Νέα

Δεν σε συγχωρώ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silva!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και για να επιστρεψω στο θεμα συγχωρεση,τι να το κανω αμα συγχωρεσω καποιον που μου φερθηκε σκαρτα απο τη στιγμη που ξερω οτι θα το ξανακανει.η ιδια η εννοια της συγχωρεσης ειναι ελλιπης.τι σημανει συγχωρω?με κοροιδευουνε και το δεχομαι?αυτο σημαινει,για αυτο και ειναι τοσο ανουσιο

OP
OP
S

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
και για να επιστρεψω στο θεμα συγχωρεση,τι να το κανω αμα συγχωρεσω καποιον που μου φερθηκε σκαρτα απο τη στιγμη που ξερω οτι θα το ξανακανει.η ιδια η εννοια της συγχωρεσης ειναι ελλιπης.τι σημανει συγχωρω?με κοροιδευουνε και το δεχομαι?αυτο σημαινει,για αυτο και ειναι τοσο ανουσιο
δεν εχει τυχει να κανεις/πεις κατι πανω σε νευρα τελοσπαντων σε κατασταση εκτος εαυτου σου και μετα να μετανιωσεις???? να πεις πωπω ρε φιλε τι μλκ εκανα πως το μαζευω τωρα?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν έχω ιδέα..δεν μου έχουν κάνει κάτι που να χρίζει συγχώρεσης :S 

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μαλακιες λενε,οι περισσοτεροι δεν αντεχουν την αληθεια.πες οτι λες σε μια γκομενα ''θες να περασουμε καλα ενα διωρο?'' το πιο σιγουρο ειναι οτι θα σου πει οχι

ε που ειναι το ασχημο?
δλδ προτιμας να λες ψεματα κ να κοροιδευεις για να σου κατσει η γκομενα?
το σωστο ειναι να εισαι ειλικρινης κ να δινεις ολα τα δεδομενα απ την αρχη στον αλλο για να πραξει αναλογως

εισαι καλα με τον εαυτο σου κ ηρεμεις οταν συγχωρεις κ δεν εχεις κακιες μεσα σου
αυτο κανεις
το τι κανει ο αλλος δεν ειναι δικο σου θεμα, δεν αλλαζουν οι ανθρωποι
εγω φροντιζω να ειμαι εγω σωστη κ να φερομαι σωστα κ με ειλικρινεια στους ανθρωπους, τωρα τι κανουν αυτοι ειναι δικο τους θεμα
αν δεν μου κανουν τους απομακρυνω απο κοντα μου

OP
OP
S

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
οκ....επειδη εγω δεν φοραω φωτοστεφανο,δεν ειμαι τελεια και εχω κανει λαθη.... γι αυτο ρωταω... και μην εισαι τοσο απολυτος γτ εισαι μικρος και δεν ξερεις τι σου ξημερωνει!!!!!!!!!

Επισκέπτης
οκ....επειδη εγω δεν φοραω φωτοστεφανο,δεν ειμαι τελεια και εχω κανει λαθη.... γι αυτο ρωταω... και μην εισαι τοσο απολυτος γτ εισαι μικρος και δεν ξερεις τι σου ξημερωνει!!!!!!!!!
ξερω ομως οτι ποτε δεν φερθηκα σκαρτα...μικρος μεγαλος αυτο ειναι που ξερω

Επισκέπτης
ε που ειναι το ασχημο?
δλδ προτιμας να λες ψεματα κ να κοροιδευεις για να σου κατσει η γκομενα?
το σωστο ειναι να εισαι ειλικρινης κ να δινεις ολα τα δεδομενα απ την αρχη στον αλλο για να πραξει αναλογως

εισαι καλα με τον εαυτο σου κ ηρεμεις οταν συγχωρεις κ δεν εχεις κακιες μεσα σου
αυτο κανεις
το τι κανει ο αλλος δεν ειναι δικο σου θεμα, δεν αλλαζουν οι ανθρωποι
εγω φροντιζω να ειμαι εγω σωστη κ να φερομαι σωστα κ με ειλικρινεια στους ανθρωπους, τωρα τι κανουν αυτοι ειναι δικο τους θεμα
αν δεν μου κανουν τους απομακρυνω απο κοντα μου
κυπραια πιο καλα περασα με το να λεω διαφορα παρα με το να ειμαι ο εαυτος μου....μεχρι να γνωρισω ανθρωπο που θα με εκτιμησει γι αυτο που ειμαι το πιστευω αυτο

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: χαλάρωσε silvaκι.........

OP
OP
S

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ξερω ομως οτι ποτε δεν φερθηκα σκαρτα...μικρος μεγαλος αυτο ειναι που ξερω
αυτο σου λεω επειδη δεν ξερεις τι σου ξημερωνει και δεν ξερεις πως μπορει να φερθεις σε μια δεδομενη στιγμη γι αυτο μην εισαι απολυτος!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εννοειται οτι ολοι κανουμε λαθη
το θεμα ειναι ποσο σημαντικα ειναι, ποσο επηρεαζουν τον αλλο κ αν μαθαινουμε απ αυτα
αλλιως ειναι να μιλησεις ασχημα μια φορα σε καποιον απ τα νευρα σου κ αλλιως να βγεις κ να σκοτωνεις κοσμο επειδη εχεις νευρα

κυπραια πιο καλα περασα με το να λεω διαφορα παρα με το να ειμαι ο εαυτος μου....μεχρι να γνωρισω ανθρωπο που θα με εκτιμησει γι αυτο που ειμαι το πιστευω αυτο

αγορι δεν καταλαβαινω πως θα σ εκτιμησει καποιος αν δνε του δειχνεις ποιος εισαι
με τετοια συμπεριφορα θα χανεις κ αυτους που μπορει κ να σ εκτιμουσαν..

μαλλον εισαι πολυ απογοητευμενος

κ αν κοροιδευεις κ λες διαφορα κ δεν εισαι ο εαυτος σου για να ριξεις μια γυναικα στο κρεββατι πχ τοτε αυτη ειναι ασχημη συμπεριφορα εκ μερους σου.. που καποιες γυναικες δεν θα συγχωρουσαν

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ δεν θα μπορέσω να συγχωρέσω ποτέ στον εαυτό μου ότι κάθομαι ακόμα και παρακολουθώ αυτό το thread. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Πλάκα κάνω!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Η συγχώρεση είναι ένα θέμα προσωπικό. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι, επείδη κάπου το διάβασα, ότι συγχωρεί κανείς για να νιώθει καλά με τον εαυτό του??? Να μην έχει τύψεις??? ίσως κατάλαβα λάθος. Κάπου η Bite το αναφέρει νομίζω.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

λατρεία αν είσαι ψεύτης και ανειλικρινής τότε προφανως θα βρεις και ένα ανθρωπο που θα σε εκτιμάει γιατί είσαι κάτι αλλο.. και όχι αυτό που είσαι. Δεν μας τα λες καλα.. ;)

Επισκέπτης
αυτο σου λεω επειδη δεν ξερεις τι σου ξημερωνει και δεν ξερεις πως μπορει να φερθεις σε μια δεδομενη στιγμη γι αυτο μην εισαι απολυτος!!!
λαθος εχεις....αμα εισαι σπαθι,μια ζωη σπαθι θα σαι γιατι απλως θα αποφευγεις να κανεις σοβαρη σχεση φιλικη/ερωτικη με ατομα που δεν ειναι σαν εσενα

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
λατρεία αν είσαι ψεύτης και ανειλικρινής τότε προφανως θα βρεις και ένα ανθρωπο που θα σε εκτιμάει γιατί είσαι κάτι αλλο.. και όχι αυτό που δείχνεις. Δεν μας τα λες καλα.. ;)
και να συμπληρώσω πως το ψεύτικο δεν θα αντέξεις να το κρατήσεις πολύ και δεν θα ξέρεις πως να γυρίσεις πάλι στον εαυτό σου όταν χρειαστεί. πως θα δικαιολογήσεις το ψεύτικο παρελθόν σου...?

OP
OP
S

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
λαθος εχεις....αμα εισαι σπαθι,μια ζωη σπαθι θα σαι γιατι απλως θα αποφευγεις να κανεις σοβαρη σχεση φιλικη/ερωτικη με ατομα που δεν ειναι σαν εσενα
αν εγω ειμαι σπαθι και γνωρισω καποιον σαν εσενα και με παραμυθιαζει οπως κανεις εσυ κι αργησω να το παρω χαμπαρι γτ παιζει καλα το ρολο του τι γινεται????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom