You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαφημίσεις με τις οποίες μεγαλώσαμε...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 138
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Heineken matrix
Πρωταγωνιστει ο mouNINJA
Πρωταγωνιστει ο mouNINJA
πάρε παίχτη Ninja....old school....
Ωραίος, οι διαφημίσεις με τον Jordan είναι οι πιο cool αθλητικές ever.
Αυτή που ξεχωρίζω εγώ είναι η παρακάτω στην οποία δείχνει τον ίδιο μονάχα στο τέλος αλλά όλοι οι σχετικοί με το άθλημα καταλαβαίνουν ότι είναι περί αυτού. Πραγματικό global icon που είναι σε όλο το video αλλά δε φαίνεται πουθενά.
Michael Jordan "Let Your Game Speak" Nike Commercial
[youtube=425,344]dBxcunGc_nA[/youtube]
& η κορυφαία "πρόσφατη" του ΤΝΤ για τα περσινά playoffs στην οποία παρομοιάζουν εκπληκτικά το μπάσκετ με το σκάκι.
TNT 2009 Chess Playoffs Intro
[youtube=425,344]AAQeB1F3lmg[/youtube]
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Michael Jordan "Let Your Game Speak" Nike Commercial
γαμάτη...δεν την ήξερα....σαν να βλέπεις τα highlights του από play offs είναι!
Heineken matrix
Πρωταγωνιστει ο mouNINJA
Πάρε μία και εσύ τρελέ που μάλλον θα σου αρέσει αν κρίνω από τα σκηνικά με τις πλάκες που έχει γράψει κατά καιρούς.
[youtube=425,344]L6Cuq-BueEs[/youtube]
Καλο φιλε μου ,αλλά ξερεις τι παθαινω οταν βλεπω διαφημισεις.
Μαλλον επειδη ειναι μεγαλη ιστορια και θα την γραψω αλλη φορα.
Εν συντομια ειχα ασχοληθει με διαφημισεις πριν 10 χρονια ,ειχα γραψει σεναρια και κειμενα για διαφημισεις και τα ειχα στειλει στις καλυτερες εταιρειες διαφημισεων, στο δημιουργικο τμημα,ειχα μιλησει με αρκετους διευθυντες δημιουργικου αλλά το αποτελεσμα ηταν να μην με παρουν σε αυτην την δουλεια και αρκετες ιδεες μου ,τις αλλαξαν λιγο και επειτα εβλεπα την ιδεα μου διαφημιση.
Ενιωσα μεγαλη οργη αλλά ταυτοχρονα και μια χαρα ,γιατι καποιες ιδεες μου γινανε διαφημισεις.
Επειδη δεν μπορουσα να τους κανω μυνηση που μου κλεψαν ,τοσες ιδεες,μιας και την αλλαζαν ελαφρα, χρησιμοποιησα αλλα μεσα και εδω τους εκανα χοντρη πλακα.
Την πλακα που τους εκανα ,θα την γραψω πιστευω αυριο, στις ιστοριες με τις πλακες
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.993
- Πόντοι
- 22.785
Ολες οι διαφημίσεις του ραδιοφώνου είναι βόθρος.
Σκοπός κατά τον σχεδιασμό τους είναι να σε αποσπάσουν όταν πχ οδηγάς,μαγειρεύεις κτλ με ότι χειρότερο κ αηδιαστικότερο κλισέ διαθέτει η κοινωνία.
πάρτε για παράδειγμα αυτό το τυπικό δείγμα ελεηνής ραδιοφωνικής διαφήμησης!!!!!!!!!!!!!
...
-δηλαδή μαρία ψωνίζεις εσώρουχα από του ταδε;
-ναι, και είναι και φτηνά επομένως δεν με νοιάζει να μου τα σκίζει!
-μαζί με κάτι άλλο!...
χααχαχαχαχ (κι οι 2 μαζί)”
Η διαφήμηση αυτή παιζόταν σε όλα τα ραδιόφωνα του ρεθύμνου πριν 2 χρόνια κι (εκτός από εμένα) κανενός δεν του έκανε εντύπωση.................
Σκοπός κατά τον σχεδιασμό τους είναι να σε αποσπάσουν όταν πχ οδηγάς,μαγειρεύεις κτλ με ότι χειρότερο κ αηδιαστικότερο κλισέ διαθέτει η κοινωνία.
πάρτε για παράδειγμα αυτό το τυπικό δείγμα ελεηνής ραδιοφωνικής διαφήμησης!!!!!!!!!!!!!
...
-δηλαδή μαρία ψωνίζεις εσώρουχα από του ταδε;
-ναι, και είναι και φτηνά επομένως δεν με νοιάζει να μου τα σκίζει!
-μαζί με κάτι άλλο!...
χααχαχαχαχ (κι οι 2 μαζί)”
Η διαφήμηση αυτή παιζόταν σε όλα τα ραδιόφωνα του ρεθύμνου πριν 2 χρόνια κι (εκτός από εμένα) κανενός δεν του έκανε εντύπωση.................
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις