Νέα

Δεν σε συγχωρώ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silva!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το θεμα της συγχωρεσης ειναι καπως περιπλοκο γιατι ειναι τοσα μα τοσα πολλα που κανουν οι ανθρωποι αρνητικα που καθε ενα θελει και διαφορετικη αντιμετωπιση.προσωπικη αποψη ειναι πως μονο αν καποιος φερεται τελεια στη ζωη του μπορει και να μη συγχωρει κανεναν.απο τη στιγμη που ολοι μας η τουλαχιστον οι περισσοτεροι απ αυτους που γνωριζουμε φερονται σκαρτα τοτε δε νομιζω οτι εχει και καμμια σημασια η ολη συζητηση.ειτε συγχωρεσεις καποιον η οχι ,αμα σου εχει κανει τη μαλακια ξερεις ηδη για τι ανθρωπο προκειται.ο θεος συχγωρει,ο τσακ νορρις ποτε

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Δε συγχωρω εμενα που δε πηρα τις σωστες αποφασεις οταν επρεπε.
Για αλλους δε ξερω γενικα ειμαι σκληροπετσος.

OP
OP
S

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
  κατι αλλο που δεν παλευεται με τπτ,ειναι να μην εχει τα κοτσια ο αλλος/αλλη να σου πει καταμουτρα ξερεις εισαι λαθος η δεν σε γουσταρω και θελω απλα να περναω την ωρα μου....

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
  κατι αλλο που δεν παλευεται με τπτ,ειναι να μην εχει τα κοτσια ο αλλος/αλλη να σου πει καταμουτρα ξερεις εισαι λαθος η δεν σε γουσταρω και θελω απλα να περναω την ωρα μου....
Ξενέρωσα. :-

Επισκέπτης
αμα στο λεγε αυτο σιλβα δε θα του καθοσουνα ομως

Επισκέπτης
μαλακιες λενε,οι περισσοτεροι δεν αντεχουν την αληθεια.πες οτι λες σε μια γκομενα ''θες να περασουμε καλα ενα διωρο?'' το πιο σιγουρο ειναι οτι θα σου πει οχι

Επισκέπτης
βιντι αγορι μου μη κανεις το λαθος να τρως οτι σου πασαρουν.δεν εννοω τη σιλβα εννοω την καθε γκοκενιτσα που αναμασα οτι βλεπει στις ταινιες.αμα ηθελε ειλικρινια η καθε γκομενα θα βγαινες στο δρομο θα βλεπες μια θα της ελεγες παμε στο ξενοδοχειο εδω διπλα και αν ηθελε θα ρχοταν.και στις φιλικες σχεσεις το ιδιο,θα θελες να πεις ''ρε μαλακα ηλιθιε σε κοροιδευει''και θα το λεγες,τωρα αμα μιλησεις ειλικρινα η δε θα σου μιλανε η θα ανε να σου βγαλουν το ματι που ετσι κι αλλιως το κανουν

OP
OP
S

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Φυσικά και όχι. Απλά τα γεγονότα αυτό δεν δείχνουν;
καλα το ειπες.τα γεγονοτα.τπτ δεν εγινε απο μονο του... βαλαμε κι εμεις το χερακι μας.....  θαψαμε τα θελω μας και το φοβο μηπως μεινουμε μονοι και κοροιδευομαστε πισω απο σχεσεις που μας προσφερουν ΜΟΝΟ σαρκικες απολαυσεις....

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Ενας λογος που αποτυγχανουν οι γαμοι ξερετε ποιος ειναι??

Οτι οταν κανεις την γνωριμια με εναν ανθρωπο το 90% των ανθρωπων δεν δειχνουν τον αληθινο τους εαυτο και ετσι στη συνεχεια οταν παντρευονται βλεπουν και οι δυο οτι δεν εχουν καμια σχεση με τον ανθρωπο που γνωρισαν.

Το ιδιο ισχυει και στις σχεσεις.

Επισκέπτης
γιατι κανουν παρεα οι ανθρωποι με αλλους ανθρωπους?
1.για να λενε τον πονο τους
2.για το σεξ
3.επειδη θελουν να χουν καποιον σε περιπτωση αναγκης
4.για να νιωθουν ανωτεροι
5.επειδη καταλαβαν οτι η ζωη ειναι καλυτερη οταν εχεις παρεα
6.επειδη νιωθουν θαυμασμο για καποιον/για να παρουν κατι απ αυτον

η ειλικρινεια ειναι χρησιμη μονο σε αυτους της 5της κατηγοριας...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ θα το προσεγγίσω διαφορετικά το θέμα.
συγχωρώ μόνο τις λεσβίες και τις κοκκινομάλλες.
οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
    Τι ειναι αυτο που σας εκαναν και δεν συγχωρεσατε,που δεν θα συγχωρουσατε εαν σας εκαναν,που κανατε εσεις οι ιδιοι και δεν το συγχωρεσατε ποτε στον εαυτο σας...???? Και εν πασει περιπτωσει κατι που συγχωρεσατε αλλα δεν το ξεχασατε????? Απο σχεσεις και φιλιες.....μεχρι οικογενεια και δουλεια.....

τα παντα συγχωρω, απ το πιο μικρο μεχρι το πιο μεγαλο (μεχρι στιγμης..)
αλλα δεν ξεχναω τπτ, δεν θελω να παθει τπτ αυτος που μου φερθηκε ασχημα ή μου εκανε κακο αλλα για μενα ειναι λες κ δεν υπαρχει πια, νιωθω πληρη αδιαφορια για την υπαρξη του. ειναι κακο να μην ξεχνας τπτ ασχημο παντως, χανεις σιγα σιγα την εμπιστοσυνη σου στους ανθρωπους
το τι πολυ ασχημο μου εκαναν.. αστο δεν το λεω..

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Επειδή τώρα μπήκα και είδα το thread, να πω πως πάντα συγχωρώ και τα πάντα (σχεδόν), αλλά με ημερομηνία λήξης. Δηλαδή στην επόμενη στραβή...αντε γεια!!!! και φυσικά, δεν ξεχνώ!

OP
OP
S

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
τα παντα συγχωρω, απ το πιο μικρο μεχρι το πιο μεγαλο (μεχρι στιγμης..)
αλλα δεν ξεχναω τπτ, δεν θελω να παθει τπτ αυτος που μου φερθθηκε ασχημα ή μου εκανε κακο αλλα για μενα ειναι λες κ δεν υπαρχει πια, νιωθω πληρη αδιαφορια για την υπαρξη του. ειναι κακο να μην ξεχνας τπτ ασχημο παντως, χανεις σιγα σιγα την εμπιστοσυνη σου στους ανθρωπους
το τι πολυ ασχημο μου εκαναν.. αστο δεν το λεω..
εεεελα ρε κοριτσι... πεεεεες... :huh: :huh: :huh: :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom