Ειμαι με την γυναικα μου αρκετα χρονια.βεβαια2 γαμος και για τους δυο μας.Στην αρχη αφου ειχα καταλαβει οτι δεν ειναι και του κατηχικου,αρχισα να ζηταω διαφορα πραγματα,αλλα ουτε οχι ουτε ναι ελεγε.Εκει που γαμιομαστε ανοιξα καμερα νομιζω στο cam 4.Πολλα ατομα μας ενοχλησαν ενας ομως μας τραβηξε την προσοχη μας.Αλλαξαμε και τηλεφωνα και ειχαμε σχετικα μια επικοινωνια.Μετα απο λιγες μερες κυριακη απογευμα που λεει η γυναικα να παμε για καφε μαζι του και να γνωριστουμε.Δεν ημουν σιγουρος οτι το ηθελα αλλα καλη ευκαρια σκεφτηκα ηταν,και βγηκαμε.Καλος ηταν ευχαριστη παρεα καναμε,και απο καφε γυρισαμε στα ποτα,Αρχισε και τσιμπαγε η δικια μου,χαλαρα επεσε ενα μικρο μπαλαμουτι γρηγορο και τελος.Βγηκαμε και αλλες φορες αλλα η δικια μου,δεν καθοταν για πολλα πολλα.Μετην πιεση που τις καναμε και την επιμονη μου τελικα ειπε την επομενη φορα θα το κανουμε.Η επομενη συνατηση εγιωε στο σπιτι μας,και αποκτησαμε την πρωτη εμπειρια μας.Ηταν και καλη και εγινε πολλες φορες το επομενο διαστημα.Ο τυπος ομως λογω οτι ηταν παντρεμενος χαθηκε ξαφνικα και δεν το ξαναηδαμε,αλλα μετα απο χρονια μονο φιλικα.Ξεκηνισαμε και τον γυμνισμο,και με λιγο πιεση της αλλαξα και το ντυσιμο σε ποιο προκλητικο.Επισκεψεις στα swinger, klamp χωρις να θελει πολλα πολλα.Με επιμονη πιεση και προσπαθεια μετα απο ενα διαστημα αΡχισαμε να κανουμε τα παντα,χωρις δυσταγμους,Βεβαια εκανα το λαθος να δεκτο να μην ακουμπισω αλλη γυναικα, και την πατησα.Ομως απολαμβανουμε παρεα αλλων αντρων συχνα, η γαμιεται μονη της, και εχουμε πολυ εντονη ερωτικη ζωη χωρις ταμπου και φραγμους.
Το μονο που δεν καταφερα ηταν αυτο που σας ειπα για αλλη γυναικα,καιτ το δευτερο παρολο που εχουμε κανει πολλα παιχνιδια,με δυσκολευει πολυ στο να ξεκηνισουμε καποιο παιχνιδι.Παντα υπαρχει απο μερια της αρνηση ,και πρεπει να το ζηταω αρκετες φορες για να γινει.