Νέα

Δεν σε συγχωρώ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silva!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εννοειται οτι ολοι κανουμε λαθη
το θεμα ειναι ποσο σημαντικα ειναι, ποσο επηρεαζουν τον αλλο κ αν μαθαινουμε απ αυτα
αλλιως ειναι να μιλησεις ασχημα μια φορα σε καποιον απ τα νευρα σου κ αλλιως να βγεις κ να σκοτωνεις κοσμο επειδη εχεις νευρα

αγορι δεν καταλαβαινω πως θα σ εκτιμησει καποιος αν δνε του δειχνεις ποιος εισαι
με τετοια συμπεριφορα θα χανεις κ αυτους που μπορει κ να σ εκτιμουσαν..

μαλλον εισαι πολυ απογοητευμενος

κ αν κοροιδευεις κ λες διαφορα κ δεν εισαι ο εαυτος σου για να ριξεις μια γυναικα στο κρεββατι πχ τοτε αυτη ειναι ασχημη συμπεριφορα εκ μερους σου.. που καποιες γυναικες δεν θα συγχωρουσαν
δε με ξερεις οποτε το να λες οτι ειμαι απογοητευμενος ειναι λαθος.δυστυχως στο κρεββατι οπως λες εριξα οσες εριξα λεγοντας διαφορες μαλακιες...με την ειλικρινεια μου με κοιταξαν ολιγον σαστισμενες και αποχωρησαν... :2funny:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
δε με ξερεις οποτε το να λες οτι ειμαι απογοητευμενος ειναι λαθος.δυστυχως στο κρεββατι οπως λες εριξα οσες εριξα λεγοντας διαφορες μαλακιες...με την ειλικρινεια μου με κοιταξαν ολιγον σαστισμενες και αποχωρησαν... :2funny:
ίσως θα έπρεπε να θέσεις κάποια ερωτήματα στον εαυτό σου γιατί συμβαίνει αυτό.  ;) ;) ;) ;) ;) κι εγώ πέρασα από τέτοια φάση.

Επισκέπτης
αν εγω ειμαι σπαθι και γνωρισω καποιον σαν εσενα και με παραμυθιαζει οπως κανεις εσυ κι αργησω να το παρω χαμπαρι γτ παιζει καλα το ρολο του τι γινεται????
θα περασετε καλα μεχρι να το συνειδητοποιησεις!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Η συγχώρεση είναι ένα θέμα προσωπικό. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι, επείδη κάπου το διάβασα, ότι συγχωρεί κανείς για να νιώθει καλά με τον εαυτό του??? Να μην έχει τύψεις??? ίσως κατάλαβα λάθος. Κάπου η Bite το αναφέρει νομίζω.

εγω το ειπα
περιπου ετσι
τι δεν καταλαβες?
δεν ηρεμεις μεσα σου αν δεν κρατας κακια σε κανενα?
εχω δει ατομα που δεν μπορουν να συγχωρεσουν κ τους τρωει ολο αυτο, βγαζουν κακιες κ δεν μπορουν να ξεπερασουν τπτ
εγω θα ηθελα κ να μπορουσα να ξεχασω μερικα πραγματα ωστε να μην κραταω τους ανθρωπους που γνωριζω σε αποσταση αλλα δεν ειμαι θεος να τα καταφερω ολα *P

Επισκέπτης
λατρεία αν είσαι ψεύτης και ανειλικρινής τότε προφανως θα βρεις και ένα ανθρωπο που θα σε εκτιμάει γιατί είσαι κάτι αλλο.. και όχι αυτό που είσαι. Δεν μας τα λες καλα.. ;)
δεν τα καταλαβες εσυ καλα λατρεια....πιστεψε με καταλαβαινεις αμεσως σε ποιους αξιζει να φερθεις σωστα και σε ποιους οχι...γι αυτο ειπα πριν οτι δεν παιρνω στα σοβαρα κανεναν μεχρι στιγμης....

OP
OP
S

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
θα περασετε καλα μεχρι να το συνειδητοποιησεις!
ναι οκ.καλα μεχρι εκει.απο τη στιγμη που το συνειδητοποιεις τι γινεται????

να σου πω τι γινεται κατα τη γνωμη μου??? αρχιζεις να χανεις την εμπιστοσυνη σου.....
δεν πιστευεις στους ανθρωπους....
γτ λες΄ειναι σωστος ο αλλος τωρα???? η θα μου τη φερει????

Επισκέπτης
ναι οκ.καλα μεχρι εκει.απο τη στιγμη που το συνειδητοποιεις τι γινεται????

να σου πω τι γινεται κατα τη γνωμη μου??? αρχιζεις να χανεις την εμπιστοσυνη σου.....
δεν πιστευεις στους ανθρωπους....
γτ λες΄ειναι σωστος ο αλλος τωρα???? η θα μου τη φερει????
εξασκεις το μυαλο σου ετσι..

OP
OP
S

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εξασκεις το μυαλο σου ετσι..
υπαρχει και το σουντοκου αν θελω να εξασκησω τον εαυτο μου....
δεν χρειαζεται να αμφιβαλλω για τους ανθρωπους γυρω μουν για να εξασκω.....

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
εγω το ειπα
περιπου ετσι
τι δεν καταλαβες?
δεν ηρεμεις μεσα σου αν δεν κρατας κακια σε κανενα?
εχω δει ατομα που δεν μπορουν να συγχωρεσουν κ τους τρωει ολο αυτο, βγαζουν κακιες κ δεν μπορουν να ξεπερασουν τπτ
εγω θα ηθελα κ να μπορουσα να ξεχασω μερικα πραγματα ωστε να μην κραταω τους ανθρωπους που γνωριζω σε αποσταση αλλα δεν ειμαι θεος να τα καταφερω ολα *P
είναι κάτι στην λογική αυτή που με προβληματίζει...αλλά δεν μπορώ να το εκφράσω γραπτά δυστυχώς γιατί "χάνει".

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν τα καταλαβες εσυ καλα λατρεια....πιστεψε με καταλαβαινεις αμεσως σε ποιους αξιζει να φερθεις σωστα και σε ποιους οχι...γι αυτο ειπα πριν οτι δεν παιρνω στα σοβαρα κανεναν μεχρι στιγμης....

Καλά. Θυμήσου αυτη την κουβέντα.

Επισκέπτης
και κατι αλλο λατρεμενη λατρεια,αν καποιος με εκτιμησει ενω του φερομαι σκαρτα τοτε δεν αξιζει μια....

Επισκέπτης
υπαρχει και το σουντοκου αν θελω να εξασκησω τον εαυτο μου....
δεν χρειαζεται να αμφιβαλλω για τους ανθρωπους γυρω μουν για να εξασκω.....
το σουντοκου μαναρι μου δε σε βοηθαει στη ζωη σου να ξεχωριζεις καταστασεις...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
λαθος εχεις....αμα εισαι σπαθι,μια ζωη σπαθι θα σαι γιατι απλως θα αποφευγεις να κανεις σοβαρη σχεση φιλικη/ερωτικη με ατομα που δεν ειναι σαν εσενα

τι σπαθι μου λες?
αμα κοροιδευεις τις γυναικες.. οπως κ παραδεχτηκες πως το εκανες
αρα κ εσυ δεν εισαι καθολου σωστος
πως περιμενεις να σου φερθουν ομορφα οι αλλοι/αλλες κ να μην σε κοροιδεψουν κ σενα καποια στιγμη??

δεν ξερω αν εισαι απογοητευμενος αν φοβασαι αν οτιδηποτε γιατι οντως δε σε ξερω απ τα γραφομενα σου καταλαβαινω οτι καταλαβαινω, μπορει να λες κ οτι να ναι για να κανεις κουβεντα
το τι σου συμβαινει ψαξτο μονος σου αν θελεις..

είναι κάτι στην λογική αυτή που με προβληματίζει...αλλά δεν μπορώ να το εκφράσω γραπτά δυστυχώς γιατί "χάνει".

ειναι αμυνες που χρησιμοπποιει ο καθενας για να προστατευει τον εαυτο του
η συγχωρεση που δινω εγω ας πουμε.. εχει αντικτυπο σε μενα οτι με ηρεμει
παυει να μ ενδιαφερει η υπαρξη του αλλου, αισθανομαι το απολυτο μηδεν για  αυτον αντι κακιας κλπ
ειναι εγωιστικο υπο μια εννοια αλλα δεν μ ενδιαφερει, αι αμ ονλυ χιουμαν

Επισκέπτης
τι σπαθι μου λες?
αμα κοροιδευεις τις γυναικες.. οπως κ παραδεχτηκες πως το εκανες
αρα κ εσυ δεν εισαι καθολου σωστος
πως περιμενεις να σου φερθουν ομορφα οι αλλοι/αλλες κ να μην σε κοροιδεψουν κ σενα καποια στιγμη??

δεν ξερω αν εισαι απογοητευμενος αν φοβασαι αν οτιδηποτε γιατι οντως δε σε ξερω απ τα γραφομενα σου καταλαβαινω οτι καταλαβαινω, μπορει να λες κ οτι να ναι για να κανεις κουβεντα
το τι σου συμβαινει ψαξτο μονος σου αν θελεις..

ειναι αμυνες που χρησιμοπποιει ο καθενας για να προστατευει τον εαυτο του
η συγχωρεση που δινω εγω ας πουμε.. εχει αντικτυπο σε μενα οτι με ηρεμει
παυει να μ ενδιαφερει η υπαρξη του αλλου, αισθανομαι το απολυτο μηδεν για  αυτον αντι κακιας κλπ
ειναι εγωιστικο υπο μια εννοια αλλα δεν μ ενδιαφερει, αι αμ ονλυ χιουμαν
κυπραια να σε ρωτησω,εσυ ιδια θα φερθεις σε εναν  που σε κοροιδευει και ιδια σε καποιον που θεωρεις σπαθι?μαλλον οχι...δεν πιστευω οτι πρεπει να εισαι ειλικρινης με ολους ,μπορεις να εισαι ο χειροτερος εκμεταλλευτης κι ομως για καποιος ανθρωπους που θεωρεις σωστους να εισαι το μεγαλυτερο σπαθι που υπαρχει

OP
OP
S

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αισθανομαι πως λες πραγματα απλα και μονο για να τα πεις.να χαμε να λεγαμε δηλαδη.
φασκεις και αντιφασκεις....
συνεχισε το παιχνιδακι σου εγω αποχωρω.....
δεν εβαλα αυτο το θεμα για να μου λες πως δεν εχει νοημα να ζητας συγνωμη η να συγχωρεις.....
αν πιστευεις κατι τετοιο πολυ απλα ας προσπερνουσες το θεμα....
δεν σε υποχρεωσε κανεις.... anyway, καληνυχτα.-

Επισκέπτης
αισθανομαι πως λες πραγματα απλα και μονο για να τα πεις.να χαμε να λεγαμε δηλαδη.
φασκεις και αντιφασκεις....
συνεχισε το παιχνιδακι σου εγω αποχωρω.....
δεν εβαλα αυτο το θεμα για να μου λες πως δεν εχει νοημα να ζητας συγνωμη η να συγχωρεις.....
αν πιστευεις κατι τετοιο πολυ απλα ας προσπερνουσες το θεμα....
δεν σε υποχρεωσε κανεις.... anyway, καληνυχτα.-
ουτε φασκω ουτε αντιφασκω...αλλο αν καταλαβες αυτο εσυ,καληνυχτα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
και κατι αλλο λατρεμενη λατρεια,αν καποιος με εκτιμησει ενω του φερομαι σκαρτα τοτε δεν αξιζει μια....

Λατρεμενη μου λατρεία μάθε ότι ο άνθρωπος που εχει σταθερο χαρακτήρα και αξίζει ώστε να ξεχωρίζει γιατι δεν ειναι "προσαρμοσιμος" ωσαν τα ερπετα στο χρωματικό τους πεδίο ώστε να βρει "τροφή", είναι για εμενα σημαντικός. Ενας τέτοιος άνθρωπος δεν θα σε εκτιμήσει ούτε αν αποδειχθείς σκάρτος, ούτε αν προσπαθήσεις να πείσεις για το αντίθετο. Η επαναναλαμβανομενη χρήση μιας συμπεριφοράς για σκοπούς συμφέροντος γίνεται συνήθεια. Και η συνήθεια δεν αλλαζει.. συνεπώς έχεις ήδη χάσει για εμενα την ευκαιρια να βρεις αυτό που ίσως θα ψάξεις κάποτε. Εκτός και αν εισαι του συμβιβασμού και της γνωστής τακτικής των πολλών.. Οπότε.. εκεί πάω πάσσο.
Ο χαρακτήρας το μυαλό και η νόηση εξασκείται όταν ζεις με την γενναιότητα να είσαι ακέραιος. Η παρωδία του αντιθέτου ονομαζεται λαμογια και όχι εξάσκηση μυαλού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom