You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαφημίσεις με τις οποίες μεγαλώσαμε...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 138
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ολες οι διαφημίσεις του ραδιοφώνου είναι βόθρος.
Σκοπός κατά τον σχεδιασμό τους είναι να σε αποσπάσουν όταν πχ οδηγάς,μαγειρεύεις κτλ με ότι χειρότερο κ αηδιαστικότερο κλισέ διαθέτει η κοινωνία.
πάρτε για παράδειγμα αυτό το τυπικό δείγμα ελεηνής ραδιοφωνικής διαφήμησης!!!!!!!!!!!!!
...
-δηλαδή μαρία ψωνίζεις εσώρουχα από του ταδε;
-ναι, και είναι και φτηνά επομένως δεν με νοιάζει να μου τα σκίζει!
-μαζί με κάτι άλλο!...
χααχαχαχαχ (κι οι 2 μαζί)”
Η διαφήμηση αυτή παιζόταν σε όλα τα ραδιόφωνα του ρεθύμνου πριν 2 χρόνια κι (εκτός από εμένα) κανενός δεν του έκανε εντύπωση.................
Και της τηλεόρασης μπορώ να σου πω, φίλε άμτζικ, δεν πάνε πίσω στη συντριπτική πλειοψηφία τους.
Ας μου εξηγήσει κάποιος, γιατί οι διαφημίσεις των γιαουρτιών, πχ, είναι συνυφασμένες με μια γκόμενα με εκφράσεις οργασμού στο πρόσωπό της και κλειστά μάτια.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.605
- Πόντοι
- 22.785
Και της τηλεόρασης μπορώ να σου πω, φίλε άμτζικ, δεν πάνε πίσω στη συντριπτική πλειοψηφία τους.
Ας μου εξηγήσει κάποιος, γιατί οι διαφημίσεις των γιαουρτιών, πχ, είναι συνυφασμένες με μια γκόμενα με εκφράσεις οργασμού στο πρόσωπό της και κλειστά μάτια.
Kαλημερα οχια.......αύτο δέν μπορώ νά τό άπαντησω
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.605
- Πόντοι
- 22.785
amjik
ορίστε μία από τις αγαπημένες μου διαφημίσεις...
έχω μείνη άφωνος!!!!!!!!!!!super.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
θα πρόκειται για γιαούρτια kegel, ρώτα την αλίντισσα σχετικά, θα μπορεί να στο εξηγήσει, είναι ειδική στο θέμα
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
γιατί τα περισσότερα υποτίθεται ότι έχουν βελούδινη γεύση....
πέρα από την πλάκα, οι περισσότερες εταιρίες επιλέγουν μοντέλα για να διαφημίσουν το συγκεκριμένο προϊόν, γιατί, θεωρείται "ελαφριά" τροφή και κατα συνέπεια δεν σε παχαίνει - άρα μπορείς να μην έχεις ενοχές και να το απολαύσεις τρώγοντάς το ;)
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.148
- Πόντοι
- 17.085
ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
και καλα οτι γιαουρτι και ειναι το ιδιο πραγμα εεεεεKαλημερα οχια.......αύτο δέν μπορώ νά τό άπαντησω
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις