Νέα

Διαφορές ανάμεσα σε studio και σε μπουρδέλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris127
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
κάτι σημαντικό που δεν αναφέρατε:
στα περισσότερα στούντιο αν ζητήσεις ενα καφέ/ποτό/αναψυκτικό , ακόμα και ουισκάκι θα στο φέρει η υπηρεσία (στα περισσότερα)
Σωστος!!! :)

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
κάτι σημαντικό που δεν αναφέρατε:
στα περισσότερα στούντιο αν ζητήσεις ενα καφέ/ποτό/αναψυκτικό , ακόμα και ουισκάκι θα στο φέρει η υπηρεσία (στα περισσότερα)

Ναι , αλλά θα είναι καθαρό το ποτήρι ?

zdaigas

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρα σε ολους!!!!Εχω μια απορία και πιστεύω οτι μπορειτε να μου την λύσετε.Ηδιαφορά μεταξυ studio και οικου ανοχής ποια είναι;Πότε συμφερει να πας στο ένα και πότε στο άλλο?

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γεια χαρα σε ολους!!!!Εχω μια απορία και πιστεύω οτι μπορειτε να μου την λύσετε.Ηδιαφορά μεταξυ studio και οικου ανοχής ποια είναι;Πότε συμφερει να πας στο ένα και πότε στο άλλο?
μεγαλε παρε στις πληροφοριες του Ο.Τ.Ε. και θα σου απαντησουν.

zdaigas

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Χαχαχαχαχαχα!!!!!Ρε παιδια δεν κανω πλακα,το μονο που καταλαβα απο οτι εχω διαβασει στο site ειναι οτι τα studio ειναι πιο ακριβα.Τι παραπανω προσφερουν δηλαδή????Please απαντηστε....

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Χαχαχαχαχαχα!!!!!Ρε παιδια δεν κανω πλακα,το μονο που καταλαβα απο οτι εχω διαβασει στο site ειναι οτι τα studio ειναι πιο ακριβα.Τι παραπανω προσφερουν δηλαδή????Please απαντηστε....
μεγαλε θα στο πω απλα.το ιδιο πραγμα ειναι απλα τα στουντιο ειναι πιο εξελειγμενη μορφη,ειναι πιο καθαρα,και δεν θα εισαι παρεα με πακιστανους και τα σχετικα συναφια.

zdaigas

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω arcans,χρησιμη η συμβουλή σου για να ξερω και τι να ψαχνω στον χαρτη!!!!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ευχαριστω arcans,χρησιμη η συμβουλή σου για να ξερω και τι να ψαχνω στον χαρτη!!!!
μεγαλε δες τα σαιτ απο τα στουντιο που διαφημιζοντε,διαβασε και καμια κριτικη απο κανενα συναγωνιστη και θα παρεις μια εικονα το τι γινετε.

zdaigas

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
απο οτι βλεπω τα studio εχουν πιο οργανωμενα sites απο οτι περιμενα.Φαίνεται καλη φαση  και απο οτι διαβασα σε αλλο post δεν παιζει προβλημα και με την ωρα.Οχι τοσο οσο τουλαχιστον στα μπουρδελα που σιγουρα παιζει προβλημα με την ωρα...

mojodojo

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αυτο με τον χρονο δεν μ'αρεσει καθολου , γιατι πρεπει να τρεχεις εκατοσταρι οταν γαμας? Υποτιθεται πως εχεις την ανεση σου , αλλα εδω ελλαδα ειναι σκατα τα πραγματα , γι'αυτο εχουν περαση τα CG αλλα που να βρισκεις 300-400 ευρω τη βραδια?

cod 2

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλησπέρα συναγωνιστές έχω μια απορία?γιατί κάποιος να πάει σε studio k να δωσει 50 ευρω ενώ μπορεί να πάει σε μπουρδέλο να δωσει 20 ευρω???τι παραπάνω πληρώνω στα 50 ευρω??σε μπουρδέλα έχω πάει σε studio ομόλογω πως όχι..thanks :huh: :huh:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλησπέρα συναγωνιστές έχω μια απορία?γιατί κάποιος να πάει σε studio k να δόση 50 ευρω ενώ μπορεί να πάει σε μπουρδέλο να δόση 20 ευρω???τι παραπάνω πληρώνω στα 50 ευρω??σε μπουρδέλα έχω πάει σε studio ομόλογω πως όχι..thsnks :huh: :huh:
εχεις παει σε τιποτα απ τα δυο ή απλα ειπες να γραψεις;

cod 2

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ειπα οτι εχω παει μονο σε μπορδελα σε studio δεν εχει τυχη να παω ακομα..το παραξενο δε βρισκω που ειναι??γιατη πρεπει να εχω παει όπως k δήποτε??

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
μεχρι κι εγω κοντεύω να εμπεδώσω τις διαφορες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειπα οτι εχω παει μονο σε μπορδελα σε studio δεν εχει τυχη να παω ακομα..
ε πηγαινε....θα δεις εναν αλλον τελειως κοσμο.....καθαριοτητα λιγο παραπανω,ντουζ,πετσετα,κανα καθαρο σεντονακι,λιγο πιο χαλαρο προγραμμα χρονικα,ενιοτε και κανα καλο γκομενακι.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom