Κι εγώ. Να ζητήσουμε και επίδομα ΑΜΕΑΑρκετές φορές επιλεκτικά πάντα.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κι εγώ. Να ζητήσουμε και επίδομα ΑΜΕΑΑρκετές φορές επιλεκτικά πάντα.
Καλύτερα να μας έκοβαν απόδειξη. Και να πληρώναμε με pos. ΧΑ ΧΑ χαΚι εγώ. Να ζητήσουμε και επίδομα ΑΜΕΑ
Τότε θα φορολογουνταν κανονικά. Απώλεια μεγάλη στα κέρδη της επιχείρησης και των πουτανων και θα κοβόταν και το γρασαρισμα της μηχανής.Καλύτερα να μας έκοβαν απόδειξη. Και να πληρώναμε με pos. ΧΑ ΧΑ χα
Ναι έτσι. Εάν και νομίζω τα λίγα νόμιμα σπίτια κάτι δίνουν στον δήμο. Όχι στην εφορία. Δεν είμαι σίγουρος όμως.Τότε θα φορολογουνταν κανονικά. Απώλεια μεγάλη στα κέρδη της επιχείρησης και των πουτανων και θα κοβόταν και το γρασαρισμα της μηχανής.
Στείλε και ένα υπόμνημα για αυτά που είπες στον πολιτικαλι κορεκτουλα να τα διαβάσει.Ναι έτσι. Εάν και νομίζω τα λίγα νόμιμα σπίτια κάτι δίνουν στον δήμο. Όχι στην εφορία. Δεν είμαι σίγουρος όμως.
ΚΑΔ μπορεί να υπάρχει αλλά το νομοθετικό πλαίσιο είναι φτιαγμένο ΕΠΙΤΗΔΕΣ έτσι ώστε να είναι πρακτικά αδύνατο να λειτουργήσει ένας οίκος εντελώς νόμιμα.Πάντως υπάρχει σαν Κ.Α.Δ η παροχή υπηρεσιών ιερόδουλου!
Τι του εξηγείς τώρα του κορέκτουλα ; Αυτός έχει ΚΑΔο αντί για κεφάλι.ΚΑΔ μπορεί να υπάρχει αλλά το νομοθετικό πλαίσιο είναι φτιαγμένο ΕΠΙΤΗΔΕΣ έτσι ώστε να είναι πρακτικά αδύνατο να λειτουργήσει ένας οίκος εντελώς νόμιμα.
Έτσι ώστε να λειτουργούν υπό την ανοχή της αστυνομίας - με το αζημίωτο βέβαια.
Έχετε πλάκα ρε...Ξερόλες!Τι του εξηγείς τώρα του κορέκτουλα ; Αυτός έχει ΚΑΔο αντί για κεφάλι.