Νέα

Δεν την κέρασα. Είμαι εγώ λάθος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexis_cool
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 364
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
καλα ακομη μετα απο 15 σελιδες με τον ταληροφονια ασχολειστε? ελεος !!
σκεψου να την κερναγε και να μη του καθοταν....θα ανοιγε αλλο νημα με αλλες 20 σελιδες για την νοοτροπια των γυναικων....
Έγινε ένα που πουρί όμως σοφίας και αλήθειας αυτό το νήμα.

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.611
Πόντοι
18.496
καλα ακομη μετα απο 15 σελιδες με τον ταληροφονια ασχολειστε? ελεος !!
σκεψου να την κερναγε και να μη του καθοταν....θα ανοιγε αλλο νημα με αλλες 20 σελιδες για την νοοτροπια των γυναικων....
αυτο θα ητανε η μεγαλυτερη τραγωδια απο ολες :2funny:
:2funny:

Skorpio93

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Κριτικές
13
Like
2.276
Πόντοι
1.191
Δεν σου άρεσαν όσα σου είπα και λες τι να του πω τώρα. :confused: Ας ρωτήσουμε τους σοσιαλάκηδες που κρέμονται από τα λαικ. Εγώ μια χαρά περνάω.
Εγω τύπε μου σοβαρολογουσα, δεν σε τρολαρα. Οι σοσιαλακηδες, οι ινφλουενσερς και λοιποι βλαμμένοι ειναι κλινικές περιπτώσεις ηλιθίων - κάτι σαν τους αλκοολικούς, τα τελειωμένα πρεζονια που τρυπιούνται και τους κουμαρτζήδες που παιζουν τα τελευταία διφραγκα σε άλογα και στο Στοιχημα με την ελπίδα να ρεφαρουν. Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ, εσύ γιατι ασχολείσαι με όλα αυτά και γιατί εμπλέκεσαι σε αστοχους διαδυκτιακούς τσακωμούς που (παρτο χαμπαρι) δεν ενδιαφέρουν κανεναν κι εκτός των δύο βλαμμένων που μαλώνουν για ανοησίες, ΟΛΟΣ ο υπόλοιπος Πλανήτης σας έχει γραμμένους στα παπαρια του? Γιατί λοιπόν πασακα μου καθεσαι κι αναλωνεσαι σε μαλακίες αφού (καθώς λες) κι εσύ ο ίδιος βλεπεις πως είναι ασχολία για ηλιθίους? Γιατί?

...τεσπα, κανε οτι σε φωτισει ο μεγαλοδύναμος! Case closed

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.633
Πόντοι
3.656
καλα αμα ενας ανδρας ειναι εμφανισημος μια χαρα επιτυχιες εχει στην ερωτικη του ζωη ειδικα αμα ειναι νεος, επισης γυμνασμενοι με τατουαζ παιρνουν εξισου πολλα likes απο κοπελες οποτε για ολους ισχυει
είναι σαφές ότι δεν κατανόησες τι έγραψα. Έγραψα ότι ύστερα από τα αμέτρητα Likes που παίρνει κάθε μέρα η πιο μέτρια κοπέλα έχει φτάσει να θεωρεί ότι είναι θεά και της αξίζει μόνο το ανώτατο κομμάτι του αντρικού πληθυσμού. Όμορφοι, Διάσημοι, Φραγκάτοι κλπ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι μέσοι άντρες να έχουν ελάχιστες πιθανότητες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγω τύπε μου σοβαρολογουσα, δεν σε τρολαρα. Οι σοσιαλακηδες, οι ινφλουενσερς και λοιποι βλαμμένοι ειναι κλινικές περιπτώσεις ηλιθιών - κάτι σαν τους αλκοολικούς, τα τελειωμένα πρεζονια που τρυπιούνται και τους κουμαρτζήδες που παιζουν τα τελευταία διφραγκα σε άλογα και στο Στοιχημα με την ελπίδα να ρεφαρουν. Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ, εσύ γιατι ασχολείσαι με όλα αυτά και γιατί εμπλέκεσαι σε αστοχους διαδυκτιακούς τσακωμούς που (παρτο χαμπαρι) δεν ενδιαφέρουν κανεναν κι εκτός των δύο βλαμμένων που μαλώνουν για ανοησίες, ΟΛΟΣ ο υπόλοιπος Πλανήτης σας έχει γραμμένους στα παπαρια του? Γιατί λοιπόν πασακα μου καθεσαι κι αναλωνεσαι σε μαλακίες αφού (καθώς λες) κι εσύ ο ίδιος βλεπεις πως είναι ασχολία για ηλιθίους? Γιατί?

...τεσπα, κανε οτι σε φωτισει ο μεγαλοδύναμος! Case closed
Πάλι τα ίδια; ανεπιιδεκτος μαθήσεως. Δεν μελετάτε τας γραφάς. Αν κάποιος πέφτει σε κάποιες και όλη μέρα είναι στραμμένες στο κινητό τους (πριν τον γυνσικοκεντρισμο αυτό δεν υπήρχε τόσο έντονα) αυτομάτως μειώνονται ακόμα περισσότερο οι πιθανότητες να πάρει αποτέλεσμα και όλοι το ξέρουν αυτό. Όλοι ξέρουν ότι τα σοσιαλ κάνουν τελικά ζημιά. Το χόμπυ να τους γαμάς την ψυχολογία είναι κομπλέ. Και όντως τους την γαμάς να ξέρεις. Πιστεύεις ότι ένας άνθρωπος που τρώει κάργα άκυρα για να γσμησει και δεν τον νοιάζει, θα νοιαστει ποτέ αν τσιριζουν από τις οθόνες τους κάτι πουτάνες; Να τους την σπάει θέλει. Ξέρεις πόσοι το κάνουν αυτό. Μην σου πω έχει γίνει πλέον μόδα το δούλεμα τους. :2funny: Και δεν έγραψα ότι είναι ασχολία για ηλίθιους. Έγραψα ότι είναι χαμένος κόπος να ρίχνεσαι στα σόσιαλ. Μην αλλάζεις το νόημα.

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.611
Πόντοι
18.496
είναι σαφές ότι δεν κατανόησες τι έγραψα. Έγραψα ότι ύστερα από τα αμέτρητα Likes που παίρνει κάθε μέρα η πιο μέτρια κοπέλα έχει φτάσει να θεωρεί ότι είναι θεά και της αξίζει μόνο το ανώτατο κομμάτι του αντρικού πληθυσμού. Όμορφοι, Διάσημοι, Φραγκάτοι κλπ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι μέσοι άντρες να έχουν ελάχιστες πιθανότητες
ακριβως,χωρις η ιδια να εχει να προσφερει κατι αντιστοιχο

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Έχω απαντήσει σε όλα όσα λες και σε άλλα τόσα που θα σκεφτείς. Για μένα οι γυναίκες στον σημερινό γυναικοκεντρισμό αποτελούν απλές χυσοντουλαπες. Τις κολατσιζω στα ίσα. Όταν θέλω να γαμήσω πάω και τρώω ένα κάρο άκυρα από όσες μου αρέσουν λάιβ και κάτι θα βρω. Μαθηματικά αποδεδειγμένο. Ανάμεσα στις καθημερινές μου υποχρεώσεις, ένα ωραίο χόμπυ χαλάρωσης είναι να τις ξεφτιλιζω στα σόσιαλ όπου και ποτέ δεν ριχνομαι μιας και είναι άδικος κόπος. Επίσης μαθηματικά αποδεδειγμένο. Έχω καταργήσει την προσμονή συνάντησης που αποτελεί μέγιστη τροχοπέδη στα σοσιαλ. Με δυο λόγια στην ευθεία θα πάρω το ναι
ή το όχι. Τεράστιο κέρδος. Όπως κατάλαβες είμαι μέγιστος εχθρός των σόσιαλ. Και είμαι περήφανος για όλα αυτά. Δεν έχω κάνει ούτε ένα λάικ σε όλη μου την ζωή. Με το που είδα τα σοσιαλ πως κατάντησαν, το πηρα εργολαβία να χαλάω καταστάσεις. Αν ποτέ διαλυθούν εντελώς (ρομαντικο και αδύνατο) θα ανοίγω σαμπάνιες. Είναι η τελευταία γραμμή άμυνας που έχουν. Σε ένα σύστημα δίκαιο και ισορροπημένο χωρίς μοντ και ιδιοκτήτες θα είχαν ερημώσει όλες οι σελίδες. Και βέβαια δεν είμαι μόνο εγώ έτσι. :rockon:
Ντόναλντ άσε τον Σκρουτζ μέσα σου να εκφραστεί, πες το καθαρά. Έχεις να γαμησεις πριν τον covid. Πρωτεραιοτητα για σένα είναι οι λουκουμάδες του Κριστακη.......

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Μποκολε για κάθε πουτσα αυτού του κόσμου υπάρχει ένα μουνι.
Αν σου πω ότι υπάρχουν και οι κώλοι, για κάθε πουτσα αντιστοιχούν διπλές πιθανότητες. Αν βάλω και τους gay.... κάθε πουτσα έχει τιτάνιο έργο.... να αποδώσει

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ντόναλντ άσε τον Σκρουτζ μέσα σου να εκφραστεί, πες το καθαρά. Έχεις να γαμησεις πριν τον covid. Πρωτεραιοτητα για σένα είναι οι λουκουμάδες του Κριστακη.......
Αν ήταν έτσι θα το δήλωνα με παρρησία. Περί λουκουμάδων πάντως τους έχω σε εκτίμηση. Κτιστακης! :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πέραν τούτου αυξάνονται κατά πολύ οι επιλογές τους οπότε τρώμε τάκλιν στις δικές μας. Δηλαδή αυξάνονται τόσο πολύ οι γαμπροί που ούτε να γαμήσεις δεν μπορείς εύκολα.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.292
Πόντοι
3.936
50αρα κυρια, αποψε πρωτο ραντεβου για καφε. ολα καλα , μπλα μπλα μπλα, κλπ.
παμε να πληρωσουμε και δεν κανει κινηση να βγαλει λεφτα. εστω την κινηση ρε φιλεναδα! λιγο αξιοπρεπεια! ξερω να φανω Κυριος. ε, λεω απο μεσα μου κι εγω, θα σε φτιαξω μωρη! (που δεν ειμαι τετοιο στυλ αντρα). δινω τα δικα μου και λεω στο γκαρσονι, τα υπολοιπα τα δινει η κυρια. ντραπηκε μαλλον και πληρωσε. φταιω εγω τωρα? μου εστειλε μετα μηνυμα με υποννοουμενα.
Το έχω περάσει κ εγώ. Όταν ήρθε η ώρα πληρωμής μου λέει με ύφος...έχεις εσύ γιατί εγώ έχω 50ρικο κ δεν θέλω να το χαλάσω. Βγάζω 5 ευρώ λέω στο γκαρσόν κρατά τα ρέστα από τον καφέ μου. Χαχαχ

Skorpio93

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Κριτικές
13
Like
2.276
Πόντοι
1.191
ολες οι γυναικες με σοσιαλ ασχολουντε,δεν τις καταδικαζεις ομως
Αυτό το "όλες", να το περιορίσεις σε αυτές που εσύ συναναστρέφεσαι. Όπως ακούγεται (και είναι) ηλίθιο το "όλοι οι άντρες είναι μαλάκες/γουρούνια" έτσι κι αυτό που μόλις έγραψες. Αν αλλάξεις κύκλο, συνήθειες, περιβάλλον και παρέες, θα δεις πως έχει πολύ αξιόλογες γυναίκες εκεί έξω - χωρίς αυτό φυσικά να αποκλείει πως δεν θα υπάρχουν κάπου στον Κόσμο οι "πουτάνες", οι "ελλεϊνίδες" κλπ

Οι καλές γυναίκες, συναναστρέφονται με επίσης καλούς άντρες! Κι αν ο κύκλος σου αποτελείται μόνο από μη-ποιοτικές ή "πουτάνες" και "ελλεϊνίδες" κλπ, και δεν βρίσκεις κάτι ποιοτικό στη ζωή σου, ίσως πρέπει να αναρωτηθείς το γιατί να συμβαίνει αυτό και ίσως πρέπει να αλλάξεις παρέες ή ακόμη και τον ίδιο σου τον εαυτό. Εάν δεν βρίσκεις καλές γυναίκες, πάει να πει πως είτε δεν έχεις τις σωστές παρέες ή οι καλές γυναίκες δεν θέλουν να συναναστραφούν μαζί σου

Σκέψου το!

Skorpio93

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Κριτικές
13
Like
2.276
Πόντοι
1.191
μπορει να ειναι και ετσι,αλλα εγω βλεπω τις ελλεινιδες μονιμα κολλημενες στο κινητο τους να κοιτανε ολη μερα τα σοσιαλ,αντε μετα να τις παρεις στα σοβαρα
Να σου το πω αλλιώς: Κι ο τσιγγάνος στο καταυλισμό, με γύφτισσες συναναστρέφεται! Αυτό δεν σημαίνει πως όλες οι γυναίκες του Κόσμου είναι γύφτισσες! Απλά ο τσιγγάνος δεν βγαίνει παραέξω να τις βρει, κι αν ακόμη τις βρει κάπου κατά τύχη, καμιά από αυτές δεν θα γυρίσει να τον κοιτάξει - ίσως ακόμη και να τις τρομάξει λόγω της κακής του φήμης

Οι γυναίκες λοιπόν του ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ κύκλου, αυτές που εσύ ο ίδιος χαρακτηρίζεις "ελλεινίδες" (κι αυτές σε χαρακτηρίζουν και σε "στολίζουν" αναλόγως πίσω από τη πλάτη σου η ακόμη και στα μούτρα σου) κι αυτές που είναι "μονίμως κολλημένες στο κινητό τους" είναι οι γυναίκες του δικού σου μικρόκοσμου που βλέπεις καθημερινά και νομίζεις πως όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα και πως ο Κόσμος είναι παντού αυτό που βλέπεις. Επιπλέον, για να συναντάς καθημερινά αυτές τις "ελλεινίδες" σημαίνει πως είναι οι μοναδικές που σε ανέχονται - διότι καμία καλή δεν θα σου έριχνε βλέμμα

Εάν όμως αλλάξεις περιβάλλον, παρέες, συνήθειες και το σημαντικότερο εάν αλλάξεις εσύ ο ίδιος προς το καλύτερο, θα εξελιχθείς, θα βελτιωθείς και οι καλές γυναίκες θα έλκονται από εσένα. Δεν μπορεί ενώ ζεις μέσα στα σκατά (ή είσαι εσύ ο ίδιος ο ορισμός της κουράδας) να παραπονιέσαι γιατί δεν βρίσκεις κάπου ένα διαμάντι! Ε, συγνώμη, αυτό δεν γίνεται

Με καταλαβαίνεις ελπίζω

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.790
Πόντοι
456
ρίξε ενα μπουτσο ρε φίλε γκόμενα θα τη πιασεις?? σιγα και αν δεν εκανε κινηση...ξερεις με ποσες εχω βγει που δεν εκαναν κινηση? εμενα με νοιάζει να γαμησω δε θα τις πιασω και γκόμενες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
μπορει να ειναι και ετσι,αλλα εγω βλεπω τις ελλεινιδες μονιμα κολλημενες στο κινητο τους να κοιτανε ολη μερα τα σοσιαλ,αντε μετα να τις παρεις στα σοβαρα
Εγώ εδώ ασκώ βέτο. Χοντρό ξεκαθάρισμα στα ίσα. Τους το λέω δηλαδή. Αν θες σχέση και τέτοια καταρχήν θα δούμε αν ταιριάζουμε. Έχω τα θέλω μου κι εσύ τα δικά σου. Όπως πάει, δεν θα το πας ουτε εσύ ούτε εγώ. Όμως δεν γίνεται να έχεις σόσιαλ γιατί δεν γίνεται να σου μιλάω κι εσύ να παίζεις με το μπουρδέλο σου. Δεν δέχεται καμια οπότε τις βλέπω σαν μουνια μόνο. Καλύτερα κιόλας. :2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.790
Πόντοι
456
Εγώ εδώ ασκώ βέτο. Χοντρό ξεκαθάρισμα στα ίσα. Τους το λέω δηλαδή. Αν θες σχέση και τέτοια καταρχήν θα δούμε αν ταιριάζουμε. Έχω τα θέλω μου κι εσύ τα δικά σου. Όπως πάει, δεν θα το πας ουτε εσύ ούτε εγώ. Όμως δεν γίνεται να έχεις σόσιαλ γιατί δεν γίνεται να σου μιλάω κι εσύ να παίζεις με το μπουρδέλο σου. Δεν δέχεται καμια οπότε τις βλέπω σαν μουνια μόνο. Καλύτερα κιόλας. :2funny:
μου φαινεται ρεει η γλωσσουλα σου αφθονη οταν βγαινεις με γκομενες (που τις βλεπεις σα γκόμενες) και ολο και καμια μαλακια θα πετάξεις...λοιπον ακου τον παλιο.Λιγα και καλα στην αρχη γιατι οι γυναικες μετρανε και τη καθε λεξη.Ευκαιρια ψάχνουν για να μη σου κάτσουν

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Βλέπεις αλήθεια τα μουνια σαν μουνια;
Οι περισσότεροι τις βλέπουν σαν πριγκήπισσες, ερωμένες, σχέσεις παντοτινες και ότι άλλο φαντάζεσαι. Άπαξ κι η άλλη δεν υποταχθεί πούτσα θα φαει και τίποτα άλλο. Εσύ τώρα πες θεωρίες αγάπης. :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
μου φαινεται ρεει η γλωσσουλα σου αφθονη οταν βγαινεις με γκομενες (που τις βλεπεις σα γκόμενες) και ολο και καμια μαλακια θα πετάξεις...λοιπον ακου τον παλιο.Λιγα και καλα στην αρχη γιατι οι γυναικες μετρανε και τη καθε λεξη.Ευκαιρια ψάχνουν για να μη σου κάτσουν
Αδιάβαστος κι εσύ. Πάει ο άλλος και τρώει ένα κάρο άκυρα, δεν μασάει τίποτα, τον νοιάζει μόνο να βρει μια από όλες όσες την πέσει κι εσύ του λες να μετράει κουβέντες. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι όσο τους δίνεις αξία, τόσο δεν θα κάνεις τίποτα βρε παλιέ; Εγώ τουλάχιστον σας τα λέω ως έχουν. Τρώω άκυρα και έχω αποτέλεσμα. Δεν πάω σε μια να ριζωσω να την βγαλω. Να σκέφτεσαι ανδροκεντρικά. Συμβουλή από τον νέο. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom