Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
οχι ρε...δεν χαλαρωνω...σε πειραζουν οι αληθειες;;;στα παπαρια μου...Χαλάρωσε, ούτε η Λουκά δεν κάνει έτσι.
οχι ρε...δεν χαλαρωνω...σε πειραζουν οι αληθειες;;;στα παπαρια μου...Χαλάρωσε, ούτε η Λουκά δεν κάνει έτσι.
δεν μου λες ρε...εισαι πανω απο 8 χρονων;;;και πιστευεις σε τετοια παραμυθια;;;;Όλοι είναι άξιοι της Βασιλείας.
Απ. Πέτρος: "Επ' αληθείας γνωρίζω, ότι δεν είναι προσωπολήπτης ο Θεός, αλλά σε κάθε έθνος, όποιος εργάζεται δικαιοσύνη είναι δεκτός εις Αυτόν".
Επίσης ο Χριστός στην παραβολή των γάμων είπε:"Βγείτε και μαζέψτε χωλούς, τυφλούς, βεβλαμένους, και γεμίστε την οικία τών γάμων". όπου γάμος η Βασιλεία και όπου τυφλοί κτλ όσοι για τον οποιοδήποτε λόγο δεν γνώρισαν το Λόγο Του.
Όπως βλέπεις ο Χριστός ήξερε εκ των προτέρων ότι δεν θα φτάσει η διδασκαλία Του παντού.
ασε ρε φιλε το παραμυθακι....αλλο η θρησκεια αλλο η εκκλησια....πιστευω πως οι θρησκειες εχουν πολλα να δωσουν στην πραγματικη τους υποσταση οχι οπως τις εχουν καταντησει σημερα οι ''ιερεις'' της καθε θρησκειας.Αλλωστε στην βαθυτερη ερμηνεια τους ολες καταληγουν σε κοινους παρανομαστες.Αλλο η θρησκεια και αλλο η εκκλησια
ασε ρε φιλε το παραμυθακι....αλλο η θρησκεια αλλο η εκκλησια....
το αιωνιο ποιημα για να ξεφευγουν οι θρησκειες βρισκοντας αλλοθι στις εκκλησιες οταν στριμωχνονται....η εκκλησια ειναι η εκπροσωπος της θρησκειας...
ΤΕΛΟΣ....τα αλλα ειναι λογια...αμα δεν ειναι ετσι ας τις γκρεμισουν τις εκκλησιες και ας μας απαλλαξουν και απο την παρουσια αυτων των τραγικων φιγουρων με τα ρασα...ποιος ειναι τοτε ο σκοπος που υπαρχουν;;;;
δεν ξερετε τι να πειτε και λετε μονιμως την ιδια μαλακια....αλλο εκκλησια και αλλο θρησκεια...τι λκετε ρε...ολους μαλακες μας περνατε;;;
καταρχην μαλακιες λες εσυ και κοψε λιγο φορα.αν δεν σου αρεσουν τα σχολια μην δινεις σημασια,και δεν ειναι καραμελα.αλλο η θρησκεια και αλλο η εκκλησια.την εκκλησια και τους εκπροσωπους της την εχω χεσμενηασε ρε φιλε το παραμυθακι....αλλο η θρησκεια αλλο η εκκλησια....
το αιωνιο ποιημα για να ξεφευγουν οι θρησκειες βρισκοντας αλλοθι στις εκκλησιες οταν στριμωχνονται....η εκκλησια ειναι η εκπροσωπος της θρησκειας...
ΤΕΛΟΣ....τα αλλα ειναι λογια...αμα δεν ειναι ετσι ας τις γκρεμισουν τις εκκλησιες και ας μας απαλλαξουν και απο την παρουσια αυτων των τραγικων φιγουρων με τα ρασα...ποιος ειναι τοτε ο σκοπος που υπαρχουν;;;;
δεν ξερετε τι να πειτε και λετε μονιμως την ιδια μαλακια....αλλο εκκλησια και αλλο θρησκεια...τι λκετε ρε...ολους μαλακες μας περνατε;;;
οχι ρε...δεν χαλαρωνω...σε πειραζουν οι αληθειες;;;στα παπαρια μου...
ειπε κανεις οτι παω εκκλησια ενω τους θεωρω διεφθαρμενους?οτι θα μου σωσουν αυτοι την ψυχη μου??????????????? μπορω και μονος μουΚαλα λεει ο Χριστιδης, τι θα πει "αλλο η εκκλησια και αλλο η θρησκεια"?
Δηλαδη παραδεχεστε πως αυτοι που ειναι οι εκπροσωποι της θρησκειας ειναι διεφθαρμενοι? Αν ειναι οι παπαδες διεφθαρμενοι τοτε τι νοημα εχει να ειστε εσεις θρησκοι? Λιγη λογικη χρειαζεται ρε! Δηλαδη λετε οτι οι παπαδες ειναι αμαρτωλοι και δεν θα σωσουν την ψυχη τους αλλα πατε στην εκκλησια τους και τους ακουτε να σας ψελνουν. Ρε πατε καλα?
οχι ρε...δεν χαλαρωνω...σε πειραζουν οι αληθειες;;;στα παπαρια μου...
Όλοι είναι άξιοι της Βασιλείας.
Απ. Πέτρος: "Επ' αληθείας γνωρίζω, ότι δεν είναι προσωπολήπτης ο Θεός, αλλά σε κάθε έθνος, όποιος εργάζεται δικαιοσύνη είναι δεκτός εις Αυτόν".
Επίσης ο Χριστός στην παραβολή των γάμων είπε:"Βγείτε και μαζέψτε χωλούς, τυφλούς, βεβλαμένους, και γεμίστε την οικία τών γάμων". όπου γάμος η Βασιλεία και όπου τυφλοί κτλ όσοι για τον οποιοδήποτε λόγο δεν γνώρισαν το Λόγο Του.
Όπως βλέπεις ο Χριστός ήξερε εκ των προτέρων ότι δεν θα φτάσει η διδασκαλία Του παντού.
Καλα λεει ο Χριστιδης, τι θα πει "αλλο η εκκλησια και αλλο η θρησκεια"?
Δηλαδη παραδεχεστε πως αυτοι που ειναι οι εκπροσωποι της θρησκειας ειναι διεφθαρμενοι? Αν ειναι οι παπαδες διεφθαρμενοι τοτε τι νοημα εχει να ειστε εσεις θρησκοι? Λιγη λογικη χρειαζεται ρε! Δηλαδη λετε οτι οι παπαδες ειναι αμαρτωλοι και δεν θα σωσουν την ψυχη τους αλλα πατε στην εκκλησια τους και τους ακουτε να σας ψελνουν. Ρε πατε καλα?
ειπε κανεις οτι παω εκκλησια ενω τους θεωρω διεφθαρμενους?οτι θα μου σωσουν αυτοι την ψυχη μου??????????????? μπορω και μονος μου
Φιλε μου αυτο που λες δεν ειναι απαντηση. Το ερωτημα ειναι πώς γινεται τοσα δισεκατομμυρια ανθρωποι να εχουν παντελη αγνοια για τον Ιησου Χριστο αν ειναι αυτος ο γιος του Θεου!
Φιλε μου αυτο που λες δεν ειναι απαντηση. Το ερωτημα ειναι πώς γινεται τοσα δισεκατομμυρια ανθρωποι να εχουν παντελη αγνοια για τον Ιησου Χριστο αν ειναι αυτος ο γιος του Θεου!
ξερεις υπαρχουν και αλλα βιβλια που δεν τα εγραψαν τα λαμογια που λες και μπορεις να βρεις πολλες λεπτομερειες και για τα λαμογια το ποσο λαμογια ειναι.βιβλια που αυτα τα λαμογια τα εχουν ''αποκληρωσει'' γιατι λενε αληθειεςΡε σεις ειναι δυνατον να ειναι μια θρησκεια αληθινη οταν αυτοι που σας τη διδασκουν ειναι τα μεγαλυτερα λαμογια? Και που ξερετε λοιπον εσεις οτι και αυτοι που εγραψαν τα ιερα σας βιβλια δεν ηταν εξισου λαμογια? Λαμογια ητανε ρε, τον οβολο των πιστων ζητουσαν, διαβαστε λιγο καλυτερα τις επιστολες. ;)
Γιατί θεμέλιος λίθος της χριστιανικής πίστης είναι η ελεύθερη βούληση.
Ο Θεός ήρθε επί γης με εντελώς διαφορετικό τρόπο απ' ότι τον περίμεναν οι Φαρισαίοι, μας μετάφερε τον Λόγο Του, έκανε κάποια θαύματα, τον σταύρωσαν, αναστήθηκε (το μεγαλύτερο θαύμα όλων) και εξακολούθησαν να μην τον πιστεύουν.
Η απάντηση λοιπόν στο ερώτημά σου είναι η ανωτέρω. Αμέσως μετά την Σταύρωση, οι χριστιανοί εκδιώχθηκαν για αιώνες.
Και εν πάσει περιπτώσει, εάν ο Θεός ήθελε να επιβληθεί στους ανθρώπους, θα το έκανε και δεν θα έστελνε τον Υιό Του για να τον σταυρώσουμε, να αναστηθεί και εμείς να εξακολουθούμε ακόμα και σήμερα να αναρρωτιόμαστε αν ο Ιησούς ήταν Θεός ή όχι.
αρκει να θελουν αυτα που θελουμε και εμειςΓιατί θεμέλιος λίθος της χριστιανικής πίστης είναι η ελεύθερη βούληση.
Τωρα αυτα που λες τα πιστευεις? Ρε στα αρχιδια του τον γραφει το Χριστο το 70% της υφηλιου, το καταλαβαινεις αυτο?
χαβαλε κανεις εσυ που υποτιμας πρωτα την δικη σου νοημοσυνη και μετα των υπολοιπων...εγω μιλαω απολυτως σοβαρα...Ρε φίλε έλεος. Κάνουμε μια ωραία κουβέντα και σου 'ρθε στην τρέλα πάνω να τα γαμήσεις όλα? Υπάρχουν τόσα θέματα εδώ μέσα να κάνεις το χαβαλέ σου.