Νέα

Χριστιανισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trustworth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 815
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΘΡΗΚΕΙΑΣ

• .

Ψήφοι: 2 100,0%
  • .

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Επισκέπτης
Έχεις την δυνατότητα να ξέρεις αν αυτό θα μείνει έτσι? Αν τα λέγαμε αυτά το 1980 θα μου έλεγες ότι η μισή Ευρώπη έδιωξε τον Χριστιανισμό που πίστευε επί αιώνες.  

Φιλε τι λες? Στην Ευρωπη συνεχως αυξανεται το ποσοστο των αγνωστικιστων και αθεων ακομα και σημερα που δεν υπαρχει κομμουνισμος. Κοιταξτε και καμια ερευνα στο wikipedia!

Επισκέπτης
ναι, αλλά αυτό δεν λέει απολύτως ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.

Ε τοτε τι να συζητησουμε? Εσεις ειστε τελειως παραλογοι! Πιστευεις εσυ δηλαδη πως μονο αυτο το 30% που πιστευει στο Χριστο (και ειδικα ενα 5% που ειναι ορθοδοξοι) ξερει την αληθεια και μπορει να σωθει, ενω οι αλλοι που δεν τους μιλησε ποτε κανεις για το Χριστο και τον γραφουν στα παπαρια τους ειναι καταδικασμενοι. Ελεος!  :uglystupid:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Φιλε τι λες? Στην Ευρωπη συνεχως αυξανεται το ποσοστο των αγνωστικιστων και αθεων ακομα και σημερα που δεν υπαρχει κομμουνισμος. Κοιταξτε και καμια ερευνα στο wikipedia!

και ενάμισυ δις κινέζοι μιλάνε κινέζικα:αυτό σημαίνει ότι είναι πιο επιστημονική γλώσσα από τα αρχαία ελληνικά που δεν ομιλείται σήμερα από κανέναν (ή αν θες πιο σωστά ομιλείται από 10 μύρια Έλληνες σε μια πιο παραφθραρμένη μορφή)?Όχι βέβαια!
Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Κι εγω ο αφελης που ειχα την εντυπωση οτι ειναι αυτονοητο οτι πρεπει να σεβομαστε τα πιστευω του αλλου...
τι εννοεις λεγοντας να σεβομαι;;;;
εσυ που μου διαιωνιζεις ενα παραμυθι αιωνες τωρα στην μουρη μου και μου βαρας καμπανες και και και ...σεβεσαι εμενα;;;οχι τα πιστευω μου αλλα εμενα;;;και αν εγω που πιστευω οτι πιστευεις σε ενα ατελειωτο παραμυθι σε σεβομαι τι πρεπει να πω;;;οτι καλα κανεις και πιστευεις σε αυτο;;;γιατι;;;για ποιο λογο;;; για να σε ''σεβαστω'';;;
και το προβλημα σου ειναι οτι λεω να ξυπνησετε και να μη πλανασθαι;;;τα ιδια δεν λεει και η θρησκεια σου;;;δεν σε καλει να βρεις τον ''σωστο''δρομο;;;
αυτη λοιπον συμφωνα με το δικο σου σκεπτικο δεν σεβεται εμενα;;;
ασε ρε μαγκιτη τα κλισε παραμυθακια σε αλλους...
σας ξερω σαν καλπικες δεκαρες....ξερω απο πριν απο εσας τι προκειτε να πειτε...
το εχω ακουσει το ποιημα εκατονταδες φορες...
φυσικα και θα βροντοφωναζω να ξυπνησετε και να πεταξετε απο πανω σας τις δυσιδαιμονιες που προσκυνατε....ειναι δικαιωμα μου....το'πιασες;;; ;)

Επισκέπτης
και ενάμισυ δις κινέζοι μιλάνε κινέζικα:αυτό σημαίνει ότι είναι πιο επιστημονική γλώσσα από τα αρχαία ελληνικά που δεν ομιλείται σήμερα από κανέναν (ή αν θες πιο σωστά ομιλείται από 10 μύρια Έλληνες σε μια πιο παραφθραρμένη μορφή)?Όχι βέβαια!
Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια.

Ωραια παρομοιωση. Σορρυ αλλα...  :jerking:

lion67

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
38
Πόντοι
1
Ε τοτε τι να συζητησουμε? Εσεις ειστε τελειως παραλογοι! Πιστευεις εσυ δηλαδη πως μονο αυτο το 30% που πιστευει στο Χριστο (και ειδικα ενα 5% που ειναι ορθοδοξοι) ξερει την αληθεια και μπορει να σωθει, ενω οι αλλοι που δεν τους μιλησε ποτε κανεις για το Χριστο και τον γραφουν στα παπαρια τους ειναι καταδικασμενοι. Ελεος!  :uglystupid:
φιλε θα διαφωνησω.δεν θα σωθουν μονο οσοι πιστευουν στον Χριστο.ασφαλως και ειναι παραλογο,γιατι ασ πουμε,πριν την εμφανιση Του,πως μπορει να πιστευουν σε Αυτον.αλλα κατα καιρους εχουν ερθει και πολλοι αλλοι σε διαφορους τοπους(πχ Βουδας κ.α)που εδωσαν την Διδασκαλια τους

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ε τοτε τι να συζητησουμε? Εσεις ειστε τελειως παραλογοι! Πιστευεις εσυ δηλαδη πως μονο αυτο το 30% που πιστευει στο Χριστο (και ειδικα ενα 5% που ειναι ορθοδοξοι) ξερει την αληθεια και μπορει να σωθει, ενω οι αλλοι που δεν τους μιλησε ποτε κανεις για το Χριστο και τον γραφουν στα παπαρια τους ειναι καταδικασμενοι. Ελεος!  :uglystupid:

κανείς δεν λέει κάτι τέτοιο:ίσα ίσα, όσοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την αλήθεια και την κλώτσησαν θα κριθούν ΠΟΛΥ αυστηρότερα από εκείνους που δεν είχαν την ευκαιρία (άλλωστε τα περί κολάσεως είναι παρεξηγημένα εν πολλοίς, από την εποχή που ο Δάντης επηρέασε τους καθολικούς με τα γραφόμενά του)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Φίλε δεν έχω πρόβλημα με αυτό που λέει, αλλά με το πώς το λέει:νταηλίκι, εκμηδένιση της αντίθετης άποψης (και μάλιστα χωρίς σοβαρά επιχειρήματα) και προσπάθεια επιβολής της δικής του γνώμης έναντι των άλλων. Το στυλάκι που προωθεί είναι πέρα για πέρα ειρωνικό και εκνευριστικό, ο τύπος φαίνετια από χιλιόμετρα ότι είναι εγωίσταρος και ξιπασμένος.
Απειλεί κιόλας ότι θα μας βρίσει  :jerking: :jerking: :jerking:
παρεξηγηθηκες καλη μου;;;να ζητησω ταπεινα την συγνωμη σου...ενταξει τωρα;;;θα ασχοληθεις με αυτα που λεω και οχι με το πως τα λεω;;;γιατι αν εσενα στην δινουν οι ειρωνες εμενα μου την δινουν οι γλυκαναλατες αδερφες που και καλα ειναι ηρεμες και ''υπερανω''....
το'πιασες;;;υπονοουμενο ητανε... ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
είναι αλήθειες επειδή τα λες εσύ?

ΠΑΠΑΡΙΑ γράφεις φίλε μου σε όλο αυτό το θρεντ και νομίζεις ότι λες και κάτι έξυπνο, αρχίδια επιχειρήματα έχεις, όλο προσωπικές γνώμες παραθέτεις και με ύφος χιλίων καρδιναλίων  :jerking:

δεν είσαι εσύ , ούτε κι εγώ βέβαια, το μοναδικό άτομο που κατέχει την αλήθεια, γι' αυτό σταμάτα να θες να την επιβάλεις στους άλλους και μάθε να συζητάς και να δέχεσαι ότι μπορεί να υπάρχει και διαφορετική ΄΄αποψη από την δική σου.

περνιέσαι για πολύ σπουδαίος, ε? :uglystupid:
ρε ηλιθιε...προβατο...ακριβως αυτο για το οποιο με κατηγορεις ειναι η μαγκια μου....οτι εκφερω προσωπικη γνωμη ρε προβατο...
και οχι τα αχυρα που εχουν δωσει σε κατι ζωντανα σαν εσενα να μηρυκασουν....
αιντε που δεν μπορεις να πεις ουτε ενα επιχειρημα...
κατηγορησε με ρε που λεω την αποψη μου και οχι αυτο που μου υπαγορευσαν καποια ανθρωπακια πριν απο χιλιαδες χρονια... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
παρεξηγηθηκες καλη μου;;;να ζητησω ταπεινα την συγνωμη σου...ενταξει τωρα;;;θα ασχοληθεις με αυτα που λεω και οχι με το πως τα λεω;;;γιατι αν εσενα στην δινουν οι ειρωνες εμενα μου την δινουν οι γλυκαναλατες αδερφες που και καλα ειναι ηρεμες και ''υπερανω''....
το'πιασες;;;υπονοουμενο ητανε... ;)

φίλε ασχολήθηκα με αυτά που λες, όσο μου έδωσαν τη δυνατότητα βέβαια γιατί πολύ απλά δεν επρόκειτο για επιχειρήματα (με όσο στομφώδη τρόπο και να παρουσιάσεις ένα τίποτα, θα παραμείνει ένα ΄τιποτα)

όσο για τα υπονοούμενά σου, σε γράφω στα παπάρια μου  :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ρε ηλιθιε...προβατο...ακριβως αυτο για το οποιο με κατηγορεις ειναι η μαγκια μου....οτι εκφερω προσωπικη γνωμη ρε προβατο...
και οχι τα αχυρα που εχουν δωσει σε κατι ζωντανα σαν εσενα να μηρυκασουν....
αιντε που δεν μπορεις να πεις ουτε ενα επιχειρημα...
κατηγορησε με ρε που λεω την αποψη μου και οχι αυτο που μου υπαγορευσαν καποια ανθρωπακια πριν απο χιλιαδες χρονια... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

εσύ θες να επιβληθείς στους άλλους ρε βλάκα , όχι εγώ

Επισκέπτης
Παιδια σηκωνω τα χερια, ειστε απαλευτοι.  :-

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
φίλε ασχολήθηκα με αυτά που λες, όσο μου έδωσαν τη δυνατότητα βέβαια γιατί πολύ απλά δεν επρόκειτο για επιχειρήματα (με όσο στομφώδη τρόπο και να παρουσιάσεις ένα τίποτα, θα παραμείνει ένα ΄τιποτα)

όσο για τα υπονοούμενά σου, σε γράφω στα παπάρια μου  :birdman:
καλα....εισαι περιπτωση...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εσύ θες να επιβληθείς στους άλλους ρε βλάκα , όχι εγώ
κοιτα ειλικρινα...αν εχεις καποιο προβλημα να παω πασο....δεν φταις εσυ για αυτο πεστο και θα τουμπεκιασω...αν ομως δεν ειναι εκ γενετης πρεπει να παρεις χαμπαρι οτι γραφεις σαν απροσαρμοστο...καμμια σχεση οτι λεω με τις μαλακιες που απαντας...
που κολλαει το οτι εγω θελω να επιβληθω;;;οποισδηποτε λεει μια γνωμη θελει να την βαλει στο τραπεζι σαν σωστη...αλλοιως γιατι την λεει;;;αλλα ανεξαρτητα απο αυτο εγω μιλαω για προσωπικες αποψεις και για προβατα και εσυ μου λες οτι θελω να επιβληθω....αν βλεπεις να κολλαει καπου αυτο...τι να πω;;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ρε στο τελος θα σας βρισω και δεν γουσταρω...επιτελους μην εισαστε ορνια....ξυπνηστε...

ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε............................
επιτελους βαλτε ενα τελος σε αυτην την τεραστια μαλακια που λεγεται θρησκεια.....

έχει άπειρα τέτοια παραπίσω, βαριέμαι να τα παραθέσω όλα

τέλος πάντων, αναγνωρίζω ότι παραφέρθηκα και ζητώ συγγνώμη για τους χαρακηρισμούς (όχι για την γενική ιδέα όμως)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
έχει άπειρα τέτοια παραπίσω, βαριέμαι να τα παραθέσω όλα

τέλος πάντων, αναγνωρίζω ότι παραφέρθηκα και ζητώ συγγνώμη για τους χαρακηρισμούς (όχι για την γενική ιδέα όμως)
ρε συ...δεν θα συνενοηθουμε τελικα...εγω δεν αρνηθηκα οτι θελω να περασω την αποψη μου...(οχι επιβαλλω γιατι αυτο προυποθετει βια)
αλλα σε ρωταω...την στιγμη που δεν σε κατηγορω εσενα για κατι αντιστοιχο αλλα για το οτι εισαι προβατο που κολλαει να μου απαντας οτι εγω ειμαι αυτος που θελει να επιβληθει;;;
οτι να'ναι...αυτο σου λεω....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ρε συ...δεν θα συνενοηθουμε τελικα...εγω δεν αρνηθηκα οτι θελω να περασω την αποψη μου...(οχι επιβαλλω γιατι αυτο προυποθετει βια)
αλλα σε ρωταω...την στιγμη που δεν σε κατηγορω εσενα για κατι αντιστοιχο αλλα για το οτι εισαι προβατο που κολλαει να μου απαντας οτι εγω ειμαι αυτος που θελει να επιβληθει;;;
οτι να'ναι...αυτο σου λεω....

φίλε αν δεν διαθέτεις ο ίδιος αυτογνωσία δεν μπορώ να σε κάνω εγώ με το ζόρι να καταλάβεις τον χαρακτήρα σου.Χρησιμοποιείς λεκτική βία.

άσ'το, δεν πειράζει...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ρε παιδια τι καθεστε και ασχολειστε και αναλυετε κειμενα και μαλακιες? Τα πραγματα ειναι πολυ απλα:

Αν ο Χριστος ηταν ο γιος του Θεου, τοτε γιατι η φημη του και η επιρροη του εφτασε μονο σε καποια συγκεκριμενα μερη της υφηλιου (το πως εφτασε ειναι ενα αλλο μεγαλο θεμα)? Αν ηταν αυτος ο γιος του Θεου, πως γινεται 1,5 δισεκατομμυριο Κινεζοι και 1 δισεκατομμυριο Ινδοι να τον αγνοουν? Αυτοι δηλαδη δεν ειναι αξιοι της βασιλειας του Θεου?

Παρολο λοιπον που ολοι αυτοι οι λαοι της ανατολης δεν δινουν δεκαρα για το Χριστο σας, συνεχιζουν να ζουν, να πληθυνονται, να δημιουργουν τεχνολογια (βλ. Ιαπωνια οπου το 70% δηλωνουν αθεοι) κτλ. Μονο αυτο σκεφτειτε για να καταλαβετε ποσο φαουλ ειναι η θρησκεια, ολα τα αλλα ειναι μαλακιες και κουβεντα να γινεται!
Με την ιδια λογικη η Ρωμη γιατι δεν κατεκτησε την Κινα? Ακομα και οταν ο Mαρκο πολο ταξιδεψε εκει 1300 χρονια μετα ηταν περιοχη αγνωστη, δεν υπηρχε δρομος για εκει. Ο Κινεζικος ειναι αρχαιος πολιτισμος με βαθια φιλοσοφια αρρηκτα συνδεδεμενη με την θρησκεια τους, δικη μου γνωμη δεν ειναι εφικτο να ανατρεψεις μια ιδεα χιλιαδων ετων απο την στιγμη που εχει τοσο ισχυρα θεμελια (κομφουκιος). Επισης επειδη θελω να ειμαι αντικειμενικος επαιξε μεγαλο ρολο και η αποσταση η οποια ειναι αποτρεπτικη για εκστρατεια (εκτος αν εισαι ο Μ. Αλεξανδρος...) γιατι αλλιως η καθολικη εκκλησια ολο και καμμια σταυροφορια θα οργανωνε  :grin: . Η Χρ εκκλησια πολλα χρονια τωρα εχει ριξει γεφυρες προσσεγγισης στην Κινα, η θεση της δε, ειναι οτι πλανηθηκαν. Υπαρχουν επισης στην Κινα 20 εκατομυρια χριστιανοι και γυρω στα 22 εκατ μουσουλμανοι.
Τα ιδια ισχυουν πανω κατω και με τους Ινδους...

Οι λαοι της ανατολης εχουν γενικοτερα μεγαλη διαφορα κουλτουρας απο τους δυτικους λαους, και οχι μονο στην θρησκεια στα παντα. Φυσικα δεν θα ψοφαγανε ολοι απο την στιγμη που δεν ειναι χριστιανοι , η εξελιξη του ανθρωπου στην "εν Χριστω ζωη" ειναι σε πνευματικο επιπεδο και οχι στο υλικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom