Sub36
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2024
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα,Ζευγάρια διαθέσιμα υπάρχουν στην αθηνα; ας στείλει καποιος
Είμαι καινούριος εδώ και με ενδιαφέρει ακριβώς το ίδιο αλλά δε ξέρω πως λειτουργεί το site
Καλησπέρα,Ζευγάρια διαθέσιμα υπάρχουν στην αθηνα; ας στείλει καποιος
Στείλε μερικά μυνήματα ακόμα σαν αυτό εδώ ώστε να στέλνεις και να σου έρχονται μυνήματα να τα πούμεΚαλησπέρα,
Είμαι καινούριος εδώ και με ενδιαφέρει ακριβώς το ίδιο αλλά δε ξέρω πως λειτουργεί το site
Οκ! ThanksΣτείλε μερικά μυνήματα ακόμα σαν αυτό εδώ ώστε να στέλνεις και να σου έρχονται μυνήματα να τα πούμε
Swinger’s club συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας που δέχονται μονήρεις άνδρες με το ανάλογο αντίτιμο.Καλησπέρα,
Αυτό δεν είναι cuckolding… Είναι άγχος ευνουχισμού… αφού κανείς δεν γαμεί, αλλά μένουν όλοι στο κοίταγμα μόνο… και έχουμε τον πούτσο μας ήσυχο !!!!Καλησπέρα παιδιά.
Ενδιαφέρεται κάποιος να μου στέλνει τις βυζαρες της γυναίκας του και να στέλνω εγώ που τον παίζω για αυτή;;;
Οποίος θελει pm.
Ρε φίλε δεν είναι δικιά μου γυναίκα δυστυχώς! Τι σε κατάλαβες;Ενδιαφέρομαι εγώ αν θες να στην πάρω
Καλή φάση!!Σε γνωστό μαγαζάκι της Λεωφ. Σ. με τη γυναίκα ένα βράδυ αφού είμασταν λίγο πιωμένοι,
αφού κάτσαμε σε τραπέζι και δεν αφήναμε καμία να κάτσει,
πλησίασε ένας σφίχτης αυτήν μετά από ώρα και δεχτηκα να πάμε πάνω στα vip και καλα.
κάθησα δίπλα και παρακολούθησα.
Αυτός έκανε προγραμμα σαν γυναίκα πάνω της. Χωρό , τρίψιμο, κλπ.... μόνο τη φούστα της σήκωσε και χαιδεψε μπούτια.
Δεν την έγδυσε ούτε πρόσπάθησε να μπεί μέσα της, αλλά το έβγαλε έξω και αυτή τον πήρε για λίγο στο στόμα της. Αυτός έχυσε στο καλσόν της με σηκωμένη τη φούστα της και αυτό ήταν. Εκείνη την ώρα δεν με πολυ ενόχλησε. Και αυτή ήταν η εμπειρία μου.
Ειπες δεν σε πολυ ενοχλησε.σου αρεσε ομως αυτη η εμπειρεια?θα το ξανακανες,θα προχωρουσες παραπερα?Σε γνωστό μαγαζάκι της Λεωφ. Σ. με τη γυναίκα ένα βράδυ αφού είμασταν λίγο πιωμένοι,
πλησίασε ένας σφίχτης αυτήν μετά από ώρα και δεχτηκα να πάμε πάνω στα vip και καλα.
Αυτός έκανε προγραμμα σαν γυναίκα πάνω της. Χωρό , τρίψιμο, κλπ.... μόνο τη φούστα της σήκωσε και χαιδεψε μπούτια.
Δεν την έγδυσε ούτε πρόσπάθησε να μπεί μέσα της, αλλά το έβγαλε έξω και αυτή τον πήρε για λίγο στο στόμα της. Αυτός έχυσε στο καλσόν της με σηκωμένη τη φούστα της και αυτό ήταν. Εκείνη την ώρα δεν με πολυ ενόχλησε. Και αυτή ήταν η εμπειρία μου.
τι ειναι το τριμπ ?Κάνω τριμπ τις κοπέλες σας όποιος θέλει πμ
Στείλε prv αν όντως ψάχνεις bull.Κανένας bull για γνωριμία ;
Καλημέρα. Έχεις pmΚανένας bull για γνωριμία ;
Καβλωσες ;;Σε γνωστό μαγαζάκι της Λεωφ. Σ. με τη γυναίκα ένα βράδυ αφού είμασταν λίγο πιωμένοι,