Νέα

CT & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NITRO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
NITRO

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Για πείτε μου ρε μάγκες που διαβάσατε το αρχικό post μιας και δεν μπορούμε να το ξαναφέρουμε μπροστά,ποιός φωτογραφίζεται σε αυτό?

Επισκέπτης
Παρακαλώ λοιπόν τους λοιπούς συναγωνιστές στο δύσκολο αυτό άθλημα των ct να ξανασκεφούν σε ποιά θέση βρίσκονται και ίσως τότε να αποφασίσουν πως για αυτούς ο στίβος πρέπει να μικρύνει σε μπουρδελάκι,studio ή μασάζ χωρίς σε καμία περίπτωση αυτό να είναι μειωτικό.

NITRO βασικα να σου πω την αληθεια τις ιδιατεροτητες του αθληματος μπορω εν μερη να τις καταλαβω  αλλα εαν αφησει τα ct κ πηγαινει σε στουντιο μπουρδελα μασατζιδικα κ δη παντρεμενος δεν εκτιθεται κ δεν υπαρχουν πιθανοτητες να τον πιασει η γυναικα του?

Επισκέπτης
Αν δεν κανω λαθος ενας παιδικος σου φιλος.
Τωρα βεβαια μπορει να ηταν και απο το  σχολειο δεν ειμαι σιγουρος.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:think: κοίταξε, δεν είμαι του χώρου ούτε έχω πρόβλημα μήπως με δουν/ καταλάβουν/ φωτογραφίσουν/ παρακολουθήσουν κ.λπ. όταν πηγαίνω σε αντίστοιχα μέρη αλλά αν διαλέξεις εσύ τον χώρο μπορείς να έχεις και περισσότερο έλεγχο για το τι συμβαίνει γύρω σου. Τώρα αν ο άλλος είναι πολύ επώνυμος και πάει σε κάποιο κεντρικό ξενοδοχείο... τι να σου πω εγώ δεν θα πήγαινα έτσι.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
:think: κοίταξε, δεν είμαι του χώρου ούτε έχω πρόβλημα μήπως με δουν/ καταλάβουν/ φωτογραφίσουν/ παρακολουθήσουν κ.λπ. όταν πηγαίνω σε αντίστοιχα μέρη αλλά αν διαλέξεις εσύ τον χώρο μπορείς να έχεις και περισσότερο έλεγχο για το τι συμβαίνει γύρω σου. Τώρα αν ο άλλος είναι πολύ επώνυμος και πάει σε κάποιο κεντρικό ξενοδοχείο... τι να σου πω εγώ δεν θα πήγαινα έτσι.
απλά ρωτάω τι εννοείς με outcall, δλδ που τις βλέπεις?

OP
OP
NITRO

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
NITRO βασικα να σου πω την αληθεια τις ιδιατεροτητες του αθληματος μπορω εν μερη να τις καταλαβω  αλλα εαν αφησει τα ct κ πηγαινει σε στουντιο μπουρδελα μασατζιδικα κ δη παντρεμενος δεν εκτιθεται κ δεν υπαρχουν πιθανοτητες να τον πιασει η γυναικα του?

Μειώνεται ο χρόνος έκθεσης στην παρανομία ρε φίλε γιατί το μπουρδελάκι είναι αυθόρμητο,το άλλο το ct θέλει ολόκληρη προετοιμασία και προγραμματισμό

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
απλά ρωτάω τι εννοείς με outcall, δλδ που τις βλέπεις?

Νοικιάζεις ένα διαμερισματάκι, με ωραία θέα ίσως...Πώς θα το κρατήσεις κρυφό από τη γυναίκα σου; Ε, δεν ξέρω. Πάντως, γλυτώνεις την "έκθεση". Ξέρω περίπτωση, γνωστού ας πούμε.

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Η τρέλα δεν πάει στα βουνά κατεβαίνει σε μας!  :idiot: :idiot: :idiot: Το σύνθημα είναι ένα: γαμήστε ό,τι περνάει από το χέρι σας χωρίς φόβους και αναστολές! Και για να μη σας βρουν τα τεφτέρια γίνετε καλοί αριθμομνήμονες...

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Αν το θεμα μας ειναι για το ποσο κρυφα το κανουμε, προσωπικα ελευθερος ειμαι και δεν εχω προβλημα παντοφλας-τσοκαρου-πασουμιου-κτλπ.
Απο την αποψη να μην πετυχω κανενα γνωστο,παλι αναλογα με το ποσο γνωστοι ειναι δεν εχω προβλημα(βεβαια αλλο να πετυχω την κολιτη μου ή κολιτο μου και αλλο να πετυχω κανενα οικογενιακο φιλο) αλλα και παλι μαζευεται(ειμαι πολυ καλος ψευτης-παπατζης).
Το μονο που μου την εχει δωσει και αν και νεος (5 μηνες στο αθλημα) ειναι το οτι αλλο το σταθερο με τις καθε ειδους κουτσουκελες(μια στην χαση και στην φεξι ετσι για ποικιλια) και αλλο το απο καναρα σε καναρα(με ψηλο χαλαει πολυ αυτο). Ισως γιατι μπορει να ειμαι και απο τους μικροτερους σε ηλικια εδω και να ερχεται σιγα σιγα η ωρα να νοικοκηρευθω και εγω για λιγο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom