κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.674
- Πόντοι
- 19.795
Ηξερα οτι το χεσιμο ειναι μισο γαμησι. Τωρα εμαθα οτι και το γαμησι ειναι μισο χεσιμο.
Τι ακριβως βλεπεις ως πολυπλοκη σκεψη και εξισωσεις του νομου της σχετικοτητος καλο μου κοριτσι;Μόνο εσύ θα μπορούσες να το σκεφτείς
Τοτε δεν εχεις καλη εικονα του σαιτ καλη μου.Καθόλου κακοπροαίρετο. έχω παρατηρήσει ότι έχεις από τις πιο περίεργες απορίες εδώ στο σάιτ, γι'αυτό στο είπα
G@m@ τα με κεφαλαία...χαχαχαΣτο Κωνσταντινουπόλεως 166Α (δεν υπήρχε το διπλανό ακόμα) με το που μπήκα στο δωμάτιο ο προηγούμενος είχε χέσει πάνω στα σεντόνια κανονικά. Πολύ πράγμα και φρέσκο.
Ήταν προσφορά του μαγαζιού αυτή η υπηρεσία εκείνο τον καιρό μαζί με το ακάποτο. Απλά μου άλλαξαν δωμάτιο. Τσατσά δεν υπήρχε. Η μπόχα όμως ήταν διάχυτη σε όλο το μπουρδέλο. Όλα αυτά μετά από κραιπάλη σχεδόν ξημερώματα!
μερικοί μας μιλούν για ίχνη μερέντας. Δεν πάνε καλά!
Πάκης Σαπάκης
Άλλες λύσεις μαύρο τσάι πιλάφι, αλλά τα ιμοντιουμ είναι κορυφή..προτείνω 2γθα σίγουρα αποτελεσματαΜαγκες η λυση ειναι απλη ...
κουμπωνεις ενα immodium πριν το γαμισι και δεν κολωνεις πουθενα... ?
Ναι, το έσβησε ο νηματοθετης... Δε καταλαβα το λόγο.Αποσυρθηκε το νημα "Πατησα σκατα για τριτη φορα";
Σήμερα πρωί πάτησε για 4η και αύριο ανοίγει το νέο νήμα...Ναι, το έσβησε ο νηματοθετης... Δε καταλαβα το λόγο.
Απορώ γιατί να σβήσει κάποιος ένα τέτοιο νήμα. Εγώ στα σοβαρά του απαντούσα.Σήμερα πρωί πάτησε για 4η και αύριο ανοίγει το νέο νήμα...
Αποσυρθηκε το νημα "Πατησα σκατα για τριτη φορα";
Μακαρι...ολοι χρησιμοποιουμε τον κωλο μας συνεχεια ,σε αντιθεση με τα οργανα μας απο την αλλη μερια?.Σήμερα πρωί πάτησε για 4η και αύριο ανοίγει το νέο νήμα...
Κι εγω...ηταν πιο extreme το εν λογω νημα σε σχεση με αλλα;Δεν νομιζω...να επανελθει ρε παιδια!!!Απορώ γιατί να σβήσει κάποιος ένα τέτοιο νήμα. Εγώ στα σοβαρά του απαντούσα.
Είναι σαν αυτό, έκλασε η νύφη σχόλασε ο γαμος.Γυρω στα 16...κάμπινγκ Ικαρία...ειμαστε 3 στην σκηνη...σκανε 2 γκομενακια πανω απο 20 να κοιμηθουν γιατι η σκηνη τους λεει επεσε...εχει αρχισει η προθερμανση...ζεστη...εχρι ωγει ηλιος...7-8 Αύγουστος...και μου φευγει τσουφια....ξενερωσαν ολοι...και οι γκομενες εννοείτε...τελικα δεν γαμησαμε