Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
δεν είναι φουστα αλλά μανδύας που έχει τα χάλια του...πιτσιρικο ριξε κανα κοντεμα στη φουστα κι ασε τις χειρονομιες απο κοντα αμα θελεις
δεν είναι φουστα αλλά μανδύας που έχει τα χάλια του...πιτσιρικο ριξε κανα κοντεμα στη φουστα κι ασε τις χειρονομιες απο κοντα αμα θελεις
γιατι να αναθεωρησω αποψεις που δουλευουν μια χαρα για μενα?τι να πω ρε φίλε ??? καθομαι και διαβάζω τόση ώρα όλα στο ίδιο μήκος κυματος κυμαίνονται. Άλλη εικόνα μου είχες δώσει μέχρι τώρα, γαμώ τα παιδιά πρέπει να είσαι αλλά βάλε νερό στο κρασί σου και ναθεώρησε μερικές απόψεις γιατί θα χαθείς και είναι κρίμα. Δεν θα σχολιάσω τα παραπάνω γιατί δεν σε τιμούν!!! Δίνω συγχώρεση!!!!!!!
πως δε μιλας λατρεια τοση εκθεση εγραψες πριν!για να το λυσουμε μια και καλη,ειναι καθαρα θεμα προσωπικο.εγω εκει καταληγω.γι αυτο και μιλησα για μενα και τις λιγες εμπειριες μου(πολλες ειναι αλλα ειμαι μικρος ακομα οπως λεει η σιλβα)οποιος λοιπον θελει παραπανω συζητηση ας μου το πει προσωπικα.τα υπολοιπα ειναι γενικοτητεςλατρεια θα σου τονίσω οτι προσωπικα για ατομο πουδεν ξερω δεν μιλαω..για να ειμαι σαφης
αν θες μια συμβουλή ακου. Μπορεί να μην είμαι μεγαλύτερος από σένα αλλά δεν έχει σημασία. Αν είσαι ψεύτικος με τους άλλους ίσως ναι να είσαι πιο ελκυστικός αλλά αργά ή γρήγορα δεν θα αντέξεις, θα πρέπει κάποια στιγμή να σκεφτείς αν είσαι ικανοποιημένος από αυτό που είσαι. Κι εγώ έτσι έκανα, προσποιόμουν ότι είμαι κάτι για να έχω "φίλους" και "γκόμενες". αλλά δεν έχουν αυτά σημασία. αυτά είναι εφήμερα. αρκεί να τα' χεις καλά με σένα και τότε θα έχεις γύρω σου πραγματικούς φίλους και ίσως αντί για πολλές μία και καλή κοπέλα!!! ;) ;) ;) ;)γιατι να αναθεωρησω αποψεις που δουλευουν μια χαρα για μενα?
πιτσιρικε βαριεμαι ειλικρινα να αναλυσω καταστασεις τωρα.οπως ειπα και πριν αμα θες να μιλησουμε κανονισε για κανα τσαρκοκαφεαν θες μια συμβουλή ακου. Μπορεί να μην είμαι μεγαλύτερος από σένα αλλά δεν έχει σημασία. Αν είσαι ψεύτικος με τους άλλους ίσως ναι να είσαι πιο ελκυστικός αλλά αργά ή γρήγορα δεν θα αντέξεις, θα πρέπει κάποια στιγμή να σκεφτείς αν είσαι ικανοποιημένος από αυτό που είσαι. Κι εγώ έτσι έκανα, προσποιόμουν ότι είμαι κάτι για να έχω "φίλους" και "γκόμενες". αλλά δεν έχουν αυτά σημασία. αυτά είναι εφήμερα. αρκεί να τα' χεις καλά με σένα και τότε θα έχεις γύρω σου πραγματικούς φίλους και ίσως αντί για πολλές μία και καλή κοπέλα!!! ;) ;) ;) ;)
φιλικά
όποτε θες. ;) ;) ;)πιτσιρικε βαριεμαι ειλικρινα να αναλυσω καταστασεις τωρα.οπως ειπα και πριν αμα θες να μιλησουμε κανονισε για κανα τσαρκοκαφε
μη μου ρθεις με κανα φορεμα ομως θα φυγω οπως ηρθα
κι αν είσαι εσύ εγώ τι θα κάνω???? ότι αμφιβολίες έχεις για μένα άλλες τόσες έχω κι εγώ!καθολου,αμα εισαι κανα ιμο ειλικρινα εφυγα
ειχα..αλλα προτιμησα να το παω νομικαδεν ειχες κανα φιλο να φερει 3-4 να τον τουλουμιασουν?η ηταν μπατσος?
αμα πηρες αποζημιωση καλα εκανες,απλως σε περιπτωση που δεν επιανε αυτο το ειπαειχα..αλλα προτιμησα να το παω νομικα
το ειδα
αλλα ειμαι πολυ αρρωστη για να γελασω *P
δεν μ αρεσει το επιπλεον σου *P
Γειά σου...αρρωστούλι μου μωράκι....
Δεν συγχωρω ποτε. Η συγχωρεση ειναι δουλεια του θεου και οσων πιστευουν. Εγω ειμαι αθεος και skinhead.
γεια σου
δεν ερχεσαι να μου φτιαξεις καμια σουπα?*P
ποτηρια για βεντουζες???!!!Ξεκινάω...σε 30 λεπτά είμαι εκεί...ετοίμασε και τα ποτήρια για βεντούζες....