paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.385
- Πόντοι
- 456
Και τα 3 μου αρέσουν, αρκεί να πηδάνε ή να παρτουζώνουν τη γυναίκα μου!
Έχεις εμπειρία ή απλά θα ήθελες;Και τα 3 μου αρέσουν, αρκεί να πηδάνε ή να παρτουζώνουν τη γυναίκα μου!
Αυτό μπορεί να αλλάξει εύκολα.Θα ήθελα μόνο, δυστυχώς.
ε όχι και εύκολα. Η πλειονότητα τψν συζύγων είναι απο εχθρική έως αμεταπειστη. Μακαρι να ήταν τόσο εύκολοΑυτό μπορεί να αλλάξει εύκολα.
Μου αρέσουν και τα τρία. Δυστυχώς, υπάρχουν μόνο λεκτικοί ερωτικοί εδώ που έχουν την επιθυμία αλλά όχι το θάρρος να μιλήσουν στη γυναίκα τους.Και τα 3 μου αρέσουν, αρκεί να πηδάνε ή να παρτουζώνουν τη γυναίκα μου!
Υπάρχουν αυτοί που λες, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που έχουν μιλήσει που έχουν προσπαθήσει αλλά συναντούν τις γνωστές αντιρρήσεις και αντίιστάσεις.Μου αρέσουν και τα τρία. Δυστυχώς, υπάρχουν μόνο λεκτικοί ερωτικοί εδώ που έχουν την επιθυμία αλλά όχι το θάρρος να μιλήσουν στη γυναίκα τους.
Αν δεν είναι γυναίκα μου αλλά είναι fuckdoll μου έχει διαφορά; Γιατί εμείς τόσο καιρό ψάχνουμε κόσμο και όλοι χέζονταιΥπάρχουν αυτοί που λες, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που έχουν μιλήσει που έχουν προσπαθήσει αλλά συναντούν τις γνωστές αντιρρήσεις και αντίιστάσεις.
Το νήμα αφορά έμψυχο υλικο…Αν δεν είναι γυναίκα μου αλλά είναι fuckdoll μου έχει διαφορά; Γιατί εμείς τόσο καιρό ψάχνουμε κόσμο και όλοι χέζονται
Σοβαρά τώρα; Τι κατάλαβες με αυτό που είπα;Το νήμα αφορά έμψυχο υλικο…
Έχεις δίκιο, παρανόησα και ανακαλώ.Σοβαρά τώρα; Τι κατάλαβες με αυτό που είπα;
Έχεις εμπειρία από gangbang με ακαποτά γαμήσι; Μάλιστα….ή πολύ οργανωμένοι ησασαταν ή ό,τι να ναιΛοιπον gangbang γιατι αν εισαι βρωμιαρης και γουσταρεις καλτ σκηνικα αφηνεις τους ολους τους αλλους πρωτα να χυσουν μεσα και να εχει ανοιξει η τρυπα καλα και μετα μπαινεις εσυ ομορφα και ωραια να γαμησεις χωρις να βαλεις λιπαντικο. Τωρα αν θες να το κανεις απο μπροστα ή πισω αυτο ειναι αλλο θεμα, καθως το τιπ δουλευει μια χαρα.
Μήπως η φίλη σου δεν είναι εμφανισημη αρκετά;Αν δεν είναι γυναίκα μου αλλά είναι fuckdoll μου έχει διαφορά; Γιατί εμείς τόσο καιρό ψάχνουμε κόσμο και όλοι χέζονται
Κάθε άλλο. Απλά έχουμε ηλιακό όριο μέχρι 30-33.Μήπως η φίλη σου δεν είναι εμφανισημη αρκετά;
Ναι, στην ηλικία μας δεν βρίσκουμε εύκολα ζευγάρι ή δεύτερη κοπέλα.Έχεις δίκιο, παρανόησα και ανακαλώ.
Επι της ουσίας δεν εχει ιδιαίτερη διαφορα. Αλλά στ αλήθεια δυσκολεύεσαι να βρεις παρέα;
Αυτό νομίζω προυποθέτει να ηταν απο την αρχή τέρμα σφιχτή , γιατί σε άλλη περίπτωση ο τελευταίος μάλλον θα γαμάει "αέρα".Λοιπον gangbang γιατι αν εισαι βρωμιαρης και γουσταρεις καλτ σκηνικα αφηνεις τους ολους τους αλλους πρωτα να χυσουν μεσα και να εχει ανοιξει η τρυπα καλα και μετα μπαινεις εσυ ομορφα και ωραια να γαμησεις χωρις να βαλεις λιπαντικο. Τωρα αν θες να το κανεις απο μπροστα ή πισω αυτο ειναι αλλο θεμα, καθως το τιπ δουλευει μια χαρα.
Ειναι σκηνικο γνωστου μου που μοιραζει τη γυναικα του. Στο τελος μας ειπε πως πηγε απο πανω και αφησε να πεσουν ολα τα υγρα της μεσα στο στομα του ενω τον επαιζε και φυσικα τα εκανε μια χαψια.Έχεις εμπειρία από gangbang με ακαποτά γαμήσι; Μάλιστα….ή πολύ οργανωμένοι ησασαταν ή ό,τι να ναι
Ειναι σκηνικο γνωστου μου που μοιραζει τη γυναικα του. Στο τελος μας ειπε πως πηγε απο πανω και αφησε να πεσουν ολα τα υγρα της μεσα στο στομα του ενω τον επαιζε και φυσικα τα εκανε μια χαψια.