Θέλει πολύ ώριμη σκέψη και συζήτηση με τον εαυτό σου πρώτα.
Είναι κάτι που θα αλλάξει 100% την σχέση σας (και δεν ξέρω αν θα είναι προς το καλύτερο).
Θα πρέπει να μπουν αυστηροί όροι και να τηρηθούν στο έπακρο, όπως επίσης να κοπεί μαχαίρι, εάν πάει η κατάσταση να ξεφύγει έστω και λίγο από τον έλεγχο (π.χ. να αναπτύξει η κυρία συναισθήματα για τον γαμιά, να θέλει με μεγαλύτερη συχνότητα απότι θα θες εσύ, εν' ολίγοις αν φανεί ότι γίνεται για την καύλα ΤΗΣ και οχι ΣΑΣ).
Αφού κάτσεις και τα αναλογιστείς όλα αυτά (πρωτίστως το σε τί -ανεπιστρεπτί- ρίσκο θα εκθέσεις την σχέση σου), όσον αφορά το πως θα το της το θίξεις, ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ είναι το 'απέξω-απέξω'. Του τέστειν, "α έμαθα ένας απ'την δουλειά είναι cuckold", "α κοίτα την τάδε έρευνα, σε άνοδο το cuckolding", δείτε μαζί μια τσόντα με τέτοιο θέμα, στείλτης φωτό με cuckolding captions Κλπ.. απέξω απέξω και κόβε αντιδράσεις! Αν δεν θέλει ούτε καν τέτοια, μην το πεις ευθέως. Αν δεις οτι ανταποκρίνεται θετικά σε τέτοια ερεθίσματα, χόντρυνε το!
Εγώ προσωπικά, σε όλη μου την ζωή, μόνο μία σχέση μου μου έβγαλε κάτι τόσο πρόστυχο που μου έβαλε σκέψη να της το ζητήσω και όταν το έκανα, η απάντηση ήταν "με πληγώνεις που θες να με μοιραστείς με άλλους, δείχνει ότι δεν με θες όσο εγώ εσένα".. Επομένως το ευθέως θα σου έλεγα να το αποφύγεις!!!