Νέα

Χέσιμο πάνω στο γαμήσι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kisss69

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
179
Πόντοι
1
Μου εχουν τυχει αρκετές γυναίκες. Σε μερικές τους άρεσε να τις κατουραω και σε άλλες να τις χεζω. Το όνειρο μου είναι καπια στιγμή να βρω καπια που θέλει και τα δυο σε ένα.
:O

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.258
Πόντοι
2.306
Να έχετε πάντα σπίρτα στην τουαλέτα, μετά το χεσιμο ανάβετε 2-3 ανάλογα πόσο βρωμοκωλοι είστε και καλύπτεται η βρώμα
Τυπε θα συνιστούσα να μην το κάνεις.. Στην περίπτωση που έχεις και τίποτε κλανιδια αθόρυβα, δηλαδή μεθάνιο και υδρόθειο, το μίγμα μπορεί να γίνει εκρηκτικό και να γίνει ζημιά.. ?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.398
Πόντοι
3.936
Τυχερε...εδω στο Ελλαντα θα μπορουσε να προκυψει τετοιο σκηνικο;Μιλφ γειτονισσα ερχεται να ρωτησει κατι και βαζεις γκολ;Απιστευτα χλωμο....
Αυτή είναι η διαφορά.. Στην Ρουμανία σε ότι αφορα γκομενες όλα μπορουν να συμβουν.. Δεν ειναι η Ελλάδα του αντικαμακιου και της δηθεν καθωσπρεπει συμπεριφορας. Στο βουκουρεστι ενοικιάζεις πχ. rbnb και η αλλη σου λεει: να ερθω να δω πως ειναι; Μπαινουν στο νοημα κατευθειαν οι ρουμανες. Εδω ακομη ειμαστε επηρεασμενοι απο τον οθωμανικο ζυγο.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.315
Πόντοι
1.446
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166Α (δεν υπήρχε το διπλανό ακόμα) με το που μπήκα στο δωμάτιο ο προηγούμενος είχε χέσει πάνω στα σεντόνια κανονικά. Πολύ πράγμα και φρέσκο.
Ήταν προσφορά του μαγαζιού αυτή η υπηρεσία εκείνο τον καιρό μαζί με το ακάποτο. Απλά μου άλλαξαν δωμάτιο. Τσατσά δεν υπήρχε. Η μπόχα όμως ήταν διάχυτη σε όλο το μπουρδέλο. Όλα αυτά μετά από κραιπάλη σχεδόν ξημερώματα!
μερικοί μας μιλούν για ίχνη μερέντας. Δεν πάνε καλά!
:shit: :zombie: Πάκης Σαπάκης
Μαλακα λυγισα πραγματικα εισαι μαγνητης της καλτιλας

gougou

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
254
Πόντοι
21
Τυπε θα συνιστούσα να μην το κάνεις.. Στην περίπτωση που έχεις και τίποτε κλανιδια αθόρυβα, δηλαδή μεθάνιο και υδρόθειο, το μίγμα μπορεί να γίνει εκρηκτικό και να γίνει ζημιά.. ?
Θα έρθει η αντιτρομοκρατική μετά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom