Δεν νομιζω να υπάρχει κατι πιο τελειο και λίαν καβλωτικό για τον άνδρα (τον πραγματικό,τον βαρβάτο,τον πρόστυχο) απο το πλακομούνι...ειτε με συμμετοχη δική σου (ιδανικά) ειτε οχι...απλα παρακολουθώντας δυο ωραια μουνιά με εντονη θηλυκοτητα να τριβονται να γλύφονται να γαμιούνται με δονητές και strap on...το πιο ομορφο θέαμα που υπάρχει για το αντρικο μάτι!!!!Απο κει και πέρα η ανταλλαγη συντρόφων (swap) ειναι μια σκέψη που μου κάθεται ωραια στο μυαλο και με φτιάχνει αρκετα...δεν ξέρω πρακτικά πως θα πηγαινε αν το δοκίμαζα με καποια που εχω ελευθερη σχέση και γουστάρει τόσο extreme καταστάσεις αλλα το ψήνω έντονα...σιγουρα χρειάζεται να κερδιθει η εμπιστοσυνη και η χαλαροτητα και απο το άλλο ζευγάρι...το cuckold καλο ακουγεται...αρκει να ξέρεις τον τυπά που απλως θα παρευρίσκεται στον χώρο μην ειναι κανας "μπαι μπαι πάμε για Ντουμπάι" και γυρίσει η τσόντα σε θρίλερ...δεν παιζεις με αυτα...αν δεν ξερεις στοιχειωδός τον άλλον στα βασικά τουλάχιστον...δεν προχωράς...εκτως κι αν σε τρώει το κωλί σου οποτε...εχε μαζι σου καμια κρεμούλα για τις αιμορροιδες....γλυκιάααα!!!!