρός.

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
Μπορειτε να μου πειτε τους λογους; Στο μπουρδελο γαματε το πολυ για 15 λεπτα! Ειδικα τα ξημερωματα οι γκομενες νυσταζουν κιολας! Και τα κρεαβατια γτπ ειναι! Ουτε προγραμματα εχει, ουτε τιποτα!
15 λεπτα!!!!!εγω τελευταια φορα στη μαρινα απο βεργας στο 8λεπτο η 2τσα χτυπησε πορτα και απο τοτε ειπα δε γαμιεται......καλυτερα 1 φορα τη βδομαδα σε στουντιο παρα 2-3 σε μπουρδελο

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Δεν εχει προγραμματα, ακριβώς γιατί όλα περιλαμβανονται στην τιμή  :rockon: :rockon: .69 κάνουν όλες και ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό αρκετές πια!
Πουτάνα Αθήνα  :2on1: :2on1: :rockon: :rockon:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Δύο λόγοι υπάρχουν -κατά τη γνώμη μου- για να πας σε μπουρδέλο