Και όχι μόνο. Αφήνουν κι αναμνηστικά για τους τουρίστες.αυτό είναι χειρότερο. έχεις δει τα γαϊδούρια σαντορίνη και ύδρα στον ανήφορο τι κλανίδι ρίχνουν?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χέσιμο πάνω στο γαμήσι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 144
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
propper79
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
Αν και δεν σχολιαζω συχνα το συγκεκριμενο θεμα μου ξυπνησε εφιαλτικες αναμνησεις.Σαν ''φορεας'' της σπαστικης κολιτιδας aka συνδρομο ευερεθιστου εντερου σιγουρα θα εχω πολλα σκηνικα να αναφερω αλλα ας παμε στα πιο αξιομνημονευτα...
1.Καπου στα 1995,πιτσιρικας,εχω κατεβει απογευμα στο κεντρο της πολης και κανω τοτε το λαθος να πιω μονορουφι ενα παγωμενο MILKO....στο 20λεπτο περπατωντας στην κεντρικη λεωφορο νιωθω μια μαχαιρια στα εντερα πολυ ισχυρη....κοντοστεκομαι και προσπαθω να καταλαβω τι συνεβη...στα καπακια η μαχαιρια γινεται πιο εντονη και επιμονη και αρχιζω να διπλωνω σαν τραπεζομαντηλο....καταλαβαινω οτι κατι κακο ερχεται και κατευθυνομαι γρηγορα στην πιατσα ταξι να φυγω..πριν μπω στο ταξι νιωθω τον σφιγκτηρα του πρωκτου να ανοιγει παρα την θεληση μου και η διαρροια να ειναι προ των πυλων....ακυρωνω την μεταβαση μου στο ταξι για τους προφανεις λογους και περναω καθετα τρεχοντας την λεωφορο ψαχνοντας οποιαδηποτε πολυκατοικια για να χεσω απο πισω σε καποιο γκαραζ...λιγα δεπτερολεπτα πριν υποστω την πανωλεθρια του αιωνα σε μια πολη που βρυθει απο ζωη και κινηση βλεπω την πολυκατοικια που θα χεσω στην οποια μενει φιλος φοιτητης απο αθηνα.....πριν χεσω στο γκαραζ χτυπαω κουδουνι και μου ανοιγει...ανεβαινω επανω(τα πρωτα κυματα της διαρροιας ηδη εχουν εξελθει της κωλοτρυπιδας)''γεια σου φιλε τι λεει?ετσι περναγα και ειπα να δω τι κανεις...να σ πω,να μπω λιγο να κατουρησω?''..μπαινω μεσα,αυτο που εγινε δεν περιγραφεται....εγω να σφαδαζω απο τους πονους,η τουαλετα να βρωμοκοπαει και ξαφνικα να συμβαινουν δυο πραγματα.....Να χτυπαει το κουδουνι και να ειναι η γκομενα του και εγω να παταω το καζανακι αλλα να ειναι χαλασμενο χωρις να υπαρχει κουβας μεσα......................η συνεχεια εχει να κανει με την λεξη ξεφτιλα!
2.Μετα απο πολλα χρονια,τρωω απαγορευμενο φαγητο και φευγω για ταξιδι στην (τοτε)Ν.Ε.Ο Πατρων-Κορινθου......σε καποιο σημειο της εθνικης παλι τα γνωστα συμπτωματα...μαχαιρια στα εντερα,βιαιη διαστολη του πρωκτικου σφιγκτηρος κτλ..κτλ.......αποτελεσμα?Αναβω αλαρμ σε ευθεια,παραταω το αμαξι σε ευθεια δεξια κολλητα στις μπαρες και πηδαω μεσα σε ενα χωραφι με δεντρα κατεβαζω παντελονια τρεχοντας και να αφοδευω ορθιος σε κατασταση πανικου........ενω χεζω να ακουω να μαζευονται στο σημειο που εχω αραξει τροχαια,αστυνομιες πυροσβεστικες οπκε και λοιπα σωματα σφαλειας...
1.Καπου στα 1995,πιτσιρικας,εχω κατεβει απογευμα στο κεντρο της πολης και κανω τοτε το λαθος να πιω μονορουφι ενα παγωμενο MILKO....στο 20λεπτο περπατωντας στην κεντρικη λεωφορο νιωθω μια μαχαιρια στα εντερα πολυ ισχυρη....κοντοστεκομαι και προσπαθω να καταλαβω τι συνεβη...στα καπακια η μαχαιρια γινεται πιο εντονη και επιμονη και αρχιζω να διπλωνω σαν τραπεζομαντηλο....καταλαβαινω οτι κατι κακο ερχεται και κατευθυνομαι γρηγορα στην πιατσα ταξι να φυγω..πριν μπω στο ταξι νιωθω τον σφιγκτηρα του πρωκτου να ανοιγει παρα την θεληση μου και η διαρροια να ειναι προ των πυλων....ακυρωνω την μεταβαση μου στο ταξι για τους προφανεις λογους και περναω καθετα τρεχοντας την λεωφορο ψαχνοντας οποιαδηποτε πολυκατοικια για να χεσω απο πισω σε καποιο γκαραζ...λιγα δεπτερολεπτα πριν υποστω την πανωλεθρια του αιωνα σε μια πολη που βρυθει απο ζωη και κινηση βλεπω την πολυκατοικια που θα χεσω στην οποια μενει φιλος φοιτητης απο αθηνα.....πριν χεσω στο γκαραζ χτυπαω κουδουνι και μου ανοιγει...ανεβαινω επανω(τα πρωτα κυματα της διαρροιας ηδη εχουν εξελθει της κωλοτρυπιδας)''γεια σου φιλε τι λεει?ετσι περναγα και ειπα να δω τι κανεις...να σ πω,να μπω λιγο να κατουρησω?''..μπαινω μεσα,αυτο που εγινε δεν περιγραφεται....εγω να σφαδαζω απο τους πονους,η τουαλετα να βρωμοκοπαει και ξαφνικα να συμβαινουν δυο πραγματα.....Να χτυπαει το κουδουνι και να ειναι η γκομενα του και εγω να παταω το καζανακι αλλα να ειναι χαλασμενο χωρις να υπαρχει κουβας μεσα......................η συνεχεια εχει να κανει με την λεξη ξεφτιλα!
2.Μετα απο πολλα χρονια,τρωω απαγορευμενο φαγητο και φευγω για ταξιδι στην (τοτε)Ν.Ε.Ο Πατρων-Κορινθου......σε καποιο σημειο της εθνικης παλι τα γνωστα συμπτωματα...μαχαιρια στα εντερα,βιαιη διαστολη του πρωκτικου σφιγκτηρος κτλ..κτλ.......αποτελεσμα?Αναβω αλαρμ σε ευθεια,παραταω το αμαξι σε ευθεια δεξια κολλητα στις μπαρες και πηδαω μεσα σε ενα χωραφι με δεντρα κατεβαζω παντελονια τρεχοντας και να αφοδευω ορθιος σε κατασταση πανικου........ενω χεζω να ακουω να μαζευονται στο σημειο που εχω αραξει τροχαια,αστυνομιες πυροσβεστικες οπκε και λοιπα σωματα σφαλειας...
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
σας εχει τυχει γκομενα να θελει να σας βλεπει οταν κατουρατε στο μπανιο??
απο περιεργεια δηλαδη
απο περιεργεια δηλαδη
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.278
- Πόντοι
- 4.546
Τι απορίες είναι αυτές ρε πούσι? Ρε συ σταμάτα να βγαίνει με αυτές τις αλλοπρόσαλλες, σου έχουν ταράξει το είναι σου. Μου θυμίζεις τον ποδολάγνοσας εχει τυχει γκομενα να θελει να σας βλεπει οταν κατουρατε στο μπανιο??
απο περιεργεια δηλαδη
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.895
- Πόντοι
- 9.297
Καλη η διατροφη...αλλα και το γελιο βοηθαει στην ενισχυση του ανοσοποιητικου .Μου το ενισχυσες πολυ συναγωνιστη propper79.Αν και δεν σχολιαζω συχνα το συγκεκριμενο θεμα μου ξυπνησε εφιαλτικες αναμνησεις.Σαν ''φορεας'' της σπαστικης κολιτιδας aka συνδρομο ευερεθιστου εντερου σιγουρα θα εχω πολλα σκηνικα να αναφερω αλλα ας παμε στα πιο αξιομνημονευτα...
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166Α (δεν υπήρχε το διπλανό ακόμα) με το που μπήκα στο δωμάτιο ο προηγούμενος είχε χέσει πάνω στα σεντόνια κανονικά. Πολύ πράγμα και φρέσκο.
Ήταν προσφορά του μαγαζιού αυτή η υπηρεσία εκείνο τον καιρό μαζί με το ακάποτο. Απλά μου άλλαξαν δωμάτιο. Τσατσά δεν υπήρχε. Η μπόχα όμως ήταν διάχυτη σε όλο το μπουρδέλο. Όλα αυτά μετά από κραιπάλη σχεδόν ξημερώματα!
μερικοί μας μιλούν για ίχνη μερέντας. Δεν πάνε καλά!
Πάκης Σαπάκης
Παρόμοια κατάσταση είχα συναντήσει στο "υποκατάστημα" στην Κολοκυνθούς πριν κάποια έτη.. κάποιος βρομύλος είχε αφοδεύσει δίπλα στο κρεβάτι (ΔΕΝ φαινόταν) κόντεψα να βγω από το παράθυρο....
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Αν και δεν σχολιαζω συχνα το συγκεκριμενο θεμα μου ξυπνησε εφιαλτικες αναμνησεις.Σαν ''φορεας'' της σπαστικης κολιτιδας aka συνδρομο ευερεθιστου εντερου σιγουρα θα εχω πολλα σκηνικα να αναφερω αλλα ας παμε στα πιο αξιομνημονευτα...
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.003
- Πόντοι
- 6.256
Συνθήκες χοιροστασίου ρε Νάσο?
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
σκληροπυρηνικος τυπε,δεν μας ειπε την συνεχεια αφου μπηκε μεσα η γκομενα του αλλουΣυνθήκες χοιροστασίου ρε Νάσο?
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.003
- Πόντοι
- 6.256
Ε ναι, οι σκληροπυρηνικοί συνήθως πίνουν μίλκοσκληροπυρηνικος τυπε,δεν μας ειπε την συνεχεια αφου μπηκε μεσα η γκομενα του αλλου
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
διήμερη εξόρμηση σε βουνό με κορίτσι, με πιάνει χέσιμο στη διαδρομή στα ορεινά. Όχι κόψιμο αλλά όταν πρέπει να πάω πρέπει να πάω. Είναι αρκετά νωρίς ακόμα οπότε δεν έχει κίνηση ο δρόμος οπότε σταματάω όπως όπως στην άκρη και κάνω την ανάγκη μου.2.Μετα απο πολλα χρονια,τρωω απαγορευμενο φαγητο και φευγω για ταξιδι στην (τοτε)Ν.Ε.Ο Πατρων-Κορινθου......σε καποιο σημειο της εθνικης παλι τα γνωστα συμπτωματα...μαχαιρια στα εντερα,βιαιη διαστολη του πρωκτικου σφιγκτηρος κτλ..κτλ.......αποτελεσμα?Αναβω αλαρμ σε ευθεια,παραταω το αμαξι σε ευθεια δεξια κολλητα στις μπαρες και πηδαω μεσα σε ενα χωραφι με δεντρα κατεβαζω παντελονια τρεχοντας και να αφοδευω ορθιος σε κατασταση πανικου........ενω χεζω να ακουω να μαζευονται στο σημειο που εχω αραξει τροχαια,αστυνομιες πυροσβεστικες οπκε και λοιπα σωματα σφαλειας...
Ο Μέρφυ με τον νόμο αποφάσισε εκείνη την ώρα να περάσει κλάμπ από χαρλεάδες δεν ξέρω και εγώ πόσες μηχανές.
Να κορνάρουν όλοι όπως περνάνε, να έχω και τη δικιά μου να απαντάει με την κόρνα του αυτοκινήτου κλαίγοντας από τα γέλια.
Για ένα δίλεπτο αφόδευσα με όλες τις τιμές αρχηγού κράτους.
Μιας και η συζήτηση επεκταθηκε σε χεσιματα άσχετα με γαμησια, να πω ότι το επικοτερο χεσιμο το χω ρίξει στη μονάδα στο Σουφλί, έχω βγει εξοδουχος, παραγγέλνω καλαμακι απ το τοπικό σουβλατζιδικο "Ντόναλντ" και με το που κατεβάζω τη πρώτη μπουκιά στη κυριολεξία, νιώθω τη κλασική σουβλια στο έντερο, λογικά το χοιρινό πρέπει να ταν σκύλος στον οποίο είχε χεσει πάνω και αλογομυγα.
Έκανα την απόσταση σουβλατζιδικο μονάδα σε 5 λεπτα από 15 που ήταν κανονικά, πεταξα ένα "γαμησε μας κι εσύ ρε " στη πυλη και εχεσα όλη την τουρκικη βγάζοντας κραυγές ηδονης
Έκανα την απόσταση σουβλατζιδικο μονάδα σε 5 λεπτα από 15 που ήταν κανονικά, πεταξα ένα "γαμησε μας κι εσύ ρε " στη πυλη και εχεσα όλη την τουρκικη βγάζοντας κραυγές ηδονης
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
τουαλέτες μονάδας παραμεθόριο. αυτό απαιτεί δικό του νήμα.
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
Μεσα στο ασανσερ του Αιφελ,που ανεβενει απο τον 2ο οροφο στη κορυφη,εγω παθαινω κομπλα με το υψος,αρχιζω τα κλανιδια,και ειναι μεσα ενα γκρουπ απο Τζαπαν....βγαζανε κραυγες μεχρι να φτασουμε επανω....
οι ελλεϊνίδες δεν έχουν πρόβλημα σε τέτοια μέρη, κλάσε άφοβα, έχουν απορροφηθεί στην κοινοποίηση τοποθεσίας στο ινστα και στην σέλφι να ποζάρουν με το πύργο φόντο
Νενα(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2021
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Πολυ ανοιχτη κωλοτρυπιδα μου φαινεται εχεις.το χέσιμο που δεν θα ξεχάσω ποτέ με έπιασε στην ουρά ταμείο στο σουπερμάρκετ.
Δεν θα πω λεπτομέρειες, έζησα δραματικές στιγμές λουσμένος στον ιδρώτα ψώνισα κανονικά οδήγησα και τελικά χέστηκα στο ασανσέρ στο σπίτι. Είμαι ήρωας όμως, έπρεπε να έχω χεστεί νωρίτερα.
Another time I sharted (farted with shit). Σε υπόγειο πάρκινγκ αυτό. Την ψιλιάστηκα γιατί μύριζε σκατίλα στο ασανσέρ μετά.
spurs
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2006
- Like
- 166
- Πόντοι
- 1
Ναι. Δεν είναι τόσο περίεργο. Ευκαιρία να πάρει μάτι την πούτσασας εχει τυχει γκομενα να θελει να σας βλεπει οταν κατουρατε στο μπανιο??
απο περιεργεια δηλαδη
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.003
- Πόντοι
- 6.256
για στειλτου το manualΠολυ ανοιχτη κωλοτρυπιδα μου φαινεται εχεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 144
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις