sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Σε αυτό ΔΕΝ θα συμφωνήσουμε! Δεν πειράζει. Δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα, θα ήταν ανιαρό...
Αντίστοιχα δεν θα συμφωνήσουμε στα αυταρχικά τα golden shower και τα strapon! (Μπήκα στον πειρασμό να ρίξω μια ματιά στο προφίλ σου)
Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τις σεξουαλικές προτιμησεις των άλλων, απλά αναρωτιέμαι πόσο "χριστιανικά" είναι αυτά (το λιγώτερο) και (το περισσότερο) μήπως ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια ανάγκη που σε οδηγεί στον εξευτελισμό στο σεξ, σε οδηγεί σε αντίστοιχο αυτοεξευτελισμό μέσω της απόλυτης πίστης σου.
Δεν είμαι και ψυχίατρος, άλλη ειδικότητα έχω...
Δε συνηθίζεις αλλά το κάνεις... Και είναι κακοήθεια...
Αλλά είμαστε στο bourdela.com τόση ώρα ή κάνω λάθος?
εκτός αν νόμισες ότι μιλάς σε κανένα καλόγερο...
Εγώ δε σου είπα πως είμαι άγιος, ούτε ευσεβής χριστιανός, ούτε σε επέκρινα για τις επιλογές σου όποιες είναι αυτές. Αντίθετα εσύ με ειρωνεύεσαι ίσως γιατί τα ακούς αρκετά γλυκανάλατα όλα αυτά που γράφω...
Και σου ξαναγράφω τρίτη φορά πως το καλό και το κακό είναι πάντα στις πράξεις μας. Ούτε θα με κάνεις να αισθανθώ άσχημα για τις προτιμήσεις μου στο σεξ (είτε εγώ τις θεωρώ σωστές ή όχι).
αντίθετα με τιμά το γεγονός ότι έκανες τόσο scanning στο site για να δεις τι μαρεσει και τι όχι...
Πιστεύω τη στήνεις έξω από τα σπιτάκια των "καλών χριστιανών" και τους παρακολουθείς πότε θα πέσουν στην αμαρτία για να τους χλευάσεις τις αδυναμίες τους?