Νέα

CT & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NITRO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σοβαρο το θεματακι που εθεσε το αδελφι και εχει απολυτο δικιο.
Οποιος δεν ειναι διατεθιμενος να παιξει το κεφαλι του κορονα γραμματα ας κατσει σπιτι του.
Τωρα θα μου πεις καλα ρε μαλακα θα παιξεις την μουρη που πουλας εξω για τα μουνια θα παιξεις την οικογενια σου για τα μουνια θα γινεις ρομπα στον μπαμπα και την μαμα για τα μουνια !
Φιλοι μου ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ .
Για αυτο τον λογο η τα γραφεις ολα στα @@ σου οπως λεει και ο ΣΟΦΟΣ Tipos και εισαι ετοιμος να αντιμετοπισεις καθε αναποδια με το κεφαλι ψηλα , η πας σπιτακι και κουρνιαζεις ταιζοντας το καναρινι σου τρωγοντας το φαι της ημερας και αντε κανα σινεμα το Σαββατοκυριακο. :rockon:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με όλους...

Γι' αυτό...

Χίλιες φορές καλύτερα να'σαι Εργένης,
και να γαμείς όποια κι όποτε θέλεις...
παρά να'σαι παντρεμένος
και να ζεις φοβισμένος ή απ'τις χαρές της ζωής... στερημένος !!!

OP
OP
NITRO

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Τα γράφω όλα αυτά δεδομένου του γεγονότος που συνέβει σε παιδικό μου φίλο να του βρει η γυναίκα του το τευτέρι του που είχε τηλέφωνα και ραντεβού με CT.

Φυσικά αφού αποφύγαμε τις αυτοκτονίες και τις υστερίες πάλι καλά να λέμε,και πρέπει όλοι μας να είμαστε προετοιμασμένοι να πληρώσουμε κάποιο τίμημα μπαίνοντας στο άθλημα και παραμένοντας σε αυτό.
Αν δε επιπλέον θέλουμε να κάνουμε και πρωταθλητισμό τότε τα ξεχνάμε όλα παιδιά,σκυλιά,γατιά και αφοσιωνόμαστε στον στόχο.(Οι πρώην και νυν αθλητές με καταλαβαίνουν φαντάζομαι)

Edit:
Αλλάχτηκαν μερικές λέξεις για να μην ταυτοποιούνται πρόσωπα.

θα ήθελα να καταθέσω και μία προσωπική εμπειρία (γιατί αν δεν έχεις τέτοιες δεν μπορείς να πάιρνεις σωστή θέση)και να δώσω και μία άλλη διάσταση στο θέμα πιο αισιόδοξη.

Σε αντίστοιχη περίπτωση όταν η δικιά μου την τότε εποχή που δεν υπήρχαν sites και ct ,παρά μόνο ταπεινά cg μου ανακάλυψε στο πορτοφόλι ένα πακέτο χαρτάκια με τηλέφωνα και nick names κοριτσιών από όλο το Ανατολικό μπλοκ άρχισε να πάιρνει τηλέφωνα στα γραφεία και να ρωτάει τί είναι εκεί.
Επειδή οι Ελληνίδες τηλεφωνήτριες σε αυτά τα γραφεία είναι πιο τάνες από τις τάνες την ψιλιάστηκαν και της το έκλειναν στα μούτρα.
Ετσι αυτή έβαλε έναν καλοθελητή φίλο της να πάρει και έτσι τα έμαθε όλα.
Θέλετε να μάθετε το αποτέλεσμα?

Δεν μου είπε απολύτως τίποτα ,το μόνο που άλλαξε ήταν η συμπεριφορά της στο κρεβάτι,το πάτωμα ,τον νεροχύτη στο ασανσέρ.

Εγινε ότι πιο πρόστυχο έχω γνωρίσει και ήταν εκεί η ίδια γυναίκα που πριν από αυτό είχαμε μία  εντελώς συμβατική σεξουαλική ζωή.
Λίγο πριν τον χωρισμό μας και ανάμεσα σε άλλα που ειπώθηκαν αρκετά χρόνια μετά μου είπε πως για να μην με χάσει τότε είχε γίνει τάνα για μένα ώστε να μην έχω την ανάγκη να πηγαίνω σε αυτές.

Και το κατάφερε έμεινα χωρίς τάνα περίπου 48 .......ώρες από το σοκ της δήλωσής της.

Αυτά έτσι για να βλέπουμε και την θετική πλευρά των πραγμάτων

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Η θετικη πλευρα των πραγματων εχει 3 εκδοχες:1)Εχεις προοδευτικη γκομενα οπως ο φιλος NITRO παραπανω,οποτε η καθε λογης μορφη πληρωμενου ερωτα λειτουργει ως αερας στα πανια σου...Που ειναι αυτες οι γυναικες ρε NITRO ΠΟΥ???? :'( 2)Εχεις για γκομενα ενα 'στραβοξυλο' οπως η τοτε δικια μου:Θυμαμαι τι μου ειχε πει,αφου βρεθηκαμε:Ειδα και κατι λιγουρια να πηγαινουν στη Φυλης να γαμησουν...ΑΠΟΡΩ ποσο απελπισμενος πρεπει να ειναι καποιος για να παει εκει...Και τη ρωταω:Αν μαθαινες οτι αυτος που τα εχεις εχει παει εκει τι θα εκανες?Απντηση:Θα του εκοβα το πουλι και θα το εστελνα ταχυδρομικα να κρεμαστει δημοσια για να το βλεπουν και οι αλλοι να παραδειγματιζονται...Ευτυχως που ειχα την τυχη με το μερος μου και με 'εσωσε' το φιλαρακι απο την ΑΣΟΕΕ που ηταν παρεπιπτοντως κι αυτος σε σχεση και φανατικος μπουρδελιαρης!! 3)Δεν εχεις γκομενα οποτε κανεις οτι γουσταρεις και δεν δινεις λογαριασμο σε κανενα...Ελευθερη συνειδηση,ελευθερος κι εσυ να κανεις ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΒΛΩΣΕΙ :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
NITRO

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Φιλοι μου ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ .

Ασχετο αλλά θα σε ρωτήσω για το νέο σου avatar:
Το γύρισες στις Ρωσίδες αδερφές τώρα?
Να ξέρω αν είναι να φυλάγομαι

Επισκέπτης
Γελα εσυ ελα που ειναι κατορθωμα.  :headbang:
Ακου εκει 48 ωρες . :o :o :o :o :o :o :o
ναι-ναι..ασε που περασε στερητικο συνδρομο..αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..δεν παιζοσαστε λεμε..

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καλημέρα σε όλη την CT παρέα!

Εμένα παιδιά δεν θα με ανησυχούσαν οι συνήθεις παράγοντες που όλοι ρυθμίζουμε πριν την συνάντηση(γυναίκα,γκόμενα κλπ) αλλά οι μη προβλέψιμοι,αυτοί που κατά διαβολική σύμπτωση συμβαίνουν.

Αν και έχω γύρω στο εξάμηνο που το άθλημα το έχω κόψει(με βαριά ψυχή το λέω) λόγω κάποιων περιστάσεων. Πιστεύω πως θα εν ταχθώ άκρως ομαλά για πρωταθλητισμό σε κανά μήνα! 

Το έχω ξαναπεί και παλαιότερα το CTing είναι σαν το Καζίνο... :rockon: 

Επισκέπτης
Ασχετο αλλά θα σε ρωτήσω για το νέο σου avatar:
Το γύρισες στις Ρωσίδες αδερφές τώρα?
Να ξέρω αν είναι να φυλάγομαι

o Nuregiev πριν το γυρισει ειχε γαμησει οτι πετουσε και οτι κολυμπουσε αδελφε μου.
Σε αυτη την φαση βρισκομαι και εγω τωρα .
Το μελλων θα δειξει.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...αν εχεις μια γκομενα ενα 'στραβοξυλο' οπως η τοτε δικια μου: Θυμαμαι τι μου ειχε πει, αφου βρεθηκαμε:
Ειδα και κατι λιγουρια να πηγαινουν στη Φυλης να γαμησουν... ΑΠΟΡΩ ποσο απελπισμενος πρεπει να ειναι καποιος για να παει εκει...
Και τη ρωταω: Αν μαθαινες οτι αυτος που τα εχεις, παει εκει τι θα εκανες?
Απαντηση: Θα του εκοβα το πουλι και θα το εστελνα ταχυδρομικα να κρεμαστει δημοσια για να το βλεπουν και οι αλλοι να παραδειγματιζονται...

Ακόμα μια χαρακτηριστική άποψη των στενόμυαλων Ελλεεινίδων... ρε ΟΥΣΤ!

OP
OP
NITRO

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
o Nuregiev πριν το γυρισει ειχε γαμησει οτι πετουσε και οτι κολυμπουσε αδελφε μου.
Σε αυτη την φαση βρισκομαι και εγω τωρα .
Το μελλων θα δειξει.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Poso Akoma
[youtube=425,350]TN34cgp1AFU&feature[/youtube]

Δεν ήξερα πως περνάς την κρίση των πρώτων ήντα αδερφούλη

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και πλάκα-πλάκα αν δείτε κάμερα σε κανένα διάδρομο ξενοδοχείου να πείτε να την βγάλουν.

Υπάρχει πρόσφατη απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που ανάγκασε το Intercontinental να βγάλει ορισμένες κάμερες:

Ανωρωτιέμαι μόνον αν κανένας καριόλης έχει κρατήσει back-up με το πλήθος που μπαινόβγενε στο δωμάτιο της Bibi.

OP
OP
NITRO

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Και πλάκα-πλάκα αν δείτε κάμερα σε κανένα διάδρομο ξενοδοχείου να πείτε να την βγάλουν.

Υπάρχει πρόσφατη απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που ανάγκασε το Intercontinental να βγάλει ορισμένες κάμερες:

Ανωρωτιέμαι μόνον αν κανένας καριόλης έχει κρατήσει back-up με το πλήθος που μπαινόβγενε στο δωμάτιο της Bibi.
και αυτό στην "πλατεία των γαύρων" έχει απέναντι από τα ασανσέρ, και το άλλο στου "θεού τις κολώνες"
Εμένα πάντως σίγουρα με έχουν με τον μουστάκια με τα σώβρακα μπροστά στην πόρτα του :rockon:

Επισκέπτης
Εμενα σιγουρα θα με γνωρισετε παντως γιατι πολλους με σακκουλα sushi δεν θα βρειτε , εκτος και εαν με αντιγραφουν καποιοι.

OP
OP
NITRO

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Εμενα σιγουρα θα με γνωρισετε παντως γιατι πολλους με σακκουλα sushi δεν θα βρειτε , εκτος και εαν με αντιγραφουν καποιοι.

Εχει πέσει σύρμα αδερφέ και δεν γράφει κανείς?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πέρα από τις επισημάνσεις, θα ήταν καλύτερο αν υπήρχαν προτάσεις, συμβουλές κ.λπ. για το πώς θα διαφυλαχθεί η ανωνυμία κάποιου που ασχολείται με το άθλημα. Τώρα, αγαπητέ NITRO, το να λες σε κάποιον που έχει συνηθίσει στα CTs να πάει σε μπουρδέλο είναι λίγο σκληρό. Είναι σαν να λες π.χ. στον Ρονάλντο να πάει να παίξει με τα Πετράλωνα. Καλύτερα θα ήταν να προτείνατε μέτρα προφύλαξης με βάση την εμπειρία σας.
Εγώ πάντως, αν ήθελα να διαφυλάξω την ανωνυμία μου, θα προτιμούσα τα outcall ραντεβού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom