Νέα

Δεν σε συγχωρώ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silva!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
  τι να πω ρε φίλε ??? καθομαι και διαβάζω τόση ώρα όλα στο ίδιο μήκος κυματος κυμαίνονται. Άλλη εικόνα μου είχες δώσει μέχρι τώρα, γαμώ τα παιδιά πρέπει να είσαι αλλά βάλε νερό στο κρασί σου και ναθεώρησε μερικές απόψεις γιατί θα χαθείς και είναι κρίμα. Δεν θα σχολιάσω τα παραπάνω γιατί δεν σε τιμούν!!! Δίνω συγχώρεση!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γιατι να αναθεωρησω αποψεις που δουλευουν μια χαρα για μενα?

Επισκέπτης
λατρεια θα σου τονίσω οτι προσωπικα για ατομο πουδεν ξερω δεν μιλαω..για να ειμαι σαφης
πως δε μιλας λατρεια τοση εκθεση εγραψες πριν!για να το λυσουμε μια και καλη,ειναι καθαρα θεμα προσωπικο.εγω εκει καταληγω.γι αυτο και μιλησα για μενα και τις λιγες εμπειριες μου(πολλες ειναι αλλα ειμαι μικρος ακομα οπως λεει η σιλβα)οποιος λοιπον θελει παραπανω συζητηση ας μου το πει προσωπικα.τα υπολοιπα ειναι γενικοτητες

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
γιατι να αναθεωρησω αποψεις που δουλευουν μια χαρα για μενα?
αν θες μια συμβουλή ακου. Μπορεί να μην είμαι μεγαλύτερος από σένα αλλά δεν έχει σημασία. Αν είσαι ψεύτικος με τους άλλους ίσως ναι να είσαι πιο ελκυστικός αλλά αργά ή γρήγορα δεν θα αντέξεις, θα πρέπει κάποια στιγμή να σκεφτείς αν είσαι ικανοποιημένος από αυτό που είσαι. Κι εγώ έτσι έκανα, προσποιόμουν ότι είμαι κάτι για να έχω "φίλους" και "γκόμενες". αλλά δεν έχουν αυτά σημασία. αυτά είναι εφήμερα. αρκεί να τα' χεις καλά με σένα και τότε θα έχεις γύρω σου πραγματικούς φίλους και ίσως αντί για πολλές μία και καλή κοπέλα!!!  ;) ;) ;) ;)

φιλικά

Επισκέπτης
αν θες μια συμβουλή ακου. Μπορεί να μην είμαι μεγαλύτερος από σένα αλλά δεν έχει σημασία. Αν είσαι ψεύτικος με τους άλλους ίσως ναι να είσαι πιο ελκυστικός αλλά αργά ή γρήγορα δεν θα αντέξεις, θα πρέπει κάποια στιγμή να σκεφτείς αν είσαι ικανοποιημένος από αυτό που είσαι. Κι εγώ έτσι έκανα, προσποιόμουν ότι είμαι κάτι για να έχω "φίλους" και "γκόμενες". αλλά δεν έχουν αυτά σημασία. αυτά είναι εφήμερα. αρκεί να τα' χεις καλά με σένα και τότε θα έχεις γύρω σου πραγματικούς φίλους και ίσως αντί για πολλές μία και καλή κοπέλα!!!  ;) ;) ;) ;)

φιλικά
πιτσιρικε βαριεμαι ειλικρινα να αναλυσω καταστασεις τωρα.οπως ειπα και πριν αμα θες να μιλησουμε κανονισε για κανα τσαρκοκαφε

Επισκέπτης
μη μου ρθεις με κανα φορεμα ομως θα φυγω οπως ηρθα

Επισκέπτης
καθολου,αμα εισαι κανα ιμο ειλικρινα εφυγα

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
αν θες PM στείλε γιατί το μαμησαμε το θέμα...

Επισκέπτης
Δεν συγχωρω ποτε. Η συγχωρεση ειναι δουλεια του θεου και οσων πιστευουν. Εγω ειμαι αθεος και skinhead.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν συγχωρω ποτε. Η συγχωρεση ειναι δουλεια του θεου και οσων πιστευουν. Εγω ειμαι αθεος και skinhead.

είπε και έφυγε μες στην ομίχλη...με μια υπόνοια χαμόγελου στα μάτια του... :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom