Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Κανα φρικιο θα ειναι κι αυτος,θα περπαταει και το ενα ποδι θα κοιταει την ανατολη και το αλλο την δυση!  :2funny: :2funny: :2funny: Βγαλε φωτογραφια του,στοιχεια να  :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ο Μάνος είναι φίλος μου και ευχηθήκαμε και χρόνια πολλά.Θα του πω να σχολιάσει και το καινούργιο βιντεάκι που θα κάνω με τα ζωάκια μου  :2funny:.
  Για να δουμε τι γελιο θα πέσει οταν θα δει ο κόσμος για τον δάσκαλο που πηγαίνει City tour και με αραπίνες απο την πιάτσα του Βαρδάρη και πηγαινει και Ουκρανία για να γαμάει γριές  :2funny: και γράφει και σε μπουρδελοσά'ι'τ και απειλεί κιόλας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.Μπορεί τότε να σε δείξει σε κανα κανάλι  :2funny:και θα πω και στο Μάνο να σε σχολιάσει  :2funny: :2funny: :2funny:.
πεσ στο παιδοβουβαλο τον μανο να του βαλεις λουρακι να νιαουριζει,θα γινει διασημος στα βιντεακια σου,μονο μαλακιες λεει ο χοντροβουβαλομαλιας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κανα φρικιο θα ειναι κι αυτος,θα περπαταει και το ενα ποδι θα κοιταει την ανατολη και το αλλο την δυση!  :2funny: :2funny: :2funny: Βγαλε φωτογραφια του,στοιχεια να  :2funny:
Αργά ή γρήγορα θα πέσει πολύ γέλιο.Ειναι ψηλός,άχαρος και χάχας  :2funny:Ειναι και χέστης  :2funny:μαγκιά πισω απο το πληκτρολόγιο :2funny:

πεσ στο παιδοβουβαλο τον μανο να του βαλεις λουρακι να νιαουριζει,θα γινει διασημος στα βιντεακια σου,μονο μαλακιες λεει ο χοντροβουβαλομαλιας.
Ο Μάνος μπορεί να σε χέσει,πρεπει να χέζει πάρα πολύ  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Εδω πρεπει να μπει η φωτο του για να πεθανουμε στα  :2funny: γιατι δεν εχει πια ενδιαφέρον.Οτι ειναι ψευτης το αποδειξαμε και γελάσαμε μαζι του  :2funny: μονο η φωτο εμεινε για να εχει πλάκα το σά'ι'τ  :2funny:.
  Παω λιγακι βολτα να δω τι παιζει στις ντίσκο  :)Εχουν πλάκα τα τέρατα και οι τελειωμένοι εδω μέσα  :2funny:χωρις αυτους δεν θα ειχαμε γέλιο  :2funny:

Εγώ βλάκας..  :jerking: :jerking: :jerking: όπου πάω όλοι γελάναι μαζοί μου και νιώθω μόνος μου  :lheel: :lheel: :lheel: . ΌΛι μέρα μπροστά στον Υπολογιστή προσπαθώ να γίνω λιγότερο βλάκας αλλά δεν τα καταφέρνο  :orchestra: :orchestra: :orchestra: .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ βλάκας..  :jerking: :jerking: :jerking: όπου πάω όλοι γελάναι μαζοί μου και νιώθω μόνος μου  :lheel: :lheel: :lheel: . ΌΛι μέρα μπροστά στον Υπολογιστή προσπαθώ να γίνω λιγότερο βλάκας αλλά δεν τα καταφέρνο  :orchestra: :orchestra: :orchestra: .
Ακομα μαζι σου δε γελάνε έκτός βέβαια απο τα ψέματα που είπες για τη Μολδαβία  :2funny: οταν ομως με το καλό μάθουν ποιός είσαι τότε θα γελάσουν πολύ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Ακομα μαζι σου δε γελάνε έκτός βέβαια απο τα ψέματα που είπες για τη Μολδαβία  :2funny: οταν ομως με το καλό μάθουν ποιός είσαι τότε θα γελάσουν πολύ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οι μισοί με έχουν συναντήσει και έχουν δει ποιος είμαι. Και στο είπαν. Αλλά εσύ εκεί.. κόλησε η βελόνα. Είμαι πιο νέος, πιο ψηλός, πιο αδύνατος, πιο γυμνασμένος και πιο εμφανίσημος και πιο καλαίσθητος από εσένα που είσαι σαν όρθιο γαμώτο. Όλοι στο είπαν ευγενικά.. αλλά έκανες πως δεν άκουσες. Ξαναρώτα τους να τα ακούσεις και μην πρήζεις άλλο τα thread με τα προσωπικά σου προβλήματα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι μισοί με έχουν συναντήσει και έχουν δει ποιος είμαι. Και στο είπαν. Αλλά εσύ εκεί.. κόλησε η βελόνα. Είμαι πιο νέος, πιο ψηλός, πιο αδύνατος, πιο γυμνασμένος και πιο εμφανίσημος και πιο καλαίσθητος από εσένα που είσαι σαν όρθιο γαμώτο. Όλοι στο είπαν ευγενικά.. αλλά έκανες πως δεν άκουσες. Ξαναρώτα τους να τα ακούσεις και μην πρήζεις άλλο τα thread με τα προσωπικά σου προβλήματα.
Αστο και ο Σινοχάρας έλεγε οτι ειναι εμφανήσιμος πριν τον δούμε  :2funny:με ποιους συναντηθηκες?με τους αλλους φουκαράδες και ψευτες?και ειπαν αυτα  :2funny:ο Χάρης σε περιέγραψε σαν χάχα  :2funny:.
  Αφου εισαι τόσο ωραιος γιατι κρυβόσουν στο Κισινιώφ και ετρεμες να με συναντησεις?  :2funny: και γιατι τρέμεις μην βρω ποιός είσαι?  :2funny: που αργα ή γρηγορα θα γινει κ'αυτό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Αστο και ο Σινοχάρας έλεγε οτι ειναι εμφανήσιμος πριν τον δούμε  :2funny:με ποιους συναντηθηκες?με τους αλλους φουκαράδες και ψευτες?και ειπαν αυτα  :2funny:ο Χάρης σε περιέγραψε σαν χάχα  :2funny:.
  Αφου εισαι τόσο ωραιος γιατι κρυβόσουν στο Κισινιώφ και ετρεμες να με συναντησεις?  :2funny: και γιατι τρέμεις μην βρω ποιός είσαι?  :2funny: που αργα ή γρηγορα θα γινει κ'αυτό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί δεν με ενδιαφέρει να γνωρίσω κάποιον γραφικό που ανεβάζει αυτά τα videakia στο youtube και πηγαίνει σαν ζήτουλας να τον κεράσουν σε ταβέρνες και κατσικώνεται σε όλους, όπως έκανες παντού στη Μολδαβία και Οδησσό.. Τι να πω μαζί σου? Εγώ τότε είχα ραντεβού και γκόμενες.. δεν ήμουν μπακούρι που παίζει τάβλι και κάνει βόλτες στα πάρκα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι ξερω γάμαγες  :2funny: μαζι με τους φιλους σου τους μεγαλους γαμιάδες της Μολδαβίας  :2funny: μας εβαλες και φωτογραφίες απο φαγητά και 2 φωτο μούφα απο το ιντερνετ  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Ναι ξερω γάμαγες  :2funny: μαζι με τους φιλους σου τους μεγαλους γαμιάδες της Μολδαβίας  :2funny: μας εβαλες και φωτογραφίες απο φαγητά και 2 φωτο μούφα απο το ιντερνετ  :2funny:

Ιμι ιγώ που στη Μολδαβία εξέλιξα το τάβλι σε άλλα επίπεδα..  :huh: :huh: :huh: Ο Πορνοταβλαδόρος2,9  :2on1: :2on1: :2on1: Και παριπιπτόντος γνωρίζο Πουτιν, Ποροσένκο, εσένα, τι μαμά σου, όλες τις γκόμενες..  :S :S :S Το Tineye έχει χαλάσει και προσπαθό να αποδίξω πως έβαλες πσευτικες φότο και δεν μπορώ γιατί είμαι χαζό  :think: :think: :think: Γιατί είνε πσευτικες, πσευτικες, πσευτικες  :orchestra: :orchestra: Γιατί εγό στη μολδαβία δεν γάμησα ούτε σκύλο.. πος γίνετε κάπιος να γαμάει στα αλήθεια?  :headbang: :headbang: :headbang: Άρα είνε πσέμα  :headbang: :headbang: Αυτό αποτελί επιστιμονικί απόδιξη της αλίθειας μου  :jerking: :jerking: :jerking: Και εγό προσωπικά φίλους στη Μολδαβία δεν έχο.. απλά γνόρισα μερικά πολύ οκ παλικάρια που τα γνορίζεις και εσύ. Και το έγραψαν εδό πως με είδαν με γκόμενες. Γιατί απλά εγό λέο αλίθεια. Δεν είμε πσευτης. Άλλωστε δεν πάω για άντρες εκεί όπως εσύ. Μην ξεχνάμε πως εσύ δεν έχεις ούτε φίλους, ούτε φίλες.. και για αυτό είσαι.. κροίμα..  >:( >:( >:( Α ναι ξέχασα.. δεν έχις κανένα φίλο ή φίλη γιατί έχεις υψηλά standaRT..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Το πιο σίντομο ανέκδοτο ίταν αυτό.

Να σου θυμήσω πως το Thread είναι για Chernivcy.. ??? Ένα μέρος για το οποίο εσύ θα διαβάζεις μόνο στο internet, εκεί στον καναπέ σου μέσα στο Container, όσο εγώ και άλλοι συμπαίχτες θα ταξιδεύουμε, θα γνωρίζουμε, θα γαμάμε..

Περαστικά σου..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το ξέρω οτι ουτε σκύλο δε γάμησες  :2funny:Ακόμα να μας βάλεις καμιά φωτογραφία απο της γκόμενες σου  :2funny:που μαλλον ειναι στη φαντασια σου  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Το ξέρω οτι ουτε σκύλο δε γάμησες  :2funny:Ακόμα να μας βάλεις καμιά φωτογραφία απο της γκόμενες σου  :2funny:που μαλλον ειναι στη φαντασια σου  :2funny:

Δεν μπορώ να γαμεύσω σκίλο  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: Τα ζοάκια μόνο τα χαιδεύω και τα πέζω.
Όσο για φοτογραφία.. όλι ίδαν εκτώς απώ εσένα που είσαι ηλίθιος.. και δεν θα δις ποτέ. Μπορίς εσί βέβεα αν θέλις μας βάλις τη φότο από την κουκλά.. για τιν οπία πήγες στι Βολιβία και γελάει ακόμη όλη η λατινικί Αμερική. Παρεπιπτόντος.. μήπος να ανεβάσο εγό τη φότο με τον τόφαλο στη Βολιβεία??? :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: ? Να γελάει όλω το Bourdela.com? Γιατί όπιος ψάχνοι βρίσκι.. Τα πσέματα κρατάνε για λίγο και τα δικά σου τέλιωσαν.. κάνε τουμπεκί λοιπών. Εγό έχο σαν αρχί να μιν ανεβάζο φότο.. Μιν γίνις η εκσαίραιση. Σε έχουν δόσει οι πάνταις και έχις γίνι κσεφτίλα.

Υ.Γ. Να σου θυμήσω ξανά πως το Thread είναι για Chernivcy.. ??? Ένα μέρος για το οποίο εσύ θα διαβάζεις μόνο στο internet, εκεί στον καναπέ σου μέσα στο Container, όσο εγώ και άλλοι συμπαίχτες θα ταξιδεύουμε, θα γνωρίζουμε, θα γαμάμε..
Περαστικά σου..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ποιοι όλοι την είδαν? :2funny:εμεις εδω δεν εχουμε δει τίποτα  :2funny: εκτος απο φωτογραφιες απο φαγητά και δωματια ξενοδοχειων :2funny:και 2 μουφα φωτογραφιες πριν 3 χορνια που δεν φενοταν τιποτα  :2funny:.Αν βαλεις θα γινεις ακομα πιο ρεζίλι σαν τον αλλον που εβαλε τη φωτογραφία απο το city tour και ειπε οτι ειναι γκομενα του.Τη Βολιβιανή την ειχα γκομενα το 1993-1994 και τοτε δεν τηαν καθολου χοντρη.Οταν ειχα παει εκει  :knockinb: την ξαδερφη της που ηταν 16,5 ετων και ουτε αυτη ηταν χοντρη.Αν ειχα φωτο τους θα της εβαζα απο μονος μου.
  Καποιος μου εστειλε e-mail απο μονος του και μου προτεινε να μου πουλήσει τη φωτογραφία που έβγαλες με το Ρολλογά και εχει διαρευσει :think: :2funny:....Τα λεφτα σταυρώσαν τον Χριστό εσένα θα λυπιθούνε? :2funny:Συντομα καποιος ρουφιάνος θα βρεθει και θα μου πει ποιός εισαι και σε ποιό απο τα 9 δημοτικά σχολεια για παιδια με ειδικες αναγκες στη Θεσσαλονικη δουλευεις  :2funny:σκεψου τι θα πεις στο διευθυντή οταν θα σε καλεσει και θα κραταει στα χέρια του αυτά ολα που γράφεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Ποιοι όλοι την είδαν? :2funny:εμεις εδω δεν εχουμε δει τίποτα  :2funny: εκτος απο φωτογραφιες απο φαγητά και δωματια ξενοδοχειων :2funny:και 2 μουφα φωτογραφιες πριν 3 χορνια που δεν φενοταν τιποτα  :2funny:.Αν βαλεις θα γινεις ακομα πιο ρεζίλι σαν τον αλλον που εβαλε τη φωτογραφία απο το city tour και ειπε οτι ειναι γκομενα του.Τη Βολιβιανή την ειχα γκομενα το 1993-1994 και τοτε δεν τηαν καθολου χοντρη.Οταν ειχα παει εκει  :knockinb: την ξαδερφη της που ηταν 16,5 ετων και ουτε αυτη ηταν χοντρη.Αν ειχα φωτο τους θα της εβαζα απο μονος μου.
  Καποιος μου εστειλε e-mail απο μονος του και μου προτεινε να μου πουλήσει τη φωτογραφία που έβγαλες με το Ρολλογά και εχει διαρευσει :think: :2funny:....Τα λεφτα σταυρώσαν τον Χριστό εσένα θα λυπιθούνε? :2funny:Συντομα καποιος ρουφιάνος θα βρεθει και θα μου πει ποιός εισαι και σε ποιό απο τα 9 δημοτικά σχολεια για παιδια με ειδικες αναγκες στη Θεσσαλονικη δουλευεις  :2funny:σκεψου τι θα πεις στο διευθυντή οταν θα σε καλεσει και θα κραταει στα χέρια του αυτά ολα που γράφεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ δεν έχις λευτά να αγοράσις χτένα.. φοτογραφία θα αγοράσις? Όπος σου ειπα το μόνο άτομο με ιδικάίς ανάγκεσ που γνορίζο είσε εσί. Και διευθιντί στι δουλιά μου δεν εχο. Και δεν θα μάθις τίποτα ποτέ για εμένα.. Γιατί σε παίζο για πλάκα. Ακόμη νομίζις πως κσέρεις τι δουλιά κάνο??? Πιο βλάκας πεθαίνεις.. Ρε καθυστερημένε.. θα έλεγα σε φίλο σου που σε υποστηρίζει και μάλωνα μαζί του μέσα στο site αλήθεια για εμένα? Είσαι τόσο αφελής...  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Χαζούλιδες και καθυστερημένους είνε γεμάτος ο κόσμος  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: . Τύποι για φάπες :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: . Έχις ήδι ανεβάσει δίαφορες άσχετες φότο από έλλινες στη Μολδαβία.. Απλά ίσουν τιχερός και δεν ασχολούνται με το site.. αλλιός.. Πες μου πως είνε να περπατάς και να κοιτάς πίσω σου μίπως έρχετε καμιά φάπα? Πος είνε να έρχεσε ελλάδα και να φοβάσε να το πις? Εγώ πάντως σε περιμένο γλυκούλι να γίνις κι άλλο ρεζίλι.
Πάντος αν δεν έχις φοτο από τη Βολιβιανί να σε βοηθήσο. Εγό έχο. Μου είπαν όνομα και βρίκα το προσωπικό της λογαριασμό και κατέβασα μερικές. Και ακόμη γελάει το μισό site. Εγώ όπος είπα δεν ανεβάζω φότο. Αλλά σε προσωπικό επίπεδο δίχνω να γελάμε. Και πραγματικά μιλάς εσύ για γύφτισσες? Που έκανες ταξίδι Βολιβία για.. χοντρογύφτισσα με παρδαλά χαιμαλιά? Σε faveles την βρήκες???? Ο κόσμος τελικά είναι πολύ χαζός..

Υ.Γ. Chernivcy λέμε... είναι εδώ. Και άντε εγώ που απαντώ στις μαλακίες σου έχω πάει εκεί πολλές φορές και έχω γράψει για το μέρος. Εσύ τι κάνεις εδώ? Τον καραγκιόζη? Μπορείς να δοκιμάσις να γράψεις τις εμπιρίες σου στο Thread για Λατίνα.. να γελάσουμε κι άλλο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι το απεδειξες αφου εβαλες φωτογραφιες απο αδεια δωμάτια ξενοδοχειων  :2funny: οσο για τους φουκαράδες της Μολδαβίας ειναι οι φίλοι σου  :2funny:.Τους το σφιριξες οτι κραχτηκαν και κατέβηκαν ολες της φωτογραφίες που ειχαν αγκαλια με αντρες απο το Facebook  :2funny:
  Εγω τους εκραξα και μπροστά τους  :2funny:δεν μπορουσα να κρατησω τα γέλια οταν τους έβλεπα :2funny:,εκτος αν εννοεις οτι θα με δείρει ο σουβλατζής? :2funny:μονο αυτον δεν ειδα γιατι ηταν συνεχεια στην κουζίνα  :2funny:.
  Αυτη ειναι η δουλειά σου ο κυκλος στενευει  :2funny:.Αν εχεις διευθυντη πιστευω θα το δούμε συντομα  :2funny:.

D

dude901123

Επισκέπτης
Ναι το απεδειξες αφου εβαλες φωτογραφιες απο αδεια δωμάτια ξενοδοχειων  :2funny: οσο για τους φουκαράδες της Μολδαβίας ειναι οι φίλοι σου  :2funny:.Τους το σφιριξες οτι κραχτηκαν και κατέβηκαν ολες της φωτογραφίες που ειχαν αγκαλια με αντρες απο το Facebook  :2funny:
  Εγω τους εκραξα και μπροστά τους  :2funny:δεν μπορουσα να κρατησω τα γέλια οταν τους έβλεπα :2funny:,εκτος αν εννοεις οτι θα με δείρει ο σουβλατζής? :2funny:μονο αυτον δεν ειδα γιατι ηταν συνεχεια στην κουζίνα  :2funny:.
  Αυτη ειναι η δουλειά σου ο κυκλος στενευει  :2funny:.Αν εχεις διευθυντη πιστευω θα το δούμε συντομα  :2funny:.

Όπος αποδίχθικε ότι έλεγες μαλακείες για εμένα σε όλα όσα έχις πει.. θα αποδιχθεί για μια ακόμι φορά πως είσαι ο Φαπερμαν του site. Καθότι κάθε μέρα εκτίθεσε. Κάθε φορά που κάπιος βλέπι τιν πραγματικότιτα.. ανεβάζει εδό ένα σχόλιο. Δες πίσο.. Πόσοι έχουν επιβεβαιώσι πως είσαι βλάχος σε σχέσι με όσα λες για εμένα??? Θα σου επαναλάβο ότι.. πάνω από 6 μέλη του site που δεν ίταν φίλοι μου και μάλιστα 2,3 από αυτούς έινε φίλοι σου έχουν δει αυτά που λέο είτε σε πραγματικί ζωή είτε σε φωτοφραφέιες. Επίσις επαναλαμβάνο όσο αντικειμενικός μπορό να είμε για τον εαυτό μου, πράγμα λίγο δίσκολο, πως είμαι πιο νέος, πιο γιμνασμαίνος, πιο όμορφος, πιο καλοντυμένος και πιο μορφωμένος από εσένα. Επίσης δεν είμε δάσκαλος, καθιγιτης, δεν έχω διευθυντί στη δουλιά μου, ούτε προισταμενο.  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Φιλάκια κούκλα..

Υ.Γ. Εδώ είναι Chernivcy..... άσχετε!!!!!!!!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Εσύ δεν έχις λευτά να αγοράσις χτένα.. φοτογραφία θα αγοράσις? Όπος σου ειπα το μόνο άτομο με ιδικάίς ανάγκεσ που γνορίζο είσε εσί. Και διευθιντί στι δουλιά μου δεν εχο. Και δεν θα μάθις τίποτα ποτέ για εμένα.. Γιατί σε παίζο για πλάκα. Ακόμη νομίζις πως κσέρεις τι δουλιά κάνο??? Πιο βλάκας πεθαίνεις.. Ρε καθυστερημένε.. θα έλεγα σε φίλο σου που σε υποστηρίζει και μάλωνα μαζί του μέσα στο site αλήθεια για εμένα? Είσαι τόσο αφελής...  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Χαζούλιδες και καθυστερημένους είνε γεμάτος ο κόσμος  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: . Τύποι για φάπες :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: . Έχις ήδι ανεβάσει δίαφορες άσχετες φότο από έλλινες στη Μολδαβία.. Απλά ίσουν τιχερός και δεν ασχολούνται με το site.. αλλιός.. Πες μου πως είνε να περπατάς και να κοιτάς πίσω σου μίπως έρχετε καμιά φάπα? Πος είνε να έρχεσε ελλάδα και να φοβάσε να το πις? Εγώ πάντως σε περιμένο γλυκούλι να γίνις κι άλλο ρεζίλι.
Πάντος αν δεν έχις φοτο από τη Βολιβιανί να σε βοηθήσο. Εγό έχο. Μου είπαν όνομα και βρίκα το προσωπικό της λογαριασμό και κατέβασα μερικές. Και ακόμη γελάει το μισό site. Εγώ όπος είπα δεν ανεβάζω φότο. Αλλά σε προσωπικό επίπεδο δίχνω να γελάμε. Και πραγματικά μιλάς εσύ για γύφτισσες? Που έκανες ταξίδι Βολιβία για.. χοντρογύφτισσα με παρδαλά χαιμαλιά? Σε faveles την βρήκες???? Ο κόσμος τελικά είναι πολύ χαζός..

Υ.Γ. Chernivcy λέμε... είναι εδώ. Και άντε εγώ που απαντώ στις μαλακίες σου έχω πάει εκεί πολλές φορές και έχω γράψει για το μέρος. Εσύ τι κάνεις εδώ? Τον καραγκιόζη? Μπορείς να δοκιμάσις να γράψεις τις εμπιρίες σου στο Thread για Λατίνα.. να γελάσουμε κι άλλο.
Εγώ δεν πιστεύω να πήγε στην άλλη άκρη του κόσμου ο Δημητράκης για να γαμήσει μια χοντρή βολιβιανή μάλλον για να  :zfuck: γαμήσει λάμα πήγε  :2funny:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Δημητρακη πηγες Βολιβια για να γαμησεις Βολιβιανη φαλαινα?  :2funny: :2funny: :2funny:  :s&m_1:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Όπος αποδίχθικε ότι έλεγες μαλακείες για εμένα σε όλα όσα έχις πει.. θα αποδιχθεί για μια ακόμι φορά πως είσαι ο Φαπερμαν του site. Καθότι κάθε μέρα εκτίθεσε. Κάθε φορά που κάπιος βλέπι τιν πραγματικότιτα.. ανεβάζει εδό ένα σχόλιο. Δες πίσο.. Πόσοι έχουν επιβεβαιώσι πως είσαι βλάχος σε σχέσι με όσα λες για εμένα??? Θα σου επαναλάβο ότι.. πάνω από 6 μέλη του site που δεν ίταν φίλοι μου και μάλιστα 2,3 από αυτούς έινε φίλοι σου έχουν δει αυτά που λέο είτε σε πραγματικί ζωή είτε σε φωτοφραφέιες. Επίσις επαναλαμβάνο όσο αντικειμενικός μπορό να είμε για τον εαυτό μου, πράγμα λίγο δίσκολο, πως είμαι πιο νέος, πιο γιμνασμαίνος, πιο όμορφος, πιο καλοντυμένος και πιο μορφωμένος από εσένα. Επίσης δεν είμε δάσκαλος, καθιγιτης, δεν έχω διευθυντί στη δουλιά μου, ούτε προισταμενο.  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Φιλάκια κούκλα..

Υ.Γ. Εδώ είναι Chernivcy..... άσχετε!!!!!!!!
Ναι εισαι χά'ι' εχεις και σπορ αμαξι και το πιο χά'ι' κινητο  :2funny: και ντυσιμο  :2funny: και εμφανιση  :2funny:
  Και στη Μολδαβία γαμάτε τα καλητερα μουνιά  :2funny: με την ομορφιά σας  :vomit: :2funny:
  Οσο για τη μαγκιά σου κώλονες να ερθεις να με συναντησεις στο Κισινιώφ  :2funny: μη σε παρω καμια φωτογραφία  :2funny: και ματιάσω την ομορφιά σου  :2funny:

Δημητρακη πηγες Βολιβια για να γαμησεις Βολιβιανη φαλαινα?  :2funny: :2funny: :2funny:  :s&m_1:
Εγω προτιμαω τα Λάμα  :2funny:

Συνημμένα

• teras23a.jpg
    teras23a.jpg
    129,9 KB · Εμφανίσεις: 75

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Δημητρακη παμε  Chernivcy να ξεσκιστουμε στο γαμησι? [φωτογραφιες απο φαγητα,αποδειξεις,εστιατορια,ξενοδοχεια,φωτο απο γκομενες του ιντερνετ]  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom