Αν και δεν σχολιαζω συχνα το συγκεκριμενο θεμα μου ξυπνησε εφιαλτικες αναμνησεις.Σαν ''φορεας'' της σπαστικης κολιτιδας aka συνδρομο ευερεθιστου εντερου σιγουρα θα εχω πολλα σκηνικα να αναφερω αλλα ας παμε στα πιο αξιομνημονευτα...
1.Καπου στα 1995,πιτσιρικας,εχω κατεβει απογευμα στο κεντρο της πολης και κανω τοτε το λαθος να πιω μονορουφι ενα παγωμενο MILKO....στο 20λεπτο περπατωντας στην κεντρικη λεωφορο νιωθω μια μαχαιρια στα εντερα πολυ ισχυρη....κοντοστεκομαι και προσπαθω να καταλαβω τι συνεβη...στα καπακια η μαχαιρια γινεται πιο εντονη και επιμονη και αρχιζω να διπλωνω σαν τραπεζομαντηλο....καταλαβαινω οτι κατι κακο ερχεται και κατευθυνομαι γρηγορα στην πιατσα ταξι να φυγω..πριν μπω στο ταξι νιωθω τον σφιγκτηρα του πρωκτου να ανοιγει παρα την θεληση μου και η διαρροια να ειναι προ των πυλων....ακυρωνω την μεταβαση μου στο ταξι για τους προφανεις λογους και περναω καθετα τρεχοντας την λεωφορο ψαχνοντας οποιαδηποτε πολυκατοικια για να χεσω απο πισω σε καποιο γκαραζ...λιγα δεπτερολεπτα πριν υποστω την πανωλεθρια του αιωνα σε μια πολη που βρυθει απο ζωη και κινηση βλεπω την πολυκατοικια που θα χεσω στην οποια μενει φιλος φοιτητης απο αθηνα.....πριν χεσω στο γκαραζ χτυπαω κουδουνι και μου ανοιγει...ανεβαινω επανω(τα πρωτα κυματα της διαρροιας ηδη εχουν εξελθει της κωλοτρυπιδας)''γεια σου φιλε τι λεει?ετσι περναγα και ειπα να δω τι κανεις...να σ πω,να μπω λιγο να κατουρησω?''..μπαινω μεσα,αυτο που εγινε δεν περιγραφεται....εγω να σφαδαζω απο τους πονους,η τουαλετα να βρωμοκοπαει και ξαφνικα να συμβαινουν δυο πραγματα.....Να χτυπαει το κουδουνι και να ειναι η γκομενα του και εγω να παταω το καζανακι αλλα να ειναι χαλασμενο χωρις να υπαρχει κουβας μεσα......................η συνεχεια εχει να κανει με την λεξη ξεφτιλα!
2.Μετα απο πολλα χρονια,τρωω απαγορευμενο φαγητο και φευγω για ταξιδι στην (τοτε)Ν.Ε.Ο Πατρων-Κορινθου......σε καποιο σημειο της εθνικης παλι τα γνωστα συμπτωματα...μαχαιρια στα εντερα,βιαιη διαστολη του πρωκτικου σφιγκτηρος κτλ..κτλ.......αποτελεσμα?Αναβω αλαρμ σε ευθεια,παραταω το αμαξι σε ευθεια δεξια κολλητα στις μπαρες και πηδαω μεσα σε ενα χωραφι με δεντρα κατεβαζω παντελονια τρεχοντας και να αφοδευω ορθιος σε κατασταση πανικου........ενω χεζω να ακουω να μαζευονται στο σημειο που εχω αραξει τροχαια,αστυνομιες πυροσβεστικες οπκε και λοιπα σωματα σφαλειας...