Νέα

Δεν σε συγχωρώ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silva!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κυπραια να σε ρωτησω,εσυ ιδια θα φερθεις σε εναν  που σε κοροιδευει και ιδια σε καποιον που θεωρεις σπαθι?μαλλον οχι...δεν πιστευω οτι πρεπει να εισαι ειλικρινης με ολους ,μπορεις να εισαι ο χειροτερος εκμεταλλευτης κι ομως για καποιος ανθρωπους που θεωρεις σωστους να εισαι το μεγαλυτερο σπαθι που υπαρχει

φερομαι σε ολους το ιδιο
δεν αλλαζω τον εαυτο μου κατ επιλογη
δεν εχει να κανει με κανενα αλλο η δικη μου συμπεριφορα κ η ειλικρινεια μου

οταν καταλαβω οτι ο Α αξιζει κ ο Β ας πουμε οχι.. τοτε τον Β τον απομακρυνω απο κοντα μου
δεν καταδεχομαι να κοροιδεψω, να πεσω χαμηλα, ν αλλαξω το σκεπτικο μου ολο για κανενα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
φερομαι σε ολους το ιδιο

οταν καταλαβω οτι ο Α αξιζει κ ο Β ας πουμε οχι.. τοτε τον Β τον απομακρυνω απο κοντα μου
δεν καταδεχομαι να κοροιδεψω, να πεσω χαμηλα, ν αλλαξω το σκεπτικο μου ολο για κανενα.

αυτό εννοω.. :)

Επισκέπτης
Λατρεμενη μου λατρεία μάθε ότι ο άνθρωπος που εχει σταθερο χαρακτήρα και αξίζει ώστε να ξεχωρίζει γιατι δεν ειναι "προσαρμοσιμος" ωσαν τα ερπετα στο χρωματικό τους πεδίο ώστε να βρει "τροφή", είναι για εμενα σημαντικός. Ενας τέτοιος άνθρωπος δεν θα σε εκτιμήσει ούτε αν αποδειχθείς σκάρτος, ούτε αν προσπαθήσεις να πείσεις για το αντίθετο. Η επαναναλαμβανομενη χρήση μιας συμπεριφοράς για σκοπούς συμφέροντος γίνεται συνήθεια. Και η συνήθεια δεν αλλαζει.. συνεπώς έχεις ήδη χάσει για εμενα την ευκαιρια να βρεις αυτό που ίσως θα ψάξεις κάποτε. Εκτός και αν εισαι του συμβιβασμού και της γνωστής τακτικής των πολλών.. Οπότε.. εκεί πάω πάσσο.
Ο χαρακτήρας το μυαλό και η νόηση εξασκείται όταν ζεις με την γενναιότητα να είσαι ακέραιος. Η παρωδία του αντιθέτου ονομαζεται λαμογια και όχι εξάσκηση μυαλού.
λαθος...ακεραιος μπορεις να εισαι μια ζωη κι ομως να κοροιδευεις οσους δεν αξιζουν την ακεραιοτητα σου...και για αλλους να εισαι πραγματικος φιλος.ετσι ειναι και το ξερεις

Επισκέπτης
φερομαι σε ολους το ιδιο

μα δεν αλλαζεις σκεπτικο...επωφελεισαι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
λαθος...ακαιραιος μπορεις να εισαι μια ζωη κι ομως να κοροιδευεις οσους δεν αξιζουν την ακεραιοτητα σου...και για αλλους να εισαι πραγματικος φιλος.ετσι ειναι και το ξερεις

τι λες λατρεία ακους; Αν εγω φέρομαι σπαθί στην οικογένειά μου και παράλληλα πουλάω ναρκώτικα για να επωφεληθώ είμαι σημαντικός άνθρωπος; Αν φέρομαι σπαθί στους φίλους μου και κοροιδευω  όποιους η διάκριση μου δείχνει ότι είναι κακοί είμαι σημαντικός άνθρωπος εικλικρινής  και σωστός; Αυτές είναι αρχές ενός ανθρώπου μέτριου καλέ μου....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μα δεν αλλαζεις σκεπτικο...επωφελεισαι

δεν καταδεχομαι παιδακι μου να φερθω ετσι
ουτε να υποκριθω
το σκεπτικο μου δεν ειναι Α κ κατ αναγκην υποκρισια Β
ειναι Α σκετο. κ σ οποιον αρεσει.

Επισκέπτης
τι λες λατρεία ακους; Αν εγω φέρομαι σπαθί στην οικογένειά μου και παράλληλα πουλάω ναρκώτικα για να επωφεληθώ είμαι σημαντικός άνθρωπος; Αν φέρομαι σπαθί στους φίλους μου και κοροιδευω  όποιους η διάκριση μου δείχνει ότι είναι κακοί είμαι σημαντικός άνθρωπος εικλικρινής  και σωστός; Αυτές είναι αρχές ενός ανθρώπου μέτριου καλέ μου....
λαθος παλι...ο ανθρωπος που αξιζει ειναι για μενα ο ανθρωπος που τιμα την οικογενεια του,τους φιλους του και τη γυναικα που θα επιλεξει να περασει καποιο μεγαλο διαστημα μαζι της.για τους αλλους(που θελουν μονο το κακο μου)δεν αξιζει παρα η εκμεταλλευση τους

Valery

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
    Τι ειναι αυτο που σας εκαναν και δεν συγχωρεσατε,που δεν θα συγχωρουσατε εαν σας εκαναν,που κανατε εσεις οι ιδιοι και δεν το συγχωρεσατε ποτε στον εαυτο σας...???? Και εν πασει περιπτωσει κατι που συγχωρεσατε αλλα δεν το ξεχασατε????? Απο σχεσεις και φιλιες.....μεχρι οικογενεια και δουλεια.....
To oτι με χτυπησε ο πρωην μου μπουνια κ δν εφταιγα κιολας..αλλη εφταιγε..κ οτι μου κοπαναγε συνεχεια οτι δν εχω οικογενεια.κατι που δν ισχυε απλα οι δικοι μ ειναι χωρισμενοι..μερικεσ φορεσ ποναει περισσοτερο μια κουβεντα παρα μια πραξη :-

Επισκέπτης
δεν καταδεχομαι παιδακι μου να φερθω ετσι
ουτε να υποκριθω
το σκεπτικο μου δεν ειναι Α κ κατ αναγκην υποκρισια Β
ειναι Α σκετο. κ σ οποιον αρεσει.
εισαι μονοδιαστατη δηλαδη :2funny:καλο ειναι αυτο αμα σε ικανοποιει, εγω δεν μπορω να σου αντιταξω τιποτα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εισαι μονοδιαστατη δηλαδη :2funny:καλο ειναι αυτο αμα σε ικανοποιει, εγω δεν μπορω να σου αντιταξω τιποτα

μονοδιαστατη επειδη δεν θελω να υποκρινομαι κ να φερομαι ασχημα σε κανενα?

δεν καταλαβαινομαστε μου φαινεται

Επισκέπτης
To oτι με χτυπησε ο πρωην μου μπουνια κ δν εφταιγα κιολας..αλλη εφταιγε..κ οτι μου κοπαναγε συνεχεια οτι δν εχω οικογενεια.κατι που δν ισχυε απλα οι δικοι μ ειναι χωρισμενοι..μερικεσ φορεσ ποναει περισσοτερο μια κουβεντα παρα μια πραξη :-
δεν ειχες κανα φιλο να φερει 3-4 να τον τουλουμιασουν?η ηταν μπατσος?

Επισκέπτης
μονοδιαστατη επειδη δεν θελω να υποκρινομαι κ να φερομαι ασχημα σε κανενα?

δεν καταλαβαινομαστε μου φαινεται
ολοκληρο χαμογελο εβαλα διπλα ,δε το δες?ειπα καλα κανεις αμα φερεσαι ετσι οπως λες οτι φερεσαι,απλως εγω αρεσκομαι και σε κατι επιπλεον,το πιασες?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
λαθος παλι...ο ανθρωπος που αξιζει ειναι για μενα ο ανθρωπος που τιμα την οικογενεια του,τους φιλους του και τη γυναικα που θα επιλεξει να περασει καποιο μεγαλο διαστημα μαζι της.για τους αλλους(που θελουν μονο το κακο μου)δεν αξιζει παρα η εκμεταλλευση τους

Το θέμα λατρεία δεν ειναι ποιος είναι λάθος. Το θέμα είναι πως θέλεις να ζεις την ζωή σου εσύ ή εγώ. Υπάρχουν άνθρωποι που κοροιδεύουν για να γαμήσουν και θέλουν να ονομάζονται κύριοι και ακέραιοι για να κοιμούντα καλά τα βράδια. Υπάρχουν αλλοι που σκοτώνουν κόσμο για να βγάλουν λεφτά και θεωρούν τους εαυτούς τους σοβαρούς και ακέραιους. Υπάρχουν άνθρωποι που θα σε σκίσουν στην δουλειά σου δίνοντας σου ψωροευρω για να κερδίσουν χιλιάδες και θα σκέφτονατι ότι είναι άξιοι και ακέραιοι χαρακτήρες.
Υπάρχουν και κάποιοι που ζουν με τις αρχές τους βαθιά ριζωμένες μέσα τους, με την γεννιαιότητα να της ακολουθούν, με την σύνεση να γνωρίζουν τα σκατά που θα φάνε και με την πίστη (όνειροπόλοι γαρ) οτι αυτό είναι η αληθεια της ζωής..ΑΥτοί ειναι λίγοι, οι υπόλοιποι πλήθος που οδεύει ολοταχώς στην φθορα. Ο καθένας διαλέγει και παίρνει με τι θα ζήσει. Τελικά ανακαλύπτω ότι ο καθένας μένει με ότι αξίζει.. δεν παίρνει ότι αξίζει..
Απαιτήσεις βέβαια για να τους φέρονται σωστά περιέργως έχουν ολοι.. (απληστία)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ολοκληρο χαμογελο εβαλα διπλα ,δε το δες?ειπα καλα κανεις αμα φερεσαι ετσι οπως λες οτι φερεσαι,απλως εγω αρεσκομαι και σε κατι επιπλεον,το πιασες?

το ειδα
αλλα ειμαι πολυ αρρωστη για να γελασω *P

δεν μ αρεσει το επιπλεον σου *P

Επισκέπτης
Το θέμα λατρεία δεν ειναι ποιος είναι λάθος. Το θέμα είναι πως θέλεις να ζεις την ζωή σου εσύ ή εγώ. Υπάρχουν άνθρωποι που κοροιδεύουν για να γαμήσουν και θέλουν να ονομάζονται κύριοι και ακέραιοι για να κοιμούντα καλά τα βράδια. Υπάρχουν αλλοι που σκοτώνουν κόσμο για να βγάλουν λεφτά και θεωρούν τους εαυτούς τους σοβαρούς και ακέραιους. Υπάρχουν άνθρωποι που θα σε σκίσουν στην δουλειά σου δίνοντας σου ψωροευρω για να κερδίσουν χιλιάδες και θα σκέφτονατι ότι είναι άξιοι και ακέραιοι χαρακτήρες.
Υπάρχουν και κάποιοι που ζουν με τις αρχές τους βαθιά ριζωμένες μέσα τους, με την γεννιαιότητα να της ακολουθούν, με την σύνεση να γνωρίζουν τα σκατά που θα φάνε και με την πίστη (όνειροπόλοι γαρ) οτι αυτό είναι η αληθεια της ζωής..ΑΥτοί ειναι λίγοι, οι υπόλοιποι πλήθος που οδεύει ολοταχώς στην φθορα. Ο καθένας διαλέγει και παίρνει με τι θα ζήσει. Τελικά ανακαλύπτω ότι ο καθένας μένει με ότι αξίζει.. δεν παίρνει ότι αξίζει..
Απαιτήσεις βέβαια για να τους φέρονται σωστά περιέργως έχουν ολοι.. (απληστία)
δε ξερω για ολους ξερω για μενα και για οσους εχω γνωρισει.μονο εγω ημουν σπαθι και γι αυτο και κοιμαμαι ησυχος τα βραδια.επειδη το ψιλοεκανες προσωπικο γι αυτο απανταω ετσι

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
πιτσιρικο ριξε κανα κοντεμα στη φουστα κι ασε τις χειρονομιες απο κοντα αμα θελεις
τι να πω ρε φίλε ??? καθομαι και διαβάζω τόση ώρα όλα στο ίδιο μήκος κυματος κυμαίνονται. Άλλη εικόνα μου είχες δώσει μέχρι τώρα, γαμώ τα παιδιά πρέπει να είσαι, αλλά βάλε νερό στο κρασί σου και αναθεώρησε μερικές απόψεις γιατί θα χαθείς και είναι κρίμα. Δεν θα σχολιάσω τα παραπάνω γιατί δεν σε τιμούν!!! Δίνω συγχώρεση!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δε ξερω για ολους ξερω για μενα και για οσους εχω γνωρισει.μονο εγω ημουν σπαθι και γι αυτο και κοιμαμαι ησυχος τα βραδια.επειδη το ψιλοεκανες προσωπικο γι αυτο απανταω ετσι

λατρεια θα σου τονίσω οτι προσωπικα για ατομο πουδεν ξερω δεν μιλαω..για να ειμαι σαφης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom