Νέα

CUCKOLD εμπειρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 805
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Cuckold (να γαμαω και ο άλλος να βλεπει ή να μην είναι μπροστά)

Ψήφοι: 151 51,0%
  • Τρίο (να γαμαμε παρέα τη γυναίκα του)

Ψήφοι: 145 49,0%
  • Gangbang (να τη γαμαμε σε μεγάλο σχήμα >3 άνδρες)

Ψήφοι: 62 20,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    296

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
692
Πόντοι
86
Με την δικια μου εχουμε δοκιμασει 4 φορες τριο (ΜΜF) και μια φορα με ζευγαρι. Τα συμπερασματα. Πρωτη φορα εγινε μετα απο 6 χρονια σχεση μας, δλδ ξεραμε καλα ο ενας τον αλλο. Το να την βλεπεις να πηδιεται μονο, δεν λεει κατι, σαν να βλεπεις τσοντα ειναι. Ασε που το πιθανοτερο ειναι να αισθανθει ασχημα η γυναικα και η ολη φαση να καταληξει χαλια. Αν συμετεχεις ταυτοχρονα με τον αλλο, την βοηθα πολυ να απελευθερωθει και να εκδηλωσει ολη την πουτανια που εχει μεσα της. Με ζευγαρι παλι ειναι πολυκαλυτερα οτι γινει να γινει στο ιδιο κρεβατι με τους τεσσερις.
Τωρα γουστα ειναι αυτα και οτι γουσταρει ο καθενας

George_Yamaha

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2023
Like
26
Πόντοι
0
Είναι πολύ δυνατή φαντασίωση… Αλλά θέλει με τρόπο και σιγά - σιγά… Παίζει ρόλο η ηλικία και το πόσα χρόνια είσαι μαζί με την άλλη… Αλλιώς είναι δύσκολο! Εγώ ξεκίνησα στην διάρκεια του σεξ να το αναφέρω, έπειτα το βλέπαμε σε ταινίες( πάλι κατά την διάρκεια του σεξ), πήγαμε και σε swinger club( χωρίς να κάνουμε τίποτα), και σε strip club όπου της πήρα χορό( prive), εκεί έγινε λίγο παιχνίδι αφού φρόντισα εγώ να μείνει με την φούστα όρθια( κωλος έξω), και της είχα βγάλει σουτιέν! Αλλά και πάλι δεν κάνει κάτι τρελό ο stripper… Προφανώς απαγορεύεται και φοβούνται ή ήθελε b2b χορό και αν το συνεχίζαμε να είχε λίγο παραπάνω σόου! Για να μην τα πολυλογώ, είχαμε εμπειρία 2 φορές με επαγγελματία και μάλιστα μαύρο! Άψογος, κύριος, καθαρός! Κάθεται περίπου 2 ώρες! Δοκιμάστε το αλλά υπό προϋποθέσεις… Φροντίστε να το γουστάρετε πραγματικά κι οι δυο αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα στην σχέση σας…
Και εμείς θέλουμε να το δοκιμάσουμε με επαγγελματία την πρώτη μας φορά για να μην πάει κάτι στραβά.

milfakias18cm

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
265
Πόντοι
20
Κοντά στα 30και η δικιά Μ στα 24 γι'αυτό πιστεύω θα θέλει χρόνο να μεγαλώσει και άλλο για να κάνει ένα βήμα παραπέρα
κοίτα το τί άτομο είναι δεν το ξέρω, αλλά η ηλικία δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο. (δεν ξέρω βέβαια αν είστε παντρεμένοι ή όχι.) Αλλά το κυριότερο είναι να ειναι απλα η σεξουαλική απόλαυση που θα παρετε και σαν θεατές και ως συμμετέχοντες. Επιπλέον αν υπάρχει σαν φαντασίωση και κυρίως φαντασίωση που την φτιάχνει δεν θα είναι και τόσο δύσκολο να προχωρήσει στην πράξη. εσυ βέβαια θα πρέπει να εξοικιωθείες με την ιδέα ότι θα την δεις με άλλον μπροστά σου γιατί ειναι διαφορετική η φαντασία από την πραγματικότητα. Κάτι τελευταίο: τί ωραίο κωλαράκι που έχει ρε συ η δικιά σου. δεν θα είναι και δύσκολο να βρείτε κάποιον

Μκακ

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
867
Πόντοι
80
κοίτα το τί άτομο είναι δεν το ξέρω, αλλά η ηλικία δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο. (δεν ξέρω βέβαια αν είστε παντρεμένοι ή όχι.) Αλλά το κυριότερο είναι να ειναι απλα η σεξουαλική απόλαυση που θα παρετε και σαν θεατές και ως συμμετέχοντες. Επιπλέον αν υπάρχει σαν φαντασίωση και κυρίως φαντασίωση που την φτιάχνει δεν θα είναι και τόσο δύσκολο να προχωρήσει στην πράξη. εσυ βέβαια θα πρέπει να εξοικιωθείες με την ιδέα ότι θα την δεις με άλλον μπροστά σου γιατί ειναι διαφορετική η φαντασία από την πραγματικότητα. Κάτι τελευταίο: τί ωραίο κωλαράκι που έχει ρε συ η δικιά σου. δεν θα είναι και δύσκολο να βρείτε κάποιον
Παντρεμένοι είμαστε φαντασίωση που την φτιάχνει παρά πολύ το ίδιο και εμένα τώρα στα αλήθεια δεν ξέρω πως θα ήταν αλλά σαν σκέψη με καυλώνει πολύ και θα ήθελα να το κάνουμε..έχει ωραίο κωλαρακι για πολύ πουτσα

milfakias18cm

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
265
Πόντοι
20
Παντρεμένοι είμαστε φαντασίωση που την φτιάχνει παρά πολύ το ίδιο και εμένα τώρα στα αλήθεια δεν ξέρω πως θα ήταν αλλά σαν σκέψη με καυλώνει πολύ και θα ήθελα να το κάνουμε..έχει ωραίο κωλαρακι για πολύ πουτσα
άρα είσαι/είστε πιο κοντά σε cuckold φαση ή τρίο με την συμμετοχή σου?

Μκακ

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
867
Πόντοι
80
Λίγο από όλα σαν φαντασιώσει όλα αυτά τα γουστάρει...και την αρέσει να την βλέπω να την γαμανε και να μπαίνω και εγώ μέσα να την πηδάω αλλά σαν φαντασίωση τώρα στα αλήθεια δεν ξέρω αν το έκανε..όσες φορές την είπα μου λέει όχι σαν φαντασιώσει μόνο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom