Νέα

Χέσιμο πάνω στο γαμήσι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Μόνο εσύ θα μπορούσες να το σκεφτείς
Τι ακριβως βλεπεις ως πολυπλοκη σκεψη και εξισωσεις του νομου της σχετικοτητος καλο μου κοριτσι;
Το χεσιμο η το γαμησι;
Η να παρω το σχολιο σου ως κακοπροαιρετο;

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Καθόλου κακοπροαίρετο. έχω παρατηρήσει ότι έχεις από τις πιο περίεργες απορίες εδώ στο σάιτ, γι'αυτό στο είπα

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Καθόλου κακοπροαίρετο. έχω παρατηρήσει ότι έχεις από τις πιο περίεργες απορίες εδώ στο σάιτ, γι'αυτό στο είπα
Τοτε δεν εχεις καλη εικονα του σαιτ καλη μου.
Προσεξε ποικιλλια αποριων,τοποθετησεων,αποψεων,προτιμησεων που υπαρχουν εδω...
Αλλωστε τι παει να πει "περιεργο"...
Ολα ειναι σχετικα
Θα λεγα μαλιστα πως το να συμπεσουν 2 φυσικες αναγκες μαζι δεν ειναι καθολου περιεργο,αλλα απολυτως φυσικο.
Λαβε υποψη σου και την αναλαφρη χροια του θεματος και θα εχεις ολη την εικονα!
Το "περιεργο" θα ταν να ανοιχτει εδω θεμα με αναλυση των νομων της θερμοδυναμικης...
Μα και αυτο ακομη,καθολου εντυπωση δε θα μου προκαλουσε με τετοια ποικιλλομορφια θεματολογιας που εχει το σαιτ...
Μαλλον τελικα μονο η αποψη σου σε αυτο το θεμα ειναι τελικα περιεργη...
(Εντελως καλοπροαιρετα το γραφω)

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166Α (δεν υπήρχε το διπλανό ακόμα) με το που μπήκα στο δωμάτιο ο προηγούμενος είχε χέσει πάνω στα σεντόνια κανονικά. Πολύ πράγμα και φρέσκο.
Ήταν προσφορά του μαγαζιού αυτή η υπηρεσία εκείνο τον καιρό μαζί με το ακάποτο. Απλά μου άλλαξαν δωμάτιο. Τσατσά δεν υπήρχε. Η μπόχα όμως ήταν διάχυτη σε όλο το μπουρδέλο. Όλα αυτά μετά από κραιπάλη σχεδόν ξημερώματα!
μερικοί μας μιλούν για ίχνη μερέντας. Δεν πάνε καλά!
:shit: :zombie: Πάκης Σαπάκης
G@m@ τα με κεφαλαία...χαχαχα

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Μαγκες η λυση ειναι απλη ...

κουμπωνεις ενα immodium πριν το γαμισι και δεν κολωνεις πουθενα... ?
Άλλες λύσεις μαύρο τσάι πιλάφι, αλλά τα ιμοντιουμ είναι κορυφή..προτείνω 2γθα σίγουρα αποτελεσματα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.705
Πόντοι
2.356

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.856
Πόντοι
9.297

pesthunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
28
Πόντοι
0
Μου εχει τυχη να κλασω την ωρα που γαμαγα μια πρωην πριν πολλα χρονια, ειμασταν στην αρχη της σχεσης κιολας και την γουσταρα παρα πολυ, ντραπηκα πολυ!! Αλλα μειναμε μαζι 6 χρονια! Αλλο σκηνικο ημουν φανταρος 1998 στην Σαμο Ιανουαριος σε 10ημερα σκηνακια, ηδη 7 μερες εξω, μαζεμενοι 5 -6 φανταροι σε μια σκηνη και πιναμε μπαφους κατα τις 10 το βραδυ, ξαφνικα νιωθω μαχαιρια στην κοιλια και μεση με το που σηκωνομε να βγω ακαριεα χεστηκα πανω μου, παω πιο κατω πισω απο κατι ελιες τα κατεβαζω, τελειωνω εν το μεταξυ το σωβρακο τιγκα στο σκατο φοραγα τα αρβυλα και την στολη λεω θεε μου πως θα τα βγαλω χωρις να τα λερωσω; Ευτυχος ειχα πανω μου σουγια εκοψα το σωβρακο με χειρουργικες κινησεις και απελευθερωθηκα!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.856
Πόντοι
9.297

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.463
Πόντοι
2.487
Το αναποδο σας εχει τυχει; Την ωρα που χεζετε να καυλωσετε και να θελετε να γαμησετε;

GiannisKolobaras

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
1
Γυρω στα 16...κάμπινγκ Ικαρία...ειμαστε 3 στην σκηνη...σκανε 2 γκομενακια πανω απο 20 να κοιμηθουν γιατι η σκηνη τους λεει επεσε...εχει αρχισει η προθερμανση...ζεστη...εχρι ωγει ηλιος...7-8 Αύγουστος...και μου φευγει τσουφια....ξενερωσαν ολοι...και οι γκομενες εννοείτε...τελικα δεν γαμησαμε :(

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
117
Like
19.532
Πόντοι
20.686
Γυρω στα 16...κάμπινγκ Ικαρία...ειμαστε 3 στην σκηνη...σκανε 2 γκομενακια πανω απο 20 να κοιμηθουν γιατι η σκηνη τους λεει επεσε...εχει αρχισει η προθερμανση...ζεστη...εχρι ωγει ηλιος...7-8 Αύγουστος...και μου φευγει τσουφια....ξενερωσαν ολοι...και οι γκομενες εννοείτε...τελικα δεν γαμησαμε :(
Είναι σαν αυτό, έκλασε η νύφη σχόλασε ο γαμος.

dracoumel

Ανώτατος
Εγγρ.
29 Ιουν 2012
Κριτικές
107
Like
5.691
Πόντοι
17.806
1.Πριν 25 χρόνια, έχω κάνει μία σοβαρή εγχείρηση στο δεξί μου ώμο ( με το δεξί τα κάνω όλα....) είμαι στην δουλειά δεν οδηγάω έχω οδηγό ένα από τα μαστόρια της εταιρείας, με πιάνει κόψιμό - διάρροια δεν ξέρω είχα πόνο τρελό, είμαστε σε δουλειά δεν υπάρχει τίποτα , με πάει γρήγορα στο σπίτι μου , δεν πρόλαβα να μπω τουαλέτα...., μπήκα στην μπανιέρα και τα πέταξα όλα.
2. Θεσσαλονίκη έχω παρκάρει στο πολυόροφο πάρκινγκ στο λιμάνι, πάω στις δουλείες μου, θυμάμαι είχε αρκετό κρύο εκείνη την ημέρα, στο γυρισμό φτάνω στο πάρκινγκ και έχουμε μία από τα ίδια, έχει τουαλέτα μπαίνω και άφησα τα σημάδια μου στον τοίχο , δεν πρόλαβα ...
Καλημέρα κύριοι και καλά να περνάτε.... προσοχή στην ακράτεια τώρα που μεγαλώσαμε......

tsolias21cm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2019
Like
4.360
Πόντοι
441
Το να κλάνεις την ώρα της εκσπερμάτωσης σου μέσα στην μουναρα ή στη κολάρα ή όπουδήποτε εσύ θελήσεις είναι απόλυτα φυσιολογικό λόγω της πιέσης που δημιουργείται κλπ
Το να σου έρθει χέσιμο εσένα ή της συντρόφου γκόμενας χαμούρας πουτάνας καριόλας που γαμάς είναι καθαρά του καθενός ανευθυνότητα και πατσαβουριά λόγω του ότι πας να κάνεις γαμήσι πρέπει να είσαι σε όλα έτοιμος οκ
να έχεις κάνει την τουαλέτα σου εσύ ή η πουτάνα που γαμάς να έχει κάνει το κλίσμα της και στου έρθει να της σκίσεις το κολάντερο μετά...

Πιστέυω ότι είναι καθαρά θέμα του καθενός να είναι έτοιμας σε κάθε γαμήσι και να μην βρεθεί σε τέτοιες μαλακησμένες καταστάσεις ...

Σας χύνω μέσα βαθιά στο κόλαντερο με πολύ αγάπη πάντα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom