ypostratigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κανα φρικιο θα ειναι κι αυτος,θα περπαταει και το ενα ποδι θα κοιταει την ανατολη και το αλλο την δυση! Βγαλε φωτογραφια του,στοιχεια να
πεσ στο παιδοβουβαλο τον μανο να του βαλεις λουρακι να νιαουριζει,θα γινει διασημος στα βιντεακια σου,μονο μαλακιες λεει ο χοντροβουβαλομαλιας.Ο Μάνος είναι φίλος μου και ευχηθήκαμε και χρόνια πολλά.Θα του πω να σχολιάσει και το καινούργιο βιντεάκι που θα κάνω με τα ζωάκια μου .
Για να δουμε τι γελιο θα πέσει οταν θα δει ο κόσμος για τον δάσκαλο που πηγαίνει City tour και με αραπίνες απο την πιάτσα του Βαρδάρη και πηγαινει και Ουκρανία για να γαμάει γριές και γράφει και σε μπουρδελοσά'ι'τ και απειλεί κιόλας .Μπορεί τότε να σε δείξει σε κανα κανάλι και θα πω και στο Μάνο να σε σχολιάσει .
Αργά ή γρήγορα θα πέσει πολύ γέλιο.Ειναι ψηλός,άχαρος και χάχας Ειναι και χέστης μαγκιά πισω απο το πληκτρολόγιοΚανα φρικιο θα ειναι κι αυτος,θα περπαταει και το ενα ποδι θα κοιταει την ανατολη και το αλλο την δυση! Βγαλε φωτογραφια του,στοιχεια να
Ο Μάνος μπορεί να σε χέσει,πρεπει να χέζει πάρα πολύπεσ στο παιδοβουβαλο τον μανο να του βαλεις λουρακι να νιαουριζει,θα γινει διασημος στα βιντεακια σου,μονο μαλακιες λεει ο χοντροβουβαλομαλιας.
Εδω πρεπει να μπει η φωτο του για να πεθανουμε στα γιατι δεν εχει πια ενδιαφέρον.Οτι ειναι ψευτης το αποδειξαμε και γελάσαμε μαζι του μονο η φωτο εμεινε για να εχει πλάκα το σά'ι'τ .
Παω λιγακι βολτα να δω τι παιζει στις ντίσκο Εχουν πλάκα τα τέρατα και οι τελειωμένοι εδω μέσα χωρις αυτους δεν θα ειχαμε γέλιο
Ακομα μαζι σου δε γελάνε έκτός βέβαια απο τα ψέματα που είπες για τη Μολδαβία οταν ομως με το καλό μάθουν ποιός είσαι τότε θα γελάσουν πολύΕγώ βλάκας.. όπου πάω όλοι γελάναι μαζοί μου και νιώθω μόνος μου . ΌΛι μέρα μπροστά στον Υπολογιστή προσπαθώ να γίνω λιγότερο βλάκας αλλά δεν τα καταφέρνο .
Ακομα μαζι σου δε γελάνε έκτός βέβαια απο τα ψέματα που είπες για τη Μολδαβία οταν ομως με το καλό μάθουν ποιός είσαι τότε θα γελάσουν πολύ
Αστο και ο Σινοχάρας έλεγε οτι ειναι εμφανήσιμος πριν τον δούμε με ποιους συναντηθηκες?με τους αλλους φουκαράδες και ψευτες?και ειπαν αυτα ο Χάρης σε περιέγραψε σαν χάχα .Οι μισοί με έχουν συναντήσει και έχουν δει ποιος είμαι. Και στο είπαν. Αλλά εσύ εκεί.. κόλησε η βελόνα. Είμαι πιο νέος, πιο ψηλός, πιο αδύνατος, πιο γυμνασμένος και πιο εμφανίσημος και πιο καλαίσθητος από εσένα που είσαι σαν όρθιο γαμώτο. Όλοι στο είπαν ευγενικά.. αλλά έκανες πως δεν άκουσες. Ξαναρώτα τους να τα ακούσεις και μην πρήζεις άλλο τα thread με τα προσωπικά σου προβλήματα.
Αστο και ο Σινοχάρας έλεγε οτι ειναι εμφανήσιμος πριν τον δούμε με ποιους συναντηθηκες?με τους αλλους φουκαράδες και ψευτες?και ειπαν αυτα ο Χάρης σε περιέγραψε σαν χάχα .
Αφου εισαι τόσο ωραιος γιατι κρυβόσουν στο Κισινιώφ και ετρεμες να με συναντησεις? και γιατι τρέμεις μην βρω ποιός είσαι? που αργα ή γρηγορα θα γινει κ'αυτό
Ναι ξερω γάμαγες μαζι με τους φιλους σου τους μεγαλους γαμιάδες της Μολδαβίας μας εβαλες και φωτογραφίες απο φαγητά και 2 φωτο μούφα απο το ιντερνετ
Το ξέρω οτι ουτε σκύλο δε γάμησες Ακόμα να μας βάλεις καμιά φωτογραφία απο της γκόμενες σου που μαλλον ειναι στη φαντασια σου
Ποιοι όλοι την είδαν? εμεις εδω δεν εχουμε δει τίποτα εκτος απο φωτογραφιες απο φαγητά και δωματια ξενοδοχειων και 2 μουφα φωτογραφιες πριν 3 χορνια που δεν φενοταν τιποτα .Αν βαλεις θα γινεις ακομα πιο ρεζίλι σαν τον αλλον που εβαλε τη φωτογραφία απο το city tour και ειπε οτι ειναι γκομενα του.Τη Βολιβιανή την ειχα γκομενα το 1993-1994 και τοτε δεν τηαν καθολου χοντρη.Οταν ειχα παει εκει την ξαδερφη της που ηταν 16,5 ετων και ουτε αυτη ηταν χοντρη.Αν ειχα φωτο τους θα της εβαζα απο μονος μου.
Καποιος μου εστειλε e-mail απο μονος του και μου προτεινε να μου πουλήσει τη φωτογραφία που έβγαλες με το Ρολλογά και εχει διαρευσει ....Τα λεφτα σταυρώσαν τον Χριστό εσένα θα λυπιθούνε? Συντομα καποιος ρουφιάνος θα βρεθει και θα μου πει ποιός εισαι και σε ποιό απο τα 9 δημοτικά σχολεια για παιδια με ειδικες αναγκες στη Θεσσαλονικη δουλευεις σκεψου τι θα πεις στο διευθυντή οταν θα σε καλεσει και θα κραταει στα χέρια του αυτά ολα που γράφεις
Ναι το απεδειξες αφου εβαλες φωτογραφιες απο αδεια δωμάτια ξενοδοχειων οσο για τους φουκαράδες της Μολδαβίας ειναι οι φίλοι σου .Τους το σφιριξες οτι κραχτηκαν και κατέβηκαν ολες της φωτογραφίες που ειχαν αγκαλια με αντρες απο το Facebook
Εγω τους εκραξα και μπροστά τους δεν μπορουσα να κρατησω τα γέλια οταν τους έβλεπα ,εκτος αν εννοεις οτι θα με δείρει ο σουβλατζής? μονο αυτον δεν ειδα γιατι ηταν συνεχεια στην κουζίνα .
Αυτη ειναι η δουλειά σου ο κυκλος στενευει .Αν εχεις διευθυντη πιστευω θα το δούμε συντομα .
Εγώ δεν πιστεύω να πήγε στην άλλη άκρη του κόσμου ο Δημητράκης για να γαμήσει μια χοντρή βολιβιανή μάλλον για να γαμήσει λάμα πήγεΕσύ δεν έχις λευτά να αγοράσις χτένα.. φοτογραφία θα αγοράσις? Όπος σου ειπα το μόνο άτομο με ιδικάίς ανάγκεσ που γνορίζο είσε εσί. Και διευθιντί στι δουλιά μου δεν εχο. Και δεν θα μάθις τίποτα ποτέ για εμένα.. Γιατί σε παίζο για πλάκα. Ακόμη νομίζις πως κσέρεις τι δουλιά κάνο??? Πιο βλάκας πεθαίνεις.. Ρε καθυστερημένε.. θα έλεγα σε φίλο σου που σε υποστηρίζει και μάλωνα μαζί του μέσα στο site αλήθεια για εμένα? Είσαι τόσο αφελής... Χαζούλιδες και καθυστερημένους είνε γεμάτος ο κόσμος . Τύποι για φάπες . Έχις ήδι ανεβάσει δίαφορες άσχετες φότο από έλλινες στη Μολδαβία.. Απλά ίσουν τιχερός και δεν ασχολούνται με το site.. αλλιός.. Πες μου πως είνε να περπατάς και να κοιτάς πίσω σου μίπως έρχετε καμιά φάπα? Πος είνε να έρχεσε ελλάδα και να φοβάσε να το πις? Εγώ πάντως σε περιμένο γλυκούλι να γίνις κι άλλο ρεζίλι.
Πάντος αν δεν έχις φοτο από τη Βολιβιανί να σε βοηθήσο. Εγό έχο. Μου είπαν όνομα και βρίκα το προσωπικό της λογαριασμό και κατέβασα μερικές. Και ακόμη γελάει το μισό site. Εγώ όπος είπα δεν ανεβάζω φότο. Αλλά σε προσωπικό επίπεδο δίχνω να γελάμε. Και πραγματικά μιλάς εσύ για γύφτισσες? Που έκανες ταξίδι Βολιβία για.. χοντρογύφτισσα με παρδαλά χαιμαλιά? Σε faveles την βρήκες???? Ο κόσμος τελικά είναι πολύ χαζός..
Υ.Γ. Chernivcy λέμε... είναι εδώ. Και άντε εγώ που απαντώ στις μαλακίες σου έχω πάει εκεί πολλές φορές και έχω γράψει για το μέρος. Εσύ τι κάνεις εδώ? Τον καραγκιόζη? Μπορείς να δοκιμάσις να γράψεις τις εμπιρίες σου στο Thread για Λατίνα.. να γελάσουμε κι άλλο.
Ναι εισαι χά'ι' εχεις και σπορ αμαξι και το πιο χά'ι' κινητο και ντυσιμο και εμφανισηΌπος αποδίχθικε ότι έλεγες μαλακείες για εμένα σε όλα όσα έχις πει.. θα αποδιχθεί για μια ακόμι φορά πως είσαι ο Φαπερμαν του site. Καθότι κάθε μέρα εκτίθεσε. Κάθε φορά που κάπιος βλέπι τιν πραγματικότιτα.. ανεβάζει εδό ένα σχόλιο. Δες πίσο.. Πόσοι έχουν επιβεβαιώσι πως είσαι βλάχος σε σχέσι με όσα λες για εμένα??? Θα σου επαναλάβο ότι.. πάνω από 6 μέλη του site που δεν ίταν φίλοι μου και μάλιστα 2,3 από αυτούς έινε φίλοι σου έχουν δει αυτά που λέο είτε σε πραγματικί ζωή είτε σε φωτοφραφέιες. Επίσις επαναλαμβάνο όσο αντικειμενικός μπορό να είμε για τον εαυτό μου, πράγμα λίγο δίσκολο, πως είμαι πιο νέος, πιο γιμνασμαίνος, πιο όμορφος, πιο καλοντυμένος και πιο μορφωμένος από εσένα. Επίσης δεν είμε δάσκαλος, καθιγιτης, δεν έχω διευθυντί στη δουλιά μου, ούτε προισταμενο.
Φιλάκια κούκλα..
Υ.Γ. Εδώ είναι Chernivcy..... άσχετε!!!!!!!!
Εγω προτιμαω τα ΛάμαΔημητρακη πηγες Βολιβια για να γαμησεις Βολιβιανη φαλαινα?